2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dayanırsın sennnm hamilelere rezillik diye bişey olmaz canım of yaa bizede at azıcık bebiş görelim benim taaaa perşembeye bu sefer zaman geçmedi
Jsjshsjsj bende öyle düşünüyorum bebişim ama yaşayınca rezillik oluyor

Ay bir görsem evladımı miniğim benim büyümüştür baya

Ksjjfjd bizim oğluşlar yüz görünümlüğü istiyor sanırım

Kesinlikle dinlenmek istiyorum çıkıp keyifle yürüyüş yapayım geleyim duşumu alayım uyuyayım vs vs iyi gelecek

Bu yeni nesil fena erkeklere bak kendilerini göstermiyolar bizim kızlar gene maşallah direkt pozlar

Kızlar daha doktorun yanına giremedim, oğluşla kavuşamadım. Ama şeker yükleme sürecim şöyle oldu. Asla korkmayın. Ben de tedirgindim acaba lavaboda mı içsem dedim ama ucundan baktım ben bunu içerim dedim

Önce aç - susuz geldim. Kan testi verdim. Sonra bana bir kutu şeker verdiler. 500 ml in yarısını dök karıştır 3-4 dk da iç dediler. 1 saat sonra 2 tüp kan vericem. 1 saat sonra yine 2 tüp kan vereceğim. Doktorum bu şekilde istemiş.

Buz gibi bir su aldım. Bu püf nokta. Buz gibi olunca şeker baymıyor. Karıştırıp içtim. Baklava şerbeti gibi birşey hdjdjsh çok şükür şuan bir mide bulantısı hissetmiyorum. Biraz baş dönmesi uyku hali normalmiş ki bende olacak gibi dıjsjsj ama o kadar anlatıldığı kadar kötü birşey değil. Dediğim gibi buz gibi bir su ayarlayın.

Kesinlikle keyif çatmam lazım ya hamileliğin son döneminin tadını çıkarmak lazım
Bence de huzurlu geçirmek önemli. Benim ailem ve eşimin ailesi burda değil. O yüzden bebişe ne kadar uzun süre bakabilirsem o kadar kar mantığındayım. 1 gün bile fazla kalsam kar dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah

Kimisi yaptırmıyor kendi kimisinin de doktoru normal açlık tokluğa baktırıyormuş içeçek içmeden normal yiyerek Doktor'un ne dediyse onu yapman daha iyi tabi ki
Nasılsın buarada görüşmeyeli ☺

sanırım fazlaca geç gördüm iyiyiz çok şükür canım arada yoklayip çıkıyorum ama çok aktif olamıyorum, 2. sınıfta bi oglusum var okul antrenman kurs kosturmacasındayız, umarım herkes iyidir, bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kizçemiz olacak, Oğluşum Giray a , Miray kardeşi geliyor ins

kız o gülüyomu maşallahhh kocaman oluyorlar
Gerçekten ya büyümüş baya. Herşeyi belli küçük kuzum.

Hdjsjsj evet birkaç tanede renksiz ultrason verdi hepsinde ağzı açık gülüyor
Doktor zaten sizden somurtkan bebek olmazdı diyo sjjshs çok severim gülmeyi evladım ya. Çok duygulandım yüzünü görünce

Benim kızlardan biri öyle bir eliyle yüzünü bir eliyle cinsiyetini kaaptıveriyor detaylı da doktor karnıma dürtüyor yüzünü göstersin diye kendini geri ittiriverdi

Bal böceğim bu sefer kendisini gösterdii

Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Maşallah kuzucuğa nasıl da gülüyor bal gibi hep böyle mutlu geçsin ömrü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…