2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Suda eriyen verdiler zor iciyorum bu gittigimde hap olanı verin dedim oralı olamdı kahvaltidan sonra içeyim
Canim suda eriyenin tadini ben cok sevmistim. Magnorm adi. Asitsiz fanta gibi tadi. Eczaci bana dediki aksam yatmadan icerseniz sabaha daha dinc kalkarsiniz. Ben hep aksam yatmadan yarim saat veya 1 saat once iciyorum. Ihmal etme her gun kullan etkisini gorceksin

Günaydın canocanlar .. bu ara giremiyorum anne babam gelmiş şehir dışından düğün telasimiz da var. Akşam da 2 saatlik yol düğüne gidicez bacaklarım belim agriyir benim de . Dr a gidemedim. Evde magnorm magnezyum ilacı var içen var mı aranızda. Kullanabilir miyimm

ffestinalente senin oglan sonunda gösterdi yüzünü maşallah senin gibi pozitif oda belli canim. Gözünaydın herseyin yolunda olmasina sevindim. Seker yükleme sonucun ne geldi ?? Bide ben görseydim kizimin yuzunu ama doguma kdr gormeyebilirmisimde plesante yerlesiminden ötürü

Bendeki de magnorm daha önce vermişlerdi eşime. Dr a sorma durumum yok şuan . İçeyim o zaman

Magnorm kullaniyorum bende suda eriyenden. Yuvarlak beyaz bi hap. Suya atip 2 3 dk erimesini beklemelisin. Turuncu rengi oluyor. Asitsiz fanta gibi tadi. Karistirip iciyorum iyice erimesini bekle muhakkak cnm tortu kalabiliyor

Ayy çok teşekkür ederizzz daha o kıyafetler tek tek yıkanıp ütülencek dekorasyona dair bişey yapamadım ama hiç halimde yok biraz daha beklicek sanırım olmayabilir canım çizgi zaten garip bişey olmaması daha güzel hele yamuk olunca iyice gıcık oldum
Günaydııın bende magnorm kullanıyorum. Sadece su bardağını tepeleme doldurma istersen doktor çok su olunca miden bulanabilir demişti 1-2 parmak aşağıda bırakıyorum ben suyunu

Saol cnm bende aksamları kullanayım bendeki de magnorm

Reflü yatağı olarak tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Babynestli olanlar var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa sadece reflü yatağı mı?
Biz işbirden normal yataklardan aldık. Bebeğin reflü olup olmayacağı belli değil direk geçiş yapmayın dediler inşallah olmazlar eğer olurlarsa alıp eklicez artık birde seninde ikizdi sanırım ayrı mı yatırcaksın nasıl yapıcaksınız

Baharcim hoşgeldin aramıza yeniden özledik seni kuzum

baharrr34 ohh bee sonunda yuvaya dönmüşsünüz insanin evi gibisi yok canim benim tekmeler hep yanlarda, hic ortada hissetmedim belki de o derece, benim bebek pozisyon da değiştirmiyor galiba hep yan yatiyor diyorum

mydreams93 benim de orta cizgim ortada degil nedense göbek deligimden baslamiyor biraz yandan basliyor, Allahtan killarim acik renk belli olmuyor

Benimde halim yok ama kurbana gelmeden halletmeyi dusunuyorum nasipse. Güc gelir elbet dur bakalim
Baharcim hoşgeldin aramıza yeniden özledik seni kuzum
Caniiim hosbuldum cok sagool bende özledim cidden. Nasil oldu durumun?

Benimde halim yok ama kurbana gelmeden halletmeyi dusunuyorum nasipse. Güc gelir elbet dur bakalim

Kuzum evdeyim suan yatarak geciriyorum geçen hafta şeker yüklemesi yaptilar carsamaba gidicem baklim naisl cikicak kramplar ağrılar siddetleniyor

Bal böceğim bu sefer kendisini gösterdii

Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Ahh festii cok yakisikli bi oglan ama buu dün yazamadim ama kocaman bir masallahhhhh cok guzel bir bebek oldugu icin göstermemis kendini demek

baharrr34 ohh bee sonunda yuvaya dönmüşsünüz insanin evi gibisi yok canim benim tekmeler hep yanlarda, hic ortada hissetmedim belki de o derece, benim bebek pozisyon da değiştirmiyor galiba hep yan yatiyor diyorum
Öyle cidden canim aynen yanlarda sürekli ya ayagi ya elleri hangisiyle tekmikliyorsa artik degisirler elbet yerleri daralmadi daha

Kuzum evdeyim suan yatarak geciriyorum geçen hafta şeker yüklemesi yaptilar carsamaba gidicem baklim naisl cikicak kramplar ağrılar siddetleniyor
Insallah guzel gelir sonuclarin canim. Fitilin vs varsa duzenli kullanmaya calis canim. Bakalim doktorun ne dicek carsamba gunu. Ceritoda sende guzel haberler alin insallah

Günaydinn kızlar nasiliniz sorum olacak bebeğin hareketlerini rahimde hissediyorum heran cikicakmis gibi gereckten
Günaydınnn benimde canım hatta tüm gece konuşuyorum onlarla lütfen başka yere geçin uykumdan uyanıp tuvalete gitmek istemiyorum diye
Ay josei karnımda sıfır kıl vardı hamilelikte bir çıktı almamak için zor duruyorum dökülcek diyorlar çünkü ama çok sinir bozucu bide koyu renk

Haha inşallah kuzum aman iyi olalımda halledilir onlar iyiki büyük şeyleri başta almışım şimdi hiiiç dolanmaya mecalim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…