- 18 Ocak 2023
- 18
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.701
Hoş geldiiinMerhaba grupta yeniyim bende ağustos annesi olarak yeni katıldım aranıza:)
Sağ ol canım geldiğinde günceller sen sevinirim ☺Yaaa sallanan ana kucaklarından bizde aldık minik anne yanları aşırı hoşuma gidiyor ama ikisini yatırcaz diye mecbur geniş olsun dedik kıyamam ne güzel alışmış ama maşallah
Bundan aldık canım ama henüz gelmedi 20 gün sonra falan dediler
Ne güzel ,bana magnorm hic fayda vermediSagol canimmmaynen sevindim yalniz olmadigima vursunlar bakalim
Benimde sabahlari acken vuruyor bana kahvaltiyi yapinca duruluyor test ettim
Kesinlikle pozitifim magnezyum banada iyi geldi. Hatta magvital kullaniyordum biraz bacak agrim oluyodu. Eczaci elinde yok diye bu sefer Magnorm verdi muadilmis ama magnorm bana daha iyi geldi butun agrilari kesti.
Bir taraftan elleriyle diğer taraftan da ayaklarıyla vuruyordur ondan öyle iki yerden hissedersin cok hareketli ise benimde iki tarafim oynuyor ama sakinse ya tek ayaklarıyla yada tek elleriyle dövüyor galibaSorum olcak size.26+3 oldukKizimin hareketleri son 3 4 gndur dahada belirginlesti. Ama dikkatimi ceken bisey var. 2 gündür gobek deligimin ya sagina ya da soluna asiri tekme atiyor resmen disardan bi sag taraf kalkiyo bazen sol taraf. Asagi vurma olayi bitti. Yan duruyor galiba anlayamadm. Sizlerde de var mi bu durum? Normalde suan baş yukarda ayaklari asagida olmasi gerekmiyo mu?
En mantıklısı bence park yatak gibi geliyor dort bes yasina kadar rahat kullanırsınız diğerlerinden kendisi hareketlendigi zaman icinden çıkmaya kalkamaya çalıştıkça duser falan ben cesaret edem onları kullanmaya alırsam park ama almam bizle yatar büyük ihtimal hicde araştırıp bakmadim dahada bizle yatar düşüncesinde olduğum icin ama alcBu çok güzel ve çok kulanışlı canım.
Benim elimde bunlar var kızımdan kaldı yeni almayacağım.
İlk resimdeki salıngaç pili ve elektrikli oluyor 12 kg kadar taşıyor ikinci resimdekini ilk önce kuracağım yatak olarak onu en fazla 6 ay kulanabilirim zaten (tülerini çıkarmıştım ben çok fazla şanşağlı benim için sadece mavi yastıklar alacagim)sonra sığmaz ozaman da park yatağa geçiş yapacağım kızım hiç bir yataği kulanmadı hep bizle uyudu şimdi de normal yatak aldım kendisine 1 aydir falan yalnız uyuyor bebek gelince zor olacaği için alışması için yatak aldım ama özlüyorum cocuğumu kendisi de durumdan gayet memnun gel bizle uyu diyorm no diyor bilseydim bukadar çabuk alışacağinı daha önce alırdım
Dövsünler bakalim kuzucuklarBir taraftan elleriyle diğer taraftan da ayaklarıyla vuruyordur ondan öyle iki yerden hissedersin cok hareketli ise benimde iki tarafim oynuyor ama sakinse ya tek ayaklarıyla yada tek elleriyle dövüyor galiba
park yatak icin benimde düşüncem öyleydi ama öyle olmuyor iste cok fazla donuyor ve park yatakta dar geliyor bi yerden sonra 80/160 cocuk yatağı simdi tam geliyor sanırım park yatak 60/140 ti bizimkiEn mantıklısı bence park yatak gibi geliyor dort bes yasina kadar rahat kullanırsınız diğerlerinden kendisi hareketlendigi zaman icinden çıkmaya kalkamaya çalıştıkça duser falan ben cesaret edem onları kullanmaya alırsam park ama almam bizle yatar büyük ihtimal hicde araştırıp bakmadim dahada bizle yatar düşüncesinde olduğum icin ama alc
O kadar güzel geldi ki yazdıkların.çok iyi geldi ya .Hayal ettim ve gerçekten iyi hissettim çok teşekkür ederimHaklısın yavrum ya ne diyim, insan üzülüyor yine de...Hiçbir şey için kendini suçlama, aramızda sigara içenler de var rutin cinsel hayatına devam edenler de var (kocasını kıstırmaya çalışanlar da var misal ben ). Hiçbirimiz yüzde yüz doğru ya da biraz yanlış bu diyerek yapmıyoruz bir şeyleri. Şu anki durumunda hiç kimsenin bir suçu yok, muhtemelen cinsel ilişki yaşamış olman bahanesi oldu senin için ama ben ondan kaynaklandığını düşünmüyorum Allah aşkına kimler ne şartlarda, neler yaparak 42.haftaya kadar doğuramıyor bizim haftada 2 3 pıtır pıtır sevişmemiz ne kadar etkileyebilir çocuğu. Fiziksel acın olmamasına ayrıyeten çok sevindim. Eminim ki sende, biz de zamanı gelince bebeklerimizi o doğum katındakiler gibi seveceğiz. Bazılarımızın bebeği biraz şakacı ve tezcanlı ama annelerine kıyamazlar biliyorum. Onlar çok güçlüler. Bizim kız da benim babam gibi kareteci olacak herhalde, pata küte vuruyor karnıma şok geçiriyorum. Her şey yoluna girecek, 2023 Eylülde kızlar ben Mahir'i uyuttum, kahvemi yapıyorum burda olan var mı diyeceksin ve ben sana eşlik edeceğim. Az daha dayan.
Bende hem reflü yatağı hemde babynest olduğu için birde taşıma kolaylığı için istiyorumÇanta şeklinde zaten ayrı bir çantası yok fermuarlı açılınca yatak oluyor çok güzel kaliteli ve reflü yatağı kesinlikle gayet iyi reflü yatağının kılıfı çıkıp yıkanabiliyor ufak bir yastığı var ayrı içinde bende alırken tereddüt ediyordum hatta beğenmeseydim iade edecektim ama ben çok beğendim hatta eşimde çok beğendi ne güzelmiş bu dedi ☺ tavsiye ederim tabi siz bilirsiniz
Geçmiş olsun.Kızlar hemeroid sorunu yaşayan var mı? Aslında kabız da değilim anlamadım ? Bir de ben normal doğum düşünüyorum engel midir
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi içinGeçmiş olsun.
Normal doğumu etkileyen 2 şey var. Birisi annenin ve bebeğin kilosu, 2. Si çatı.
Ben doktorumla bu hafta bunu konuştum bir ameliyat olmuştum geçmişte o etkiler mi dedim. Oda yukarıdaki iki şey etkiler dedi. Ameliyat bile etkilemiyorsa hemoroid hiç etkilemez bence
Tabi hani mobilyalı yatak almiycaksan park yatak onerimdi benimde bilmem ki ben kullanamdim görümcem ufak oğlanı ve ablamda iki oglunu park yataktan büyüttü bir sıkıntı duymadım doğrudur kullanan dan duymakpark yatak icin benimde düşüncem öyleydi ama öyle olmuyor iste cok fazla donuyor ve park yatakta dar geliyor bi yerden sonra 80/160 cocuk yatağı simdi tam geliyor sanırım park yatak 60/140 ti bizimki
Olsa çıkardı bence ama en garantisi kan oluyorMerhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?