- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.741
festi çok teşekkür ederimC Cerito demişsin ya kendimi suçluyorum diye ona istinaden birşey söylemek istiyorum. Bakıl açısı hayatta ki her şey. Sen kendini suçlayabilirsin evet ama bence kendinle gurur duymalısın. Sen bir sorun olduğunu anlayıp, heöen doktora giden ve önlem aldıran/alam müthiş bir annesin. Oğlunla şimdiden öyle bir bağın var ki normal diyip gitmeyedebilirdin ama sen hem onu hem kendini kurtardın bebişim. Üzüldüğünde kendini yargılayıp, suçladığın da bunu düşün canım. Kendini sev ve ben müthiş bir anneyim de.
İnşallah Baharcım .Şükür ki şu an daha iyiyim o gece gelmeseydim heralde sabaha doğururdum.. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallahC Cerito kendini suclayacak bir durum yok. Yasanmasi gerekiyormuş demekki canim. 9 ay öyle uzun bir surecki. Ne yasayacagimiz belli degil. Sen gene erken farkettin ve belkide kötü olacak biseyden kurtuldun. Her şerde bir hayır vardir. Sen kendini suclama artik. Güclü bir annesin sen bunca aydir yazismalardan karakterlerimizi az cok anladik artik. Senin bunun üstesinden gelecegine inaniyorum Allahin izniyle
Evet ya herkesin deneyimlediği Farklı bir durum var ilginç bi şekilde.Benim de payıma bu düştü.Canım benim inşallah hepsi büyüsünler kocaman olsunlar sağlıkla doğsunlarCerii hiç daralma hiç sıkılma herkesin bir hastane hikayesi var inan ben herkesten duydum aa benim de şu olmuştu, aa ben de iki ay yattım, benim kızda da şu vardı diye. Bu süreçler böyle geçiyor demekki hiç de kendini suçlama bazen oluyor işte böyle ufak ufak korkutuyo bizi sipalar :)))) Sen dinlenmeye çalış, Mahir büyüsün annesinin karnında
Rabbimin dediği oluyor hepC Cerito cerim yazdığını yeni gördüm onlar hep bahane arkadaşım kendini kötü hissetme annem bana hamileyken sadece beşik bakarken suyu gelmiş 1 ay kadar yatmış yarı evde yarı hastanede ama bak şimdi bizim bebişlerimiz hakkında konuşuyoruzben gebeliğimi bilmeden alkol aldım emara röntgene girdim hamileliğimi öğrendiğimde sevinemedim bile doktor ümit bağlama düşükle sonuçlanır dedi 2. Kese gözüktü diğeri çok küçücüktü ölçülemediyodu bile başka doktor yine genelde böyle olur gelişemez düşükle sonuçlanır dedi rabbime şükürler olsun ikisi birden hayata tutundu onlar düşündüğümüzden çok daha güçlüler ve sen çok bilinçli bir annesin önemseyip hemen önlem aldın ben olsam kesin ötelerdim biraz daha beklerdim Mahirimiz çok şanslı
Ay ekonomik olarak hepimiz perişanız.İnan ki hastaneye ne kadar vereceğimizi de bilmiyoruzHayatımda olmadığım kadar zordayiz bu ay. Ama geçecek düzlüğe çıkacağız ve bu ay o sıkıntılardan dolayı ay başı gelmek bilmiyor. Bize gireni bilsen nasıl daysniyorsun dersin.
Nasılsınız canlar. Kaç gündür giremedim. Cerito nasılsın
Canim gozden kacmis benimde goremedim. Ben normalde de sag tarafima yatan biriyim. Suan sag sol yatiyorum degismeli. Ama sorun şu ki mesela saga yada soluma yatarken üstte kalan bacagim bi tık ileri atarak uyuyorum karnim sanki hafif eziliyor gibi oluyor bide bebek hareket ediyor o anlarda nasil vicdan yapiyorum sıkıştı mı diye. ona bende uzuluyorum ama dümdüz robot gibide yatilmiyor nolcak bilmiyorumPozitifbiri cidden Allah razı olsun senden kaç gün oldu yazalı buraya.... nasıl uyuyor insanlar diye düşünüyorum ben yatamıyorum korkudan çocuğuma zarar veririm diye.. bir arkadaş daha yazdı tekrardan teşekkür ederim. Görüp ilgilendiğin için ...Zararı olur sırt üstü biliyor um amane sağ ne sol uykuyu kaybettim korkudan
Aaa aynısı. Hamile yastığına bacağımı atıyorum aslında karnımın kenarında hafifte olsa boşluk oluyor. Bulut başlıyor tekme atmaya. Ben sıkıştığını hiç düşünmedim ama. Yan yattığım için bir değişiklik hissediyor diye düşündüm. Ben sıkışacağına ihtimal vermiyorum ya. 50 kg hamileler var karnı minicik bebek eziliyor mu? Ben şahsen sağ yol sırt üstü allah be versiyse yatıyorum. Sadece sol yatayım dedim ama omzumdan serçe parmağıma kadar uyuştu solum dayanamadım.Canim gozden kacmis benimde goremedim. Ben normalde de sag tarafima yatan biriyim. Suan sag sol yatiyorum degismeli. Ama sorun şu ki mesela saga yada soluma yatarken üstte kalan bacagim bi tık ileri atarak uyuyorum karnim sanki hafif eziliyor gibi oluyor bide bebek hareket ediyor o anlarda nasil vicdan yapiyorum sıkıştı mı diye. ona bende uzuluyorum ama dümdüz robot gibide yatilmiyor nolcak bilmiyorum
Canim ben o agriyi 2 hafta once yasadim cidden berbat bisey. Ama nedense gecti bi anda. Hatta burayada yazdim. Ama neden gecti fikrim yok. Tek şuna yorum yapabilirim etkisi varmi bilmiyorum. Peynir süt ayran tüketimini aşiri arttirdim. Kalsiyum eksikligindende olabilir diye. Cidden kahvaltida yedigim peyniri gorsen dayanmiyor eveGünaydın herkese. Geceleri inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum. Kalktığımda sorun yok ama uykuda mahvoluyorum artık. Düzenli yürüyüş yapıyorum egzersiz yapıyorum ekstra magnezyum alıyorum ama sonuç yok . Sol tarafıma yatmaya gayret gösteriyorum kan akışı için. Yastık alıyorum vs ne yaptıysam olmadıyok mudur bunun bi çözümü
Bende doktora sorcam bu haftasonu bu meseleyi festimAaa aynısı. Hamile yastığına bacağımı atıyorum aslında karnımın kenarında hafifte olsa boşluk oluyor. Bulut başlıyor tekme atmaya. Ben sıkıştığını hiç düşünmedim ama. Yan yattığım için bir değişiklik hissediyor diye düşündüm. Ben sıkışacağına ihtimal vermiyorum ya. 50 kg hamileler var karnı minicik bebek eziliyor mu? Ben şahsen sağ yol sırt üstü allah be versiyse yatıyorum. Sadece sol yatayım dedim ama omzumdan serçe parmağıma kadar uyuştu solum dayanamadım.
Bebişim buraya da yaz olur mu? Yanlış birşey yapmayayımBende doktora sorcam bu haftasonu bu meseleyi festimama oyle bi atiyoki mecbur bacaklari dumduz yapiyorum ay valla cidden özgür uyumanin tadida baskaymis
Yazarim canim tabikide.Bebişim buraya da yaz olur mu? Yanlış birşey yapmayayım
Cidden nasıl özledim yüzüstü uyumayıdoğum yaptığım gibi kendimi yüzüstü atıcam yatağa
Tiiişekkürler bebişim hayallerimi çatırt diye yıktınYazarim canim tabikide.
Haha o zamanda gögüslerden yatilmiyormus canim moralini bozmak istemezdim amaelbet yatariz yaa gececek bugunler
Selam canım sen çok güzelsin de elbiseleri ben de begenemedimGünaydın kızlarsize bir 4 kilo almış son halimi atıcam bana mı bu göbüş çok çıkmış geliyor yoksa etrafın laflarından mı böyle düşünüyorum acaba geçen günde sol bacağıma kramp girdi uyurken ağrısı geçmedi hala iki gündür çekiyorum .birde yengemin kız kardeşini diğer abime istemeye gidicez isteme söz nişan bir arada olcak perşembe gece 2 de evdeydim cuma günü yine öyle iş yoğunluğundan cumartesi günü de çok yoruldum gelinimize elbise bakarken pazar günüde kendime baktım ama hiçbir şeyi yakıştıramadım en sonunda bir elbise aldım ama içime sinmedi bi fikir verin nasıl olmuş iade etsem mi .iş yoğunluğundan vaktimde yok elbise bakmaya bugün bile çalışıyorum Birde cuma günü detaylım olcak 23+6 da benim gibi bu kadar geç yaptıran var mı ? Ve tabiki tetenoz yaptırmaya hala bir türlü vaktim olmadı mayıs sonunda iş yoğunluğu bitiyor haziranda rahat olcak ofis ama dayanamıyorum artık haziranda kaçıcam
günaydın sizin oğlanda göstermedi demek inatçı bunlar evet kesinlikle yüzgörünümlüğü istiyolar:)Ksjjfjd bizim oğluşlar yüz görünümlüğü istiyor sanırım
Al bendende o kadar detaylıda bile kapattı minik parmaklarıyla yüzünü bu oğlanlar fenaaagünaydın sizin oğlanda göstermedi demek inatçı bunlar evet kesinlikle yüzgörünümlüğü istiyolar:)
her kontrolde bi heyecanla yüzünü görürüm ümidiyle gidip sırtındaki kemikleri sayıp geliyorum:):):
Saol canım o senin bakan gözlerinin güzelliği ama bütün avm yi dolaştım her mağazayı denedim yok olmuyor hepsi birbirinden kötü durdu kötünün iyisi bu oldu evde elbiselerim var göğsümden bile geçmiyorlar göbeği geçtimSelam canım sen çok güzelsin de elbiseleri ben de begenemedim
Sağ ol baharcım bi de kalsiyumu artırmayı deneyim bir o kaldı yapmadığımCanim ben o agriyi 2 hafta once yasadim cidden berbat bisey. Ama nedense gecti bi anda. Hatta burayada yazdim. Ama neden gecti fikrim yok. Tek şuna yorum yapabilirim etkisi varmi bilmiyorum. Peynir süt ayran tüketimini aşiri arttirdim. Kalsiyum eksikligindende olabilir diye. Cidden kahvaltida yedigim peyniri gorsen dayanmiyor evebunlara extra arttir bakalim. Bide magnezyumum magvitaldi. Magnorma gectm muadilmis. Bana daha iyi geldi.
İlikli kemik bulamıyorum bir türlüKızlar ağrılar için şöyle diyeyim size bende belki de onun faydası oldu
Bolca ilikli kemik alıp ocakta yaklaşık 10 saat kaynatıp güzel bi kemik suyu elde edip dolaba kaldırdım
Yaptığım her yemeğin içine katıyorum kızlar
İlik zaten inanılmaz faydalı ve içinde magnezyum varmış
Bunu yaptığımdan beri bel ve kuyruk şokumu ağrılarım geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?