- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.521
Evlendiğin insanın değerini bilmek aslında ne kadar kolay birşey madem üzeceksin neden evleniyorsun. Bu kadın için de erkek için de geçerli. İnşallah allahım akıl fikir versin eniştelere de kıymetinizi anlayıp ona göre yaşasınlar. Ama sizde kendinize kıymet verin arkadaşlarım.Ah nasıl anlıyorum kırılmanı inan ben de çok kırılıyorum hatta hamile halimle beni böyle üzüyorlar deyip içleniyorum ama oğluş üzülmesin diye dert etmiyorum artık
Ay sen mi ben miRedap seni severim ama oğluşumu paylaşamam biliyorsun hdjsjsj ona kendimi hazırlamam için ortalama 30 yılım var ancak alışırım hdhdjj
Çok şükür kuzum ya. Fındıkkuşu oda çok iyi olsun bal evlat
Ksjshsh bebiş kız anneleri alışıyo bence de erkek anneleri alışamıyor ya. Bunca kayınvalide sorunu genellikle erkek anneleri oğluşlarını paylaşamadığı için oluyor. Allahım korusun tabii ki. İstemem kötü bir kayınvalide olmayı. Oğluşumu ve gelinimi üzmeyi ama hayat ne gösterir bilinmez hdjdjAy sen mi ben mi
Kızımın şimdiden evlenme düşünceleri beni çıldırtıyorasla evlendirmem kızımı gibi geliyo vallahi daha doğmadan bu düşüncelere girdik
Sağol kuzum duygularımız karşılıklı
Sorma başta sıcak bakmıyordum kedi fikrine ama şimdi bırakıp dışarı çıkasım gelmiyo
Yaaaa için gidiyo iyice gördükten sonra dimiAz kaldı kuzum 3-3.5 ay sonra mıkırdayan miniklerimizle olucaz
Ben bugün yüzünü gördüm ya böyle saha farklı bir bağ oluştu sanki birde bana benziyor jsjshsnormalde kocam diye düşünüyordum profilden ama sanırım ben
Ay sorma hele aşk acısı çekicek olmaları beni kahrediyo nasıl göz yumarım bilmiyorumAy sen mi ben mi
Kızımın şimdiden evlenme düşünceleri beni çıldırtıyorasla evlendirmem kızımı gibi geliyo vallahi daha doğmadan bu düşüncelere girdik
Sağol kuzum duygularımız karşılıklı
Sorma başta sıcak bakmıyordum kedi fikrine ama şimdi bırakıp dışarı çıkasım gelmiyo
Uuu maşallahYaaaa için gidiyo iyice gördükten sonra dimibiz 70li rakamlara indik arkadaşım
Ay sorma hele aşk acısı çekicek olmaları beni kahrediyo nasıl göz yumarım bilmiyorum
Kaçıncı haftada dogumun cnmYaaaa için gidiyo iyice gördükten sonra dimibiz 70li rakamlara indik arkadaşım
Ay sorma hele aşk acısı çekicek olmaları beni kahrediyo nasıl göz yumarım bilmiyorum
Vallahi anne babamı hamile kaldıktan sonra daha iyi anladımYaaaa için gidiyo iyice gördükten sonra dimibiz 70li rakamlara indik arkadaşım
Eşim aldı canım kediyi bana kalsa almazdım gerçekten çok titiz bir insanım çünkü ve kayınvalidem de sürekli laf sokuyo sen nasıl eve kedi aldın kıl tüy falan vsKsjshsh bebiş kız anneleri alışıyo bence de erkek anneleri alışamıyor ya. Bunca kayınvalide sorunu genellikle erkek anneleri oğluşlarını paylaşamadığı için oluyor. Allahım korusun tabii ki. İstemem kötü bir kayınvalide olmayı. Oğluşumu ve gelinimi üzmeyi ama hayat ne gösterir bilinmez hdjdj
Kediler öyle ya sıpa sevdirir kendisini hele bide sokulgan bir kediyse uuuiyi ki aldınız arkadaşım. Bebiş için verilebilecek en doğru kararlardan biriydi bence
HsjshsjjsEşim aldı canım kediyi bana kalsa almazdım gerçekten çok titiz bir insanım çünkü ve kayınvalidem de sürekli laf sokuyo sen nasıl eve kedi aldın kıl tüy falan vs
Ama şimdi evladım gibi oldu çok da sıcak kanlı yanımızdan ayrılmıyor sabaha kadar kapıda bizi bekliyor dayanamadım üç gündür bizimle yatıyor yatakta bebek de olunca 4 kişi yatacağız artık bir yatakta
Evet benim de oğlum olsa şimdiden paylaşamazdım kimseyle kardeşim oğlum gibidir ben baktım ona hep onu bile düşünüyorum nasıl evlendircez gelin nasıl olur falan
Evet bence de valla iki erkek kardeşim var görümce olacağım gibi gözüküyorHsjshsjjsseni gidi görümcek
Bende gelinimi sevmezsem oğluşta illah evlenicem derse karalar bağlayıp düğününde kös kös oturucam planım bu
Kayınvaliden halt etmiş. Allahım ya. Tertemiz bir kere kediler azıcık araştırsınlar cahil cahil konuşuyorlar kızıyorum
Belki vesilesiyle gelmezlerdiEvet bence de valla iki erkek kardeşim var görümce olacağım gibi gözüküyoraman zaten binlerce km uzaktayım kardeşlerimden bakarlarsa yapsınlar
Evet malesef kv tarafı sevmiyor evde hayvan pek
Allahtan uzak mesafeyizy
Yoksa her evime geldiğinde laf ederdi inan
Benim de arkadaşlarım var bir kaç tane komşum diyeyim yani gelmiyorlar banaBelki vesilesiyle gelmezlerdiben kaju oğlumu ilk aldığımda bana da iyk miyk yapanlar oldu hatta evime gelicekmişler Redap odaya kapatacakmışım ebn evladımı. Artık nasıl höst dediysem bir daha teklifini bile geçirmediler konu kapandı. Pislikse de beni ilgilendirir ki asla değiller. Ben hayvan sevmeyen merhamet duymayan insanlardan çok korkarım ya. Şu hayatta hiçbirşeyi yargılamam, kınamam herşey mümkün derim ama iki tip insan beni korkutur bir eşini/sevgilisi aldatanlar iki de hayvan sevgisi olmayanlar. Bunların ne yapacağı asla belli olmaz riskli insan statüsünde benim gözümde.
Ay unuturmuyum hiç burası elim kolum. Eşim geçen gün diyo doğurduğunuzda nolcak grup diye oooo dedim biz daha zayıflamalara geçicezUuu maşallahsen tecrübeli olcaksın bize göre bizi unutma tamam mı
Bebiş ne aşk acısı. Herşeyin en güzelini en hayırlısını bulacak evlatlarımız allahın izniyle
Canım en en geç 37. Hafta dedi detaylı ultrasonda doktor, kendi doktorumda en geç 36 diyor. İkizleri çok tutamıyorlarmış bana o günler bile çok uzak geliyor çok fazla şiştim çünkü bide sipsivri öne gidiyor göbiş biraz yanlara dağılsa belki iyi olurdu da nefes kesmeye başladılarKaçıncı haftada dogumun cnm
Gerçektennn hep anlatıcam 9 ayı gün gün anlasınlar ne kadar değerli olduklarını öyle kimsenin üzmesine izin vermesinler kendileriniVallahi anne babamı hamile kaldıktan sonra daha iyi anladım
Gebertirim kızıma aşk acısı çektiren üzen oğlanı
Peygamber efendimiz kedinin içtiği tastan su içermiş. Bu kadar söylüyorum. Cahil cühela konuşmaları da beni benden alıyor ya. Bak zamanla farkedeceksin. Aile huzurunuz artacak, ilişkileriniz ve ruhunuz şifalanacak. Bolluk bereket gelecek. Kediler şifacı ruhlar. Hasta olduğunda göreceksin etkilerini. Bak şimdiden temizlik yapmaya başlamış hayatından.Benim de arkadaşlarım var bir kaç tane komşum diyeyim yani gelmiyorlar banakedi var diye
Ben de ilişkimi kestim
Kedi olan evden yemek yemezlermiş falan
Gerçekten çok saçma sapan fikirler
Sadece tek korkum doktora kedi aldık evimize dediğimizde hamilelikte eve yeni kedi önermiyoruz riskli buluyoruz dediondan dolayı tedirgin olmuştum biraz
Maalesef canım hayatın gerçekleriAy unuturmuyum hiç burası elim kolum. Eşim geçen gün diyo doğurduğunuzda nolcak grup diye oooo dedim biz daha zayıflamalara geçicez
Canım en en geç 37. Hafta dedi detaylı ultrasonda doktor, kendi doktorumda en geç 36 diyor. İkizleri çok tutamıyorlarmış bana o günler bile çok uzak geliyor çok fazla şiştim çünkü bide sipsivri öne gidiyor göbiş biraz yanlara dağılsa belki iyi olurdu da nefes kesmeye başladılar
Gerçektennn hep anlatıcam 9 ayı gün gün anlasınlar ne kadar değerli olduklarını öyle kimsenin üzmesine izin vermesinler kendilerini
Jsjshsj enişte bey bizi hafife almışAy unuturmuyum hiç burası elim kolum. Eşim geçen gün diyo doğurduğunuzda nolcak grup diye oooo dedim biz daha zayıflamalara geçicez
Canım en en geç 37. Hafta dedi detaylı ultrasonda doktor, kendi doktorumda en geç 36 diyor. İkizleri çok tutamıyorlarmış bana o günler bile çok uzak geliyor çok fazla şiştim çünkü bide sipsivri öne gidiyor göbiş biraz yanlara dağılsa belki iyi olurdu da nefes kesmeye başladılar
Gerçektennn hep anlatıcam 9 ayı gün gün anlasınlar ne kadar değerli olduklarını öyle kimsenin üzmesine izin vermesinler kendilerini
Gerçekten dediğin gibi canım evin havası değişiyorPeygamber efendimiz kedinin içtiği tastan su içermiş. Bu kadar söylüyorum. Cahil cühela konuşmaları da beni benden alıyor ya. Bak zamanla farkedeceksin. Aile huzurunuz artacak, ilişkileriniz ve ruhunuz şifalanacak. Bolluk bereket gelecek. Kediler şifacı ruhlar. Hasta olduğunda göreceksin etkilerini. Bak şimdiden temizlik yapmaya başlamış hayatından.
O iç-dış parazit ve toksoplazma riskinden ötürü. Sen tuvaletine dokunma asla. İç dış parazitini de düzenli yaptırın mutlaka allahın izniyle hiçbirşey olmaz.
Bebiş gelince daha çok anlayacaksın onun sevgisini. İyiki almışız diyeceksin eminim.
Kuzum bendede oluyor ağlıyorum ağrıdanHemde nasıll son zamanlarda birde sol bacağımın arkasında sinir sıkışması mı bişey oluyor gece birden oturur vaziyete geliyorum ağrısından neyse sabır diyorum son demler
Geçmiş olsun canımKuzum bendede oluyor ağlıyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?