2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım benim inşallah krampalr başladı yatmaktan yoruldum dışarıda çıkamıyorum

İnşallah kuzum hepimiz öyle büyütücez hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim evlatlarımızı oda çok önemli ay ben yine duygusala bağlıcam jdhdh
Duygusaldan hiç çıkamıyoruz ki
Bu arada benim dişim ağrımaya başladı inşallah geçer hamilelikte korktuğum birşeydi diş ağrısı

Yaa çok sevdiğim antalya bölgesinde çok meşhur birşey var bir yemek. Çok severim ama hamilelik döneminde içeriği tehlikeli, yememek lazım. Bugün biri sen git o yemeğin ismini foto dükkanına koy. Kocaman da yazdır pano yaptır. İlk gördüm zaten yemek sandım altına da küçücük foto yazmış ordan çaktım. Sabahtan beri beynimde dönüyor. Şimdi size söylemek istemiyorum belki birinin aklına düşürürüm üzülürüm sonra. Ama çok istiyorum

Festişiiiiimmm senin oğlunun gülen suratını öperimmm resmen gülüyo

Kıyamam ya Allahim gücünü verir inşallah karnı destekleyen korseler oluyor hamileler icin bi bak doktoruna sor istersen taşımak zor oluyor
Sivri göbek zor benide çok zorluyor kızımda yaygındı rahattım bunda sivri iyice zorluyor destekli sütyen kesinlikle takamiyorum batıyor

Kızlar bebeğin çamaşırlarını giysilerini yikayacgimiz zaman öylece makineye mi atıcaz ? Makine temizleyici aldim ben eşimin iş kıyafetlerini haftada bir yıkıyorum diye heralde yeterli olur dimi
Ek durulama da yap cnm mutlaka ben hala kızımda ek durulamada yapiyorum

Aaa onu hiç duymamıştım sorıyım

Sende ben gibisin bizde ocaktan beri annemde kalıyoruz evim yüksek kat ve asansörsüz merdiven inip çıkmam yasak birde aşırı bulantım olduğu için annemde bırakmak istemedi aylardır annemdeyiz bizde
Allah başımızdan eksik etmesin bebek gibi bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…