- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.681
Açıkçası ben de yıllık iznimi de kullanmadım duruyor sonuna eklerim ücretsizi de uzatırım 1 yaşa tamamlarım, bakacak kimsem yok ailelerle ayrı şehirlerdeyiz anne yokluğu hissetsin istemiyorum gerekirse işe ara bile veririm ben küçükken bu hissi yaşadım bebeğimin yaşamasını istemiyorumİyi onu akıl etmiş demek ki ondan yüklendikçe yükleniyor 1 yıl olmayacak diye. Ben kullanıcam kuzum yok öyle yağma. Şimdiden de söyledim maksimumda kullanacağım diye. Rapor almayacaktım ama sinirlendirdikleri için 11.5 ayın sonuna 1-2 ay koymayı da planlıyorum, yalan yok
Bende aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki. 1 yaşta gayet yeterli bir süre. Benimde annemle babam çalışıyordu. İyi bilirim o hissi. Bebeğime yaşatma gibi bir niyetim yok. Elimden geleni yapacağım. O yüzden işte sürünsem bile 37. Haftayı tamamlamak istiyorum.Açıkçası ben de yıllık iznimi de kullanmadım duruyor sonuna eklerim ücretsizi de uzatırım 1 yaşa tamamlarım, bakacak kimsem yok ailelerle ayrı şehirlerdeyiz anne yokluğu hissetsin istemiyorum gerekirse işe ara bile veririm ben küçükken bu hissi yaşadım bebeğimin yaşamasını istemiyorum
İnşallah ya bakalım, bu ara zaten baykuş gibi düşünüyorum kafam çok dolu zaman azaldıkça iyice dank ediyor kafama çocuk büyütme işi ağlıyorum vs vs dertliyim. İşteki durumlar da üstüne tuz biber ekti. O yüzden biraz izne erken çıkıp hamileliğin tadını çıkarıp kızımı benimsemek istiyorum. İşteyken onla konuşma vs olamıyor zaten onla biraz baş başa kalmamız lazım bakalım hayırlısıBende aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki. 1 yaşta gayet yeterli bir süre. Benimde annemle babam çalışıyordu. İyi bilirim o hissi. Bebeğime yaşatma gibi bir niyetim yok. Elimden geleni yapacağım. O yüzden işte sürünsem bile 37. Haftayı tamamlamak istiyorum.
Ben ara vermek istemiyorum çalışmayı da seviyorum eve kapanırım çalışmazsam ben. Biraz evcimenim. Ama hayat ne gösterir yaşayıp göreceğiz arkadaşım. İnşallah hayırla güzellikle mutlulukla sağlıkla neşeyle bebişlerimizi büyütürüz
Bunların hepsi analık içgüdüsü. Sizin için en iyisini bulup, uygulayacağına hiç şüphem yok. Sen hep kendimle kalmam gerekiyor diyorsun ya muhtemelen minik prenseste bunu istiyor. Bu kadar için bunu istediğine göreİnşallah y
İnşallah ya bakalım, bu ara zaten baykuş gibi düşünüyorum kafam çok dolu zaman azaldıkça iyice dank ediyor kafama çocuk büyütme işi ağlıyorum vs vs dertliyim. İşteki durumlar da üstüne tuz biber ekti. O yüzden biraz izne erken çıkıp hamileliğin tadını çıkarıp kızımı benimsemek istiyorum. İşteyken onla konuşma vs olamıyor zaten onla biraz baş başa kalmamız lazım bakalım hayırlısı
Evet canım tek yumurtaAaa tek yumurtamıbizde ilk 6 ay beraber planlıyoruz park yatakta doktorda daha iyi olur dedi sonrası için büyüyen beşik aldık ama yatarlar mı yatmazlar mı kısmet
Canım bende canımı herşeye çok sıkıyorum ama üzülmeme kararı aldım. Sende hiç bir şey için ağlayıp üzülme, miniklerimiz hisseder, pozitif ol, herşey hallolur…İnşallah y
İnşallah ya bakalım, bu ara zaten baykuş gibi düşünüyorum kafam çok dolu zaman azaldıkça iyice dank ediyor kafama çocuk büyütme işi ağlıyorum vs vs dertliyim. İşteki durumlar da üstüne tuz biber ekti. O yüzden biraz izne erken çıkıp hamileliğin tadını çıkarıp kızımı benimsemek istiyorum. İşteyken onla konuşma vs olamıyor zaten onla biraz baş başa kalmamız lazım bakalım hayırlısı
Biz bundan aldık hiç açıp deneyimlemedim daha ama hem anne yanı hem park yatak oluyor dedilerEvet canım tek yumurtaanne yanı alıp ikisini beraber yatırsak mı diye düşünüyorum ben de
Bizde bakıyoruz ama daha karar veremedikBiz bundan aldık hiç açıp deneyimlemedim daha ama hem anne yanı hem park yatak oluyor dediler
İZLEKızlar uyurken en cok hangi tarafta uyuyorsunuz?? Ben kendimi sağ tarafta bulunca vicdan azabı çekiyorum acaba bebeğime zararı oldumu diye... Tabi sol tarafıma yatmakta sürekli cok zor... Ne yapcax bu uyku pozisyonunuuu
Bu çok güzel ve çok kulanışlı canım.Biz bundan aldık hiç açıp deneyimlemedim daha ama hem anne yanı hem park yatak oluyor dediler
Çanta şeklinde zaten ayrı bir çantası yok fermuarlı açılınca yatak oluyor çok güzel kaliteli ve reflü yatağı kesinlikle gayet iyi reflü yatağının kılıfı çıkıp yıkanabiliyor ufak bir yastığı var ayrı içinde bende alırken tereddüt ediyordum hatta beğenmeseydim iade edecektim ama ben çok beğendim hatta eşimde çok beğendi ne güzelmiş bu dedi ☺ tavsiye ederim tabi siz bilirsinizYaa bende o sayfadakini istiyorum zaten yazdığınız çok iyi oldu. Çantalı olduğu için istiyorum ben de peki nasıl kalitesi falan güzel mi? Reflü yatağı olarakta iş görür mü?
Ben de bundan aldım peki içine hangi yatak aldınız ben daha içine yatak almadımBiz bundan aldık hiç açıp deneyimlemedim daha ama hem anne yanı hem park yatak oluyor dediler
Yaaa sallanan ana kucaklarından bizde aldık minik anne yanları aşırı hoşuma gidiyor ama ikisini yatırcaz diye mecbur geniş olsun dedik kıyamam ne güzel alışmış ama maşallahBu çok güzel ve çok kulanışlı canım.
Benim elimde bunlar var kızımdan kaldı yeni almayacağım.
İlk resimdeki salıngaç pili ve elektrikli oluyor 12 kg kadar taşıyor ikinci resimdekini ilk önce kuracağım yatak olarak onu en fazla 6 ay kulanabilirim zaten (tülerini çıkarmıştım ben çok fazla şanşağlı benim için sadece mavi yastıklar alacagim)sonra sığmaz ozaman da park yatağa geçiş yapacağım kızım hiç bir yataği kulanmadı hep bizle uyudu şimdi de normal yatak aldım kendisine 1 aydir falan yalnız uyuyor bebek gelince zor olacaği için alışması için yatak aldım ama özlüyorum cocuğumu kendisi de durumdan gayet memnun gel bizle uyu diyorm no diyor bilseydim bukadar çabuk alışacağinı daha önce alırdım
Bundan aldık canım ama henüz gelmedi 20 gün sonra falan dedilerBen de bundan aldım peki içine hangi yatak aldınız ben daha içine yatak almadım
Hoşgeldin kaç haftalıksinMerhaba grupta yeniyim bende ağustos annesi olarak yeni katıldım aranıza:)
HoşgeldinMerhaba grupta yeniyim bende ağustos annesi olarak yeni katıldım aranıza:)
Haklısın yavrum ya ne diyim, insan üzülüyor yine de...Seni nasıl boşveririm fıstıklıbak ne güzel eksiği kalmamış nerdeyse büyük herşey hallolmuş bile .Gönlünü ferah tut ,elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz onlar için.Allah ömür verdikçe de yapacağız.Aynı şeyler babalar için de geçerli.Onlar da keyifle yapıyor herşeyi.sen canını sıkıp stres yaratma bak artık kendimize dikkat etmemiz gereken zamandayız
Ben iyiyim arkadaşım,fiziksel bi acım,Ağrım,sancım yok.ruhsal olarak bazen sallanıyorum yalan yok.Sigara içtim diye kendimi suçluyorum,cinsellik diye kendimi suçluyorum.E doğum katından herkes bebek seviyor ben ağlamadan durmaya çalışıyorum.Ama iyi olacağız inşallah.Mahir de iyi hareketleri çoğaldı iyice,uyurken uyanıkken hep tekme şov.Göbeğime dışardan bakınca bile görünüyor artıkdemem o ki rabbim sağlık sıhhat versin de herşey hallolur ,kendinizi herşeyi düşünüp yıpratmayın arkadaşlar.sağlığınız olsun elinizde,gerisi çok boş..
Yaa çok teşekkür ederim son cümlelerin için, inşallah dediğin gibi olur. Ben zaten yoklukla büyüdüm, eşim de öyle. Yokluğa alışkın olmak mesele değil, elimden bir şey gelmeden öylece eşimi yoruyor olmak içimi sıkıyor işte. İşten çıkıyor, ek işe gidiyor, ordan eve yemek yemeye uyumaya geliyor sonra yine aynı şey. İkimizin de ömrünü çalmışım gibi.. Amann hormonlara atayım ben yine suçu en iyisi, başka seçenek yokFıstıklıcığım endişelerini anlıyorum. Çalışalım veya çalışmayalım bu dönemde bence çoğumuzun içinde geçim kaygısı var.
Sen çalışmak için hevesli ancak koşulları buna uymamış bir insansın. Bu yüzden kendine bu kadar yüklenmen haksızlık. Sadece çalışınca ve para kazanınca hayatımız dolu olmuyor. Hayatın dolu dolu yaşanması kavramı bütün bu maddesel şeylerden bağımsız.
Sen burdan bile belli oluyor kalbi temiz, niyeti iyi bir insansın. Elbet allahım doğrusunu içine sineni sana nasip edecek
Ev hanımlığı gerçekten çok zor, mesai saati yok, tatili yok, hiçbir yer temiz kalmıyor. Ama bir yandan diyorum çalışanlar da hem ev işi yapıp hem işini yapıyor acaba o kadar da zor değil de ben mi abartıyorum. Sonra diyorum temizlik rutinlerimi yaparken gün bitiyor, bence çok da abartmıyorum.F fistiklihanim canım benim sen şartların uygun olmadığı için çalışamayan bir kadınsın. Hem çalışmak isteyelim istemeyelim bu bizi eksik biri yapmazki mesela bana ev hanımlığı kesinlikle çalıştığım işten çok daha zor geliyor sen aileni, evini çekip çevirebiliyorsun ne kadar güzel. Çalışsanda malesef günümüzün ekonomisi hepimiz için çok zorlu geçiyor ama ben rızklarıyla da geldiklerine inanıyorum. Sen içini ferah tut öyle güzel kapılar açılır ki eğer çok çalışmak istiyorsan inşallah en uygun zamanda seni mutlu edebilecek bir yer çıkar karşına
Hosbulduk:) 24 haftalıkHoşgeldin kaç haftalıksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?