2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağ ol canım geldiğinde günceller sen sevinirim ☺

Ne güzel ,bana magnorm hic fayda vermedi bir tüp bitirdim ama ağrılar ayni hic kesilmedi,ellerimi kullanamiyorum. Simdi 2 gündür wellcare magnezyum + vitaminB6,bakalım inşallah ise yarar...

Bir taraftan elleriyle diğer taraftan da ayaklarıyla vuruyordur ondan öyle iki yerden hissedersin cok hareketli ise benimde iki tarafim oynuyor ama sakinse ya tek ayaklarıyla yada tek elleriyle dövüyor galiba

En mantıklısı bence park yatak gibi geliyor dort bes yasina kadar rahat kullanırsınız diğerlerinden kendisi hareketlendigi zaman icinden çıkmaya kalkamaya çalıştıkça duser falan ben cesaret edem onları kullanmaya alırsam park ama almam bizle yatar büyük ihtimal hicde araştırıp bakmadim dahada bizle yatar düşüncesinde olduğum icin ama alc

park yatak icin benimde düşüncem öyleydi ama öyle olmuyor iste cok fazla donuyor ve park yatakta dar geliyor bi yerden sonra 80/160 cocuk yatağı simdi tam geliyor sanırım park yatak 60/140 ti bizimki

O kadar güzel geldi ki yazdıkların.çok iyi geldi ya .Hayal ettim ve gerçekten iyi hissettim çok teşekkür ederim ay minik prenses güçlü çıkacak desene yerim minik ellerini ayaklarını onun

C Cerito demişsin ya kendimi suçluyorum diye ona istinaden birşey söylemek istiyorum. Bakıl açısı hayatta ki her şey. Sen kendini suçlayabilirsin evet ama bence kendinle gurur duymalısın. Sen bir sorun olduğunu anlayıp, heöen doktora giden ve önlem aldıran/alam müthiş bir annesin. Oğlunla şimdiden öyle bir bağın var ki normal diyip gitmeyedebilirdin ama sen hem onu hem kendini kurtardın bebişim. Üzüldüğünde kendini yargılayıp, suçladığın da bunu düşün canım. Kendini sev ve ben müthiş bir anneyim de.

C Cerito kendini suclayacak bir durum yok. Yasanmasi gerekiyormuş demekki canim. 9 ay öyle uzun bir surecki. Ne yasayacagimiz belli degil. Sen gene erken farkettin ve belkide kötü olacak biseyden kurtuldun. Her şerde bir hayır vardir. Sen kendini suclama artik. Güclü bir annesin sen bunca aydir yazismalardan karakterlerimizi az cok anladik artik. Senin bunun üstesinden gelecegine inaniyorum Allahin izniyle

Bende hem reflü yatağı hemde babynest olduğu için birde taşıma kolaylığı için istiyorum

Kızlar hemeroid sorunu yaşayan var mı? Aslında kabız da değilim anlamadım ? Bir de ben normal doğum düşünüyorum engel midir

Kızlar hemeroid sorunu yaşayan var mı? Aslında kabız da değilim anlamadım ? Bir de ben normal doğum düşünüyorum engel midir
Geçmiş olsun.
Normal doğumu etkileyen 2 şey var. Birisi annenin ve bebeğin kilosu, 2. Si çatı.
Ben doktorumla bu hafta bunu konuştum bir ameliyat olmuştum geçmişte o etkiler mi dedim. Oda yukarıdaki iki şey etkiler dedi. Ameliyat bile etkilemiyorsa hemoroid hiç etkilemez bence

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için belki geçer ya bu ara baharatlı falan tükettim belki onla ilgili

Merhaba arkadaşlar tecrübem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim yardımcı olursanız sevinirim 24 gün önce korunmalı ilişkim oldu boşalma asla olmadı ama zevk suyunun kondomdan sızma ihtimali olabilir reglim düzenli değildir normalde ama bu ay panik yaptım zevk suyundan dolayı 2 günde bir 5 kaset test yaptım negatifti dünden önceki gün de erken gebelik testi yaptım negatif sizce olsaydı çıkar mıydı bu zamana silik çizgi bile yok reglmin gecikmesinin 12.günü

park yatak icin benimde düşüncem öyleydi ama öyle olmuyor iste cok fazla donuyor ve park yatakta dar geliyor bi yerden sonra 80/160 cocuk yatağı simdi tam geliyor sanırım park yatak 60/140 ti bizimki
Tabi hani mobilyalı yatak almiycaksan park yatak onerimdi benimde bilmem ki ben kullanamdim görümcem ufak oğlanı ve ablamda iki oglunu park yataktan büyüttü bir sıkıntı duymadım doğrudur kullanan dan duymak

Olsa çıkardı bence ama en garantisi kan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…