- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.581
Hahahha rabbim iyilik versin kuzumKelimenin tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür
En güzeli ikisi aynı anda emzirme diyorlar ama o görüntüye kendimi nasıl alıştırırım hiç bilmiyorumHahahha rabbim iyilik versin kuzumikizler nasıl emziriliyor aklımda kaç gündür
Kız o nasıl olacakEn güzeli ikisi aynı anda emzirme diyorlar ama o görüntüye kendimi nasıl alıştırırım hiç bilmiyorum
İnstagramda görmüştüm canım emzirme yastığını önden geçiriyor iki kolunun altına bebişleri koyuyor ama görüntü olarak ben buna hazır olamayabilirim inşallah sütümüz bol olurda teke tekte okeyimKız o nasıl olacak
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunİnstagramda görmüştüm canım emzirme yastığını önden geçiriyor iki kolunun altına bebişleri koyuyor ama görüntü olarak ben buna hazır olamayabilirim inşallah sütümüz bol olurda teke tekte okeyim
O kadar sinirlendim ki o kadar sinirlendim, anlatamam sana. Bak ne diyeceğim sana. Ben normal şartlarda fal falan baktırmam, etkilenirim çünkü safım biraz herhalde kalbim inanıyor gaybı yalnızca Allah bilir, bunu bildiğim halde. Geçen yaz gibi böyle fallar bakan, aynı dediğin tarzda konuşan bir arkadaşım falıma baktı. İşte normalde kimseye bakmıyorum, rahatsız ediyorlar sonra vs. dedi ben iyice etkilendim. Bana dedi seneye bu zamanlar bebek haberini alacağız vs gibi şeyler dedi. Biz de o zamanlar 1 seneyi aşkındır evliyiz ama Evliya Çelebi gibi geziyoruz yani bebeğe hiç niyetimiz yok. Yine de saflık işte Allah Allah dedim, annemle konuşurken bahsettim biraz. Annem dedi ki, kızım sen saf mısın? Zaten belli süredir evlisiniz, genelde insanlar bir aksilik ya da farklı bir plan olmadığı sürece 2 3 seneye hamile kalıp doğuruyor bunu bilmek için falcı bacı olmaya gerek yok ki dedi. Bana bir aydınlanma geldi. Olup olacağı Allah'tan başka kimmmsseecikler bilemez. Ayrıca yaşanacaksa bundan kaçamayız, ertelemeyiz anca Allah'a güveniriz ve hep derim ki dua kaderi değiştiriyor buna inanıyorum. Gönlünü sıkma, kötüyü çağırma boş yere. Zaten dünden beri benim de içim sıkkın, gerçekten bulup şapalaklayacağım o komşunu şimdi gudubet düdük ya, insan aleni görse öyle bir şey olacağını yine de çaktırmaz söylemez. Ne kötü niyetli danalar var. Camış salak.Kızlar bende akşamdan beri hiç iyi değilim komşum geldi kahve içmeye. Sürekli nasıl doğuracaksın çok korkunç gibi şeyler söyleyerek beni etkiledi. Ayrıca fal kapatmıştım uygulamaya atmak İçin normalde öyle baktırmam da ay dur bakayım dedi cenaze görmüş, erken doğum riskim var biliyorsunuz erken doğuracaksın dedi. Ben bu falan bakmıcam kötü oldum dedi. Normal de önemsemem ama haliyle etkilendim ve korktum. Anksiyete tavan suan. Gerçekten insanlar iyi gelmek yerine hamile bir kadına neden böyle yaklaşır. Çok üzücü.
Ayyyyy ya lütfen şu insanları tersleyin cesaret edemesinler tekrarına ne kadar kötü ne kadar ayıp bir şey aklım almıyor gerçekten. Düşünme söylediklerini kuzum kıskandı mı ne yaptıKızlar bende akşamdan beri hiç iyi değilim komşum geldi kahve içmeye. Sürekli nasıl doğuracaksın çok korkunç gibi şeyler söyleyerek beni etkiledi. Ayrıca fal kapatmıştım uygulamaya atmak İçin normalde öyle baktırmam da ay dur bakayım dedi cenaze görmüş, erken doğum riskim var biliyorsunuz erken doğuracaksın dedi. Ben bu falan bakmıcam kötü oldum dedi. Normal de önemsemem ama haliyle etkilendim ve korktum. Anksiyete tavan suan. Gerçekten insanlar iyi gelmek yerine hamile bir kadına neden böyle yaklaşır. Çok üzücü.
Aynen öyle canım artık napiyoruz kötü niyetli enerjimizi çeken insanlardan uzak duruyoruzO kadar sinirlendim ki o kadar sinirlendim, anlatamam sana. Bak ne diyeceğim sana. Ben normal şartlarda fal falan baktırmam, etkilenirim çünkü safım biraz herhalde kalbim inanıyor gaybı yalnızca Allah bilir, bunu bildiğim halde. Geçen yaz gibi böyle fallar bakan, aynı dediğin tarzda konuşan bir arkadaşım falıma baktı. İşte normalde kimseye bakmıyorum, rahatsız ediyorlar sonra vs. dedi ben iyice etkilendim. Bana dedi seneye bu zamanlar bebek haberini alacağız vs gibi şeyler dedi. Biz de o zamanlar 1 seneyi aşkındır evliyiz ama Evliya Çelebi gibi geziyoruz yani bebeğe hiç niyetimiz yok. Yine de saflık işte Allah Allah dedim, annemle konuşurken bahsettim biraz. Annem dedi ki, kızım sen saf mısın? Zaten belli süredir evlisiniz, genelde insanlar bir aksilik ya da farklı bir plan olmadığı sürece 2 3 seneye hamile kalıp doğuruyor bunu bilmek için falcı bacı olmaya gerek yok ki dedi. Bana bir aydınlanma geldi. Olup olacağı Allah'tan başka kimmmsseecikler bilemez. Ayrıca yaşanacaksa bundan kaçamayız, ertelemeyiz anca Allah'a güveniriz ve hep derim ki dua kaderi değiştiriyor buna inanıyorum. Gönlünü sıkma, kötüyü çağırma boş yere. Zaten dünden beri benim de içim sıkkın, gerçekten bulup şapalaklayacağım o komşunu şimdi gudubet düdük ya, insan aleni görse öyle bir şey olacağını yine de çaktırmaz söylemez. Ne kötü niyetli danalar var. Camış salak.
Sanırım canım zaten bebek haberini söylediğimde de böyle değişik bir tepki vermiştiAyyyyy ya lütfen şu insanları tersleyin cesaret edemesinler tekrarına ne kadar kötü ne kadar ayıp bir şey aklım almıyor gerçekten. Düşünme söylediklerini kuzum kıskandı mı ne yaptı
Birde resmen hamile görünce türüyorlar sanki o yollardan geçmemişler gibi stresimizi kaygımızı bilmiyorlarmış gibi çok garip gerçekten. Hayır hamilenin duası da tutar hiç mi korkmuyosunuz tersimize gelmekten heyheylendim yineAyyyyy ya lütfen şu insanları tersleyin cesaret edemesinler tekrarına ne kadar kötü ne kadar ayıp bir şey aklım almıyor gerçekten. Düşünme söylediklerini kuzum kıskandı mı ne yaptı
Aslaaa yanaşma bir daha bence de. Komşuysa komşu, zaten çok iyi niyetliyse sen kapını kapatınca gelir özür diler çalar kapını. Dediğim gibi sıkma canını, bebişini bolca sev. Bebişlerimiz çok güçlüler.Aynen öyle canım artık napiyoruz kötü niyetli enerjimizi çeken insanlardan uzak duruyoruz
fkzlkflzcm geçen demiştim ya kandilde eşimin anneanneleri tarafından ekildim diye, onlar da o akşam kayınvalidemi arayıp hiç bişi olmamış gibi fıstıklı bize bol dua etsin bugün kandil, o hamile onun duaları tutar diyeBirde resmen hamile görünce türüyorlar sanki o yollardan geçmemişler gibi stresimizi kaygımızı bilmiyorlarmış gibi çok garip gerçekten. Hayır hamilenin duası da tutar hiç mi korkmuyosunuz tersimize gelmekten heyheylendim yine
Bence onların canı terslenmek istiyo gerçekten buna maruz kaldığınız anda ‘Aa ne kadar münasebetsiz bi tipsin sen ya’ diye bi yapıştırın bak konusabiliyolar mı bidaha ne kadar ayıp ne kadar kötü gerçekten şaşırıyorum ya..Birde resmen hamile görünce türüyorlar sanki o yollardan geçmemişler gibi stresimizi kaygımızı bilmiyorlarmış gibi çok garip gerçekten. Hayır hamilenin duası da tutar hiç mi korkmuyosunuz tersimize gelmekten heyheylendim yine
Bebişim aynı anda olması zamandan tasarruf bir o bir o emerse günün yarısı emzirmeyle geçebilir. Aynı anda lıkır lıkır ne güzel kızİnstagramda görmüştüm canım emzirme yastığını önden geçiriyor iki kolunun altına bebişleri koyuyor ama görüntü olarak ben buna hazır olamayabilirim inşallah sütümüz bol olurda teke tekte okeyim
Çok katılıyorum. Ağzını yırtıp eline vericeksin sonrası olmayacak. Hadsizler ya.Ayyyyy ya lütfen şu insanları tersleyin cesaret edemesinler tekrarına ne kadar kötü ne kadar ayıp bir şey aklım almıyor gerçekten. Düşünme söylediklerini kuzum kıskandı mı ne yaptı
Kız başta kısmetse kayınvalidem kalıcak yanımda sonrada annem tüm gün sere serpe gezemem yokBebişim aynı anda olması zamandan tasarruf bir o bir o emerse günün yarısı emzirmeyle geçebilir. Aynı anda lıkır lıkır ne güzel kızmaşallah
Ay bide o ekenler yüzsüzler yafkzlkflzcm geçen demiştim ya kandilde eşimin anneanneleri tarafından ekildim diye, onlar da o akşam kayınvalidemi arayıp hiç bişi olmamış gibi fıstıklı bize bol dua etsin bugün kandil, o hamile onun duaları tutar diyeaklıma o geldi. o gece yoldan geçen kandil simidi satan esnafa bile dua ettim, onlara etmedim kız var böyleleri ya, bi enteresanlar. ben hamile olduğumu hala sosyal medyada paylaşmadım farkında olmadan birinin eksiğine dokunurum diye, buna rağmen karşıma çıkanlar hep davar.
JdjdhsKız başta kısmetse kayınvalidem kalıcak yanımda sonrada annem tüm gün sere serpe gezemem yokama evde tek olsam mantıklı bi taşla iki kuş
Olsun bacım alışana kadar destek olabilsinlerde sonra sere serpe gezerizJdjdhsbebiş emzirmek uzun bir süreç tek kalınca halledersin valla ben sere serpe gezmek istiyorum evde ama sanırık bende de mümkün olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?