- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.569
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.441
Jsjshsjsj bende öyle düşünüyorum bebişim ama yaşayınca rezillik oluyorDayanırsın sennnm hamilelere rezillik diye bişey olmaz canımof yaa bizede at azıcık bebiş görelim benim taaaa perşembeye bu sefer zaman geçmedi
Az kalmış kuşum minik prenseslerle kavuşmanaDayanırsın sennnm hamilelere rezillik diye bişey olmaz canımof yaa bizede at azıcık bebiş görelim benim taaaa perşembeye bu sefer zaman geçmedi
Ksjjfjd bizim oğluşlar yüz görünümlüğü istiyor sanırımgünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı sevgili oğlum alaz ali inatla hala yüzünü gözünü göstermemeye kararlı başından beri yüzüstü yatıo bu gidişle hiç göremeden doğurcam:) ama maşallah 24+4 31 cm 747 gr olmuşuz
Kesinlikle dinlenmek istiyorum çıkıp keyifle yürüyüş yapayım geleyim duşumu alayım uyuyayım vs vs iyi gelecekÇok şükür biricik bal oğluşuma kavuşmak istiyorum zamanında sağlıkla sıhhatle fındık kuşum. Bugün pek hareket etmedi yorgunluğum ona da yansıdı herhalde. Eve yeni geldim birde allahtan yarın sabah kontrolüm var da dertlenmiyorum çok olsaydı acildeydim şimdi. Bu kadar hareketsiz kalmazdı miniğim
Hormonlardan bebişim bence. Bir dengesizleştiriyor ve kat kat daha yoğun yaşatıyor bence. Ama ben duygularımı yaşamayı ve göstermeyi severim o yüzden gayet iyiyz böyle insanız ayol neticede hep demir lady olamayız ya
İnan olsun bende nefret geldi bana ayak bileklerim şişmiş uzandım şimdi gördükçe iyice soğuyorum. İçine böylesi sinecekse kesinlikle al canım iznini özüne dönersin iyi gelir.
Dreams onlarında yatacak yeri yok. Bence önce bas raporu sonra evden çalışmayı teklif et. Raporu bastığında da çalışma. Haketmiyor bunlar iyi niyet. Bende de benzer bir durum olucak konuştuk zam bekleme dedi
Bebişim senin için en doğrusu bu belli kiKesinlikle dinlenmek istiyorum çıkıp keyifle yürüyüş yapayım geleyim duşumu alayım uyuyayım vs vs iyi gelecek
Bu yeni nesil fena erkeklere bak kendilerini göstermiyolar bizim kızlar gene maşallah direkt pozlargünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı sevgili oğlum alaz ali inatla hala yüzünü gözünü göstermemeye kararlı başından beri yüzüstü yatıo bu gidişle hiç göremeden doğurcam:) ama maşallah 24+4 31 cm 747 gr olmuşuz
Kesinlikle keyif çatmam lazım ya hamileliğin son döneminin tadını çıkarmak lazımBebişim senin için en doğrusu bu belli kiyemin ederim anlatışından belli gözlerinin parladığı
Oğluşları istemeye gelirsiniz gelecekte gibi geliyor bana djjsksBu yeni nesil fena erkeklere bak kendilerini göstermiyolar bizim kızlar gene maşallah direkt pozlar
Bence de huzurlu geçirmek önemli. Benim ailem ve eşimin ailesi burda değil. O yüzden bebişe ne kadar uzun süre bakabilirsem o kadar kar mantığındayım. 1 gün bile fazla kalsam karKesinlikle keyif çatmam lazım ya hamileliğin son döneminin tadını çıkarmak lazım
Kimisi yaptırmıyor kendi kimisinin de doktoru normal açlık tokluğa baktırıyormuş içeçek içmeden normal yiyerek Doktor'un ne dediyse onu yapman daha iyi tabi kiGeçmiş olsun canım iyi hadi atlatmıssın o aşamayıda. Benim doktorum önce gizli şekerime baktı çok şükür değerlerin normal şeker yüklemesi yapmıycaz dedi ben olmuycam yani. Bilmiyorum varmı böyle yaptırmayan
sanırım fazlaca geç gördüm@Mryshn @myworld29 @brulit @Sinem56 @Chheesecake @hikoss @cheryblossommm @dahlia53 @Denizimin annesi X xname @gullcun @fsnckr @ElifEser @canimms @Kubra YENEN U Umayumayy @gulumse02 @rose7134 @esra51 @demo1907 @luluuu @Kadifekizim @BenCigdem @sanmarino @mismis16 @melegim40 @Sonyaz @deliminebu @Azra kayra @merhabakelebek @Busem06y @simurgggg @Mrsaydimple91 @Niloyaaaa @sezerr @yadisim @gozde_87 @Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
kız o gülüyomu maşallahhhBal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Gerçekten ya büyümüş baya. Herşeyi belli küçük kuzum.kız o gülüyomu maşallahhhkocaman oluyorlar
Benim kızlardan biri öyle bir eliyle yüzünü bir eliyle cinsiyetini kaaptıveriyorgünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı sevgili oğlum alaz ali inatla hala yüzünü gözünü göstermemeye kararlı başından beri yüzüstü yatıo bu gidişle hiç göremeden doğurcam:) ama maşallah 24+4 31 cm 747 gr olmuşuz
Oyyyy maşallah minnoşaBal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Maşallah kuzucuğaBal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?