2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam canim ben de cok giremiyorum simdi rastgele bi sayfadan biraz bakayim size dedim.
Canim daha dönecek yerleri cok var tam olarak unuttum kacinci haftadan sonraydi o bas asagi olma durumu ama var sanirim daha. Benim bebis de genelde yan pozisyonda ayaklari sag bas tarafi solumda, ama bazen asagilsrda da hissediyorum sanirim kipirdanip dönüyor

Bal böceğim bu sefer kendisini gösterdii

Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Gözün aydin canim ne kadar mutlu bir bebek baksana annesii keyfi yerinde seni 37den daha fazla bekletcek gibi duruyor benden söylemesi

Gözün aydin canim ne kadar mutlu bir bebek baksana annesii keyfi yerinde seni 37den daha fazla bekletcek gibi duruyor benden söylemesi
Jdjdhsj fındığım ya zaten 40 ta doğsun, 37 benim izne çıkışım için dayanmam gereken zaman. Gerçi 37 yi doldurunca heran gelebilirmiş erken doğum olmamış oluyormuş. Ay istediği zaman gelsin fındık oğlum. Yalnız bende çok geç doğmuşum kardeşim de. Oğluşunda bu mutluluğunu görünce bende aynı şeyi düşündüm

Cumartesi gösterdi fındığım
24+1 de nasip oldu görmek darısı başınıza

Sen nerelerdeydin Tuğçecim herşey yolunda di mi

Cumartesi gösterdi fındığım
24+1 de nasip oldu görmek darısı başınıza
ay hadi çok sevindim valla darısı en kısa sürede başıma olsun:)
başından beri yüzüstü yatıyo keyfi yerinde inş 15 mayısta görürüm:)

ay hadi çok sevindim valla darısı en kısa sürede başıma olsun:)
başından beri yüzüstü yatıyo keyfi yerinde inş 15 mayısta görürüm:)
İnşallah
Gösterir ama artık bende çok ümitsizdim de biraz daha büyüdüler ya eskisi gibi fırıl fırıl dönemiyor herhalde jdjdjs

Günaydın kızlar. En baştan beri mesajlarınızı sanırım hergün okuyorum artık dahil olmak istedim ağustos annelerine. Beni de eklersen sevinirim pozitifbiri Sat 28.11.2022 yaş 33 ilk çocuk. Erkek.
Aaa sat aynı ben de 28 Kasım. Hayırlı olsun. Hoş geldin

Ya cok sağolasın gerçekten şimdi yine yazmak için girdim sen cevap vermişsin uyuyamıyorum korkuyorum cocuguma zarar veririm diye
Korkma canım hiç bir zarar veremezsin doktorun da dedigi gibi uykuda vicut rahat edecegin senin ve bebek icin uygun pozisyonu aliyor zaten

Kızlar bu beşiği almayı düşünüyorum var mı bu marka alan ?
Canım aldım ama eşim kurmuyor. Deprem ihtimali var dedikçe sen erkenden yayılma derdindesin diyor , daha da demem artık... Ama kaliteli geldi bana dışından baktığım kdr. Kremini aldım ben

Bende de ilk gebelikte hemoroid bahane edip sezeryan yaptılar çok pişmanım. Korkudan tamam dedim ama acemiligime geldi...

Canimm inan yasadiklarimizin bir çoğunu her birimiz yaşıyor , korkma o kadar kolay değil korumalı yerde onlar annesi

Canım bu bahsettiğim aynı benim yatış ama tabi elli kere şekil değiştiriyorum uyurken ama pozisyonunu sevmezse zaten farklı bir tekme atıyor ayağımı denk alıyorum

Günaydın kızlar. En baştan beri mesajlarınızı sanırım hergün okuyorum artık dahil olmak istedim ağustos annelerine. Beni de eklersen sevinirim pozitifbiri Sat 28.11.2022 yaş 33 ilk çocuk. Erkek.
Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu gelsin inşallah bebisin. Hemen ekleyelim hangi sehirdesin?

Selam canım sen çok güzelsin de elbiseleri ben de begenemedim
Ben de DuckQueen i çok beğendim ama elbiseler ı ıhhh

Bende de ilk gebelikte hemoroid bahane edip sezeryan yaptılar çok pişmanım. Korkudan tamam dedim ama acemiligime geldi...
Canım onu deneyimlemen gerekiyormuş. Hiç pişman olma. Evladın sağlıklı sen sağlıklısın gerisinin pekte bir önemi yok

Ben doğumdan korkuyorum ya Pozitif gün geçtikçe artıyor ne istediğime karar veremiyorum o yüzden kendimi de hazırlayamıyorum. Bilemedim ne olacak

Doğum korkusu çok normal, ikisini de beklemiş biri olarak ikisinde de korktum :) Sezeryanda da ayrı bir heyecan oluyor... Evet düşününce bunu yaşamam gerekliymiş diyorum ama yine de bir tarafım hep pişman... Benim bu korkuları daha hafif atlatmama sebep, bundan sonrası daha zor değil Özlem, Kokusunu çekeceksin, emzireceksin diyerek beklememdi. O bi nebze de olsa hafifletiyordu :) Ayy gelsin diye bekliyorum ben artık... Tabi erken daha... Gününü beklesin... Ben de son haftaya kdr beklesem mi 37-38 dolunca alsa mı bilemedim. Sanırım son günler karar vereceğim :) Bana bırakmayıp 3. dogumun, riske atamam şu gün alıyorum da diyebilüü

Saglikla gelsin de annesi o bilir gelecegi en dogru zamani
Benimki de gec geldi kizlar erken gelir demisti kaynanam.5 temmuzdu beklenen dogum tarihi, 1 temmuzda bize geldiler kalmaya görcekler dogumu falan diye, 13ünde dogdu kizim Allahtan 6sinda döndüler evlerine
Strese giriyo insan beklendigini bilince

Sen nerelerdeydin Tuğçecim herşey yolunda di mi
Yolunda kuzum yolunda cok sükür. Valla evdeyim ben de ama firsat bulamiyorum inan ki girip yazmaya okumaya. Kizim sag olsun hic rahat vermiyor sürekli tepemde ev isleri zaten bitmiyor, haftasonlari da geziyoruz derken zaman suuu bana senin aksine zaman asiri cabuk geciyor

Kız biz de kuzenimi öyle beklemiştik de , umudu kesip yola çıktık sabahına doğmuştu

çocuklu analar haftasonu giremez kızlar, iş güç gezme

BEn de işyerinde rahat giriyorum işim sakin de, evde mümkün değil zorla giriyorum :) Bi de telefondan girmekten hoşlanmıyorum. Çok reklamlı sayfa kaymıyor ayar oluyorum. Haftasonu sınavlarım vardı ondan pc yi eve getirmiştim :) Ordan giriyorum :)
Yaa öyle valla hafta ortasi da benim koca vardiyeli calisiyor benim düzen pek bi karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…