- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.601
Ahhh ahhh daha neler var, anlatsam atlayıp uçağa buraya gelirsiniz hepiniz.Ay bide o ekenler yüzsüzler ya
Birde ben son zamanlarda şey düşünüyorum. Benim oğluş biraz sevgi pıtırcığı ve ilgi çekmeyi seviyorOlsun bacım alışana kadar destek olabilsinlerde sonra sere serpe gezeriz
Ay evet canım çok haklısın bir an önce sağlıkla vaktinde kavuşalım hepimiz insallahAslaaa yanaşma bir daha bence de. Komşuysa komşu, zaten çok iyi niyetliyse sen kapını kapatınca gelir özür diler çalar kapını. Dediğim gibi sıkma canını, bebişini bolca sev. Bebişlerimiz çok güçlüler.
Tam romanlıklar o günü sen unutsan biz unutmayızAhhh ahhh daha neler var, anlatsam atlayıp uçağa buraya gelirsiniz hepiniz.
Tabiikii annem mesela bebekler benle salonda kalır sen rahat uyursun dedi hemen panter kesildimBirde ben son zamanlarda şey düşünüyorum. Benim oğluş biraz sevgi pıtırcığı ve ilgi çekmeyi seviyorilk zamanlar kalabalık ailemizin burada olması ona da iyi gelecek. Tabii ki kurallar ve anne baba bebiş saatleri gözetilerek. O sevgi seli ona iyi gelicek. O yüzden bende birşey demiyorum. Odamda gezerim sere serpe napayım
Canım cok mu tehlikeli bisiymis ki. Ben antalyadayim biliyosun. Eger baska yerden bulunamayan bisiyse kargolarim sanaYaa çok sevdiğim antalya bölgesinde çok meşhur birşey var bir yemek. Çok severim ama hamilelik döneminde içeriği tehlikeli, yememek lazım. Bugün biri sen git o yemeğin ismini foto dükkanına koy. Kocaman da yazdır pano yaptır. İlk gördüm zaten yemek sandım altına da küçücük foto yazmış ordan çaktım. Sabahtan beri beynimde dönüyor. Şimdi size söylemek istemiyorum belki birinin aklına düşürürüm üzülürüm sonra. Ama çok istiyorum
Ayyy canim ben bugün tesadüften alışveriş merkeze gittim,orda ebebek mağazasına girdim,Allah'ım kendimi kaybettim indirimleri icinde,seçtim sectim yoruldum,1800liralik alışveriş kasada bide %30indirim varmış,haberim yoktu1260tl oldu,şaşırdım,yorgun olmasaydım dönüp bir tur daha atardımKızlar e-bebekten mesaj geldi. Hastane çıkışlarında kasada %30 indirim varmış. Şimdi 5 li almaya gideceğim ben
Ek durulama çok mantıklıEk durulama da yap cnm mutlaka ben hala kızımda ek durulamada yapiyorum
Masa başıya tabure gibi birşey al canim yaninda olmadı üstüne minder gibi birşey koy ayaklarını acitmasin uzat ona gun icinde hep uzatırken de arada ayaklarını bebek sallar gibi sallada kan akışı olsun uyuşmaz ve şişmez bence katlanır tabure falanda olur yüksek boy olsun sandalyenle ayni boyda falan isten birşey demezlerse diğer kişilere çarşı rahatsız hissetmemek içinde ayaklarının üstüne çarşaf örtüverSen bensin bence birebir ay durumdayım. Aldığımız kilodan tut, ödeme kadar. Bugün doktoruma ödemi aşırı olduğunu söyledim. Abartmıyorum 2 bileğim varmış kadar şişiyor. Normalmiş. Oturarak çalıştığımız için yürüsen bile olmazmış. Otururken ayakların sallanıyor ya aşağıya o yapıyormuş. Ayaklarını yukarıda tutmam lazım dedi. Evdeyken de şişmemesi için yatarken yastık koy dedi. Birde protein ağırlıklı beslen dedi. Çok kritik değilmiş ama için ferah olsun.
Aynen canım benim doktor yapmaktan yana da değildi öyle de denk geldi, herkeste farklı tabiKimisi yaptırmıyor kendi kimisinin de doktoru normal açlık tokluğa baktırıyormuş içeçek içmeden normal yiyerek Doktor'un ne dediyse onu yapman daha iyi tabi ki
Nasılsın buarada görüşmeyeli ☺
Benimde genelde yanlarda daha cok cnm korkma birşey yoktur dün felaket sert hareketler yaptı hatta benim oglan futbolcu olacak herhalde acıtıyor simdiden son ayları düşünemiyorumSorum olcak size. Kizimin hareketleri son 3 4 gndur dahada belirginlesti. Ama dikkatimi ceken bisey var. 2 gündür gobek deligimin ya sagina ya da soluna asiri tekme atiyor resmen disardan bi sag taraf kalkiyo bazen sol taraf. Asagi vurma olayi bitti. Yan duruyor galiba anlayamadm. Sizlerde de var mi bu durum? Normalde suan baş yukarda ayaklari asagida olmasi gerekmiyo mu
Haha aynen benim kizda aynisi. Özellike bu yanlara sert vurma olayini sabah yataktayken yapiyor kalk kahvalti yap der gibi acliktan vuruyor diye dusunuyorum kiziyorBenimde genelde yanlarda daha cok cnm korkma birşey yoktur dün felaket sert hareketler yaptı hatta benim oglan futbolcu olacak herhalde acıtıyor simdiden son ayları düşünemiyorum
Oh evinize kavuşmuşsun ne güzelSorum olcak size.26+3 oldukKizimin hareketleri son 3 4 gndur dahada belirginlesti. Ama dikkatimi ceken bisey var. 2 gündür gobek deligimin ya sagina ya da soluna asiri tekme atiyor resmen disardan bi sag taraf kalkiyo bazen sol taraf. Asagi vurma olayi bitti. Yan duruyor galiba anlayamadm. Sizlerde de var mi bu durum? Normalde suan baş yukarda ayaklari asagida olmasi gerekmiyo mu?
Magnezyum bana acayip iyi geldi. Dun valiz yerlestirdm alisverise gittm evde bisi yoktu. Belim kopuyodu. Aksam magnezyumu ictm yattm suan agrisiz uyandm cok şukur kullaniyomsuun canmGünaydın kızlar güne bel ağrısıyla kalkmak kadar kötü birşey yok bence sanırım gece üstümden yorganı çektiler baba kız
Aynen canim kavustuk şükürOh evinize kavuşmuşsun ne güzelbenimde öyle canım göbeğin etrafında geliyor onlar daha çok yer değiştircek ama biride mesane kısmına çok atıyor sanırım beyaz akıntım baya arttı ve bi anda tuvaletim varmış gibi oluyor. Diğeri karın çevresinden devamke
Suda eriyen verdiler zor iciyorum bu gittigimde hap olanı verin dedim oralı olamdı kahvaltidan sonra içeyimMagnezyum bana acayip iyi geldi. Dun valiz yerlestirdm alisverise gittm evde bisi yoktu. Belim kopuyodu. Aksam magnezyumu ictm yattm suan agrisiz uyandm cok şukur kullaniyomsuun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?