- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.501
Evet camım çok haklısın enerjimi düşürmek için yaptığı çok netti şaşırdım kaldım bir şey diyemedim kendime de kızıyorum ama bir daha evıme sokmamTerbiyesiz hadsizmiş komşun canım kusura bakma bu tamamen kötü niyet yahu hele böyle hassas dönemden geçerken bu şekilde konuşabilen bir insan ya beyin süzgecinden bir şeyleri geçiremiyordur ya da bildiğin fesatlıktan istediklerini dile getirmiştir. Yerine koyuyorum kendimi öyle olsa çok mu mutlu olacaksın der ben yorgunum uzuncam der evden kovardım. Nitekim bel fıtığından dolayı ay son aylarda yatarsın paso diyen kişiyi bile çıkardım hayatımdan. Senin psikolojin şuan her şeyden daha önemli ne kadar az negatif insan o kadar pozitif hayat
Aaa supersinnnBence bu site güvenilir çünkü trendyolda da sayfaları var . Trendyolda daha pahalı ama muhtemelen komisyondan dolayı
Terbiyessiz ya. Uyarsaydın keşke bir daha yapmasaydı. Belki farkında değildi üzüleceğinin ama insan bir düşünür. Sen üzerine çekme bebeğim. O onun saygısızlığı. Saydırıp seni de gaza getirmek istemiyorum. Bidaha gelmesin size vallaKızlar bende akşamdan beri hiç iyi değilim komşum geldi kahve içmeye. Sürekli nasıl doğuracaksın çok korkunç gibi şeyler söyleyerek beni etkiledi. Ayrıca fal kapatmıştım uygulamaya atmak İçin normalde öyle baktırmam da ay dur bakayım dedi cenaze görmüş, erken doğum riskim var biliyorsunuz erken doğuracaksın dedi. Ben bu falan bakmıcam kötü oldum dedi. Normal de önemsemem ama haliyle etkilendim ve korktum. Anksiyete tavan suan. Gerçekten insanlar iyi gelmek yerine hamile bir kadına neden böyle yaklaşır. Çok üzücü.
Kına yakarsın vesilesiyle deseydin. Ay bu nedir ya. Yeminle bazıları insanlıktan nasibini almamış.Geçende bi komşumda banadedi yok erken doğum yapcaksın falan hislerime çok güvenirim bak görceksin falan dedi. Bende inşallah yanılırsın dedim. Ne yazıkki düşüncesiz insanlar var etrafımızda yok yüzünde çil var kızın mı olcak falan filan salak salak konuştu
Daha önce böyle patavatsızlıkları var mıydıEve
Evet camım çok haklısın enerjimi düşürmek için yaptığı çok netti şaşırdım kaldım bir şey diyemedim kendime de kızıyorum ama bir daha evıme sokmam
Ksjshj bende varya aslında tam tersiyim. Markete gitsin mesela hemen 10 dk geçince arıyorum nerdesin, asla ayrı yatamıyorum. Buldumcuk oldum çıktım hamilelikte normalde hiç böyle huylarım yoktu. 3 dk ayrılınca yanımdan bana bir haller oluyor. Bu süreçte bir kocaları iki kayınvalideleri çok iyi anlamaya başladım ksksjsjBana bu günlerde eşimin her hareketi batıyor. Alıp çöpe atmak istiyorum adamı. O yüzden ben yorum yapmıycam koca konularına
Yalnız çok naif değil mi dhhdjjEn azından dışardasınız festi benimkinin attığı cevaba bak zehir etmezmiyim tüm haftasonunu
Sıyrılamadım bebişim trafiğe kaldık arabayı almaya gidip gelmek 4 saatimize mal oldu. Bende o yolculuk esnasında kendimi tutamadım ndjsCanim haklisin. Ama piknige gitmedik dusuncesinden siyrilip gunun guzel gecerse hesap sorma. Gunun orta karar gecerse siradan bisi oldu dersen hani piknikti dersinsimdilik piknigi unut ole yorumla gununu
Bebişim bekleyemedim sabırsız olduğum bellidir az çokBen sonuna kadar hemcinsim hamislerin arkasındayım ama Olmuş artık kaçmış ağzından enişte beyin .bugünün keyfini tadını çıkar. Günü güzelce bitirin enerjin kalırsa kavgayı sonraya sakla
Bebiş bel ağrısının bilinçaltındaki etkileri gelecek kaygısıdır. Sen kendini olumlarsan eminim ki azalır. Kendime güveniyorum, geleceğimi istediğim şekilde şekillendirebilirim vs vs gibiGeleceği düşünmekten
Yok kuzum böyle insanlar uzak dursun artıkTerbiyessiz ya. Uyarsaydın keşke bir daha yapmasaydı. Belki farkında değildi üzüleceğinin ama insan bir düşünür. Sen üzerine çekme bebeğim. O onun saygısızlığı. Saydırıp seni de gaza getirmek istemiyorum. Bidaha gelmesin size valla
Sen bensin bence birebir ay durumdayım. Aldığımız kilodan tut, ödeme kadar. Bugün doktoruma ödemi aşırı olduğunu söyledim. Abartmıyorum 2 bileğim varmış kadar şişiyor. Normalmiş. Oturarak çalıştığımız için yürüsen bile olmazmış. Otururken ayakların sallanıyor ya aşağıya o yapıyormuş. Ayaklarını yukarıda tutmam lazım dedi. Evdeyken de şişmemesi için yatarken yastık koy dedi. Birde protein ağırlıklı beslen dedi. Çok kritik değilmiş ama için ferah olsun.Kızlar merhaba ben eylül annelerindenim siz daha tecrübelisiniz diye size danışmak istedim. 20. Haftamdayım ve masabaşı çalışıyorum. Sürekli oturmamaya saat başı yürümeye çalışıyorum işteyken. Ama akşamları ayak bileklerim aşırı şişiyor. Toplamda 1 kilo aldım başlangıç kiloma göre. Ama bu şişkinlik normal mi böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Dediğin anda benim bileklerin ortama girişiKızlar merhaba ben eylül annelerindenim siz daha tecrübelisiniz diye size danışmak istedim. 20. Haftamdayım ve masabaşı çalışıyorum. Sürekli oturmamaya saat başı yürümeye çalışıyorum işteyken. Ama akşamları ayak bileklerim aşırı şişiyor. Toplamda 1 kilo aldım başlangıç kiloma göre. Ama bu şişkinlik normal mi böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Malesef kuzumKına yakarsın vesilesiyle deseydin. Ay bu nedir ya. Yeminle bazıları insanlıktan nasibini almamış.
Bide basılmıyor da üzerine çok mahvediyor beni. Gece uyurken sende de gerilip uyandırıyor mu hdhshsDediğin anda benim bileklerin ortama girişialışıyosun canım korkma evde de uzatsam masa başında da olsam hep fil bileği gibiler mübarek eski nahif bileklerimden parmaklarımdan eser yok
Hemde nasıll son zamanlarda birde sol bacağımın arkasında sinir sıkışması mı bişey oluyor gece birden oturur vaziyete geliyorum ağrısından neyse sabır diyorum son demlerBide basılmıyor da üzerine çok mahvediyor beni. Gece uyurken sende de gerilip uyandırıyor mu hdhshs
Az kaldı kuzum 3-3.5 ay sonra mıkırdayan miniklerimizle olucazHemde nasıll son zamanlarda birde sol bacağımın arkasında sinir sıkışması mı bişey oluyor gece birden oturur vaziyete geliyorum ağrısından neyse sabır diyorum son demler
Canım bebişin çok tatlı maşallah
Ah nasıl anlıyorum kırılmanı inan ben de çok kırılıyorum hatta hamile halimle beni böyle üzüyorlar deyip içleniyorum ama oğluş üzülmesin diye dert etmiyorum artıkEvet bende utanıyorum. Sanki paranın peşine düşmüş gibi gözükmek istemiyorum. Ama bu durum beni çok kırıyor. Haklısın canım. Her şey bebişlerimiz içingüçlü olmalıyız ki onlar üzülmesin
Redap seni severim ama oğluşumu paylaşamam biliyorsun hdjsjsj ona kendimi hazırlamam için ortalama 30 yılım var ancak alışırım hdhdjjCanım bebişin çok tatlı maşallahkızıma damat olarak mı alsam ne senin oğluşu gözüme kestirdim
Çok şükür pamuk daha iyi canım toparladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?