2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eve
Evet camım çok haklısın enerjimi düşürmek için yaptığı çok netti şaşırdım kaldım bir şey diyemedim kendime de kızıyorum ama bir daha evıme sokmam

Terbiyessiz ya. Uyarsaydın keşke bir daha yapmasaydı. Belki farkında değildi üzüleceğinin ama insan bir düşünür. Sen üzerine çekme bebeğim. O onun saygısızlığı. Saydırıp seni de gaza getirmek istemiyorum. Bidaha gelmesin size valla

Kına yakarsın vesilesiyle deseydin. Ay bu nedir ya. Yeminle bazıları insanlıktan nasibini almamış.

Bana bu günlerde eşimin her hareketi batıyor. Alıp çöpe atmak istiyorum adamı. O yüzden ben yorum yapmıycam koca konularına
Ksjshj bende varya aslında tam tersiyim. Markete gitsin mesela hemen 10 dk geçince arıyorum nerdesin, asla ayrı yatamıyorum. Buldumcuk oldum çıktım hamilelikte normalde hiç böyle huylarım yoktu. 3 dk ayrılınca yanımdan bana bir haller oluyor. Bu süreçte bir kocaları iki kayınvalideleri çok iyi anlamaya başladım ksksjsj
En azından dışardasınız festi benimkinin attığı cevaba bak zehir etmezmiyim tüm haftasonunu
Yalnız çok naif değil mi dhhdjj kırmadan çıkmak istemediğini nasılda naifce anlatmış dreams yazık kız getirme. 2-3 saat getir sonra yola gelir zaten ben öyle yaptım
Canim haklisin. Ama piknige gitmedik dusuncesinden siyrilip gunun guzel gecerse hesap sorma. Gunun orta karar gecerse siradan bisi oldu dersen hani piknikti dersin simdilik piknigi unut ole yorumla gununu
Sıyrılamadım bebişim trafiğe kaldık arabayı almaya gidip gelmek 4 saatimize mal oldu. Bende o yolculuk esnasında kendimi tutamadım ndjs
Ben sonuna kadar hemcinsim hamislerin arkasındayım ama Olmuş artık kaçmış ağzından enişte beyin .bugünün keyfini tadını çıkar. Günü güzelce bitirin enerjin kalırsa kavgayı sonraya sakla
Bebişim bekleyemedim sabırsız olduğum bellidir az çok ben boğa burcuyum bide kdjs uygun şartlar oluşunca (trafik ve şarjımın bitmesi) biraz çeneme vurdu
Geleceği düşünmekten
Bebiş bel ağrısının bilinçaltındaki etkileri gelecek kaygısıdır. Sen kendini olumlarsan eminim ki azalır. Kendime güveniyorum, geleceğimi istediğim şekilde şekillendirebilirim vs vs gibi

Kızlar merhaba ben eylül annelerindenim siz daha tecrübelisiniz diye size danışmak istedim. 20. Haftamdayım ve masabaşı çalışıyorum. Sürekli oturmamaya saat başı yürümeye çalışıyorum işteyken. Ama akşamları ayak bileklerim aşırı şişiyor. Toplamda 1 kilo aldım başlangıç kiloma göre. Ama bu şişkinlik normal mi böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?

Yok kuzum böyle insanlar uzak dursun artık

Sen bensin bence birebir ay durumdayım. Aldığımız kilodan tut, ödeme kadar. Bugün doktoruma ödemi aşırı olduğunu söyledim. Abartmıyorum 2 bileğim varmış kadar şişiyor. Normalmiş. Oturarak çalıştığımız için yürüsen bile olmazmış. Otururken ayakların sallanıyor ya aşağıya o yapıyormuş. Ayaklarını yukarıda tutmam lazım dedi. Evdeyken de şişmemesi için yatarken yastık koy dedi. Birde protein ağırlıklı beslen dedi. Çok kritik değilmiş ama için ferah olsun.

Dediğin anda benim bileklerin ortama girişi alışıyosun canım korkma evde de uzatsam masa başında da olsam hep fil bileği gibiler mübarek eski nahif bileklerimden parmaklarımdan eser yok

Eklentiler

• D3640E9F-FAF0-4255-BED3-7EBC28763DBB.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 82
  • C8DFABAB-13CC-44F1-A6C0-627847FBEB94.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 1A3663A9-3F04-43D1-9F24-D8313762715C.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 85
Dediğin anda benim bileklerin ortama girişi alışıyosun canım korkma evde de uzatsam masa başında da olsam hep fil bileği gibiler mübarek eski nahif bileklerimden parmaklarımdan eser yok
Bide basılmıyor da üzerine çok mahvediyor beni. Gece uyurken sende de gerilip uyandırıyor mu hdhshs

Bide basılmıyor da üzerine çok mahvediyor beni. Gece uyurken sende de gerilip uyandırıyor mu hdhshs
Hemde nasıll son zamanlarda birde sol bacağımın arkasında sinir sıkışması mı bişey oluyor gece birden oturur vaziyete geliyorum ağrısından neyse sabır diyorum son demler

Hemde nasıll son zamanlarda birde sol bacağımın arkasında sinir sıkışması mı bişey oluyor gece birden oturur vaziyete geliyorum ağrısından neyse sabır diyorum son demler
Az kaldı kuzum 3-3.5 ay sonra mıkırdayan miniklerimizle olucaz
Ben bugün yüzünü gördüm ya böyle saha farklı bir bağ oluştu sanki birde bana benziyor jsjshs normalde kocam diye düşünüyordum profilden ama sanırım ben

Ah nasıl anlıyorum kırılmanı inan ben de çok kırılıyorum hatta hamile halimle beni böyle üzüyorlar deyip içleniyorum ama oğluş üzülmesin diye dert etmiyorum artık

Canım bebişin çok tatlı maşallah kızıma damat olarak mı alsam ne senin oğluşu gözüme kestirdim
Çok şükür pamuk daha iyi canım toparladı
Redap seni severim ama oğluşumu paylaşamam biliyorsun hdjsjsj ona kendimi hazırlamam için ortalama 30 yılım var ancak alışırım hdhdjj

Çok şükür kuzum ya. Fındıkkuşu oda çok iyi olsun bal evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…