2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Takvime baktim da simdi 110 gün yazıyor 10 günü saymasam sezeryan olduğu icin neredeyse 100 günüm kalmış ay bi heyecan başladı haziranda valizimi hazırlarım daha hiç birsey yıkamadım onu da haziranda halletmeyi düşünüyorum, Allahım birde ev temizliği doğuma gözüme iyice büyüdü işler kurbandan sonra vereceğim halıları yıkamaya ☺

Ben de buna benzer durumlar yaşıyorum böyle düşünmekten kendi adıma utanıyorum ama üzülüyorum da kendime engel olamıyorum neden diye sorguluyorum çünkü bana göre insan önce çekirdek ailesini düşünmeli sonra geniş ailesini düşünmeli

Selam herkese.Kızlar pazartesiye kadar hastanede olduğum kesinleşti.Canım doktorum bu sabah geldi , pazartesiye kadar büyümeye bak dedi ptesi ben kontrol edicem sonra konuşalım bu kalma işini dedi.ben bişey sormak istiyorum şimdi.Sizce serklaj için geç mi kalındı ? Yaparlar mı sizce ? En iyi çözüm bu gibi görünüyor ama nette çok erken dönemde yapıldığı söyleniyor.Bilemedim

3 kişi çalışıyorsunuz daha çok zam yapmaları lazımken dünden beri iyi kuruldum bu işverenlere

Çok teşekkür ettim bilgi için. En erken randevuyu almakta fayda var o zaman .öğleden önce anca biter . İnternette dahiliye diye okumuştum iyi ki sormuştum yanlış randevu alcaktim Bi de

Çok teşekkür ettim bilgi için. En erken randevuyu almakta fayda var o zaman .öğleden önce anca biter . İnternette dahiliye diye okumuştum iyi ki sormuştum yanlış randevu alcaktim Bi de
Evet sabah aç karnına gidiyorsunuz çünkü erkene alın. valla belki dahiliye de yapıyordur bilmiyorım ama hamilelikle ilgili olduğu için tahlili kadın doğumda istiyor şeker çıkarsa dahiliyeye yönlendiriyorlarmış.

kızlar bugün tokluk kan şekerine baktırdım. Gitmeden bir saat önce simit peynir biraz bal ve yarım muz yedim 138 çıktı. Bir saat önce 140 tan küçük 2 saat önce yediysen 120 den küçük olmalıymış. Yarın doktora gidicem bakalım ne dicek. Arada kaldım tam sınır

saglik ocagi da yapiyor seker yuklemesini ben haftaya orda yaptiracagim. Ebe ile görüş istersen

Dün akşam kasılmalarım çok sıklaştı bayada zorladı beni falan bebeğin hareketlerini kontrol ettim allahtan kipirdamasi iyiydi birde vajinamda uc kere 15 20 dk arayla sızlama oldu allahtan bugun kontrolüm vardı dedim böyle böyle oldu yedi aylikken kizimda kanamam olmuştu rahim agzi kisa demistiler dedim bundada varmi oyle birsey dedim bakalım dedi 24+5 hflik olmuşuz kilomuzda 800 gr la 1000 arasi dedi rahim agzi uzunluğun cokta uzun değil dedi bombelesme var dedi ilişkiye girmek ve agir kaldirmak yasak doğuma kadar dikkatli ol dedi. Seneler gectikte gebelikte herşeyde zorlaşıyor

Şeker yüklemesi ilede 24 ile 28 hf arasi yapılıyor dedi ozamana ayarlarsin gelicen günü dedi iki uc hf sonrasina alirim bende randevu artik

Kesinlikle haklısın

Pozisyon değişikliğinden canimbenimki göğüs kafesime kadar gelmiş dun mideme vurup vurup durdu,esimede gösterdim,dedim herhalde midemin yerini begenmedi,değiştirecek

Bence benimki de uyumuyor hiç. Sadece yemek gönder diyor , yemekten önce ayrı, sonra ayrı hareketler

Masallah tontiş dogacak bence Güneş bana öyle geliyor
Yok anam bacım benim iki oğlum da gününde doğdu 3250 biri 3600 biri doğdu. Bunu erken alır 3250 görmeyiz bile bence. Bakma benim iç karnım dar zaaar hep böyle oluyor

Sagol pozitifim,o senin tatliligi31 ekim canım bide 3-4 gün önden gidince,burdaki takvimi degistirmedim,ama uygulamalari yükleyince ona göre kaydettim,asil seninde artik 7ye gecti,100 gunun altinda düştük
Ben değiştirmedim yine de uygulamalari , değiştirsem mi ben de bilemedim

Sen ben Meliss85

Benimki her zaman her yerde oynuyor. Ama ayakları benim sağımda hep Yiğit Efem gibi

Ay ben de aynı düşündüm geçen
Kurban sonrası baslasin hazırlıklar, şimdi bilr zor tutuyorum kendimi hazırlık yapmamak için

Oha ya abisine telefon aldırmak nedir kocan varken sen o kocayı bir eline dola bence canım sessizlikle soğuk davranmayla çözülmez o iş herkes haddini yerini bilsin lafını esirgeme kimseden. Bende bizim geline kendi yedek telefonumu vermiştim kocasıyla kavga edince benim telefonumu kırmış rabbim gelininde görümceninde kocanında hayırlısını nasip etsin vallahi çok zor .

mydreams93 Vizeci06 bugun kontrolum vardi. Benim doktorum da simdiye kadar cok ciddiye almiyordu. Bugun dediki bu agri gecmez daha da siddetlenecek. 37.haftaya kadar sık disini 37de aliriz artik dayanamazsin dedi, ben şok. Cati agrisiymis kalsiyumla filan ilgisi yokmus. Calistigim icin istirahat verelim dedi. Dersleri yarim birakamam, almadim. Ama cok erken haftalarda basladi benim bilmiyorum. Ilk gebeligimde boyle bisey yasamadim. Bir de kabizlik ve hemeroid var ayni donem baslayan. Onlarin agrisiyla da birlesince cekilmez oluyor. Dogumdan sonra gecer dedi, insallah dedigi gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…