- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.401
Evet canım mesela benim kadın doktorumda yaptığim berbat tam şurup gibi ama diyabetologta hanileik sonrasi yapmistilar onun tadi gayet iyiydi eczanelerde satildigini bilmiyorum birdaha yaptiracak olursam gitip kendim alacagimHadi ya c elitleri olduğunu bilmiyordum evet şekerli biraz bayıyor ama benimkisi içimeyecek gibi değildi herkes çok kötü dediği için hatta korkarak gitmiştim neyse ki şanslıymışım o zaman
Onlar varya kimi karşılarına aldıklarını bilmiyolarNiye böyle ya vallahi yıldım ben 32. Hafta gelsin kaçıcam inşallah
Ay ben o kadar senim aynı şeyleri yaşıyoruz resmen iş ortak para ortak inan alınanlara bir şey demiyorum kaldı ki ben de istesem alırım sonuçta çalışıyorum ama bi robot süpürge istedim onla ev mi temizlenir kullanışsız dedi görümcem ve aldırmadıYani evet normalde çömert biri ama bi benim isteklerim olmuyor nedensebabasıyla birlikte çalıştığı için parasal yönden hepimizin parası gibi davranıyorlar, ona ağzımı açamıyorum zaten de, kardeşinin bi lafıyla koşarak dyson alması çok zoruma gitti. Kaynanama getirmiş dün ikimize de. Teşekkür bile etmedim. Benim buna ihtiyacım yok dedim. Gecede döndüm arkamı. Sabaha kadar uykuda tutmadı. Lavaboda ağladım felan. Çok ağırıma gitti cidden. Git kardeşinle uyu diyesim geldi. Kavga etmek istemediğimden sustum
Şu an kontrol ediyoruz dediler canım.fitil de endol diye bi fitil kullanıyorum.ağrım geçti ama sancımı kontrol ediyorlar yine de sabah akşamneden takmadigini sormadın mi canim noramlde ağrınsancin varsa takmiyorlar senin ağrın falan bildigim kadarıyla gecti takmaları lazım neden bekliyorlar fitil dediğin ultrogestan mi canim halka takıldıktan sonra ona yine devam edebilirsin zaten
Evet canım bende böyle avunuyorum.Evde olsam pimpirik yaparım galibaCeri kuzum hiç bilmiyorum dediklerini ama hastanedesin diye üzülme orda hep kontrol altındasın öyle düşün canım benim
Yok canım bugün ölçülmedi.Alttan bakıldığı için sanırım her gün orayı uyarmak istemiyorlarPazartesi takacaktir belkide doktorun. Uzunluk olculdu mu hic bugun
Ay kıyamam valla çok zor çok. Yaşamayan anlamıyo gerçekten. Düşünmekten hasta olcam diye korkuyorum gerçektenAy ben o kadar senim aynı şeyleri yaşıyoruz resmen iş ortak para ortak inan alınanlara bir şey demiyorum kaldı ki ben de istesem alırım sonuçta çalışıyorum ama bi robot süpürge istedim onla ev mi temizlenir kullanışsız dedi görümcem ve aldırmadı
Çok şükür biricik bal oğluşuma kavuşmak istiyorum zamanında sağlıkla sıhhatle fındık kuşum. Bugün pek hareket etmedi yorgunluğum ona da yansıdı herhalde. Eve yeni geldim birde allahtan yarın sabah kontrolüm var da dertlenmiyorum çok olsaydı acildeydim şimdi. Bu kadar hareketsiz kalmazdı miniğimAhhh yerimm bunu Bulut beyin boynunda hayal ettimmm ayy ne yakisikli olurr ne tatlı oluraz kaldi o günlere
Hormonlardan bebişim bence. Bir dengesizleştiriyor ve kat kat daha yoğun yaşatıyor bence. Ama ben duygularımı yaşamayı ve göstermeyi severim o yüzden gayet iyiyz böyle insanız ayol neticede hep demir lady olamayız yaDoğru diyorsun festimya benim hayatım zaten hep karmaşık kardeşimden dolayı, böyle şeyleri işi takmıcam kafama diyorum, ailem yanımda iyi diyorum ama bazen işte hormonlardan mıdır bilmem içim öfkeyle doluyor.. oysa ki bundan bi kaç sene öncesine kadar pammuk gibi bi insandım hayat.. bunada şükür napalım
İnan olsun bende nefret geldi bana ayak bileklerim şişmiş uzandım şimdi gördükçe iyice soğuyorum. İçine böylesi sinecekse kesinlikle al canım iznini özüne dönersin iyi gelir.Vallahi haklısın ama işte gerçekten kafamı dinlemek istiyorum. Yoksa başka türlü rahatlayamayacağım. Bebeğime bile odaklanamıyorum. Gebeliğin tadını çıkarıp kendimi de bu son aylarda odaklamak istiyorum açıkçası. Sonrasında keşke demek istemiyorum. Her şeyi hissediyor annesinin dinlenmeye keyif yapmaya ihtiyacı var ve bu onu da keyiflendirecek bence. (İş yerinde 33. Haftasındaki arkadaş baya zorlanıyor ayaklarım ufaktan şişmeye başladı benim de sırt bel ağrımı demiyorum bile yani, tahammül seviyemi aştım işe karşı)
Dreams onlarında yatacak yeri yok. Bence önce bas raporu sonra evden çalışmayı teklif et. Raporu bastığında da çalışma. Haketmiyor bunlar iyi niyet. Bende de benzer bir durum olucak konuştuk zam bekleme dediBu ay performans zam ayımız yine en düşük oranda departmanda bana zam yapmışlar ocakta da öyle yapmışlardı :) ki istifralarımın en yoğun olduğu dönemde bile rapor almadım. Artık umrumda değil bu ay ya evden çalışıcam ya da basıcam raporu
Eve geldiğimde direktör aradı içimde ne varsa döktüm. Ben oranınızda değilim ama en kötü dönemlerimde bile rapor kullanmadım karnım burnumda mesailere kalıyorum bunlara rağmen en düşük oranı alıyorsam demekki yetmiyor performansım ben bunu kabul etmiyorum çabalamam gereksiz dedim. Olurmu öyle şey çok değerlisin vs sıraladı ama aidiyet duygumu zedelediniz artık zaman göstericek dedim. İçim rahatladı tüm gün kendi kendime konuşmuştum söyledim valla nolcaksa olsunÇok şükür biricik bal oğluşuma kavuşmak istiyorum zamanında sağlıkla sıhhatle fındık kuşum. Bugün pek hareket etmedi yorgunluğum ona da yansıdı herhalde. Eve yeni geldim birde allahtan yarın sabah kontrolüm var da dertlenmiyorum çok olsaydı acildeydim şimdi. Bu kadar hareketsiz kalmazdı miniğim
Hormonlardan bebişim bence. Bir dengesizleştiriyor ve kat kat daha yoğun yaşatıyor bence. Ama ben duygularımı yaşamayı ve göstermeyi severim o yüzden gayet iyiyz böyle insanız ayol neticede hep demir lady olamayız ya
İnan olsun bende nefret geldi bana ayak bileklerim şişmiş uzandım şimdi gördükçe iyice soğuyorum. İçine böylesi sinecekse kesinlikle al canım iznini özüne dönersin iyi gelir.
Dreams onlarında yatacak yeri yok. Bence önce bas raporu sonra evden çalışmayı teklif et. Raporu bastığında da çalışma. Haketmiyor bunlar iyi niyet. Bende de benzer bir durum olucak konuştuk zam bekleme dedi
İyi yapmışsın. Neden aramış peki? Amacı ne? Farkındalar mı hata yaptıklarının? Kuru kuruya değerlisin demekle olmuyor. Bunu bir türlü anlayamadı bu işveren vekilleri. Kraldan çok kralcılar ya hep ondan oluyor.Eve geldiğimde direktör aradı içimde ne varsa döktüm. Ben oranınızda değilim ama en kötü dönemlerimde bile rapor kullanmadım karnım burnumda mesailere kalıyorum bunlara rağmen en düşük oranı alıyorsam demekki yetmiyor performansım ben bunu kabul etmiyorum çabalamam gereksiz dedim. Olurmu öyle şey çok değerlisin vs sıraladı ama aidiyet duygumu zedelediniz artık zaman göstericek dedim. İçim rahatladı tüm gün kendi kendime konuşmuştum söyledim valla nolcaksa olsun
İlk defa ay sonu erken çıkınca bozulduğumu anladı. Aman festim canları cehenneme yavrularımızı strese sokmamıza değmiyolarİyi yapmışsın. Neden aramış peki? Amacı ne? Farkındalar mı hata yaptıklarının? Kuru kuruya değerlisin demekle olmuyor. Bunu bir türlü anlayamadı bu işveren vekilleri. Kraldan çok kralcılar ya hep ondan oluyor.
Hakkaten bu ara hepimize nedir bu yapilan. Hic vicdan kalmamis kimsede. Halbuki dusunseler erkek olsun kadin olsun sizi de doguran anneniz. Size bakan buyuten karninda tasiyan. Ne anlamsiz birseydir. Bu ne hirstir. Zaten zorlanan birine dersin sen otur sen yapma nolcak bunu desen. Insan izin sonrasi geri donunce canla basla calisir ozaman. Bana zamaninda yaptilar iyilik der. Insanlarin yuzlerini gorunce iyice tiksiniyorum.İyi yapmışsın. Neden aramış peki? Amacı ne? Farkındalar mı hata yaptıklarının? Kuru kuruya değerlisin demekle olmuyor. Bunu bir türlü anlayamadı bu işveren vekilleri. Kraldan çok kralcılar ya hep ondan oluyor.
Ben ilk gebeligimde cati muayenesine girmedim cnm, sezeryan olmak istedim direkt. O yuzden dar mi bilmiyorum. Kuyruk batmasi oluyordu isyerinde otururken ama boyle bir agrim aci olmamisti. Yurumekte yatmakta donmekte zorlanmiyordum. Parol ve buscopan verdi ama insan kullanmak istemiyor tabi. Saglicakla zamaninda doguralim insallah.Geçiyor cnm dogumdan sonra çatıdan olduğunu senden duydum ama haklı bence benim alttan baktıklarında ilk dogumda yukarıdan hafif darlık var demişti zaten bebek gelmedi sezeryan oldum bunda da var ağrı ya
Aynen öyle yaşamayan anlamıyor öyle bir bağ var ki insan kendini değersiz önemsiz hissediyor ve bunun kesinlikle maddi bir şeyle alakası yokAy kıyamam valla çok zor çok. Yaşamayan anlamıyo gerçekten. Düşünmekten hasta olcam diye korkuyorum gerçekten
Aynen gec gelen adelet adelet midir yillar sonra o parayi alsam enflasyonla eriyecek bir para. Kaldi ki bana suan para lazim dogumdur borclarimdir. Ben 1 2 sene sonra calisiyorken o para gelse ne olacak ki simdi gelmedikten sonra. Bosverdim o sebeple aslinda. Isveren olarak nasil rahat ettiklerini anlamiyorum anlamayacagim.R rosemoon17
Allah herkesi vicdanlı işverenlerle karşılaştırsın. Yinede bir şekilde anlasabildigine sevindim, ama keşke bu dava isleri daha hizli yürüse.
Bir tanıdığım da eski isyeriyle davali (6 senedir), hakli oldugu halde, ve 3 kere kazanmasina ragmen, karsi tarafin devamli itirazindan yillar alyor maalesef..
mydreams93
Iyi yapmissin. Çalışan olsakta, her şeye katlanmak zorunda degiliz.
Burada mesailere kalan arkadaşlar da varmış, Allah size kolaylik versin. Evden çalışan biri olarak, bu dönem cok büyük nimet cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?