- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.341
Sağ ol canımNeyseki bu olay sana yaradiguzel günlerde güle güle kullan
Sağol canımm siz de güle güle kullanın evet vardı ben beğendim de doğduktan sonra bakıcam onaCok guzeller gule gule kullansin insallah bende eşime mama banyo oturağindan aldirdim daha görmedim nasıl
İnsallah halledersin canımDetaylıya yeni girdim daha .kendi doktoruma randevumu az uzatayim diye düşündüm. Sabahına devlette şeker yüklemesi yaptırıp öğleden sonra da sonuçlarımı ozeldeki doktoruma gösteririm diye düşünmüştüm .şimdi doktora gitsem şu gün yaptır diyecek .sürekli sürekli iş yerinden izin almak istemiyorum işyerim merkeze 1 saat gidip gelmesi zor oluyor .1 günde hepsi hallolursa iyi olacaktı
Allah rahmet eylesin sizlere ömür versin canımVar cnm sancılar da var, sağolasın bu arada.. teyzem ve kuzenlerim vefat etti cnm
Günlerimiz aynı dun ultrasonla baktılar kafası aşağıdaydı bence elleriyle yapiyorlarKızlar ya benim bebiş çok hareketli ama hareketleri göbek deliğimin baya altında oluyor. Sizinde öylemi . Bugünde buna taktım kafayıaz önce böle oynarken dışardanda belli oluyo artık bildiğin göbek deliğimin bir karış altında
Kaç haftalıksın canimGünlerimiz aynı dun ultrasonla baktılar kafası aşağıdaydı bence elleriyle yapiyorlar
bacak agrisi bana kızımdan kaldı maalesef hamileliğimde komple bacağım uyuşuyordu ve dizim agriyodu kaldı malesef bununla yasamaya alistimBeni rahatlattınız ya çok teşekkür ederim çok arkadaşım yeni doğum yaptı ve hiç böyle olmadı kasık ağrısı vs diyince korktum açıkçası. İyi ki siz, bu site var ya
Ah bende bel fıtığı olduğu için 3.aydan beridir alıyorum magnezyum ve kalsiyum ve sol bacaksız yaşıyorum kaç aydırkasık ağrısı hiç olmuyodu o korkuttu ama haklısın canım hem bebişlerimiz kilo alıyo hem biz inşallah ondandır teşekkür ederim
Benimde kasığımda hafif ağrı var, kötü birşey değildir inşallahKızlar kasıklaeıma ve belimde hafif bi sancı var adet sancısını andıran acaba gitsem mi ya
Vallahi haklısın ama işte gerçekten kafamı dinlemek istiyorum. Yoksa başka türlü rahatlayamayacağım. Bebeğime bile odaklanamıyorum. Gebeliğin tadını çıkarıp kendimi de bu son aylarda odaklamak istiyorum açıkçası. Sonrasında keşke demek istemiyorum. Her şeyi hissediyor annesinin dinlenmeye keyif yapmaya ihtiyacı var ve bu onu da keyiflendirecek bence. (İş yerinde 33. Haftasındaki arkadaş baya zorlanıyor ayaklarım ufaktan şişmeye başladı benim de sırt bel ağrımı demiyorum bile yani, tahammül seviyemi aştım işe karşı)Bunun iki sebebi var. Birisi etinden sütünden sonuna kadar faydalanmak diğeri ise kendi isteğinle gitmeni sağlamak. Her iki türlü de o karmaları nasıl temizlerler bilemem. Vicdanlarını rahatlatır bide bu insanlar şirket kuralı yok bilmem ne. Normal çalışalım ben şahsen hamileyim diye eskisinden daha az çalışayım derdinde değilim ki hiçbirimiz değiliz bence ama böyle ekstra yüklenmek yazıklar olsun. Ağlama kuzum az kaldı. İster 32 de çık rahatla istersen dayanabildiğin kadar dayan. Allahım sabrını vericek hepimize, ben eminim.
Benim göbeğin sağ tarafında kas gerilmesi ağrsı var birkaç gündür her gün garip ağrılarKızlar kasıklaeıma ve belimde hafif bi sancı var adet sancısını andıran acaba gitsem mi ya
Benım erken doğum riskim olduğu İçin biraz endişelendim canım normal diyorlar aslında bu haftalarda sen telaş yapmaBenimde kasığımda hafif ağrı var, kötü birşey değildir inşallah
Gerçekten ilk gebelik diye midir bilmem hep farklı şeyler yaşıyorum.. benım erken doğum riskim de var o yüzden biraz stres yaptım ama hafifledi sankiBenim göbeğin sağ tarafında kas gerilmesi ağrsı var birkaç gündür her gün garip ağrılaradet döneminse şu ara olabilir magnezyum desteği iyi geliyor kasık ağrısına
Kadın doğuma aldım ben gidince söyledi 75 lik diye hemen eczaneden gidip aldım içeceği kan alım yerine gittim ilkten kan aldılar sonra saate bak iç dediler 1 saat sonra gel sonra bir saat sonra tekrar verdim toplamda 3 kere kan verdim. İçecete abartıldığı gibi değil şekerli gazlı bir içecek hiç midem filan bulanmadı gayet rahattım sadece 3 saat beklemek sıktı yaniŞeker yuklemesi için hangi bölümden randevu aldınız kızlar devlet hastanesinden .Bir de kaç ml glikoz olacağını gittiğinizde mi söylüyorlar.
24+2 cnm ama ultrasonda 1 hafta ileri görünüyor geneldeKaç haftalıksın canim
Maşallah canım24+2 cnm ama ultrasonda 1 hafta ileri görünüyor genelde
Ne yazık ki çok üzülüyorum ama öyleBurası muz cumhuriyeti. Söyleyeceklerim bu kadar
Evet aynıymış canım günlerimiz. Ay ne bilim çok aşada geldi pıt pıtlarGünlerimiz aynı dun ultrasonla baktılar kafası aşağıdaydı bence elleriyle yapiyorlar
Napsın oralsr rahat geliyor demek kiEvet aynıymış canım günlerimiz. Ay ne bilim çok aşada geldi pıt pıtlarbide göbeğim çıktı baya bildiğin göbeğin en altında oynaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?