2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kız biz de kuzenimi öyle beklemiştik de , umudu kesip yola çıktık sabahına doğmuştu
Öyle ama gercekten ya ben asiri strese girmistim gelsin artik diye onlar da bekliyor ya.. sonra gittiker bi rahatlama geldi. Sonra yine gelmiyor gelmiyor, en son artik 12sinde suyum geldi falan. Hastaneye de geldiler onalr orda ya ben gene bi strese girdim sanci manci yok. O lar gitti sancilarim basladi. Sancilarim baslayinca geri gelmisler sonra duydum geldiklerini bende gene bi stres
Gece eve gitmisler tam kapidan girmisler ben dogurmusum yani beni bi salinn ya

Ayy evet insan vicdan azabı çekiyor zarar vermekten korkuyor

Ya kızlar size ne soracagım sürekli unutuyorum. Şu valiz içine konan düzenleyiciler var ya onları da yıkıyor muyuz ben hiç onlara koyup hazırlamamıştım. Güneşimde öyle yapayım diye aldım da varya hani gri fermuarlı bez düzenleyiciler...

Pozitifcigim ben de onlardan alicam, kıyafetleri ekstra olarak şeffaf çıtçıtlı posetlere koyacagim. Böyle yaparsak yıkamaya gerek olmayabilir ama içine sinmezse yıka :)

Bulursan banada söyle nolur sabah 4 buçuğa kadar uyutmadılar...
Kullanışlılar mı pozitif bende sepete ekleyip ekleyip bırakıyorum kaç tane aldın bide

Canım bence iş görürler ya. Öncekilerde karışık koymuştum hallaç pamugu ettiler çantanın içini anamlar Üzerlerine de sticker kagıtlar var düz. Onlara yazacagım neyde ne var diye. Olmazsa düşük derecede bi çeviririm yaa çamaşırlarla. 2 takım aldım ben 6 lı şekilde. 3 büyük 3 küçük çıkıyor belki lazım olur bana ki 3 bebeli olacam ben her türlü sonrasında da kullanırım. Yazlığa git gel yapıyoruzya her hafta.
Bulursan banada söyle nolur sabah 4 buçuğa kadar uyutmadılar...

Kullanışlılar mı pozitif bende sepete ekleyip ekleyip bırakıyorum kaç tane aldın bide

Canim sen cok guzelsin. Elbiselerde benimde bi tanidigimin daha dogrusu yakin arkadasimim dugunu olacak. Hemde ben tanistirdim hemde sahit olacagim. Gercekten elbise bulmak cok zormus. Icine girsem gogsu guzel durmadi. Normalde de zaten zor bu durumda daha da zor. Siyah olani bende trendyolda gormustum. Eger hicbisi bulamazsam onu alirim diyordum. Sonra evde teee cok onceden aldigim bi tulum vardi. Cok indirime girmisti. Normalde m bedenim ama tulum 3xl dusun. Ama cok ucuzdu. Ve giyince terziyle beli hallederim dedim almistim. Kumasi likra tamamen ve suan bana muthis oldu beline lastik yaptirmistim onu kestim direk olduu bu tarz full likrali seylere de bakarsan olabilir diye dusunuyorum. Cunku s m beden arasi biri olarak 3xl almistim o derece de esnek buyukte olsa kucukte olsa giyilebilen bisi bunlar.Tabi tarz model renk vs degisebilir kumasi likra olarak soylemek istedim fikir olarak

Eklentiler

• Screenshot_20230501-145813_Koton.webp
    19 KB · Görüntüleme: 75
Yalnız çok güzelmiş
Resmen bugünler için almışsın

Bu arada evlenmek isteyen tanıdıklarımı sana yönlendiricem bu konuda başarılısın

Yalnız çok güzelmiş
Resmen bugünler için almışsın

Bu arada evlenmek isteyen tanıdıklarımı sana yönlendiricem bu konuda başarılısın
Aslında ilk birilerini tanıştırmamdı ama hakkaten tanıştırırken bunlar evlenir dedim. O kadar emindim. 1 yıl oldu yaklasik 20 mayista dugunleri var biri uniden biri is hayatimdan en yakin arkadaslarim cok mutluyum.

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktur inşallah herkesin bebisi iyidir bugün kontrol vardi 25 hafta 788 gr kilo boy 32 cm dedi ben sadece corasprin ve elenetal 2 kullanıyordum bugün sadece feroglobin demir ilacı verdi başka hiç bir şey vermedi şeker yuklemesi yaptırım mi dedim erken dedi 1 ay sonra kontrol siz hangi vitaminleri kullanıyoruz benim arkadaş hamile 6 tane vitamin kullanıyor balık yağı falan vermesi lazım diye düşündüm vermedi

Büyümüş bebiş maşallah elenetal kullanıyorsan zaten içinde omega falan var canım multivitamin kullanıyorsun zaten

Ah canım, tahmin edebiliyorum. Burada fark ettim ki hiçbir konuda yalnız değilim. 1 kişi bile olsa biri benimle aynı sıkıntıdan muzdarip oluyor. Elbet düzlüğe çıkacağız, ülkece sıkıntıdayız zaten. Sabır diliyorum hepimize.

Ben çooook beğenmiştim isimlerini tamamen yalan beğenmemeleri kesin aklında bir şey var ayrıca birilerine beğendirmek için 9 ay eziyet çekmiyoruz. Valla geceleri bacak ağrımdan yatamaz olunca iyice çilekeş ana moduna girdim ki kimse karışamaz bu kadar zehmetin üstüne bir de adına

Benim cevabımı biliyo o yüzden bana diyemiyo zaten annem demiş kusura bakmayın bana bile karıştırmaz bence sizde hiç bulaşmayın bende dedim beğenmeyen kendi kızlarına koymaz o isimleri olur biter sanki halka açık oylama yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…