- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.361
Ben de buna benzer durumlar yaşıyorum böyle düşünmekten kendi adıma utanıyorum ama üzülüyorum da kendime engel olamıyorum neden diye sorguluyorum çünkü bana göre insan önce çekirdek ailesini düşünmeli sonra geniş ailesini düşünmeliİyi geceler kızlar, bugün de görümce terörüyle burdayımsizce haklı mıyım ben de mi tuhaflık var bir bakın lütfen Geçen hafta kuyumcudan bir set beğendim. Bana doğum hediyesi alır mısın dedim. Kolye ve bileklik. Bu zaten düğünde taktıklarının hepsini almıştı benden. Bu sonra fiyatını felan sordu ama almadı. Sonra bakarız felan dedi. Kaldı öyle. Şimdi bana başka bi hediye almış, sürpriz diyip duruyordu. Bugün getirdi. Dyson saç şekillendirici !! Görümcem istiyomuşta, bi ona bi bana almış. Şimdi ben buna sevineyim mi üzüleyim mi? Ben bunu duyunca moralim bozuldu tabi. Daha önce robot süpürge demiştim onu da almadı. İstediğim takiyı almadı. Görümcem bişey isteyince hemen alındı. Sinir oldum. Benim isteklerim hiç önemi yok. Bu kız isteyince hemen oluyo. Çok soğudum. Ama söylemedim. Kıskandı derler diye. Bi süre soğuk davrancam. Daha da bir şey istemem. Sizce haklı mıyım, yanlış mı düşünüyorum?
3 kişi çalışıyorsunuz daha çok zam yapmaları lazımkenBu ay performans zam ayımız yine en düşük oranda departmanda bana zam yapmışlar ocakta da öyle yapmışlardı :) ki istifralarımın en yoğun olduğu dönemde bile rapor almadım. Artık umrumda değil bu ay ya evden çalışıcam ya da basıcam raporu
Çok teşekkür ettim bilgi için. En erken randevuyu almakta fayda var o zaman .öğleden önce anca biter . İnternette dahiliye diye okumuştum iyi ki sormuştum yanlış randevu alcaktim Bi deKadın doğuma aldım ben gidince söyledi 75 lik diye hemen eczaneden gidip aldım içeceği kan alım yerine gittim ilkten kan aldılar sonra saate bak iç dediler 1 saat sonra gel sonra bir saat sonra tekrar verdim toplamda 3 kere kan verdim. İçecete abartıldığı gibi değil şekerli gazlı bir içecek hiç midem filan bulanmadı gayet rahattım sadece 3 saat beklemek sıktı yani
Evet sabah aç karnına gidiyorsunuz çünkü erkene alın. valla belki dahiliye de yapıyordur bilmiyorım ama hamilelikle ilgili olduğu için tahlili kadın doğumda istiyor şeker çıkarsa dahiliyeye yönlendiriyorlarmış.Çok teşekkür ettim bilgi için. En erken randevuyu almakta fayda var o zaman .öğleden önce anca biter . İnternette dahiliye diye okumuştum iyi ki sormuştum yanlış randevu alcaktim Bi de
Sinirimden ölüyorum asla 3ünde 5inde değilim ama hak yenmesine tahammülüm yok. Bu benim 2022 performansım ne doğum iznine ayrılmışım ne bişey3 kişi çalışıyorsunuz daha çok zam yapmaları lazımkendünden beri iyi kuruldum bu işverenlere
saglik ocagi da yapiyor seker yuklemesini ben haftaya orda yaptiracagim. Ebe ile görüş istersenÇok teşekkür ettim bilgi için. En erken randevuyu almakta fayda var o zaman .öğleden önce anca biter . İnternette dahiliye diye okumuştum iyi ki sormuştum yanlış randevu alcaktim Bi de
Şeker yüklemesi ilede 24 ile 28 hf arasi yapılıyor dedi ozamana ayarlarsin gelicen günü dedi iki uc hf sonrasina alirim bende randevu artikDün akşam kasılmalarım çok sıklaştı bayada zorladı beni falan bebeğin hareketlerini kontrol ettim allahtan kipirdamasi iyiydi birde vajinamda uc kere 15 20 dk arayla sızlama oldu allahtan bugun kontrolüm vardı dedim böyle böyle oldu yedi aylikken kizimda kanamam olmuştu rahim agzi kisa demistiler dedim bundada varmi oyle birsey dedim bakalım dedi 24+5 hflik olmuşuz kilomuzda 800 gr la 1000 arasi dedi rahim agzi uzunluğun cokta uzun değil dedi bombelesme var dedi ilişkiye girmek ve agir kaldirmak yasak doğuma kadar dikkatli ol dedi. Seneler gectikte gebelikte herşeyde zorlaşıyor
Kesinlikle haklısınBen de buna benzer durumlar yaşıyorum böyle düşünmekten kendi adıma utanıyorum ama üzülüyorum da kendime engel olamıyorum neden diye sorguluyorum çünkü bana göre insan önce çekirdek ailesini düşünmeli sonra geniş ailesini düşünmeli
Pozisyon değişikliğinden canimKızlar ya benim bebiş çok hareketli ama hareketleri göbek deliğimin baya altında oluyor. Sizinde öylemi . Bugünde buna taktım kafayıaz önce böle oynarken dışardanda belli oluyo artık bildiğin göbek deliğimin bir karış altında
Aaa süper olur hemen bi ulasayim da sorayım canım çok teşekkürsaglik ocagi da yapiyor seker yuklemesini ben haftaya orda yaptiracagim. Ebe ile görüş istersen
Bence benimki de uyumuyor hiç. Sadece yemek gönder diyor , yemekten önce ayrı, sonra ayrı hareketlerKızz benimki de aynıı süreklii hareket halinde kungfu panda diyorum artık, ne gecesi var ne gündüzü durmadığı hiç uyumadığını düşünüyorum artık
Gerçekten de top var gibi karnında çok tatlı maşallah
Yok anam bacım benim iki oğlum da gününde doğdu 3250 biri 3600 biri doğdu. Bunu erken alır 3250 görmeyiz bile bence. Bakma benim iç karnım dar zaaar hep böyle oluyorMasallah tontiş dogacak bence Güneş bana öyle geliyor
Ben değiştirmedim yine de uygulamalari , değiştirsem mi ben de bilemedimSagol pozitifim,o senin tatliligi31 ekim canım bide 3-4 gün önden gidince,burdaki takvimi degistirmedim,ama uygulamalari yükleyince ona göre kaydettim,asil seninde artik 7ye gecti,100 gunun altinda düştük
Sen benbizimde 31 ekim
Benimki her zaman her yerde oynuyor. Ama ayakları benim sağımda hepKızlar ya benim bebiş çok hareketli ama hareketleri göbek deliğimin baya altında oluyor. Sizinde öylemi . Bugünde buna taktım kafayıaz önce böle oynarken dışardanda belli oluyo artık bildiğin göbek deliğimin bir karış altında
Ay ben de aynı düşündüm geçenTakvime baktim da simdi 110 gün yazıyor 10 günü saymasam sezeryan olduğu icin neredeyse 100 günüm kalmış ay bi heyecan başladı haziranda valizimi hazırlarım daha hiç birsey yıkamadım onu da haziranda halletmeyi düşünüyorum, Allahım birde ev temizliği doğuma gözüme iyice büyüdü işler kurbandan sonra vereceğim halıları yıkamaya ☺
Oha ya abisine telefon aldırmak nedir kocan varken sen o kocayı bir eline dola bence canım sessizlikle soğuk davranmayla çözülmez o iş herkes haddini yerini bilsin lafını esirgeme kimseden. Bende bizim geline kendi yedek telefonumu vermiştim kocasıyla kavga edince benim telefonumu kırmışCanım bizim mesele parasal değil zaten. Eşim ve babası birlikte işleri. Yani dolaylı olarak babasının parası oluyor görümcemin. Parasal sıkıntı da yok. İstese hem süpürge hem seti alır. Ama yok işte sanki benle değil kardeşiyle evli. İsteklerimin hiç önemi yok. Bunlar ta o zaman robot iyi değil felan demişti o yüzden almadı. Ben dyson istesem gene alınmazdı. Bir de kardeşi de çok fena. Kocası çok zengin bunun ama sürekli gelip eşime birşey istiyor. Telefonunu da eşime aldırdı. Geçen hep birlikte tatile gidelim diyor. Eşime Fethiye de bi yer atmış. Ben de hamileyim bu yıl hiç bir yere gitmicez biz dedim. Peşimizden düşmüyor yani. İstekleri bitmiyor. Git kocandan iste demi. İşte benimki koca değil ki. Önce karısını mutlu etsin. Onların dedikleri her şey çok gerekli. Benim istediklerim gereksiz…
Devlete kontrole gittiğimde sordum bende de var cnm doktor bilmedi ya şaşırdı zaten stajer hic bakmadı gıcıklar vallaha iş güç fazla yapmiyorum olduğu kadar dayanamayıp her yere ayni anda girince 2 gün gitmiyor ağrı birde bende 22 aylik bir bebiş var zor vallaha bazen kendimi sorguluyorum ne yaptın sen nasıl iki bebekle yapacaksın uyku bile uyuyamıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?