- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.561
İnşallah kuzum hepimiz öyle büyütücez hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim evlatlarımızı oda çok önemliTabi ki de canım
Bilinçli anne babalarsınız sonuçta en güzel şekilde büyüteceksiniz
Çok iyi o zaman. Bizim ücretsiz maks 6 ay oda yönetiic/müdür uygun görürseBizim de aileler burda değil de ücretsizi uzatcam artık talep edilebiliyormuş
Canım benim inşallah krampalr başladı yatmaktan yoruldum dışarıda çıkamıyorumHahahahaha sizi aşırı kıskanıyo zaten kitlendin yine bana o kadar kitlenmiyosun diyo ikizimmi olcak üçüzüm mü belli değil
Kıyamammgeçicek kelebeğim geçmez dediklerimiz geçti çok şükür sen nasılsın durumun nasıl rabbim yardımcın olsun sürekli yatmakta zorlar
Yok arkadaşım 30larda ne olcaz hiç bilmiyorum birde ayak numaram büyümüş çünkü baharlık sandaletim vardı giyiyim rahat olur dedim ayağıma girmedi
Duygusaldan hiç çıkamıyoruz kiİnşallah kuzum hepimiz öyle büyütücez hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim evlatlarımızı oda çok önemliay ben yine duygusala bağlıcam jdhdh
Doktoruna sor canım karanfil yağı birebir. Diş ağrısı fenadır allah korusun tutarsa hazırlıklı olursun.Duygusaldan hiç çıkamıyoruz ki
Bu arada benim dişim ağrımaya başladı inşallah geçer hamilelikte korktuğum birşeydi diş ağrısı
Ye valla zor da olsa canım bebişlerin ihtiyaçları varAy ne güzel sağlıklı şeylere alerjim tutuyor azıcık
Evde de yok alayım bariDoktoruna sor canım karanfil yağı birebir. Diş ağrısı fenadır allah korusun tutarsa hazırlıklı olursun.
Doktorun onay verirse bebeğim öyle al. Bende bilmiyorum çünkü kullanılıp kullanılmadığınıEvde de yok alayım bari
Festişiiiiimmm senin oğlunun gülen suratını öperimmm resmen gülüyoGerçekten ya büyümüş baya. Herşeyi belli küçük kuzum.
Hdjsjsj evet birkaç tanede renksiz ultrason verdi hepsinde ağzı açık gülüyor
Doktor zaten sizden somurtkan bebek olmazdı diyo sjjshsçok severim gülmeyi evladım ya. Çok duygulandım yüzünü görünce
Munzur anasıyla babasını 25 haftadır oyalıyor yüzünü göstermiyorFestişiiiiimmm senin oğlunun gülen suratını öperimmm resmen gülüyo
Allah yardım etsin kuzum çok zor bende iş haricinde çıkmıyorum artık riskli aylardayız onlar bizimle olsunlarda arabalarına koyup koyup gezicez Allahın izniyleCanım benim inşallah krampalr başladı yatmaktan yoruldum dışarıda çıkamıyorum
Tamam canım sağolDoktorun onay verirse bebeğim öyle al. Bende bilmiyorum çünkü kullanılıp kullanılmadığını
Kıyamam ya Allahim gücünü verir inşallah karnı destekleyen korseler oluyor hamileler icin bi bak doktoruna sor istersen taşımak zor oluyorAy unuturmuyum hiç burası elim kolum. Eşim geçen gün diyo doğurduğunuzda nolcak grup diye oooo dedim biz daha zayıflamalara geçicez
Canım en en geç 37. Hafta dedi detaylı ultrasonda doktor, kendi doktorumda en geç 36 diyor. İkizleri çok tutamıyorlarmış bana o günler bile çok uzak geliyor çok fazla şiştim çünkü bide sipsivri öne gidiyor göbiş biraz yanlara dağılsa belki iyi olurdu da nefes kesmeye başladılar
Gerçektennn hep anlatıcam 9 ayı gün gün anlasınlar ne kadar değerli olduklarını öyle kimsenin üzmesine izin vermesinler kendilerini
Ek durulama da yap cnm mutlaka ben hala kızımda ek durulamada yapiyorumKızlar bebeğin çamaşırlarını giysilerini yikayacgimiz zaman öylece makineye mi atıcaz ? Makine temizleyici aldim ben eşimin iş kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum diye heralde yeterli olur dimi
Aaa onu hiç duymamıştım sorıyımKıyamam ya Allahim gücünü verir inşallah karnı destekleyen korseler oluyor hamileler icin bi bak doktoruna sor istersen taşımak zor oluyor
Sivri göbek zor benide çok zorluyor kızımda yaygındı rahattım bunda sivri iyice zorluyor destekli sütyen kesinlikle takamiyorum batıyor
Amin birtanem amin inşallah sek nasılsın canım benimAllah yardım etsin kuzum çok zor bende iş haricinde çıkmıyorum artık riskli aylardayız onlar bizimle olsunlarda arabalarına koyup koyup gezicez Allahın izniyle
Allah başımızdan eksik etmesin bebek gibi bakıyorlarSende ben gibisin bizde ocaktan beri annemde kalıyoruz evim yüksek kat ve asansörsüz merdiven inip çıkmam yasak birde aşırı bulantım olduğu için annemde bırakmak istemedi aylardır annemdeyiz bizde
Kelimenin tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz çok şükürAmin birtanem amin inşallah sek nasılsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?