- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.381
Canim serklajla ilgili bilgi sahibi degilim ama bende erken haftalarda yapildigini sonrasinin riskli oldugunu okumustum sadece. Doktorun illaki bir cözüm yolu söyleyecektir sana. Sen dedigi gibi kilo aldirmaya bak zaten guzel besleniyorum diyodun. Hayirlisiyla bi cözüm bulunacak insallahSelam herkese.Kızlar pazartesiye kadar hastanede olduğum kesinleşti.Canım doktorum bu sabah geldi , pazartesiye kadar büyümeye bak dedi ptesi ben kontrol edicem sonra konuşalım bu kalma işini dedi.ben bişey sormak istiyorum şimdi.Sizce serklaj için geç mi kalındı ? Yaparlar mı sizce ? En iyi çözüm bu gibi görünüyorama nette çok erken dönemde yapıldığı söyleniyor.Bilemedim
Bi de doğum günündede set almış buna kolye bileklik. Benimkine de tek çiçek almıştıOha ya abisine telefon aldırmak nedir kocan varken sen o kocayı bir eline dola bence canım sessizlikle soğuk davranmayla çözülmez o iş herkes haddini yerini bilsin lafını esirgeme kimseden. Bende bizim geline kendi yedek telefonumu vermiştim kocasıyla kavga edince benim telefonumu kırmışrabbim gelininde görümceninde kocanında hayırlısını nasip etsin vallahi çok zor .
Şaka gibi hiç konusunu açmadın mı canım hani neden böyle yapıyorsun vs diye çok ilginç çünkü ona bileklik sana sadece çiçekle gelmesi sessiz birisin sanırım mesela benim eşim doğulu ailesine aşırı düşkün ama kardeşlerine kmh tan yani eksi hesaptan borç gönderdiğini gördüm( kart hareketlerini 3 ay da bir kontrol ederim ben) aBiz ev aldık kredi ödüyoruz paramız yok şuan birde kıyameti kopardım bana sormadan nasıl yollarsın olmayan parayı nasıl yollarsın diye evi terkettim ablama gittim. bir daha olursa ailene rezil ederim seni dedim beş kuruşu yok size eksiden yolluyor diye şerefinin üstüne yemin etti öyle döndüm.Bi de doğum günündede set almış buna kolye bileklik. Benimkine de tek çiçek almıştıanası da patates soğan kovası almış Allahım sinir krizi geçircem, bu kendini kardeşiyle evli sanıyo amin allah kocanın ve ailenin hayırlısını versin, yoksa hayat çok zor
abartıldı gibi degil miKadın doğuma aldım ben gidince söyledi 75 lik diye hemen eczaneden gidip aldım içeceği kan alım yerine gittim ilkten kan aldılar sonra saate bak iç dediler 1 saat sonra gel sonra bir saat sonra tekrar verdim toplamda 3 kere kan verdim. İçecete abartıldığı gibi değil şekerli gazlı bir içecek hiç midem filan bulanmadı gayet rahattım sadece 3 saat beklemek sıktı yani
canim serklaj icin geç oldugunu biliyorum o yüzden halka koyuyorlar serklaj 12-15h lıklara yapilabiliyor benim bildigim sana halka takmamislarmiydi ?Selam herkese.Kızlar pazartesiye kadar hastanede olduğum kesinleşti.Canım doktorum bu sabah geldi , pazartesiye kadar büyümeye bak dedi ptesi ben kontrol edicem sonra konuşalım bu kalma işini dedi.ben bişey sormak istiyorum şimdi.Sizce serklaj için geç mi kalındı ? Yaparlar mı sizce ? En iyi çözüm bu gibi görünüyorama nette çok erken dönemde yapıldığı söyleniyor.Bilemedim
Henüz takılmadı.Fitil kullanıyorum şimdilik sadececanim serklaj icin geç oldugunu biliyorum o yüzden halka koyuyorlar serklaj 12-15h lıklara yapilabiliyor benim bildigim sana halka takmamislarmiydi ?
neden takmadigini sormadın mi canim noramlde ağrınsancin varsa takmiyorlar senin ağrın falan bildigim kadarıyla gecti takmaları lazım neden bekliyorlar fitil dediğin ultrogestan mi canim halka takıldıktan sonra ona yine devam edebilirsin zatenHenüz takılmadı.Fitil kullanıyorum şimdilik sadece
Ceri kuzum hiç bilmiyorum dediklerini ama hastanedesin diye üzülme orda hep kontrol altındasın öyle düşün canım benimSelam herkese.Kızlar pazartesiye kadar hastanede olduğum kesinleşti.Canım doktorum bu sabah geldi , pazartesiye kadar büyümeye bak dedi ptesi ben kontrol edicem sonra konuşalım bu kalma işini dedi.ben bişey sormak istiyorum şimdi.Sizce serklaj için geç mi kalındı ? Yaparlar mı sizce ? En iyi çözüm bu gibi görünüyorama nette çok erken dönemde yapıldığı söyleniyor.Bilemedim
Benimde hic midem bulanmadi icecegi hizli ictim cilekli gazoz gibiydi son yudum beni zorladi o kdr. Cok hafif mide bulantisi oldu gecti rahatt atlattim bendeKadın doğuma aldım ben gidince söyledi 75 lik diye hemen eczaneden gidip aldım içeceği kan alım yerine gittim ilkten kan aldılar sonra saate bak iç dediler 1 saat sonra gel sonra bir saat sonra tekrar verdim toplamda 3 kere kan verdim. İçecete abartıldığı gibi değil şekerli gazlı bir içecek hiç midem filan bulanmadı gayet rahattım sadece 3 saat beklemek sıktı yani
Pazartesi takacaktir belkide doktorun. Uzunluk olculdu mu hic bugunHenüz takılmadı.Fitil kullanıyorum şimdilik sadece
Canim normalde okadar sık bakmiyorlar aftada bir en fazlaPazartesi takacaktir belkide doktorun. Uzunluk olculdu mu hic bugun
Geçiyor cnm dogumdan sonra çatıdan olduğunu senden duydum ama haklı bence benim alttan baktıklarında ilk dogumda yukarıdan hafif darlık var demişti zaten bebek gelmedi sezeryan oldum bunda da var ağrı ya@mydreams93Vizeci06 bugun kontrolum vardi. Benim doktorum da simdiye kadar cok ciddiye almiyordu. Bugun dediki bu agri gecmez daha da siddetlenecek. 37.haftaya kadar sık disini 37de aliriz artik dayanamazsin dedi, ben şok. Cati agrisiymis kalsiyumla filan ilgisi yokmus. Calistigim icin istirahat verelim dedi. Dersleri yarim birakamam, almadim. Ama cok erken haftalarda basladi benim bilmiyorum. Ilk gebeligimde boyle bisey yasamadim. Bir de kabizlik ve hemeroid var ayni donem baslayan. Onlarin agrisiyla da birlesince cekilmez oluyor. Dogumdan sonra gecer dedi, insallah dedigi gibi olur.
Ay bunlara çok para istiyorlar bide sayfalar kızzz bu dolama işleri çok kolay bende acaba gökkuşağını yapabilcem mi korkusundayım ama o kadar çok youtubede video var kiii çevrende azcık bu işler elinden gelen biri var mı
Benimki bazen kasığıma vuruyor bazen göbek deliğimin üstüne, bebek değil ahtapot mübarekKızlar ya benim bebiş çok hareketli ama hareketleri göbek deliğimin baya altında oluyor. Sizinde öylemi . Bugünde buna taktım kafayıaz önce böle oynarken dışardanda belli oluyo artık bildiğin göbek deliğimin bir karış altında
Merhaba canım sanırsam erken yapılıyor banada yapmadılar serklajiSelam herkese.Kızlar pazartesiye kadar hastanede olduğum kesinleşti.Canım doktorum bu sabah geldi , pazartesiye kadar büyümeye bak dedi ptesi ben kontrol edicem sonra konuşalım bu kalma işini dedi.ben bişey sormak istiyorum şimdi.Sizce serklaj için geç mi kalındı ? Yaparlar mı sizce ? En iyi çözüm bu gibi görünüyorama nette çok erken dönemde yapıldığı söyleniyor.Bilemedim
Evet haklısın bende o yüzden eminsen diye sormuştum canım bende biraz araştırayım dediğin gibi internetten alınmaz bende annemdeyim yatarak geçiriyorumCanım kehribar bence internetten alınmaz
Ben bir arkadaşıma sipariş vererek bir dükkandan aldırdım. Sertifika vs diyorlarda bence o bile fake. İstesem ben 40 çeşit sertifika yaparım yani. Teyit edemiyorsun hiç. O yüzden öneri yapamıyorum canım.
Sen nasıl oldun iyi misin?
Canım valla annemdeyim kalkmadan yatıyorum daha iyiyim inşallah 10 haftayı böyle böyle atlatırsak güzel olacakNasılsın canım? Herşey yolundadır inşallah
Niye böyle ya vallahi yıldım ben 32. Hafta gelsin kaçıcam inşallahBu ay performans zam ayımız yine en düşük oranda departmanda bana zam yapmışlar ocakta da öyle yapmışlardı :) ki istifralarımın en yoğun olduğu dönemde bile rapor almadım. Artık umrumda değil bu ay ya evden çalışıcam ya da basıcam raporu
Hadi ya c elitleri olduğunu bilmiyordum evet şekerli biraz bayıyor ama benimkisi içimeyecek gibi değildi herkes çok kötü dediği için hatta korkarak gitmiştim neyse ki şanslıymışım o zamanabartıldı gibi degil mionarin cesitleri var sana iyisi denk gelmiş sen benim içtiğimi icseydin aninda istifra ederdin berbat bir koku cok tatlı ve tadı cok kotuydu gazlı falanda degildi bnmki
Aynen valla benimde öyleydi çok şükür ☺Benimde hic midem bulanmadi icecegi hizli ictim cilekli gazoz gibiydi son yudum beni zorladi o kdr. Cok hafif mide bulantisi oldu gecti rahatt atlattim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?