2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bende akşamdan beri hiç iyi değilim komşum geldi kahve içmeye. Sürekli nasıl doğuracaksın çok korkunç gibi şeyler söyleyerek beni etkiledi. Ayrıca fal kapatmıştım uygulamaya atmak İçin normalde öyle baktırmam da ay dur bakayım dedi cenaze görmüş, erken doğum riskim var biliyorsunuz erken doğuracaksın dedi. Ben bu falan bakmıcam kötü oldum dedi. Normal de önemsemem ama haliyle etkilendim ve korktum. Anksiyete tavan suan. Gerçekten insanlar iyi gelmek yerine hamile bir kadına neden böyle yaklaşır. Çok üzücü.

Bir daha muhatap olma o komşunla cnm dediği hersey yalan Allahtan başka kimse bilemez çekemeyen fesat biri bence sana gülüyor arkandan konuşanlardandır. Ay yanında ben olacaktım ki o kadını nasıl kovuyordum terbiyesiz ya hiç söylenecek şeyler mi
Takma kafana pozitif düşün kendini rahatlatacak şeyler izle ye

Ay insanlar insanları mutsuz ve huzursuz etmekten çok hoşlanıyor ya.Nasıl bi vicdansızlık bu bilemiyorum.Hrle doğum hakkında konuşanları ben hiç duymuyorum.Tamam zor olabilir ama bunu korkunç olarak etiketlemek çok saçma .Hele dizilerdeki sahnelere de ben sinir olurum.insan psikolojisini inanılmaz negatif etkiliyor.Bir haftadır hastanedeyim bir sürü doğum gördüm,gerçeği daha az etkiliyor insanı . Görüşme o komşunla bence.

Nasıl huzursuzlukla besleniyor uzak dur arkadaşım kötü enerjili insanlardan. Onu bitek rabbim bilir Allahın izniyle hepimiz vakitlice sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza ferah tut içini

Geçende bi komşumda banadedi yok erken doğum yapcaksın falan hislerime çok güvenirim bak görceksin falan dedi. Bende inşallah yanılırsın dedim. Ne yazıkki düşüncesiz insanlar var etrafımızda yok yüzünde çil var kızın mı olcak falan filan salak salak konuştu

Evet canım allahtan başka kimse bilemez inanmam da ama çok modum düştü dediğim gibi hayatımdan çıkarmak en iyisi

Bencede canım artık görüşmemek en iyisi zaten zor bir dönem enerjimi çekti

Nasıl huzursuzlukla besleniyor uzak dur arkadaşım kötü enerjili insanlardan. Onu bitek rabbim bilir Allahın izniyle hepimiz vakitlice sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza ferah tut içini
İnşallah canım benım zamanında gelsin miniklerimiz, gerçekten enerjimi çekti bir daha görüşmeyi düşünmüyorum

Bence bilinçli olarak moral bozma smacıyla yapılıyor ama böyle nir kötü niyet olmaz gerçekten çok saçma

Doğum o kadar korkunç olsa ben 3. yu dusunmezdim sonu güzel olduktan sonra eninde sonunda bir gün çekip bitiyor sonu evlat ötesi var mı, ama o komşun bana da iyi niyetli gelmedi, uzak durmanı tavsiye ederim. Kötü gördü mağdem cenazeyi de hiç dillendirmez salla gitsin

O komşunuzu birdaha evden içeri almayın. Net.ayrıca geleceği Allahtan başkası göremez. Şekillere göre sallanıyor. Bu kadar kötü niyetle sallama da olamaz.

Aynen öyle canım Allah bilir ölümü de geleceği de, bende bir an gaflete kapıldım bakayım deyince keşke ben inanmam öyle şeylere deyip hiç baktırmasaydım

O komşunuzu birdaha evden içeri almayın. Net.ayrıca geleceği Allahtan başkası göremez. Şekillere göre sallanıyor. Bu kadar kötü niyetle sallama da olamaz.
Doğru diyorsun canım böyle arkadaşlık olmaz

Bilerek yapmış. Bir hasetlik sezdim bir daha görüşme bence. Fal dediğin zevkine bakılr sallamasyon bi şey zaten ayy tatlı bi bebiş geliyo onu görüyorum falan diye muhabbet edilir bu nedir yani

Bilerek yapmış. Bir hasetlik sezdim bir daha görüşme bence. Fal dediğin zevkine bakılr sallamasyon bi şey zaten ayy tatlı bi bebiş geliyo onu görüyorum falan diye muhabbet edilir bu nedir yani
Aynen öyle canım çok haklısın

Canım kotü kalpli insanlardan uzak dur rabbim bilir herşeyi

C Cerito kuzum nasılsın durumun nedir şuan ? Bendede rahimde kisalma var şuan kaç haftalıksın

Terbiyesiz hadsizmiş komşun canım kusura bakma bu tamamen kötü niyet yahu hele böyle hassas dönemden geçerken bu şekilde konuşabilen bir insan ya beyin süzgecinden bir şeyleri geçiremiyordur ya da bildiğin fesatlıktan istediklerini dile getirmiştir. Yerine koyuyorum kendimi öyle olsa çok mu mutlu olacaksın der ben yorgunum uzuncam der evden kovardım. Nitekim bel fıtığından dolayı ay son aylarda yatarsın paso diyen kişiyi bile çıkardım hayatımdan. Senin psikolojin şuan her şeyden daha önemli ne kadar az negatif insan o kadar pozitif hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…