- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.566
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.661
Utandı mı naptın annesinin tosunu yicem hep ağzını yine aşka geldim hdhdh sabah sabah yaAhh festii cok yakisikli bi oglan ama buudün yazamadim ama kocaman bir masallahhhhh cok guzel bir bebek oldugu icin göstermemis kendini demek
Ben yazdım ama bebişim benimki erken değildi 1 gün öncesiydi. Ağdacı ararken arabada doğucak gibiydiDün kim ruyasini yazdi buraya erken dogum yapmisim diye. Bu gecede ben ruyamda erken dogum yapacagimi gordum korkuyla uyandim. Evvelsi gece leylek gordum kolumu tirmaladigini cizik cizik yaptgni gördüm gece korkuyla uyandim sol kolumu kaldirmisim gercektede havadaydikabuslar cogaldi 2 gundur.
Teşekkür ederim canımcığımGözün aydın ffesticimne güzel bir an ilk buluşma ama Bulut bebeğe kocaman bir maşallah bizim sayfada simdia kadar gördüğüm en güler yüzlü bebek yerim yaaa ☘
Çok hassas bir bebek büyüttüm büyütüyorum yumuşatıcıyı ilk koyuyorum duruluyor ve yine durulamaya alıyorum pek kalmiyor koku ama olsunValla sürekli ama surekli bir dönme halindeyim. Mümkün değil tek taraflı yatamam. Sırt üstü de uyandigim oluyor ama çok sürmüyor.
Kedi köpek mevzularinda ben şunu bilir şunu söylerim. Evimde namaz da kılarım. Köpeğim de var. Odamın birine girmez ben de ibadetini orada yaparım. Başkalarına gelince de valla zaten kaç saat doğru düzgün evde vakit geçiriyoruz. Onda da komşum gelmez mi aman eş dost istemez mi diye dusunemem kusura bakmasın , beni seven ne köpek korkusu olan arkadaşlarım bile hatrim için köpeğe alıştı sever oldu. Seven gelir arkadaş gerisi uzak olsun gerekirse...
Evet ben de normal 40 dk lik yikamanin ardına ek durulama yapardım. Yumuşatıcıyı da o zaman eklerdim.
Valla benim kız heryerde bacım heeerrr yerdefırıldak Naciye
Her sabah istisnasız dayak yiyorum
Magnezyum ellerimdeki uyusmayi bile hafifletiyor. Kesinlikle düzenli almak şart. 2 gebelik geçirmiş biri olarak keşke magnezyum ve kalsiyumu en baştan beri kullanmış olsaydım... Zamaninda çok ağrılar çekmişim bilmeden.. hatta emzirirken de kullanmak lazım bence...
Cnm nasil oldun Mahir nasıl çıktın mı hastahaneden Ankaradaydin demiBenim de 8.
Canım durum aynı.Hala hastanedeyiz bugün 8 gün olduCnm nasil oldun Mahir nasıl çıktın mı hastahaneden Ankaradaydin demi
Ya zaten içim biraz sıkılıyordu bir kaç gündür. Dün de maddi açıdan biraz sıkıntıda olduğumuzu iyice fark ettim. 2 senedir evliyiz, bulunduğum şehirde iş imkanları pek kadınlar için uygun olmadığından asla iş bulamadım. Yani bana kalsa bulaşık yıkar, tekstilde çalışır bir şekilde eşime destek olurdum da eşim o yapıda birisi değil istedi ki tamamen içimize sinen bir iş olmadan herhangi bir işe girmeyelim. E bu süreçte ekonomi zaten kötüleşti, tek maaşla iyice zorlanıyoruz. Onu dert ediyorum kendime. Çok kötü hissediyorum ya kendimi nasıl diyim böyle vasıfsız, hiçbir işe yaramayan, tüm hayatı boşa akıp giden bir kadın olarak hissediyorum. Kimseye yük olmayı sevmiyorum. Yine de hissettiklerim doğru ve sevmediğim şeyi de gayet yapıyorum sanırım.Sana noldu bebişim? Neden canın sıkkın?
Yaa bende o sayfadakini istiyorum zaten yazdığınız çok iyi oldu. Çantalı olduğu için istiyorum ben de peki nasıl kalitesi falan güzel mi? Reflü yatağı olarakta iş görür mü?Ben hem reflü hem anne yanı olanını aldım. Umay bebek diye bir marka var hepsiburada dan aldım baya büyük reflü yatağının kılıfı çıkıp yıkanabiliyor hem çantası var yanında götürebilirsin ama büyük yani ben beğendim. Uzun süre çoğu kişi orada yatırmış bende boğulma korkusu çok var o yüzden ilk aldığım şeylerden oldu
Canım bebişler maddi olarak yordu hepimizi.Biz iki kişi çalışmamıza rağmen bizi de yordu.Böyle süreçler çok normal ,inşallah bi şekilde bebişler nasibiyle gelirmiş.Ben iyi olacağına inanıyorumYa zaten içim biraz sıkılıyordu bir kaç gündür. Dün de maddi açıdan biraz sıkıntıda olduğumuzu iyice fark ettim. 2 senedir evliyiz, bulunduğum şehirde iş imkanları pek kadınlar için uygun olmadığından asla iş bulamadım. Yani bana kalsa bulaşık yıkar, tekstilde çalışır bir şekilde eşime destek olurdum da eşim o yapıda birisi değil istedi ki tamamen içimize sinen bir iş olmadan herhangi bir işe girmeyelim. E bu süreçte ekonomi zaten kötüleşti, tek maaşla iyice zorlanıyoruz. Onu dert ediyorum kendime. Çok kötü hissediyorum ya kendimi nasıl diyim böyle vasıfsız, hiçbir işe yaramayan, tüm hayatı boşa akıp giden bir kadın olarak hissediyorum. Kimseye yük olmayı sevmiyorum. Yine de hissettiklerim doğru ve sevmediğim şeyi de gayet yapıyorum sanırım.
Maşallah kuzuya bende Ankaradayım bir ihtiyacın olursa hiç çekinme cnm insallah sağlıklı şekilde eve çıkarsınCanım durum aynı.Hala hastanedeyiz bugün 8 gün olduMahir iyi kıpır kıpır teyzesi.Sürekli tekme atıyor,dönüyor evet ankaradayım
Ay çok teşekkür ederim,düşünmen yeterMaşallah kuzuya bende Ankaradayım bir ihtiyacın olursa hiç çekinme cnm insallah sağlıklı şekilde eve çıkarsın
Evet canım ikiz. Beraber yatırmayı düşünüyorum birbirlerinden ayırmayayım diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten tek yumurta ikizlerini birbirinden ayıramıyormuşsun beraber yatmak istiyorlarmış hep ayırırsam da büyüdüklerinde ayırırım sadece nasıl yatak alacağımı bilemedimBiz işbirden normal yataklardan aldık. Bebeğin reflü olup olmayacağı belli değil direk geçiş yapmayın dediler inşallah olmazlar eğer olurlarsa alıp eklicez artık birde seninde ikizdi sanırım ayrı mı yatırcaksın nasıl yapıcaksınız
Evet bence de nasibiyle geliyor çünkü inan nerdeyse 0 birikim, 2 ayrı borç ile hamile kaldım. Yine de şu an çok çok az eksiği kaldı, odası, arabası, bir ton şeyi var çok şükür. Zaten Allah rızkına kefil, eğer olmasaydı göndermezdi bizlere. Biz de hakkıyla bakmaya, büyütmeye kefiliz inşallah. Ama işte maddi açıdan bakınca berbat hissediyorum, sanki eşim yapayalnız ve ben bitmek tükenmek bilmeyen isteklerle onu iyice yoruyormuşum gibi. Halbuki gerçekten hiçbir ekstra isteğim de yok, o da bundan şikayetçi hiç bişi istemiyorsun der hep. İçimdeki sesleri bastıramıyorum. Daraldıkça daraldım. Beni boş ver bacım asıl sen nasılsın, Mahirtoş nasıl teyze kuzusu?Canım bebişler maddi olarak yordu hepimizi.Biz iki kişi çalışmamıza rağmen bizi de yordu.Böyle süreçler çok normal ,inşallah bi şekilde bebişler nasibiyle gelirmiş.Ben iyi olacağına inanıyorumSende kendine dert edinme ,çalışabileceğin uygun bi yer olsaydı ve çalışmasaydın evet kendime dert edin derdim ama kendin söylüyorsun iş imkanı olmadığını. Sen şu an Bebiş büyütüyorsun en kutsal şeyi yapıyorsun.Sakın kendini bi işe yaramayan biri olarak hissetme
Seni nasıl boşveririm fıstıklıEvet bence de nasibiyle geliyor çünkü inan nerdeyse 0 birikim, 2 ayrı borç ile hamile kaldım. Yine de şu an çok çok az eksiği kaldı, odası, arabası, bir ton şeyi var çok şükür. Zaten Allah rızkına kefil, eğer olmasaydı göndermezdi bizlere. Biz de hakkıyla bakmaya, büyütmeye kefiliz inşallah. Ama işte maddi açıdan bakınca berbat hissediyorum, sanki eşim yapayalnız ve ben bitmek tükenmek bilmeyen isteklerle onu iyice yoruyormuşum gibi. Halbuki gerçekten hiçbir ekstra isteğim de yok, o da bundan şikayetçi hiç bişi istemiyorsun der hep. İçimdeki sesleri bastıramıyorum. Daraldıkça daraldım. Beni boş ver bacım asıl sen nasılsın, Mahirtoş nasıl teyze kuzusu?
Ya zaten içim biraz sıkılıyordu bir kaç gündür. Dün de maddi açıdan biraz sıkıntıda olduğumuzu iyice fark ettim. 2 senedir evliyiz, bulunduğum şehirde iş imkanları pek kadınlar için uygun olmadığından asla iş bulamadım. Yani bana kalsa bulaşık yıkar, tekstilde çalışır bir şekilde eşime destek olurdum da eşim o yapıda birisi değil istedi ki tamamen içimize sinen bir iş olmadan herhangi bir işe girmeyelim. E bu süreçte ekonomi zaten kötüleşti, tek maaşla iyice zorlanıyoruz. Onu dert ediyorum kendime. Çok kötü hissediyorum ya kendimi nasıl diyim böyle vasıfsız, hiçbir işe yaramayan, tüm hayatı boşa akıp giden bir kadın olarak hissediyorum. Kimseye yük olmayı sevmiyorum. Yine de hissettiklerim doğru ve sevmediğim şeyi de gayet yapıyorum sanırım.
Evet bence de nasibiyle geliyor çünkü inan nerdeyse 0 birikim, 2 ayrı borç ile hamile kaldım. Yine de şu an çok çok az eksiği kaldı, odası, arabası, bir ton şeyi var çok şükür. Zaten Allah rızkına kefil, eğer olmasaydı göndermezdi bizlere. Biz de hakkıyla bakmaya, büyütmeye kefiliz inşallah. Ama işte maddi açıdan bakınca berbat hissediyorum, sanki eşim yapayalnız ve ben bitmek tükenmek bilmeyen isteklerle onu iyice yoruyormuşum gibi. Halbuki gerçekten hiçbir ekstra isteğim de yok, o da bundan şikayetçi hiç bişi istemiyorsun der hep. İçimdeki sesleri bastıramıyorum. Daraldıkça daraldım. Beni boş ver bacım asıl sen nasılsın, Mahirtoş nasıl teyze kuzusu?
Aaa tek yumurtamıEvet canım ikiz. Beraber yatırmayı düşünüyorum birbirlerinden ayırmayayım diye. Ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten tek yumurta ikizlerini birbirinden ayıramıyormuşsun beraber yatmak istiyorlarmış hep ayırırsam da büyüdüklerinde ayırırım sadece nasıl yatak alacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?