- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.641
HahahhaGünaydınnn benimde canım hatta tüm gece konuşuyorum onlarla lütfen başka yere geçin uykumdan uyanıp tuvalete gitmek istemiyorum diye
Ay josei karnımda sıfır kıl vardı hamilelikte bir çıktı almamak için zor duruyorum dökülcek diyorlar çünkü ama çok sinir bozucu bide koyu renk
Haha inşallah kuzum aman iyi olalımda halledilir onlar iyiki büyük şeyleri başta almışım şimdi hiiiç dolanmaya mecalim yok
Yaa ben de bastan catlak yagi kullandim diye öyle sandımm nasil üzüldüm ama keske kullanmasaydim diyeAy josei karnımda sıfır kıl vardı hamilelikte bir çıktı almamak için zor duruyorum dökülcek diyorlar çünkü ama çok sinir bozucu bide koyu renk
Biz de iyiyiz çok şükür hayırlısıyla doğurmak istiyorumAynen canım benim doktor yapmaktan yana da değildi öyle de denk geldi, herkeste farklı tabiİyiyim çok şükür büyüyoruz yavaş yavaş siz nasılsınız, nasıl gidiyor
Bal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Ben hem reflü hem anne yanı olanını aldım. Umay bebek diye bir marka var hepsiburada dan aldım baya büyük reflü yatağının kılıfı çıkıp yıkanabiliyor hem çantası var yanında götürebilirsin ama büyük yani ben beğendim. Uzun süre çoğu kişi orada yatırmış bende boğulma korkusu çok var o yüzden ilk aldığım şeylerden olduReflü yatağı olarak tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Babynestli olanlar var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa sadece reflü yatağı mı?
Aksam okudum ama yazamadim,malum bir gün girmeyince 13 sayfa birikmiş,oku oku uykum gelene kadar ancak bitirdimKızlar bende akşamdan beri hiç iyi değilim komşum geldi kahve içmeye. Sürekli nasıl doğuracaksın çok korkunç gibi şeyler söyleyerek beni etkiledi. Ayrıca fal kapatmıştım uygulamaya atmak İçin normalde öyle baktırmam da ay dur bakayım dedi cenaze görmüş, erken doğum riskim var biliyorsunuz erken doğuracaksın dedi. Ben bu falan bakmıcam kötü oldum dedi. Normal de önemsemem ama haliyle etkilendim ve korktum. Anksiyete tavan suan. Gerçekten insanlar iyi gelmek yerine hamile bir kadına neden böyle yaklaşır. Çok üzücü.
İnsallah canım benım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi@kard12455
Aksam okudum ama yazamadim,malum bir gün girmeyince 13 sayfa birikmiş,oku oku uykum gelene kadar ancak bitirdim
Canim sen bos yere canını sıkma,kafaya da takma,o senin olucak komşun yaptı kıskançlık,fesatlık,salaklık amacı her neyse,Allah'tan bulsunsen kesinlikle bir daha muhatap olma ☘bebisinle cok mutlu günleriniz olur inşallah
Valla sürekli ama surekli bir dönme halindeyim. Mümkün değil tek taraflı yatamam. Sırt üstü de uyandigim oluyor ama çok sürmüyor.Kızlar uyurken en cok hangi tarafta uyuyorsunuz?? Ben kendimi sağ tarafta bulunca vicdan azabı çekiyorum acaba bebeğime zararı oldumu diye... Tabi sol tarafıma yatmakta sürekli cok zor... Ne yapcax bu uyku pozisyonunuuu
Kedi köpek mevzularinda ben şunu bilir şunu söylerim. Evimde namaz da kılarım. Köpeğim de var. Odamın birine girmez ben de ibadetini orada yaparım. Başkalarına gelince de valla zaten kaç saat doğru düzgün evde vakit geçiriyoruz. Onda da komşum gelmez mi aman eş dost istemez mi diye dusunemem kusura bakmasın , beni seven ne köpek korkusu olan arkadaşlarım bile hatrim için köpeğe alıştı sever oldu. Seven gelir arkadaş gerisi uzak olsun gerekirse...Gerçekten dediğin gibi canım evin havası değişiyor
Eşim zaten çok düşkün kedilere sanki o evdeyken daha mutlu daha neşeli(normalde biraz durgun ciddi bir insandır)
O çok seviyor ben de alıştım artık temizliği için de dyson makine aldık eve her gün süpürüyorum bazen iki kere günde o kadar tüy olmuyor evde
Aşıları düzenli ben de yeni toxoplazma testi yaptırdım geçen hafta o da temiz
Zaten ben de hiç duymadım kedilerden hasta olan birini
Evet ben de normal 40 dk lik yikamanin ardına ek durulama yapardım. Yumuşatıcıyı da o zaman eklerdim.Ek durulama da yap cnm mutlaka ben hala kızımda ek durulamada yapiyorum
Valla benim kız heryerde bacım heeerrr yerdeSorum olcak size.26+3 oldukKizimin hareketleri son 3 4 gndur dahada belirginlesti. Ama dikkatimi ceken bisey var. 2 gündür gobek deligimin ya sagina ya da soluna asiri tekme atiyor resmen disardan bi sag taraf kalkiyo bazen sol taraf. Asagi vurma olayi bitti. Yan duruyor galiba anlayamadm. Sizlerde de var mi bu durum? Normalde suan baş yukarda ayaklari asagida olmasi gerekmiyo mu?
Her sabah istisnasız dayak yiyorumHaha aynen benim kizda aynisi. Özellike bu yanlara sert vurma olayini sabah yataktayken yapiyor kalk kahvalti yap der gibi acliktan vuruyor diye dusunuyorum kiziyor
Magnezyum ellerimdeki uyusmayi bile hafifletiyor. Kesinlikle düzenli almak şart. 2 gebelik geçirmiş biri olarak keşke magnezyum ve kalsiyumu en baştan beri kullanmış olsaydım... Zamaninda çok ağrılar çekmişim bilmeden.. hatta emzirirken de kullanmak lazım bence...Magnezyum bana acayip iyi geldi. Dun valiz yerlestirdm alisverise gittm evde bisi yoktu. Belim kopuyodu. Aksam magnezyumu ictm yattm suan agrisiz uyandm cok şukur kullaniyomsuun canm
O çok kötü ya benim müdür kendi dedi bir sene gelmezsin sen zaten proje işlerini konuşmayalım diyeÇok iyi o zaman. Bizim ücretsiz maks 6 ay oda yönetiic/müdür uygun görürse
Bebiş benim doktorum 3 kere kan aldırmalı yaptı. Sadece 2. saat sonu şekerim yüksek geldi. 2-3 gün evde parmaktan ölç ona göre bakalım dedi. Muhtemelen diyet uygulayacağım ben bakalım. Ama olsun buna da şükür. Ben oğluşumu görünce gerisi önemsizleşti biranffestinalente senin oglan sonunda gösterdi yüzünü maşallah senin gibi pozitif oda belli canim. Gözünaydın herseyin yolunda olmasina sevindim. Seker yükleme sonucun ne geldi ?? Bide ben görseydim kizimin yuzunu ama doguma kdr gormeyebilirmisimde plesante yerlesiminden ötürü
İyi onu akıl etmiş demek ki ondan yüklendikçe yükleniyor 1 yıl olmayacak diye. Ben kullanıcam kuzum yok öyle yağma. Şimdiden de söyledim maksimumda kullanacağım diye. Rapor almayacaktım ama sinirlendirdikleri için 11.5 ayın sonuna 1-2 ay koymayı da planlıyorum, yalan yokO çok kötü ya benim müdür kendi dedi bir sene gelmezsin sen zaten proje işlerini konuşmayalım diye
Sana noldu bebişim? Neden canın sıkkın?O kadar sinirlendim ki o kadar sinirlendim, anlatamam sana. Bak ne diyeceğim sana. Ben normal şartlarda fal falan baktırmam, etkilenirim çünkü safım biraz herhalde kalbim inanıyor gaybı yalnızca Allah bilir, bunu bildiğim halde. Geçen yaz gibi böyle fallar bakan, aynı dediğin tarzda konuşan bir arkadaşım falıma baktı. İşte normalde kimseye bakmıyorum, rahatsız ediyorlar sonra vs. dedi ben iyice etkilendim. Bana dedi seneye bu zamanlar bebek haberini alacağız vs gibi şeyler dedi. Biz de o zamanlar 1 seneyi aşkındır evliyiz ama Evliya Çelebi gibi geziyoruz yani bebeğe hiç niyetimiz yok. Yine de saflık işte Allah Allah dedim, annemle konuşurken bahsettim biraz. Annem dedi ki, kızım sen saf mısın? Zaten belli süredir evlisiniz, genelde insanlar bir aksilik ya da farklı bir plan olmadığı sürece 2 3 seneye hamile kalıp doğuruyor bunu bilmek için falcı bacı olmaya gerek yok ki dedi. Bana bir aydınlanma geldi. Olup olacağı Allah'tan başka kimmmsseecikler bilemez. Ayrıca yaşanacaksa bundan kaçamayız, ertelemeyiz anca Allah'a güveniriz ve hep derim ki dua kaderi değiştiriyor buna inanıyorum. Gönlünü sıkma, kötüyü çağırma boş yere. Zaten dünden beri benim de içim sıkkın, gerçekten bulup şapalaklayacağım o komşunu şimdi gudubet düdük ya, insan aleni görse öyle bir şey olacağını yine de çaktırmaz söylemez. Ne kötü niyetli danalar var. Camış salak.
Yok bebişim burda da yaparımCanım cok mu tehlikeli bisiymis ki. Ben antalyadayim biliyosun. Eger baska yerden bulunamayan bisiyse kargolarim sana
Sagol canimmmbaharrr34 canim evine,aramızda hos geldin
Benim kizim da hep yan yatiyor herhalde,hareketleri hep yanlardan hissediyorum,simdi 2-3 gündür hep mideme vuruyor
Benimde sabahlari acken vuruyor bana kahvaltiyi yapinca duruluyor test ettimHer sabah istisnasız dayak yiyorum
Magnezyum ellerimdeki uyusmayi bile hafifletiyor. Kesinlikle düzenli almak şart. 2 gebelik geçirmiş biri olarak keşke magnezyum ve kalsiyumu en baştan beri kullanmış olsaydım... Zamaninda çok ağrılar çekmişim bilmeden.. hatta emzirirken de kullanmak lazım bence...
Insallah caniiimBebiş benim doktorum 3 kere kan aldırmalı yaptı. Sadece 2. saat sonu şekerim yüksek geldi. 2-3 gün evde parmaktan ölç ona göre bakalım dedi. Muhtemelen diyet uygulayacağım ben bakalım. Ama olsun buna da şükür. Ben oğluşumu görünce gerisi önemsizleşti biran
Bebeğim valla bende göremediğimde eksikliğini hissediyordum. İnsan dilden olsun elbet görürüm diyor da içi gidiyor, biliyorum. Orda da işte duası insanın görmeyeyim tamam ama sağlıklı olsun oluyor. Hem de ihtimal var netice de. Dur bakalım içimden bir ses haziran ayında göreceğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?