2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O kadar güzel geldi ki yazdıkların.çok iyi geldi ya .Hayal ettim ve gerçekten iyi hissettim çok teşekkür ederim ay minik prenses güçlü çıkacak desene yerim minik ellerini ayaklarını onun
Rica ederim canım benim Her şey daha iyi olacak inanıyorum İstediğinde gel ye teyzesi

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için belki geçer ya bu ara baharatlı falan tükettim belki onla ilgili
Olabilir canım ancak gebelikte hemoroid normal zamandaki gibi olmuyor. Bebeğin yaptığı basınçta etkileyebilirmiş. Yediğin, içtiğinden bağımsız bir durum olabilir. Dikkat ettiğinde de düzelmezse endişe etme

Doğru camım çoğu kişide oluyormuş kanama vs olmuyor şükür arada bi sızlama kaşıntı tarzı oluyor. Ama doğumda acaba patlar kanar mı diye bi endişelendim

Cerii hiç daralma hiç sıkılma herkesin bir hastane hikayesi var inan ben herkesten duydum aa benim de şu olmuştu, aa ben de iki ay yattım, benim kızda da şu vardı diye. Bu süreçler böyle geçiyor demekki hiç de kendini suçlama bazen oluyor işte böyle ufak ufak korkutuyo bizi sipalar :)))) Sen dinlenmeye çalış, Mahir büyüsün annesinin karnında

Fıstıklı daha ne yapacaksın ki sen? İş bakıyorsun, evine bakıyorsun, içinde bebek büyütüyorsun, hem de eşin hiç istememenden yakınıyor. Kendini daraltma kuzm inan herkes aynı durumda kimsenin birikmişi kalmadı, herkes ay başını bekleyerek ayı tamamlıyor daha dün eşimle konuştuk yirmi gündür ay başını bekliyoruz maaşlar yattı bitti bile diye:) bak bir çok şeyini se almışsın bile herşeyin başı sağlık gerçekten, sen bebeğin eşin iyi olun da hallolmayacak şey yok:)

Aynen canım şimdi bakar falan çekinebiliriö doğuma yakın geçmezse söyleyim
Canım geçmiş olsun, ben de sol vulvada koca bir varis var, ikinci gebelikte oldu, bunda da var, doğuma yakın ben de göstereceğim, hemoroid, varis bunlar normal doğuma engel değil, yalnız doğru ıkınmak ve bebeğin tam çıkış anında yavaşlamayı bilmek gerekiyor, ikinci doğumum çok hızlı oldu, bebek de çok hızlı çıktı, içte hiç yırtılma olmadı ama varis olan bölgede dikişim oldu, çok sorun mu bence değil, ama yine de biraz yavaslasaydım bunlar yasanmayacaktı. Sende konuş drunla belki doğuma kadar senin düzelir benim düzelme şansım yok

C Cerito cerim yazdığını yeni gördüm onlar hep bahane arkadaşım kendini kötü hissetme annem bana hamileyken sadece beşik bakarken suyu gelmiş 1 ay kadar yatmış yarı evde yarı hastanede ama bak şimdi bizim bebişlerimiz hakkında konuşuyoruz ben gebeliğimi bilmeden alkol aldım emara röntgene girdim hamileliğimi öğrendiğimde sevinemedim bile doktor ümit bağlama düşükle sonuçlanır dedi 2. Kese gözüktü diğeri çok küçücüktü ölçülemediyodu bile başka doktor yine genelde böyle olur gelişemez düşükle sonuçlanır dedi rabbime şükürler olsun ikisi birden hayata tutundu onlar düşündüğümüzden çok daha güçlüler ve sen çok bilinçli bir annesin önemseyip hemen önlem aldın ben olsam kesin ötelerdim biraz daha beklerdim Mahirimiz çok şanslı

Ya cok sağolasın gerçekten şimdi yine yazmak için girdim sen cevap vermişsin uyuyamıyorum korkuyorum cocuguma zarar veririm diye

Pozitifbiri cidden Allah razı olsun senden kaç gün oldu yazalı buraya.... nasıl uyuyor insanlar diye düşünüyorum ben yatamıyorum korkudan çocuğuma zarar veririm diye.. bir arkadaş daha yazdı tekrardan teşekkür ederim. Görüp ilgilendiğin için ... Zararı olur sırt üstü biliyor um amane sağ ne sol uykuyu kaybettim korkudan

Bnm zavallı da on gün içinde üç kere saç açıcı iki kere protein saç bakımı yemiş ne biliyim hamileymişim:)))

Canım teşekkür ederim içimi rahatlattın bende biraz bekleyip geçmezse danışacağım

Bnm zavallı da on gün içinde üç kere saç açıcı iki kere protein saç bakımı yemiş ne biliyim hamileymişim:)))
Yavrularımız ne çekmiş bizden

Kızlar benim ciğerden öksürükler başladı birde bu saat oldu bacak krampından uyku kaçmaları derin derin nefes alıyorum

Çok tatlısın levrek, çok teşekkür ederim. Gerçekten ekonomik açıdan galiba hepimiz sıkıntıdayız. Dediğin gibi eşimin de maaşı yatar yatmaz bitti ve bizde epeydir maaşı bekliyoruz işin fenası yine maaş yatar yatmaz bitecek. Kendimi üzmemeye çalışıyorum, bebeğin odasına girip baktım bu sabah uzun uzun. Halledeceğiz dedim içimden, nasıl bilmiyorum, ne zaman bilmiyorum ama halledeceğiz. Hayattayız, sağlıklıyız ve birlikteyiz ya çözeriz dedim. Sizin söyledikleriniz de biraz içimi rahatlattı. Herkese, hepinize çok teşekkür ederim gerçekten.

Hayatımda olmadığım kadar zordayiz bu ay. Ama geçecek düzlüğe çıkacağız ve bu ay o sıkıntılardan dolayı ay başı gelmek bilmiyor. Bize gireni bilsen nasıl daysniyorsun dersin .
Nasılsınız canlar. Kaç gündür giremedim. Cerito nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…