- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.461
Amin ceri ne güzel dua ettinMaşallah kuzucuğanasıl da gülüyor bal gibi hep böyle mutlu geçsin ömrü
Oy masallah bulut beyeBal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Kuzu geçmiş olsun o bel fıtığı ne illettir iyi bilirim. Allahım şifa versin.Günaydın canolar. Benim belim ağrıyor bacaklarıma vuruyor geçen sene bel fıtığı ameliyatı oldum ama sanırım yine nuksetmis
Yerim onuBal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Ay ağlicamYerim onuAnne karnında çok mutlu maşallah
Canım durumlar aynı.Hastanedeyim çıkartmıyorlar
Bana bu günlerde eşimin her hareketi batıyor. Alıp çöpe atmak istiyorum adamı. O yüzden ben yorum yapmıycam koca konularınaŞu günümün hatrına enerjimi bozmayayım dedim dedim, sinir beni doğdu. Fikrinizi almak istiyorum. Bugün canın piknik çekti, hava buz gibi. Ama ben kendimi dağa taşa ormana ve kelebeğe vurmak istiyorum. Oğluşumu böyle kutlicaktım. Kocamla konuştuk aynı anda piknik istedik vs gidicez. Arkadaşlarımızı aradı. Onları da çok severim bu arada hiçbir sıkıntı yok. Onların arabasını teslim alacaklarmış bizide çağırdılar ve sonra piknik zor olur yemeğe gidelim dediler. Kocamda kabul etti. Normalde de sormadan yapmaz böyle işler ama o an boş bulundu muhtemelen. Sinir de beni boğdu şimdi. Bugün tartışmicam ama sinirim içimde kalırsa yarın tartışırız ıdjshsşimdi ben haksız mıyım?
En azından dışardasınız festi benimkinin attığı cevaba bak zehir etmezmiyim tüm haftasonunuŞu günümün hatrına enerjimi bozmayayım dedim dedim, sinir beni doğdu. Fikrinizi almak istiyorum. Bugün canın piknik çekti, hava buz gibi. Ama ben kendimi dağa taşa ormana ve kelebeğe vurmak istiyorum. Oğluşumu böyle kutlicaktım. Kocamla konuştuk aynı anda piknik istedik vs gidicez. Arkadaşlarımızı aradı. Onları da çok severim bu arada hiçbir sıkıntı yok. Onların arabasını teslim alacaklarmış bizide çağırdılar ve sonra piknik zor olur yemeğe gidelim dediler. Kocamda kabul etti. Normalde de sormadan yapmaz böyle işler ama o an boş bulundu muhtemelen. Sinir de beni boğdu şimdi. Bugün tartışmicam ama sinirim içimde kalırsa yarın tartışırız ıdjshsşimdi ben haksız mıyım?
Canim haklisin. Ama piknige gitmedik dusuncesinden siyrilip gunun guzel gecerse hesap sorma. Gunun orta karar gecerse siradan bisi oldu dersen hani piknikti dersinŞu günümün hatrına enerjimi bozmayayım dedim dedim, sinir beni doğdu. Fikrinizi almak istiyorum. Bugün canın piknik çekti, hava buz gibi. Ama ben kendimi dağa taşa ormana ve kelebeğe vurmak istiyorum. Oğluşumu böyle kutlicaktım. Kocamla konuştuk aynı anda piknik istedik vs gidicez. Arkadaşlarımızı aradı. Onları da çok severim bu arada hiçbir sıkıntı yok. Onların arabasını teslim alacaklarmış bizide çağırdılar ve sonra piknik zor olur yemeğe gidelim dediler. Kocamda kabul etti. Normalde de sormadan yapmaz böyle işler ama o an boş bulundu muhtemelen. Sinir de beni boğdu şimdi. Bugün tartışmicam ama sinirim içimde kalırsa yarın tartışırız ıdjshsşimdi ben haksız mıyım?
Şu günümün hatrına enerjimi bozmayayım dedim dedim, sinir beni doğdu. Fikrinizi almak istiyorum. Bugün canın piknik çekti, hava buz gibi. Ama ben kendimi dağa taşa ormana ve kelebeğe vurmak istiyorum. Oğluşumu böyle kutlicaktım. Kocamla konuştuk aynı anda piknik istedik vs gidicez. Arkadaşlarımızı aradı. Onları da çok severim bu arada hiçbir sıkıntı yok. Onların arabasını teslim alacaklarmış bizide çağırdılar ve sonra piknik zor olur yemeğe gidelim dediler. Kocamda kabul etti. Normalde de sormadan yapmaz böyle işler ama o an boş bulundu muhtemelen. Sinir de beni boğdu şimdi. Bugün tartışmicam ama sinirim içimde kalırsa yarın tartışırız ıdjshsşimdi ben haksız mıyım?
O robot süpürge benim elim ayağım resmenAy ben o kadar senim aynı şeyleri yaşıyoruz resmen iş ortak para ortak inan alınanlara bir şey demiyorum kaldı ki ben de istesem alırım sonuçta çalışıyorum ama bi robot süpürge istedim onla ev mi temizlenir kullanışsız dedi görümcem ve aldırmadı
Benim de bugün kontrolüm vardı 25+5 olmuşuz 835 gr. Ben de göremedim eli vardı yüzünde olmazki ama yagünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı sevgili oğlum alaz ali inatla hala yüzünü gözünü göstermemeye kararlı başından beri yüzüstü yatıo bu gidişle hiç göremeden doğurcam:) ama maşallah 24+4 31 cm 747 gr olmuşuz
Kuzu geçmiş olsun o bel fıtığı ne illettir iyi bilirim. Allahım şifa versin.
Bu ara gelecek kaygısına girdin mi?
Bence bu site güvenilir çünkü trendyolda da sayfaları var . Trendyolda daha pahalı ama muhtemelen komisyondan dolayıBen bu takımı cok begendim, sade süssüz ama cesaret edemiyorum almaya güvenilir mi bilemedimEffortt 8026 Hamile Lohusa 4lü Set - Lohusa Hamile
Lohusa Setleri kategorisinde yer alan Effortt 8026 Hamile Lohusa 4lü Set bugüne özel indirimli fiyatıyla lohusahamile.com'da! Tıkla hemen satın al.www.lohusahamile.com genelde iki takim götür dedi arkadaslarim bebek normal dogmayip sezaryenle doğarsa daha fazla yatarsin bir takim yetmez dediler. Bunda da hem gecelik hem pijama olunca mantikli geldi ama. Nasil guvenicem bu siteye
Sancının olmamasına sevındım canım insallah pzartesi günü güzel haberlerini bekliyoruzCanım durumlar aynı.Hastanedeyim çıkartmıyorlaruzunluğa ptesi bakılacak inşallah ,sancım yok çok şükür ki
İnşallah çok teşekkür ederimSancının olmamasına sevındım canım insallah pzartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?