- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.761
Selam canimSorum olcak size.26+3 oldukKizimin hareketleri son 3 4 gndur dahada belirginlesti. Ama dikkatimi ceken bisey var. 2 gündür gobek deligimin ya sagina ya da soluna asiri tekme atiyor resmen disardan bi sag taraf kalkiyo bazen sol taraf. Asagi vurma olayi bitti. Yan duruyor galiba anlayamadm. Sizlerde de var mi bu durum? Normalde suan baş yukarda ayaklari asagida olmasi gerekmiyo mu?
Gözün aydin canim ne kadar mutlu bir bebek baksana annesii keyfi yerinde seni 37den daha fazla bekletcek gibi duruyor benden söylemesiBal böceğim bu sefer kendisini gösterdii
Ağzını yediğim yaa, geceden beri konuşuyorum jsjsjhshs laf, söz dinleyecek herhalde
Jdjdhsj fındığım ya zaten 40 ta doğsun, 37 benim izne çıkışım için dayanmam gereken zaman. Gerçi 37 yi doldurunca heran gelebilirmiş erken doğum olmamış oluyormuş. Ay istediği zaman gelsin fındık oğlum. Yalnız bende çok geç doğmuşum kardeşim de. Oğluşunda bu mutluluğunu görünce bende aynı şeyi düşündümGözün aydin canim ne kadar mutlu bir bebek baksana annesii keyfi yerinde seni 37den daha fazla bekletcek gibi duruyor benden söylemesi
Cumartesi gösterdi fındığımgünaydın sizin oğlanda göstermedi demek inatçı bunlar evet kesinlikle yüzgörünümlüğü istiyolar:)
her kontrolde bi heyecanla yüzünü görürüm ümidiyle gidip sırtındaki kemikleri sayıp geliyorum:):):
Sen nerelerdeydin Tuğçecim herşey yolunda di miSelam canimben de cok giremiyorum simdi rastgele bi sayfadan biraz bakayim size dedim.
Canim daha dönecek yerleri cok var tam olarak unuttum kacinci haftadan sonraydi o bas asagi olma durumu ama var sanirim daha. Benim bebis de genelde yan pozisyonda ayaklari sag bas tarafi solumda, ama bazen asagilsrda da hissediyorum sanirim kipirdanip dönüyor
Migros’ta buluyorum canım ben çoğu zaman orda oluyor varsa yakınlarında bak derimİlikli kemik bulamıyorum bir türlü
ay hadi çok sevindim valla darısı en kısa sürede başıma olsun:)Cumartesi gösterdi fındığım
24+1 de nasip oldu görmek darısı başınıza
İnşallahay hadi çok sevindim valla darısı en kısa sürede başıma olsun:)
başından beri yüzüstü yatıyo keyfi yerinde inş 15 mayısta görürüm:)
Aaa sat aynıGünaydın kızlar. En baştan beri mesajlarınızı sanırım hergün okuyorumartık dahil olmak istedim ağustos annelerine. Beni de eklersen sevinirim pozitifbiri Sat 28.11.2022 yaş 33 ilk çocuk. Erkek.
Korkma canım hiç bir zarar veremezsin doktorun da dedigi gibi uykuda vicut rahat edecegin senin ve bebek icin uygun pozisyonu aliyor zatenYa cok sağolasın gerçekten şimdi yine yazmak için girdim sen cevap vermişsin uyuyamıyorum korkuyorum cocuguma zarar veririm diye
Canım aldım ama eşim kurmuyor. Deprem ihtimali var dedikçe sen erkenden yayılma derdindesin diyor , daha da demem artık... Ama kaliteli geldi bana dışından baktığım kdr. Kremini aldım benKızlar bu beşiği almayı düşünüyorum var mı bu marka alan ?
Bende de ilk gebelikte hemoroid bahane edip sezeryan yaptılar çok pişmanım. Korkudan tamam dedim ama acemiligime geldi...Geçmiş olsun.
Normal doğumu etkileyen 2 şey var. Birisi annenin ve bebeğin kilosu, 2. Si çatı.
Ben doktorumla bu hafta bunu konuştum bir ameliyat olmuştum geçmişte o etkiler mi dedim. Oda yukarıdaki iki şey etkiler dedi. Ameliyat bile etkilemiyorsa hemoroid hiç etkilemez bence
Canimm inan yasadiklarimizin bir çoğunu her birimiz yaşıyor , korkma o kadar kolay değil korumalı yerde onlar annesiPozitifbiri cidden Allah razı olsun senden kaç gün oldu yazalı buraya.... nasıl uyuyor insanlar diye düşünüyorum ben yatamıyorum korkudan çocuğuma zarar veririm diye.. bir arkadaş daha yazdı tekrardan teşekkür ederim. Görüp ilgilendiğin için ...Zararı olur sırt üstü biliyor um amane sağ ne sol uykuyu kaybettim korkudan
Canım bu bahsettiğim aynı benim yatış ama tabi elli kere şekil değiştiriyorum uyurkenCanim gozden kacmis benimde goremedim. Ben normalde de sag tarafima yatan biriyim. Suan sag sol yatiyorum degismeli. Ama sorun şu ki mesela saga yada soluma yatarken üstte kalan bacagim bi tık ileri atarak uyuyorum karnim sanki hafif eziliyor gibi oluyor bide bebek hareket ediyor o anlarda nasil vicdan yapiyorum sıkıştı mı diye. ona bende uzuluyorum ama dümdüz robot gibide yatilmiyor nolcak bilmiyorum
Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu gelsin inşallah bebisin. Hemen ekleyelim hangi sehirdesin?Günaydın kızlar. En baştan beri mesajlarınızı sanırım hergün okuyorumartık dahil olmak istedim ağustos annelerine. Beni de eklersen sevinirim pozitifbiri Sat 28.11.2022 yaş 33 ilk çocuk. Erkek.
Ben deSelam canım sen çok güzelsin de elbiseleri ben de begenemedim
Canım onu deneyimlemen gerekiyormuş. Hiç pişman olma. Evladın sağlıklı sen sağlıklısın gerisinin pekte bir önemi yokBende de ilk gebelikte hemoroid bahane edip sezeryan yaptılar çok pişmanım. Korkudan tamam dedim ama acemiligime geldi...
Canım onu deneyimlemen gerekiyormuş. Hiç pişman olma. Evladın sağlıklı sen sağlıklısın gerisinin pekte bir önemi yok
Ben doğumdan korkuyorum ya Pozitif gün geçtikçe artıyor ne istediğime karar veremiyorum o yüzden kendimi de hazırlayamıyorum. Bilemedim ne olacak
Saglikla gelsin de annesi o bilir gelecegi en dogru zamaniJdjdhsj fındığım ya zaten 40 ta doğsun, 37 benim izne çıkışım için dayanmam gereken zaman. Gerçi 37 yi doldurunca heran gelebilirmiş erken doğum olmamış oluyormuş. Ay istediği zaman gelsin fındık oğlum. Yalnız bende çok geç doğmuşum kardeşim de. Oğluşunda bu mutluluğunu görünce bende aynı şeyi düşündüm
Yolunda kuzum yolunda cok sükür. Valla evdeyim ben de ama firsat bulamiyorum inan ki girip yazmaya okumaya. Kizim sag olsun hic rahat vermiyor sürekli tepemdeSen nerelerdeydin Tuğçecim herşey yolunda di mi
Saglikla gelsin de annesi o bilir gelecegi en dogru zamani
Benimki de gec geldi kizlar erken gelir demisti kaynanam.5 temmuzdu beklenen dogum tarihi, 1 temmuzda bize geldiler kalmaya görcekler dogumu falan diye, 13ünde dogdu kizim Allahtan 6sinda döndüler evlerine
Strese giriyo insan beklendigini bilince
Yolunda kuzum yolunda cok sükür. Valla evdeyim ben de ama firsat bulamiyorum inan ki girip yazmaya okumaya. Kizim sag olsun hic rahat vermiyor sürekli tepemdeev isleri zaten bitmiyor, haftasonlari da geziyoruz derken zaman suuu bana senin aksine zaman asiri cabuk geciyor
Yaa öyle valla hafta ortasi da benim koca vardiyeli calisiyor benim düzen pek bi karisikçocuklu analar haftasonu giremez kızlar, iş güç gezme
Yaa öyle valla hafta ortasi da benim koca vardiyeli calisiyor benim düzen pek bi karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?