- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.721
Rica ederim canım benimO kadar güzel geldi ki yazdıkların.çok iyi geldi ya .Hayal ettim ve gerçekten iyi hissettim çok teşekkür ederimay minik prenses güçlü çıkacak desene yerim minik ellerini ayaklarını onun
Olabilir canım ancak gebelikte hemoroid normal zamandaki gibi olmuyor. Bebeğin yaptığı basınçta etkileyebilirmiş. Yediğin, içtiğinden bağımsız bir durum olabilir. Dikkat ettiğinde de düzelmezse endişe etmeTeşekkür ederim canım verdiğin bilgi içinbelki geçer ya bu ara baharatlı falan tükettim belki onla ilgili
Doğru camım çoğu kişide oluyormuş kanama vs olmuyor şükür arada bi sızlama kaşıntı tarzı oluyor. Ama doğumda acaba patlar kanar mı diye bi endişelendimOlabilir canım ancak gebelikte hemoroid normal zamandaki gibi olmuyor. Bebeğin yaptığı basınçta etkileyebilirmiş. Yediğin, içtiğinden bağımsız bir durum olabilir. Dikkat ettiğinde de düzelmezse endişe etme
Yine de doktorunun fikrini al bebeğim ama zannetmem k kadar ciddileşeceğiniDoğru camım çoğu kişide oluyormuş kanama vs olmuyor şükür arada bi sızlama kaşıntı tarzı oluyor. Ama doğumda acaba patlar kanar mı diye bi endişelendim
Aynen canım şimdi bakar falan çekinebiliriö doğuma yakın geçmezse söyleyimYine de doktorunun fikrini al bebeğim ama zannetmem k kadar ciddileşeceğini
Kuzum baksın daha iyi, önlem alırsınızAynen canım şimdi bakar falan çekinebiliriö doğuma yakın geçmezse söyleyim
Cerii hiç daralma hiç sıkılma herkesin bir hastane hikayesi var inan ben herkesten duydum aa benim de şu olmuştu, aa ben de iki ay yattım, benim kızda da şu vardı diye. Bu süreçler böyle geçiyor demekki hiç de kendini suçlama bazen oluyor işte böyle ufak ufak korkutuyo bizi sipalar :)))) Sen dinlenmeye çalış, Mahir büyüsün annesinin karnındaSeni nasıl boşveririm fıstıklıbak ne güzel eksiği kalmamış nerdeyse büyük herşey hallolmuş bile .Gönlünü ferah tut ,elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz onlar için.Allah ömür verdikçe de yapacağız.Aynı şeyler babalar için de geçerli.Onlar da keyifle yapıyor herşeyi.sen canını sıkıp stres yaratma bak artık kendimize dikkat etmemiz gereken zamandayız
Ben iyiyim arkadaşım,fiziksel bi acım,Ağrım,sancım yok.ruhsal olarak bazen sallanıyorum yalan yok.Sigara içtim diye kendimi suçluyorum,cinsellik diye kendimi suçluyorum.E doğum katından herkes bebek seviyor ben ağlamadan durmaya çalışıyorum.Ama iyi olacağız inşallah.Mahir de iyi hareketleri çoğaldı iyice,uyurken uyanıkken hep tekme şov.Göbeğime dışardan bakınca bile görünüyor artıkdemem o ki rabbim sağlık sıhhat versin de herşey hallolur ,kendinizi herşeyi düşünüp yıpratmayın arkadaşlar.sağlığınız olsun elinizde,gerisi çok boş..
Fıstıklı daha ne yapacaksın ki sen? İş bakıyorsun, evine bakıyorsun, içinde bebek büyütüyorsun, hem de eşin hiç istememenden yakınıyor. Kendini daraltma kuzm inan herkes aynı durumda kimsenin birikmişi kalmadı, herkes ay başını bekleyerek ayı tamamlıyor daha dün eşimle konuştuk yirmi gündür ay başını bekliyoruz maaşlar yattı bitti bile diye:) bak bir çok şeyini se almışsın bile herşeyin başı sağlık gerçekten, sen bebeğin eşin iyi olun da hallolmayacak şey yok:)Evet bence de nasibiyle geliyor çünkü inan nerdeyse 0 birikim, 2 ayrı borç ile hamile kaldım. Yine de şu an çok çok az eksiği kaldı, odası, arabası, bir ton şeyi var çok şükür. Zaten Allah rızkına kefil, eğer olmasaydı göndermezdi bizlere. Biz de hakkıyla bakmaya, büyütmeye kefiliz inşallah. Ama işte maddi açıdan bakınca berbat hissediyorum, sanki eşim yapayalnız ve ben bitmek tükenmek bilmeyen isteklerle onu iyice yoruyormuşum gibi. Halbuki gerçekten hiçbir ekstra isteğim de yok, o da bundan şikayetçi hiç bişi istemiyorsun der hep. İçimdeki sesleri bastıramıyorum. Daraldıkça daraldım. Beni boş ver bacım asıl sen nasılsın, Mahirtoş nasıl teyze kuzusu?
Canım geçmiş olsun, ben de sol vulvada koca bir varis var, ikinci gebelikte oldu, bunda da var, doğuma yakın ben de göstereceğim, hemoroid, varis bunlar normal doğuma engel değil, yalnız doğru ıkınmak ve bebeğin tam çıkış anında yavaşlamayı bilmek gerekiyor, ikinci doğumum çok hızlı oldu, bebek de çok hızlı çıktı, içte hiç yırtılma olmadı ama varis olan bölgede dikişim oldu, çok sorun mu bence değil, ama yine de biraz yavaslasaydım bunlar yasanmayacaktı. Sende konuş drunla belki doğuma kadar senin düzelir benim düzelme şansım yokAynen canım şimdi bakar falan çekinebiliriö doğuma yakın geçmezse söyleyim
Ya cok sağolasın gerçekten şimdi yine yazmak için girdim sen cevap vermişsin uyuyamıyorum korkuyorum cocuguma zarar veririm diyeİZLE
Videoyu izle canım açıklamasını da olu alt tarafta.
Ben hiç bir zaman kendimi kısıtlamadım 6 aya kadar da istediğim rahat ettiğim pozisyonda uyudum hala da öyle yapıyorum sadece çok sırt üstü yatamıyorum.
Bunun bebeğe bir zararı yok kendinizi böyle şartlandırmayın
Pozitifbiri cidden Allah razı olsun senden kaç gün oldu yazalı buraya.... nasıl uyuyor insanlar diye düşünüyorum ben yatamıyorum korkudan çocuğuma zarar veririm diye.. bir arkadaş daha yazdı tekrardan teşekkür ederim. Görüp ilgilendiğin için ...Valla sürekli ama surekli bir dönme halindeyim. Mümkün değil tek taraflı yatamam. Sırt üstü de uyandigim oluyor ama çok sürmüyor.
Kedi köpek mevzularinda ben şunu bilir şunu söylerim. Evimde namaz da kılarım. Köpeğim de var. Odamın birine girmez ben de ibadetini orada yaparım. Başkalarına gelince de valla zaten kaç saat doğru düzgün evde vakit geçiriyoruz. Onda da komşum gelmez mi aman eş dost istemez mi diye dusunemem kusura bakmasın , beni seven ne köpek korkusu olan arkadaşlarım bile hatrim için köpeğe alıştı sever oldu. Seven gelir arkadaş gerisi uzak olsun gerekirse...
Evet ben de normal 40 dk lik yikamanin ardına ek durulama yapardım. Yumuşatıcıyı da o zaman eklerdim.
Valla benim kız heryerde bacım heeerrr yerdefırıldak Naciye
Her sabah istisnasız dayak yiyorum
Magnezyum ellerimdeki uyusmayi bile hafifletiyor. Kesinlikle düzenli almak şart. 2 gebelik geçirmiş biri olarak keşke magnezyum ve kalsiyumu en baştan beri kullanmış olsaydım... Zamaninda çok ağrılar çekmişim bilmeden.. hatta emzirirken de kullanmak lazım bence...
Bnm zavallı da on gün içinde üç kere saç açıcı iki kere protein saç bakımı yemiş ne biliyim hamileymişim:)))C Cerito cerim yazdığını yeni gördüm onlar hep bahane arkadaşım kendini kötü hissetme annem bana hamileyken sadece beşik bakarken suyu gelmiş 1 ay kadar yatmış yarı evde yarı hastanede ama bak şimdi bizim bebişlerimiz hakkında konuşuyoruzben gebeliğimi bilmeden alkol aldım emara röntgene girdim hamileliğimi öğrendiğimde sevinemedim bile doktor ümit bağlama düşükle sonuçlanır dedi 2. Kese gözüktü diğeri çok küçücüktü ölçülemediyodu bile başka doktor yine genelde böyle olur gelişemez düşükle sonuçlanır dedi rabbime şükürler olsun ikisi birden hayata tutundu onlar düşündüğümüzden çok daha güçlüler ve sen çok bilinçli bir annesin önemseyip hemen önlem aldın ben olsam kesin ötelerdim biraz daha beklerdim Mahirimiz çok şanslı
Canım teşekkür ederim içimi rahatlattın bende biraz bekleyip geçmezse danışacağımCanım geçmiş olsun, ben de sol vulvada koca bir varis var, ikinci gebelikte oldu, bunda da var, doğuma yakın ben de göstereceğim, hemoroid, varis bunlar normal doğuma engel değil, yalnız doğru ıkınmak ve bebeğin tam çıkış anında yavaşlamayı bilmek gerekiyor, ikinci doğumum çok hızlı oldu, bebek de çok hızlı çıktı, içte hiç yırtılma olmadı ama varis olan bölgede dikişim oldu, çok sorun mu bence değil, ama yine de biraz yavaslasaydım bunlar yasanmayacaktı. Sende konuş drunla belki doğuma kadar senin düzelir benim düzelme şansım yok
Yavrularımız ne çekmiş bizdenBnm zavallı da on gün içinde üç kere saç açıcı iki kere protein saç bakımı yemiş ne biliyim hamileymişim:)))
Hahahah valla sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz, sağlıkla, vaktinde inşAllahBiz de iyiyiz çok şükür hayırlısıyla doğurmak istiyorum
Ben e-bebekten aldım canım, arkadaşım ordan almıstı baya kullandı çok memnundu onun tavsiyesi üzerineReflü yatağı olarak tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Babynestli olanlar var onlardan mı tercih etmeliyim yoksa sadece reflü yatağı mı?
Çok tatlısın levrek, çok teşekkür ederim. Gerçekten ekonomik açıdan galiba hepimiz sıkıntıdayız. Dediğin gibi eşimin de maaşı yatar yatmaz bitti ve bizde epeydir maaşı bekliyoruz işin fenası yine maaş yatar yatmaz bitecek.Fıstıklı daha ne yapacaksın ki sen? İş bakıyorsun, evine bakıyorsun, içinde bebek büyütüyorsun, hem de eşin hiç istememenden yakınıyor. Kendini daraltma kuzm inan herkes aynı durumda kimsenin birikmişi kalmadı, herkes ay başını bekleyerek ayı tamamlıyor daha dün eşimle konuştuk yirmi gündür ay başını bekliyoruz maaşlar yattı bitti bile diye:) bak bir çok şeyini se almışsın bile herşeyin başı sağlık gerçekten, sen bebeğin eşin iyi olun da hallolmayacak şey yok:)
Hayatımda olmadığım kadar zordayiz bu ay. Ama geçecek düzlüğe çıkacağız ve bu ay o sıkıntılardan dolayı ay başı gelmek bilmiyor. Bize gireni bilsen nasıl daysniyorsun dersinÇok tatlısın levrek, çok teşekkür ederim. Gerçekten ekonomik açıdan galiba hepimiz sıkıntıdayız. Dediğin gibi eşimin de maaşı yatar yatmaz bitti ve bizde epeydir maaşı bekliyoruz işin fenası yine maaş yatar yatmaz bitecek.Kendimi üzmemeye çalışıyorum, bebeğin odasına girip baktım bu sabah uzun uzun. Halledeceğiz dedim içimden, nasıl bilmiyorum, ne zaman bilmiyorum ama halledeceğiz. Hayattayız, sağlıklıyız ve birlikteyiz ya çözeriz dedim. Sizin söyledikleriniz de biraz içimi rahatlattı. Herkese, hepinize çok teşekkür ederim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?