2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet bende utanıyorum. Sanki paranın peşine düşmüş gibi gözükmek istemiyorum. Ama bu durum beni çok kırıyor. Haklısın canım. Her şey bebişlerimiz için güçlü olmalıyız ki onlar üzülmesin

Dikkat edecek sekilde ağrıyan tarafa sıcak su torbası uyguluyorum yumuşatıyor cnm

Geçmiş olsun canım iyi hadi atlatmıssın o aşamayıda. Benim doktorum önce gizli şekerime baktı çok şükür değerlerin normal şeker yüklemesi yapmıycaz dedi ben olmuycam yani. Bilmiyorum varmı böyle yaptırmayan

Pozisyon değişikliğinden canimbenimki göğüs kafesime kadar gelmiş dun mideme vurup vurup durdu,esimede gösterdim,dedim herhalde midemin yerini begenmedi,değiştirecek
Ay evet benimde şuan aynı şekil gögsümün altında arada göbek hizasında devamlı yer degiştiriyorlar yukarı çıkınca mide yanmalarımda artıyo anlıyorum artık

Kızlar hastanede giymek için neler aldınız ya? Bulamıyorum düzgün bişi varsa aldığınız link mink yardım edin
Ben bu takımı cok begendim, sade süssüz ama cesaret edemiyorum almaya güvenilir mi bilemedim genelde iki takim götür dedi arkadaslarim bebek normal dogmayip sezaryenle doğarsa daha fazla yatarsin bir takim yetmez dediler. Bunda da hem gecelik hem pijama olunca mantikli geldi ama. Nasil guvenicem bu siteye

Kızlar bugün ikinci doz tetanozymu oldum. Dönüşte hm uğradık kış ürünlerinde inanılmaz indirim vardı. Montlar 580 dem 100 TL düşmüş kazaklar 100 aynı şekilde bir de örgü tulumlar da o fiyattı. Ayrıca member kullanıcılarına özel kasada 3 al 2 öde kampanyası varsa bende 1 i kaban biri mont 3 kazak 1 tuluma 430 TL ödedim. Yakınınızda varsa bir bakın derim

Eklentiler

• 33E76156-92E5-4D7A-990E-AB2CB94371C0.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 90
  • 018E9B88-D6AC-406E-B5A5-47F4240983CE.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 102
Ben daha vurulmadım doktoruma sordum gerek yok dedi 1.gebeliğimde vurulmuştum ,vurulması gerekmiyor mu en son ne zaman vurulabiliriz? Çok guzeller sağlıkla gelsinler ve giyinsinler

İş hayatına girince insanlık kenara itiliyor. Çalışmamak, az çalışmak vs de değil benim derdim inan onu beklemiyorum bile. Ancak nasılsa gidecek diye bu kadar iş yüklemenin anlamı yok. Normal bıraksalar yetecek. Ayrıca hamile veya değil, biz insanı koşullarda çalışmıyoruz. Türkiye de birkaç buna dikkat eden firma vardır gerisi ettiğini söyler ama asla etmez. Bilmiyorum çok kızgın ve de sinirliyim.

Sağ sağlim hepimiz bebeklerimize kavuşalım. Be kadar kalacaksan evde kalalım ona bakalım yetecek dönüşümüzde mükemmel olacak

Ben daha vurulmadım doktoruma sordum gerek yok dedi 1.gebeliğimde vurulmuştum ,vurulması gerekmiyor mu en son ne zaman vurulabiliriz? Çok guzeller sağlıkla gelsinler ve giyinsinler
10 yıl içinde vurulmadıysan kesinlikle vurul dedi doktorum 1 doz bile olsa. Ben 22 de vuruldum. 2. Dozu vurulacağım ama daha yok. Bu haftaiçi haber alacağım. 25. Haftadayım.

İlk defa ay sonu erken çıkınca bozulduğumu anladı. Aman festim canları cehenneme yavrularımızı strese sokmamıza değmiyolar
Canım sen bundan sonra kendine çok yüklenme belli ki bir anlamı yok. İsteneni yap, özveriyi bırak bence. Ne kadar ayıp şu yaptıkları. Bu yıl 2022 için düşük verdiler seneye doğal olarak 2023 için düşük verecekler. Haliyle arkadaşlarının baya gerisinde kalacaksın. Ne kadar ayıp ya. Altını dolduramadıkları birşey işte ona üzülüyorum.

Kızlar günaydın, rüyamda arabada doğum yapıyordum, ağdacı ararken

Birde hissediyordum birşey geliyor diye ama o kadar rahattım ki ben bunu hallederim kafasındaydım. Nefes alıyorum fln çok profesyonel yaklaştım olaya jdjshsj Kocam direksiyonda ben yolcu koltuğunda jdjshs aslında yarın olcakmış ama ben ağdacı ararken (bilinçaltımın oyunları ) nasıl oluyorsa erken oluyodu bir gün.

Ben ilk dozu 20 ikinci de 24+1 de vuruldum. Benım doktorum vurulabilirsin dedi. En son 10 deme önce yapıldığı İçin iki doz yapıldı.. teşekkür ederiz

Rüyamızda bile kıldan tüyden ne çektik be bilinçaltını yerim senin kuzum şeker yüklemen de inşallah sorunsuz geçer ,bir an evvel hayırlısıyla atlatırsın inşallah

Rüyamızda bile kıldan tüyden ne çektik be bilinçaltını yerim senin kuzum şeker yüklemen de inşallah sorunsuz geçer ,bir an evvel hayırlısıyla atlatırsın inşallah
Jsjshjs valla kıl, tüy zorluyor beni yalan yok. Rüyalarıma bile girdi düşün yani jshshs
İnşallah kuzum. 9 buçukta halledeceğim inşallah önce oğluşu gösterse iyiydi ama neyse sen nasılsın

Canım valla annemdeyim kalkmadan yatıyorum daha iyiyim inşallah 10 haftayı böyle böyle atlatırsak güzel olacak
Sende ben gibisin bizde ocaktan beri annemde kalıyoruz evim yüksek kat ve asansörsüz merdiven inip çıkmam yasak birde aşırı bulantım olduğu için annemde bırakmak istemedi aylardır annemdeyiz bizde

A
Arkadaşının ki gelsin o zaman o memnun kalırsa bizde yaptıralım

Dayanırsın sennnm hamilelere rezillik diye bişey olmaz canım of yaa bizede at azıcık bebiş görelim benim taaaa perşembeye bu sefer zaman geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…