2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Açıkçası ben de yıllık iznimi de kullanmadım duruyor sonuna eklerim ücretsizi de uzatırım 1 yaşa tamamlarım, bakacak kimsem yok ailelerle ayrı şehirlerdeyiz anne yokluğu hissetsin istemiyorum gerekirse işe ara bile veririm ben küçükken bu hissi yaşadım bebeğimin yaşamasını istemiyorum

Bende aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki. 1 yaşta gayet yeterli bir süre. Benimde annemle babam çalışıyordu. İyi bilirim o hissi. Bebeğime yaşatma gibi bir niyetim yok. Elimden geleni yapacağım. O yüzden işte sürünsem bile 37. Haftayı tamamlamak istiyorum.

Ben ara vermek istemiyorum çalışmayı da seviyorum eve kapanırım çalışmazsam ben. Biraz evcimenim. Ama hayat ne gösterir yaşayıp göreceğiz arkadaşım. İnşallah hayırla güzellikle mutlulukla sağlıkla neşeyle bebişlerimizi büyütürüz

İnşallah y
İnşallah ya bakalım, bu ara zaten baykuş gibi düşünüyorum kafam çok dolu zaman azaldıkça iyice dank ediyor kafama çocuk büyütme işi ağlıyorum vs vs dertliyim. İşteki durumlar da üstüne tuz biber ekti. O yüzden biraz izne erken çıkıp hamileliğin tadını çıkarıp kızımı benimsemek istiyorum. İşteyken onla konuşma vs olamıyor zaten onla biraz baş başa kalmamız lazım bakalım hayırlısı

Bunların hepsi analık içgüdüsü. Sizin için en iyisini bulup, uygulayacağına hiç şüphem yok. Sen hep kendimle kalmam gerekiyor diyorsun ya muhtemelen minik prenseste bunu istiyor. Bu kadar için bunu istediğine göre

Canım bende canımı herşeye çok sıkıyorum ama üzülmeme kararı aldım. Sende hiç bir şey için ağlayıp üzülme, miniklerimiz hisseder, pozitif ol, herşey hallolur…

Ben delirdim mi acaba ya
Bir belgesel izliyorum. Şempanze, kutup ayıları ve penguenler en sevdiğim hayvanlar. Bu belgesel de şempanzelerle ilgili. Ama çekimleri, doğası vs müthiş. Şempanze topluluğundaki hiyerarşiyi anlatıyor. Olay şöyle:

110-120 şempanzelik bir geup var. Ugandada ki ormanda yaşıyorlar. Alfa şempanze Jackson 6 yıldır grubun başında ve yaşlanıyor artık. 30 yaşına gelmiş. Abrams diye başka bir şempanzenin jacksonun statüsünde gözü var. Yavaş yavaş belli ediyor. Fırtına dansları vs belli ediyor. Jackson şuan farkında ama sallamıyor. Guy diye daha 14 yaşında annesinden yeni ayrılmış bir erkek şempanze var oda kendisine yer edinmeye çalışıyor ama edinemiyor. Bunlarda da tımarlama çok önemliymiş. Birliktelik anlamına geliyormuş ve kiminle tımarlaştığın kritikmiş. Bu gay pislik abrams a gitti tımarladı izin verdi sonra kendisi hiçbirşey yapmadı ve döndü gitti. Ama tüm vücudunu da tımarlattı. Guy ı kullandı. O gidince guyın o hali beni benden aldı şuan. Kalbim çok kırıldı ona.

Koyamıyorum da netflixten ekran görüntüsü alınamadığı için ama çok üzüldüm

Kızlar uyurken en cok hangi tarafta uyuyorsunuz?? Ben kendimi sağ tarafta bulunca vicdan azabı çekiyorum acaba bebeğime zararı oldumu diye... Tabi sol tarafıma yatmakta sürekli cok zor... Ne yapcax bu uyku pozisyonunuuu
İZLE
Videoyu izle canım açıklamasını da olu alt tarafta.
Ben hiç bir zaman kendimi kısıtlamadım 6 aya kadar da istediğim rahat ettiğim pozisyonda uyudum hala da öyle yapıyorum sadece çok sırt üstü yatamıyorum.
Bunun bebeğe bir zararı yok kendinizi böyle şartlandırmayın

LİNK kızlar bebeğin kilosu hakkında da stres yapanlar için bunu brakıyorum izleyin ben dr.Kocatepe ye bayılıyorum anlatma şekli olsun falan herşeyde çok doğru ve mantıklı ve herkezin anlayabileceği bir şekilde anlatıyor hamileliginizde onun videolarını izlemeniz gerçekten daha az stres ve sıkıntı ile geçireceğiniz bir dönem olacak sizin için

Biz bundan aldık hiç açıp deneyimlemedim daha ama hem anne yanı hem park yatak oluyor dediler
Bu çok güzel ve çok kulanışlı canım.
Benim elimde bunlar var kızımdan kaldı yeni almayacağım.
İlk resimdeki salıngaç pili ve elektrikli oluyor 12 kg kadar taşıyor ikinci resimdekini ilk önce kuracağım yatak olarak onu en fazla 6 ay kulanabilirim zaten (tülerini çıkarmıştım ben çok fazla şanşağlı benim için sadece mavi yastıklar alacagim) sonra sığmaz ozaman da park yatağa geçiş yapacağım kızım hiç bir yataği kulanmadı hep bizle uyudu şimdi de normal yatak aldım kendisine 1 aydir falan yalnız uyuyor bebek gelince zor olacaği için alışması için yatak aldım ama özlüyorum cocuğumu kendisi de durumdan gayet memnun gel bizle uyu diyorm no diyor bilseydim bukadar çabuk alışacağinı daha önce alırdım

Eklentiler

• F2E30DF5-8A55-4AF7-B87F-51602D51FEA9.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 72
  • D7B08336-556C-4447-BF9F-D5761236D3A1.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 71E8D0E6-BDB9-4207-9FA8-A2A0623EFA2E.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 90
Yaa bende o sayfadakini istiyorum zaten yazdığınız çok iyi oldu. Çantalı olduğu için istiyorum ben de peki nasıl kalitesi falan güzel mi? Reflü yatağı olarakta iş görür mü?
Çanta şeklinde zaten ayrı bir çantası yok fermuarlı açılınca yatak oluyor çok güzel kaliteli ve reflü yatağı kesinlikle gayet iyi reflü yatağının kılıfı çıkıp yıkanabiliyor ufak bir yastığı var ayrı içinde bende alırken tereddüt ediyordum hatta beğenmeseydim iade edecektim ama ben çok beğendim hatta eşimde çok beğendi ne güzelmiş bu dedi ☺ tavsiye ederim tabi siz bilirsiniz

Yaaa sallanan ana kucaklarından bizde aldık minik anne yanları aşırı hoşuma gidiyor ama ikisini yatırcaz diye mecbur geniş olsun dedik kıyamam ne güzel alışmış ama maşallah
Ben de bundan aldım peki içine hangi yatak aldınız ben daha içine yatak almadım
Bundan aldık canım ama henüz gelmedi 20 gün sonra falan dediler

Eklentiler

• 59F0A67C-FACD-4849-8693-338DC6A138F5.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 74
Haklısın yavrum ya ne diyim, insan üzülüyor yine de... Hiçbir şey için kendini suçlama, aramızda sigara içenler de var rutin cinsel hayatına devam edenler de var (kocasını kıstırmaya çalışanlar da var misal ben). Hiçbirimiz yüzde yüz doğru ya da biraz yanlış bu diyerek yapmıyoruz bir şeyleri. Şu anki durumunda hiç kimsenin bir suçu yok, muhtemelen cinsel ilişki yaşamış olman bahanesi oldu senin için ama ben ondan kaynaklandığını düşünmüyorum Allah aşkına kimler ne şartlarda, neler yaparak 42.haftaya kadar doğuramıyor bizim haftada 2 3 pıtır pıtır sevişmemiz ne kadar etkileyebilir çocuğu. Fiziksel acın olmamasına ayrıyeten çok sevindim. Eminim ki sende, biz de zamanı gelince bebeklerimizi o doğum katındakiler gibi seveceğiz. Bazılarımızın bebeği biraz şakacı ve tezcanlı ama annelerine kıyamazlar biliyorum. Onlar çok güçlüler. Bizim kız da benim babam gibi kareteci olacak herhalde, pata küte vuruyor karnıma şok geçiriyorum. Her şey yoluna girecek, 2023 Eylülde kızlar ben Mahir'i uyuttum, kahvemi yapıyorum burda olan var mı diyeceksin ve ben sana eşlik edeceğim. Az daha dayan.
Yaa çok teşekkür ederim son cümlelerin için, inşallah dediğin gibi olur. Ben zaten yoklukla büyüdüm, eşim de öyle. Yokluğa alışkın olmak mesele değil, elimden bir şey gelmeden öylece eşimi yoruyor olmak içimi sıkıyor işte. İşten çıkıyor, ek işe gidiyor, ordan eve yemek yemeye uyumaya geliyor sonra yine aynı şey. İkimizin de ömrünü çalmışım gibi.. Amann hormonlara atayım ben yine suçu en iyisi, başka seçenek yok
Ev hanımlığı gerçekten çok zor, mesai saati yok, tatili yok, hiçbir yer temiz kalmıyor. Ama bir yandan diyorum çalışanlar da hem ev işi yapıp hem işini yapıyor acaba o kadar da zor değil de ben mi abartıyorum. Sonra diyorum temizlik rutinlerimi yaparken gün bitiyor, bence çok da abartmıyorum. Düşüncelerim hep bir karmaşık. Bende rızkıyla geldiğine inanıyorum, ama sadece karın doyurmak, gününü geçirebilmek yeterli mi bilmiyorum çünkü getirdiği rızk o kadar anca. Ona iyi şartlar sağlamak istiyoruz. İnşallah canım, inşallah hepimiz için daha iyi şartlarda yaşayabileceğimiz bir gelecek olur yakın zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…