- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.541
Maşallah kuzum ağzınızın tadı hep artarak gitsinGerçekten dediğin gibi canım evin havası değişiyor
Eşim zaten çok düşkün kedilere sanki o evdeyken daha mutlu daha neşeli(normalde biraz durgun ciddi bir insandır)
O çok seviyor ben de alıştım artık temizliği için de dyson makine aldık eve her gün süpürüyorum bazen iki kere günde o kadar tüy olmuyor evde
Aşıları düzenli ben de yeni toxoplazma testi yaptırdım geçen hafta o da temiz
Zaten ben de hiç duymadım kedilerden hasta olan birini
İstanbulda olacak canım Medipol Mega hastanesine karar verdik.Maşallah kuzum ağzınızın tadı hep artarak gitsino daha minik zaten o kadar dökmez. Seneye bu zamanlar çok döker bebişim. Onunda çözümleri var. Ben tıraş ettiriyorum açıkcası. Evlatlarım da mutlu oluyorlar çünkü görebiliyorum. Bebişten önce de ettiricem bu yıl biraz erteledim normalde bu dönemlerde kestirirdim. Ama bunu öneren olduğu kadar önermeyen de var kişisel bir karar biraz
800 gram olmuş oğluş. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi doktor. Boyunu söylemedi ama uzun olucak dedi. Senin randevun ne zaman? Bu arada sen doğuma karar verdin mi nerede olacak?
Vallahi abartmıyorum benimkilerde aynı böyleler ben 30lu haftalardan sonra böyle olur iyice ağırlaştıktan sonra diye düşünüyordum, çok yanılmışımDediğin anda benim bileklerin ortama girişialışıyosun canım korkma evde de uzatsam masa başında da olsam hep fil bileği gibiler mübarek eski nahif bileklerimden parmaklarımdan eser yok
Ben de önce makineyi temizleyip sonra atmayı düşünüyorum canımKızlar bebeğin çamaşırlarını giysilerini yikayacgimiz zaman öylece makineye mi atıcaz ? Makine temizleyici aldim ben eşimin iş kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum diye heralde yeterli olur dimi
Olur bence canım. Ben makine temizleyicisi bile düşünmedim zaten rutin temizliğini yapıyorum. Bebişin kıyafetlerini bizimkilerle karıştırmayacağım sadece ona dikkat ederim.Kızlar bebeğin çamaşırlarını giysilerini yikayacgimiz zaman öylece makineye mi atıcaz ? Makine temizleyici aldim ben eşimin iş kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum diye heralde yeterli olur dimi
Hsjshsj çıplak gibi oluyorlarİstanbulda olacak canım Medipol Mega hastanesine karar verdik.
Bizim kedi bi de longhair cinsi o kadar uzun ki tüyleritraş ettirince çok komik olur gibi geliyor
Annemler yazın çoğu zaman yazlıkta oluyorlar canımHsjshsj çıplak gibi oluyorlarama kendisi de rahatlıyor inanki. Kaju tüylüyken klimanın önünden kalkmıyor kesilince hareketleniyor ama
Eee hani yan odalarda doğurcaktık belki vesileisyle dünür olurudk hdjsjs
Hahahahaha sizi aşırı kıskanıyo zaten kitlendin yine bana o kadar kitlenmiyosun diyo ikizimmi olcak üçüzüm mü belli değilJsjshsj enişte bey bizi hafife almış
KıyamammKuzum bendede oluyor ağlıyorum ağrıdan
Yok arkadaşım 30larda ne olcaz hiç bilmiyorum birde ayak numaram büyümüş çünkü baharlık sandaletim vardı giyiyim rahat olur dedim ayağıma girmediVallahi abartmıyorum benimkilerde aynı böyleler ben 30lu haftalardan sonra böyle olur iyice ağırlaştıktan sonra diye düşünüyordum, çok yanılmışım
Rahatın çok önemli bebeğim o dönemde. Her türlü hallolur. Hem sen tecrübelisin de kardeşlerinden senin için çok kolaylık bile olurAnnemler yazın çoğu zaman yazlıkta oluyorlar canım
O yüzden iptal ettik bir dahahem kendi evimde daha rahat olacağımı düşündüm.
Evet canım o konuda sıkıntı olmaz bebişimi dört gözle bekliyorumRahatın çok önemli bebeğim o dönemde. Her türlü hallolur. Hem sen tecrübelisin de kardeşlerinden senin için çok kolaylık bile olur
Evet ya çok kalabalıkta iyi değil bence de. Karı-koca daha iyi bakılır eminim. Bu arada ben hayatımda yenidoğan bebiş görmedimEvet canım o konuda sıkıntı olmaz bebişimi dört gözle bekliyorumsağlık sistemi iyi olsa burda bile doğururdum eşimle ben yanlız daha iyi bakarız bebeğe hiç tereddütüm yok yanında birileri olunca da her kafadan bir ses çıkıyor valla burda gözlerden uzak doğurmayı daha çok isterdim ama özel hastane bile yok bulunduğum yerde
Şimdiden annelerinin en yakın arkadaşları yerimKızlarla çay keyfisi
Doğduktan sonra annelik yükleniyor canım emin ol kaç yıllık anne gibi olursun endişe etme hiçEvet ya çok kalabalıkta iyi değil bence de. Karı-koca daha iyi bakılır eminim. Bu arada ben hayatımda yenidoğan bebiş görmedimbu cesaretim nerden geliyor bilmiyorum sonum hayırolsın hdjdj
Ayyy iki kız çocuğu çok tatlı olurlar ya bıcır bıcırKızlarla çay keyfisi
Bende öyle düşünüyorum ya içgüdülerime güveniyorumDoğduktan sonra annelik yükleniyor canım emin ol kaç yıllık anne gibi olursun endişe etme hiç
Tabi ki de canımBende öyle düşünüyorum ya içgüdülerime güveniyorumBulut kuşu için en doğru anne benim, en doğru baba kocam. İlerisi olmadığına göre en güzel en hayırlı haliyle o günlerimizi geçireceğiz inanıyorum
Bizim de aileler burda değil de ücretsizi uzatcam artık talep edilebiliyormuşBence de huzurlu geçirmek önemli. Benim ailem ve eşimin ailesi burda değil. O yüzden bebişe ne kadar uzun süre bakabilirsem o kadar kar mantığındayım. 1 gün bile fazla kalsam kardayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah
Ay ne güzel sağlıklı şeylere alerjim tutuyor azıcıkAyyy iki kız çocuğu çok tatlı olurlar ya bıcır bıcırafiyet olsun ben de acıktım sağlıklı birşeyler atıştırayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?