2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim serklajla ilgili bilgi sahibi degilim ama bende erken haftalarda yapildigini sonrasinin riskli oldugunu okumustum sadece. Doktorun illaki bir cözüm yolu söyleyecektir sana. Sen dedigi gibi kilo aldirmaya bak zaten guzel besleniyorum diyodun. Hayirlisiyla bi cözüm bulunacak insallah

Bi de doğum günündede set almış buna kolye bileklik. Benimkine de tek çiçek almıştı anası da patates soğan kovası almış Allahım sinir krizi geçircem, bu kendini kardeşiyle evli sanıyo amin allah kocanın ve ailenin hayırlısını versin, yoksa hayat çok zor

Şaka gibi hiç konusunu açmadın mı canım hani neden böyle yapıyorsun vs diye çok ilginç çünkü ona bileklik sana sadece çiçekle gelmesi sessiz birisin sanırım mesela benim eşim doğulu ailesine aşırı düşkün ama kardeşlerine kmh tan yani eksi hesaptan borç gönderdiğini gördüm( kart hareketlerini 3 ay da bir kontrol ederim ben) aBiz ev aldık kredi ödüyoruz paramız yok şuan birde kıyameti kopardım bana sormadan nasıl yollarsın olmayan parayı nasıl yollarsın diye evi terkettim ablama gittim. bir daha olursa ailene rezil ederim seni dedim beş kuruşu yok size eksiden yolluyor diye şerefinin üstüne yemin etti öyle döndüm.

abartıldı gibi degil mi onarin cesitleri var sana iyisi denk gelmiş sen benim içtiğimi icseydin aninda istifra ederdin berbat bir koku cok tatlı ve tadı cok kotuydu gazlı falanda degildi bnmki

canim serklaj icin geç oldugunu biliyorum o yüzden halka koyuyorlar serklaj 12-15h lıklara yapilabiliyor benim bildigim sana halka takmamislarmiydi ?

Henüz takılmadı.Fitil kullanıyorum şimdilik sadece
neden takmadigini sormadın mi canim noramlde ağrınsancin varsa takmiyorlar senin ağrın falan bildigim kadarıyla gecti takmaları lazım neden bekliyorlar fitil dediğin ultrogestan mi canim halka takıldıktan sonra ona yine devam edebilirsin zaten

Ceri kuzum hiç bilmiyorum dediklerini ama hastanedesin diye üzülme orda hep kontrol altındasın öyle düşün canım benim

Benimde hic midem bulanmadi icecegi hizli ictim cilekli gazoz gibiydi son yudum beni zorladi o kdr. Cok hafif mide bulantisi oldu gecti rahatt atlattim bende

Geçiyor cnm dogumdan sonra çatıdan olduğunu senden duydum ama haklı bence benim alttan baktıklarında ilk dogumda yukarıdan hafif darlık var demişti zaten bebek gelmedi sezeryan oldum bunda da var ağrı ya

magnet ve kapı süsü yapan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki çok çok basit, kendiniz yapabilirsiniz, hiç öyle deli paralar vermeye gerek yok, bunu da başka yerde söylemem çünkü ben de instagramda yapıyorum

Benimki bazen kasığıma vuruyor bazen göbek deliğimin üstüne, bebek değil ahtapot mübarek

Merhaba canım sanırsam erken yapılıyor banada yapmadılar serklaji

Evet haklısın bende o yüzden eminsen diye sormuştum canım bende biraz araştırayım dediğin gibi internetten alınmaz bende annemdeyim yatarak geçiriyorum

Niye böyle ya vallahi yıldım ben 32. Hafta gelsin kaçıcam inşallah

abartıldı gibi degil mi onarin cesitleri var sana iyisi denk gelmiş sen benim içtiğimi icseydin aninda istifra ederdin berbat bir koku cok tatlı ve tadı cok kotuydu gazlı falanda degildi bnmki
Hadi ya c elitleri olduğunu bilmiyordum evet şekerli biraz bayıyor ama benimkisi içimeyecek gibi değildi herkes çok kötü dediği için hatta korkarak gitmiştim neyse ki şanslıymışım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…