- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.621
Canim suda eriyenin tadini ben cok sevmistim. Magnorm adi. Asitsiz fanta gibi tadi. Eczaci bana dediki aksam yatmadan icerseniz sabaha daha dinc kalkarsiniz. Ben hep aksam yatmadan yarim saat veya 1 saat once iciyorum. Ihmal etme her gun kullan etkisini gorceksinSuda eriyen verdiler zor iciyorum bu gittigimde hap olanı verin dedim oralı olamdı kahvaltidan sonra içeyim
Bendeki de magnorm daha önce vermişlerdi eşime. Dr a sorma durumum yok şuan . İçeyim o zamanCanim suda eriyenin tadini ben cok sevmistim. Magnorm adi. Asitsiz fanta gibi tadi. Eczaci bana dediki aksam yatmadan icerseniz sabaha daha dinc kalkarsiniz. Ben hep aksam yatmadan yarim saat veya 1 saat once iciyorum. Ihmal etme her gun kullan etkisini gorceksin
Magnorm kullaniyorum bende suda eriyenden. Yuvarlak beyaz bi hap. Suya atip 2 3 dk erimesini beklemelisin. Turuncu rengi oluyor. Asitsiz fanta gibi tadi. Karistirip iciyorum iyice erimesini bekle muhakkak cnm tortu kalabiliyorGünaydın canocanlar .. bu ara giremiyorum anne babam gelmiş şehir dışından düğün telasimiz da var. Akşam da 2 saatlik yol düğüne gidicezbacaklarım belim agriyir benim de . Dr a gidemedim. Evde magnorm magnezyum ilacı var içen var mı aranızda. Kullanabilir miyimm
Amin inşallah canımAllah başımızdan eksik etmesin bebek gibi bakıyorlar
Ayy çok teşekkür ederizzz daha o kıyafetler tek tek yıkanıp ütülencek dekorasyona dair bişey yapamadım ama hiç halimde yok biraz daha beklicek sanırımAynen canim kavustuk şüküraa o olay bende de var. Asagi vurdugu zamanlarda hemen tuvaletm geliyodu yaramaz kizlar bunlar. Bu arada senin isimligini gordumde yazamadm. Ckk begendim isimlerini prenseslerin. Odasi dolaplari ckk guzeldi guzel gunlerde kullanin insallah canim
Bide bende gobekte cizgi yok herkeste oluuomu bu cizgi
Günaydııın bende magnorm kullanıyorum. Sadece su bardağını tepeleme doldurma istersen doktor çok su olunca miden bulanabilir demişti 1-2 parmak aşağıda bırakıyorum ben suyunuGünaydın canocanlar .. bu ara giremiyorum anne babam gelmiş şehir dışından düğün telasimiz da var. Akşam da 2 saatlik yol düğüne gidicezbacaklarım belim agriyir benim de . Dr a gidemedim. Evde magnorm magnezyum ilacı var içen var mı aranızda. Kullanabilir miyimm
Saol cnm bende aksamları kullanayım bendeki de magnormCanim suda eriyenin tadini ben cok sevmistim. Magnorm adi. Asitsiz fanta gibi tadi. Eczaci bana dediki aksam yatmadan icerseniz sabaha daha dinc kalkarsiniz. Ben hep aksam yatmadan yarim saat veya 1 saat once iciyorum. Ihmal etme her gun kullan etkisini gorceksin
Biz işbirden normal yataklardan aldık. Bebeğin reflü olup olmayacağı belli değil direk geçiş yapmayın dediler inşallah olmazlar eğer olurlarsa alıp eklicez artık birde seninde ikizdi sanırım ayrı mı yatırcaksın nasıl yapıcaksınızReflü yatağı olarak tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Babynestli olanlar var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa sadece reflü yatağı mı?
Baharcim hoşgeldin aramıza yeniden özledik seni kuzumGünaydın kizlarmalum 14gündür kendi evimde degildim. Kayinvalide sonrada ufak bi ankara yaptik geldik. Güzel gecti Allaha şükür. Dün geldik. Eşimde bende evim guzel evim modundayiz. Hele hamileyken cidden cok zormus ama atlattim bi sekilde çok şükür.
daha aktif olacagim ozledim burayiii sizi
Benimde halim yok ama kurbana gelmeden halletmeyi dusunuyorum nasipse. Güc gelir elbet dur bakalimAyy çok teşekkür ederizzz daha o kıyafetler tek tek yıkanıp ütülencek dekorasyona dair bişey yapamadım ama hiç halimde yok biraz daha beklicek sanırımolmayabilir canım çizgi zaten garip bişey olmaması daha güzel hele yamuk olunca iyice gıcık oldum
Caniiim hosbuldum cok sagoolBaharcim hoşgeldin aramıza yeniden özledik seni kuzum
Kuzum evdeyim suan yatarak geciriyorum geçen hafta şeker yüklemesi yaptilar carsamaba gidicem baklim naisl cikicak kramplar ağrılar siddetleniyorBenimde halim yok ama kurbana gelmeden halletmeyi dusunuyorum nasipse. Güc gelir elbet dur bakalim
Caniiim hosbuldum cok sagoolbende özledim cidden. Nasil oldu durumun?
Ahh festii cok yakisikli bi oglan ama buuBal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Öyle cidden canimbaharrr34 ohh bee sonunda yuvaya dönmüşsünüz insanin evi gibisi yok canim benim tekmeler hep yanlarda, hic ortada hissetmedim belki de o derece, benim bebek pozisyon da değiştirmiyor galiba hep yan yatiyor diyorum
Insallah guzel gelir sonuclarin canim. Fitilin vs varsa duzenli kullanmaya calis canim. Bakalim doktorun ne dicek carsamba gunu. Ceritoda sende guzel haberler alin insallahKuzum evdeyim suan yatarak geciriyorum geçen hafta şeker yüklemesi yaptilar carsamaba gidicem baklim naisl cikicak kramplar ağrılar siddetleniyor
Günaydınnn benimde canım hatta tüm gece konuşuyorum onlarla lütfen başka yere geçin uykumdan uyanıp tuvalete gitmek istemiyorum diyeGünaydinn kızlar nasiliniz sorum olacak bebeğin hareketlerini rahimde hissediyorum heran cikicakmis gibi gereckten
Ay josei karnımda sıfır kıl vardı hamilelikte bir çıktı almamak için zor duruyorum dökülcek diyorlar çünkü ama çok sinir bozucu bide koyu renkbaharrr34 ohh bee sonunda yuvaya dönmüşsünüz insanin evi gibisi yok canim benim tekmeler hep yanlarda, hic ortada hissetmedim belki de o derece, benim bebek pozisyon da değiştirmiyor galiba hep yan yatiyor diyorum
mydreams93 benim de orta cizgim ortada degil nedense göbek deligimden baslamiyor biraz yandan basliyor, Allahtan killarim acik renk belli olmuyor
Haha inşallah kuzum aman iyi olalımda halledilir onlar iyiki büyük şeyleri başta almışım şimdi hiiiç dolanmaya mecalim yokBenimde halim yok ama kurbana gelmeden halletmeyi dusunuyorum nasipse. Güc gelir elbet dur bakalim
Caniiim hosbuldum cok sagoolbende özledim cidden. Nasil oldu durumun?
Amin canım benim inşallahInsallah guzel gelir sonuclarin canim. Fitilin vs varsa duzenli kullanmaya calis canim. Bakalim doktorun ne dicek carsamba gunu. Ceritoda sende guzel haberler alin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?