2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah halledersin canım

Günlerimiz aynı dun ultrasonla baktılar kafası aşağıdaydı bence elleriyle yapiyorlar

bacak agrisi bana kızımdan kaldı maalesef hamileliğimde komple bacağım uyuşuyordu ve dizim agriyodu kaldı malesef bununla yasamaya alistim

Vallahi haklısın ama işte gerçekten kafamı dinlemek istiyorum. Yoksa başka türlü rahatlayamayacağım. Bebeğime bile odaklanamıyorum. Gebeliğin tadını çıkarıp kendimi de bu son aylarda odaklamak istiyorum açıkçası. Sonrasında keşke demek istemiyorum. Her şeyi hissediyor annesinin dinlenmeye keyif yapmaya ihtiyacı var ve bu onu da keyiflendirecek bence. (İş yerinde 33. Haftasındaki arkadaş baya zorlanıyor ayaklarım ufaktan şişmeye başladı benim de sırt bel ağrımı demiyorum bile yani, tahammül seviyemi aştım işe karşı)

Benim göbeğin sağ tarafında kas gerilmesi ağrsı var birkaç gündür her gün garip ağrılar adet döneminse şu ara olabilir magnezyum desteği iyi geliyor kasık ağrısına
Gerçekten ilk gebelik diye midir bilmem hep farklı şeyler yaşıyorum.. benım erken doğum riskim de var o yüzden biraz stres yaptım ama hafifledi sanki

Şeker yuklemesi için hangi bölümden randevu aldınız kızlar devlet hastanesinden .Bir de kaç ml glikoz olacağını gittiğinizde mi söylüyorlar.
Kadın doğuma aldım ben gidince söyledi 75 lik diye hemen eczaneden gidip aldım içeceği kan alım yerine gittim ilkten kan aldılar sonra saate bak iç dediler 1 saat sonra gel sonra bir saat sonra tekrar verdim toplamda 3 kere kan verdim. İçecete abartıldığı gibi değil şekerli gazlı bir içecek hiç midem filan bulanmadı gayet rahattım sadece 3 saat beklemek sıktı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…