2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Olsun bacım alışana kadar destek olabilsinlerde sonra sere serpe gezeriz
Birde ben son zamanlarda şey düşünüyorum. Benim oğluş biraz sevgi pıtırcığı ve ilgi çekmeyi seviyor ilk zamanlar kalabalık ailemizin burada olması ona da iyi gelecek. Tabii ki kurallar ve anne baba bebiş saatleri gözetilerek. O sevgi seli ona iyi gelicek. O yüzden bende birşey demiyorum. Odamda gezerim sere serpe napayım

Ay evet canım çok haklısın bir an önce sağlıkla vaktinde kavuşalım hepimiz insallah

Ahhh ahhh daha neler var, anlatsam atlayıp uçağa buraya gelirsiniz hepiniz.
Tam romanlıklar o günü sen unutsan biz unutmayız
Tabiikii annem mesela bebekler benle salonda kalır sen rahat uyursun dedi hemen panter kesildim

Canım cok mu tehlikeli bisiymis ki. Ben antalyadayim biliyosun. Eger baska yerden bulunamayan bisiyse kargolarim sana

Kızlar doğumdan sonra korse işi nasıl oluyor? İşe yarıyor mu illa onu çengelli olanlardan mınalmak gerek mesela benım evde var külot givi ama yüksek bel göğsüme kadar 2 kere giydim zaten maks onu giysem olmaz mı illa onlardan mı yanı

Kızlar iyi geceler nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum sadece okuyorum malum çocuklar sınav haftası filan birde hamilelik vakit kalmıyor hiç benim sürekli sağ tarafımda batma şeklinde bana engel olan bi ağrı var adım atarken otururken kalkarken yürürken mahvediyor beni sizde de warmı zaten uyku haram oldu artık öle işte birde 12 kilo aldım ysni allah sonumuzu hayır etsin

Kızlar e-bebekten mesaj geldi. Hastane çıkışlarında kasada %30 indirim varmış. Şimdi 5 li almaya gideceğim ben
Ayyy canim ben bugün tesadüften alışveriş merkeze gittim,orda ebebek mağazasına girdim,Allah'ım kendimi kaybettim indirimleri icinde,seçtim sectim yoruldum,1800liralik alışveriş kasada bide %30indirim varmış,haberim yoktu1260tl oldu,şaşırdım,yorgun olmasaydım dönüp bir tur daha atardım 10lu battaniye li hastane çıkışı 500den 300 düşmüş,kasada 210tlye aldim,indirimli 3lu takım(body,sapka,tulum)90dan,62ye aldim daha neler neler

Masa başıya tabure gibi birşey al canim yaninda olmadı üstüne minder gibi birşey koy ayaklarını acitmasin uzat ona gun icinde hep uzatırken de arada ayaklarını bebek sallar gibi sallada kan akışı olsun uyuşmaz ve şişmez bence katlanır tabure falanda olur yüksek boy olsun sandalyenle ayni boyda falan isten birşey demezlerse diğer kişilere çarşı rahatsız hissetmemek içinde ayaklarının üstüne çarşaf örtüver

Kimisi yaptırmıyor kendi kimisinin de doktoru normal açlık tokluğa baktırıyormuş içeçek içmeden normal yiyerek Doktor'un ne dediyse onu yapman daha iyi tabi ki
Nasılsın buarada görüşmeyeli ☺
Aynen canım benim doktor yapmaktan yana da değildi öyle de denk geldi, herkeste farklı tabi İyiyim çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş siz nasılsınız, nasıl gidiyor

Günaydın kizlarmalum 14gündür kendi evimde degildim. Kayinvalide sonrada ufak bi ankara yaptik geldik. Güzel gecti Allaha şükür. Dün geldik. Eşimde bende evim guzel evim modundayiz. Hele hamileyken cidden cok zormus ama atlattim bi sekilde çok şükür.
daha aktif olacagim ozledim burayiii sizi

Sorum olcak size.26+3 olduk Kizimin hareketleri son 3 4 gndur dahada belirginlesti. Ama dikkatimi ceken bisey var. 2 gündür gobek deligimin ya sagina ya da soluna asiri tekme atiyor resmen disardan bi sag taraf kalkiyo bazen sol taraf. Asagi vurma olayi bitti. Yan duruyor galiba anlayamadm. Sizlerde de var mi bu durum? Normalde suan baş yukarda ayaklari asagida olmasi gerekmiyo mu?

Benimde genelde yanlarda daha cok cnm korkma birşey yoktur dün felaket sert hareketler yaptı hatta benim oglan futbolcu olacak herhalde acıtıyor simdiden son ayları düşünemiyorum

Benimde genelde yanlarda daha cok cnm korkma birşey yoktur dün felaket sert hareketler yaptı hatta benim oglan futbolcu olacak herhalde acıtıyor simdiden son ayları düşünemiyorum
Haha aynen benim kizda aynisi. Özellike bu yanlara sert vurma olayini sabah yataktayken yapiyor kalk kahvalti yap der gibi acliktan vuruyor diye dusunuyorum kiziyor

Oh evinize kavuşmuşsun ne güzel benimde öyle canım göbeğin etrafında geliyor onlar daha çok yer değiştircek ama biride mesane kısmına çok atıyor sanırım beyaz akıntım baya arttı ve bi anda tuvaletim varmış gibi oluyor. Diğeri karın çevresinden devamke

Günaydın kızlar güne bel ağrısıyla kalkmak kadar kötü birşey yok bence sanırım gece üstümden yorganı çektiler baba kız
Magnezyum bana acayip iyi geldi. Dun valiz yerlestirdm alisverise gittm evde bisi yoktu. Belim kopuyodu. Aksam magnezyumu ictm yattm suan agrisiz uyandm cok şukur kullaniyomsuun canm

Aynen canim kavustuk şükür aa o olay bende de var. Asagi vurdugu zamanlarda hemen tuvaletm geliyodu yaramaz kizlar bunlar. Bu arada senin isimligini gordumde yazamadm. Ckk begendim isimlerini prenseslerin. Odasi dolaplari ckk guzeldi guzel gunlerde kullanin insallah canim
Bide bende gobekte cizgi yok herkeste oluuomu bu cizgi

Magnezyum bana acayip iyi geldi. Dun valiz yerlestirdm alisverise gittm evde bisi yoktu. Belim kopuyodu. Aksam magnezyumu ictm yattm suan agrisiz uyandm cok şukur kullaniyomsuun canm
Suda eriyen verdiler zor iciyorum bu gittigimde hap olanı verin dedim oralı olamdı kahvaltidan sonra içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…