2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şu günümün hatrına enerjimi bozmayayım dedim dedim, sinir beni doğdu. Fikrinizi almak istiyorum. Bugün canın piknik çekti, hava buz gibi. Ama ben kendimi dağa taşa ormana ve kelebeğe vurmak istiyorum. Oğluşumu böyle kutlicaktım. Kocamla konuştuk aynı anda piknik istedik vs gidicez. Arkadaşlarımızı aradı. Onları da çok severim bu arada hiçbir sıkıntı yok. Onların arabasını teslim alacaklarmış bizide çağırdılar ve sonra piknik zor olur yemeğe gidelim dediler. Kocamda kabul etti. Normalde de sormadan yapmaz böyle işler ama o an boş bulundu muhtemelen. Sinir de beni boğdu şimdi. Bugün tartışmicam ama sinirim içimde kalırsa yarın tartışırız ıdjshs şimdi ben haksız mıyım?

Bana bu günlerde eşimin her hareketi batıyor. Alıp çöpe atmak istiyorum adamı. O yüzden ben yorum yapmıycam koca konularına

En azından dışardasınız festi benimkinin attığı cevaba bak zehir etmezmiyim tüm haftasonunu

Eklentiler

• 5C87A9A0-2951-4584-A43C-8217E93045CA.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 101
Canim haklisin. Ama piknige gitmedik dusuncesinden siyrilip gunun guzel gecerse hesap sorma. Gunun orta karar gecerse siradan bisi oldu dersen hani piknikti dersin simdilik piknigi unut ole yorumla gununu

Ben sonuna kadar hemcinsim hamislerin arkasındayım ama Olmuş artık kaçmış ağzından enişte beyin .bugünün keyfini tadını çıkar. Günü güzelce bitirin enerjin kalırsa kavgayı sonraya sakla

O robot süpürge benim elim ayağım resmen
Benim de bugün kontrolüm vardı 25+5 olmuşuz 835 gr. Ben de göremedim eli vardı yüzünde olmazki ama ya bide tetanoz boğmaca aşısı oldum tek dozmuş bu aşı.

Kızlar bugün bende raporumu yenilemeye gittim, gitmişken doktor bakalım dedi haftası ile uyumlu 830gr dedi, bende 5.5 kilo almışım ama yemek yedikten sonra nefes bile alamıyorum o kadar şişiyorum

İlk 3 ay folik asit
Sonraki aylarda D vitamini ve demir ilacı elzem dedi, Yemen düzünli ise ekstra vitamin gerek yok dedi ama balık falan yüketmiyorsan bir vitamin yazayım dedi birde vitamin yazdırdım (kızıma tombiş suratlı dedi, doktorun cihazı bir tekmeledi doktor bile hissetti

Bence bu site güvenilir çünkü trendyolda da sayfaları var . Trendyolda daha pahalı ama muhtemelen komisyondan dolayı

Eklentiler

• 93F5676D-F833-4D4A-A639-08068D9628C3.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…