2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahh festii cok yakisikli bi oglan ama buu dün yazamadim ama kocaman bir masallahhhhh cok guzel bir bebek oldugu icin göstermemis kendini demek
Utandı mı naptın annesinin tosunu yicem hep ağzını yine aşka geldim hdhdh sabah sabah ya josei bu sefer çok konuştum ama istisnasız hergün. Kendine bırakınca olmadı pek hdhsh illa müdahale etmem lazımmış

Dün kim ruyasini yazdi buraya erken dogum yapmisim diye. Bu gecede ben ruyamda erken dogum yapacagimi gordum korkuyla uyandim. Evvelsi gece leylek gordum kolumu tirmaladigini cizik cizik yaptgni gördüm gece korkuyla uyandim sol kolumu kaldirmisim gercektede havadaydikabuslar cogaldi 2 gundur.

Ben yazdım ama bebişim benimki erken değildi 1 gün öncesiydi. Ağdacı ararken arabada doğucak gibiydi

Hayır olsun rüyalarımız bilinçaltı çalışıyor işte

Çok hassas bir bebek büyüttüm büyütüyorum yumuşatıcıyı ilk koyuyorum duruluyor ve yine durulamaya alıyorum pek kalmiyor koku ama olsun

Cnm nasil oldun Mahir nasıl çıktın mı hastahaneden Ankaradaydin demi
Canım durum aynı.Hala hastanedeyiz bugün 8 gün oldu Mahir iyi kıpır kıpır teyzesi.Sürekli tekme atıyor,dönüyor evet ankaradayım

Sana noldu bebişim? Neden canın sıkkın?
Ya zaten içim biraz sıkılıyordu bir kaç gündür. Dün de maddi açıdan biraz sıkıntıda olduğumuzu iyice fark ettim. 2 senedir evliyiz, bulunduğum şehirde iş imkanları pek kadınlar için uygun olmadığından asla iş bulamadım. Yani bana kalsa bulaşık yıkar, tekstilde çalışır bir şekilde eşime destek olurdum da eşim o yapıda birisi değil istedi ki tamamen içimize sinen bir iş olmadan herhangi bir işe girmeyelim. E bu süreçte ekonomi zaten kötüleşti, tek maaşla iyice zorlanıyoruz. Onu dert ediyorum kendime. Çok kötü hissediyorum ya kendimi nasıl diyim böyle vasıfsız, hiçbir işe yaramayan, tüm hayatı boşa akıp giden bir kadın olarak hissediyorum. Kimseye yük olmayı sevmiyorum. Yine de hissettiklerim doğru ve sevmediğim şeyi de gayet yapıyorum sanırım.

Yaa bende o sayfadakini istiyorum zaten yazdığınız çok iyi oldu. Çantalı olduğu için istiyorum ben de peki nasıl kalitesi falan güzel mi? Reflü yatağı olarakta iş görür mü?

Canım bebişler maddi olarak yordu hepimizi.Biz iki kişi çalışmamıza rağmen bizi de yordu.Böyle süreçler çok normal ,inşallah bi şekilde bebişler nasibiyle gelirmiş.Ben iyi olacağına inanıyorum Sende kendine dert edinme ,çalışabileceğin uygun bi yer olsaydı ve çalışmasaydın evet kendime dert edin derdim ama kendin söylüyorsun iş imkanı olmadığını. Sen şu an Bebiş büyütüyorsun en kutsal şeyi yapıyorsun.Sakın kendini bi işe yaramayan biri olarak hissetme

Evet canım ikiz. Beraber yatırmayı düşünüyorum birbirlerinden ayırmayayım diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten tek yumurta ikizlerini birbirinden ayıramıyormuşsun beraber yatmak istiyorlarmış hep ayırırsam da büyüdüklerinde ayırırım sadece nasıl yatak alacağımı bilemedim

Evet bence de nasibiyle geliyor çünkü inan nerdeyse 0 birikim, 2 ayrı borç ile hamile kaldım. Yine de şu an çok çok az eksiği kaldı, odası, arabası, bir ton şeyi var çok şükür. Zaten Allah rızkına kefil, eğer olmasaydı göndermezdi bizlere. Biz de hakkıyla bakmaya, büyütmeye kefiliz inşallah. Ama işte maddi açıdan bakınca berbat hissediyorum, sanki eşim yapayalnız ve ben bitmek tükenmek bilmeyen isteklerle onu iyice yoruyormuşum gibi. Halbuki gerçekten hiçbir ekstra isteğim de yok, o da bundan şikayetçi hiç bişi istemiyorsun der hep. İçimdeki sesleri bastıramıyorum. Daraldıkça daraldım. Beni boş ver bacım asıl sen nasılsın, Mahirtoş nasıl teyze kuzusu?

Seni nasıl boşveririm fıstıklı bak ne güzel eksiği kalmamış nerdeyse büyük herşey hallolmuş bile .Gönlünü ferah tut ,elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz onlar için.Allah ömür verdikçe de yapacağız.Aynı şeyler babalar için de geçerli.Onlar da keyifle yapıyor herşeyi.sen canını sıkıp stres yaratma bak artık kendimize dikkat etmemiz gereken zamandayız
Ben iyiyim arkadaşım,fiziksel bi acım,Ağrım,sancım yok.ruhsal olarak bazen sallanıyorum yalan yok.Sigara içtim diye kendimi suçluyorum,cinsellik diye kendimi suçluyorum.E doğum katından herkes bebek seviyor ben ağlamadan durmaya çalışıyorum.Ama iyi olacağız inşallah.Mahir de iyi hareketleri çoğaldı iyice,uyurken uyanıkken hep tekme şov.Göbeğime dışardan bakınca bile görünüyor artık demem o ki rabbim sağlık sıhhat versin de herşey hallolur ,kendinizi herşeyi düşünüp yıpratmayın arkadaşlar.sağlığınız olsun elinizde,gerisi çok boş..

Fıstıklıcığım endişelerini anlıyorum. Çalışalım veya çalışmayalım bu dönemde bence çoğumuzun içinde geçim kaygısı var.

Sen çalışmak için hevesli ancak koşulları buna uymamış bir insansın. Bu yüzden kendine bu kadar yüklenmen haksızlık. Sadece çalışınca ve para kazanınca hayatımız dolu olmuyor. Hayatın dolu dolu yaşanması kavramı bütün bu maddesel şeylerden bağımsız.

Sen burdan bile belli oluyor kalbi temiz, niyeti iyi bir insansın. Elbet allahım doğrusunu içine sineni sana nasip edecek

Aaa tek yumurtamı bizde ilk 6 ay beraber planlıyoruz park yatakta doktorda daha iyi olur dedi sonrası için büyüyen beşik aldık ama yatarlar mı yatmazlar mı kısmet

F fistiklihanim canım benim sen şartların uygun olmadığı için çalışamayan bir kadınsın. Hem çalışmak isteyelim istemeyelim bu bizi eksik biri yapmazki mesela bana ev hanımlığı kesinlikle çalıştığım işten çok daha zor geliyor sen aileni, evini çekip çevirebiliyorsun ne kadar güzel. Çalışsanda malesef günümüzün ekonomisi hepimiz için çok zorlu geçiyor ama ben rızklarıyla da geldiklerine inanıyorum. Sen içini ferah tut öyle güzel kapılar açılır ki eğer çok çalışmak istiyorsan inşallah en uygun zamanda seni mutlu edebilecek bir yer çıkar karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…