- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.781
Öyle ama gercekten ya ben asiri strese girmistim gelsin artik diye onlar da bekliyor ya.. sonra gittiker bi rahatlama geldi. Sonra yine gelmiyor gelmiyor, en son artik 12sinde suyum geldi falan. Hastaneye de geldiler onalr orda ya ben gene bi strese girdim sanci manci yok. O lar gitti sancilarim basladi. Sancilarim baslayinca geri gelmislerKız biz de kuzenimi öyle beklemiştik de , umudu kesip yola çıktık sabahına doğmuştu
Korkma canım hiç bir zarar veremezsin doktorun da dedigi gibi uykuda vicut rahat edecegin senin ve bebek icin uygun pozisyonu aliyor zaten
Ayy evet insan vicdan azabı çekiyor zarar vermekten korkuyorCanim gozden kacmis benimde goremedim. Ben normalde de sag tarafima yatan biriyim. Suan sag sol yatiyorum degismeli. Ama sorun şu ki mesela saga yada soluma yatarken üstte kalan bacagim bi tık ileri atarak uyuyorum karnim sanki hafif eziliyor gibi oluyor bide bebek hareket ediyor o anlarda nasil vicdan yapiyorum sıkıştı mı diye. ona bende uzuluyorum ama dümdüz robot gibide yatilmiyor nolcak bilmiyorum
Pozitifcigim ben de onlardan alicam, kıyafetleri ekstra olarak şeffaf çıtçıtlı posetlere koyacagim. Böyle yaparsak yıkamaya gerek olmayabilir ama içine sinmezse yıka :)Ya kızlar size ne soracagım sürekli unutuyorum. Şu valiz içine konan düzenleyiciler var ya onları da yıkıyor muyuz ben hiç onlara koyup hazırlamamıştım. Güneşimde öyle yapayım diye aldım da varya hani gri fermuarlı bez düzenleyiciler...
Bulursan banada söyle nolur sabah 4 buçuğa kadar uyutmadılar...Günaydın herkese. Geceleri inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum. Kalktığımda sorun yok ama uykuda mahvoluyorum artık. Düzenli yürüyüş yapıyorum egzersiz yapıyorum ekstra magnezyum alıyorum ama sonuç yok . Sol tarafıma yatmaya gayret gösteriyorum kan akışı için. Yastık alıyorum vs ne yaptıysam olmadıyok mudur bunun bi çözümü
Kullanışlılar mı pozitif bende sepete ekleyip ekleyip bırakıyorum kaç tane aldın bideYa kızlar size ne soracagım sürekli unutuyorum. Şu valiz içine konan düzenleyiciler var ya onları da yıkıyor muyuz ben hiç onlara koyup hazırlamamıştım. Güneşimde öyle yapayım diye aldım da varya hani gri fermuarlı bez düzenleyiciler...
Bulursan banada söyle nolur sabah 4 buçuğa kadar uyutmadılar...
Kullanışlılar mı pozitif bende sepete ekleyip ekleyip bırakıyorum kaç tane aldın bide
Bahar kalsiyumu artır dedi onu deniycem bakalım bol süt, yoğurt, peynir yiyorum bugunBulursan banada söyle nolur sabah 4 buçuğa kadar uyutmadılar..
Bende bu ara azalttım ondan sanırımBahar kalsiyumu artır dedi onu deniycem bakalım bol süt, yoğurt, peynir yiyorum bugun
Canim sen cok guzelsin. Elbiselerde benimde bi tanidigimin daha dogrusu yakin arkadasimim dugunu olacak. Hemde ben tanistirdim hemde sahit olacagim. Gercekten elbise bulmak cok zormus. Icine girsem gogsu guzel durmadi. Normalde de zaten zor bu durumda daha da zor. Siyah olani bende trendyolda gormustum. Eger hicbisi bulamazsam onu alirim diyordum. Sonra evde teee cok onceden aldigim bi tulum vardi. Cok indirime girmisti. Normalde m bedenim ama tulum 3xl dusun. Ama cok ucuzdu. Ve giyince terziyle beli hallederim dedim almistim. Kumasi likra tamamen ve suan bana muthis olduGünaydın kızlarsize bir 4 kilo almış son halimi atıcam bana mı bu göbüş çok çıkmış geliyor yoksa etrafın laflarından mı böyle düşünüyorum acaba geçen günde sol bacağıma kramp girdi uyurken ağrısı geçmedi hala iki gündür çekiyorum .birde yengemin kız kardeşini diğer abime istemeye gidicez isteme söz nişan bir arada olcak perşembe gece 2 de evdeydim cuma günü yine öyle iş yoğunluğundan cumartesi günü de çok yoruldum gelinimize elbise bakarken pazar günüde kendime baktım ama hiçbir şeyi yakıştıramadım en sonunda bir elbise aldım ama içime sinmedi bi fikir verin nasıl olmuş iade etsem mi .iş yoğunluğundan vaktimde yok elbise bakmaya bugün bile çalışıyorum Birde cuma günü detaylım olcak 23+6 da benim gibi bu kadar geç yaptıran var mı ? Ve tabiki tetenoz yaptırmaya hala bir türlü vaktim olmadı mayıs sonunda iş yoğunluğu bitiyor haziranda rahat olcak ofis ama dayanamıyorum artık haziranda kaçıcam
Yalnız çok güzelmişCanim sen cok guzelsin. Elbiselerde benimde bi tanidigimin daha dogrusu yakin arkadasimim dugunu olacak. Hemde ben tanistirdim hemde sahit olacagim. Gercekten elbise bulmak cok zormus. Icine girsem gogsu guzel durmadi. Normalde de zaten zor bu durumda daha da zor. Siyah olani bende trendyolda gormustum. Eger hicbisi bulamazsam onu alirim diyordum. Sonra evde teee cok onceden aldigim bi tulum vardi. Cok indirime girmisti. Normalde m bedenim ama tulum 3xl dusun. Ama cok ucuzdu. Ve giyince terziyle beli hallederim dedim almistim. Kumasi likra tamamen ve suan bana muthis oldubeline lastik yaptirmistim onu kestim direk olduu bu tarz full likrali seylere de bakarsan olabilir diye dusunuyorum. Cunku s m beden arasi biri olarak 3xl almistim o derece de esnek buyukte olsa kucukte olsa giyilebilen bisi bunlar.Tabi tarz model renk vs degisebilir kumasi likra olarak soylemek istedim fikir olarak
Aslında ilk birilerini tanıştırmamdıYalnız çok güzelmiş
Resmen bugünler için almışsın
Bu arada evlenmek isteyen tanıdıklarımı sana yönlendiricembu konuda başarılısın
Büyümüş bebiş maşallahMerhaba kızlar uzun zamandır yoktur inşallah herkesin bebisi iyidir bugün kontrol vardi 25 hafta 788 gr kilo boy 32 cm dedi ben sadece corasprin ve elenetal 2 kullanıyordum bugün sadece feroglobin demir ilacı verdi başka hiç bir şey vermedi şeker yuklemesi yaptırım mi dedim erken dedi 1 ay sonra kontrol siz hangi vitaminleri kullanıyoruz benim arkadaş hamile 6 tane vitamin kullanıyor balık yağı falan vermesi lazım diye düşündüm vermedi
Ah canım, tahmin edebiliyorum. Burada fark ettim ki hiçbir konuda yalnız değilim. 1 kişi bile olsa biri benimle aynı sıkıntıdan muzdarip oluyor. Elbet düzlüğe çıkacağız, ülkece sıkıntıdayız zaten. Sabır diliyorum hepimize.Hayatımda olmadığım kadar zordayiz bu ay. Ama geçecek düzlüğe çıkacağız ve bu ay o sıkıntılardan dolayı ay başı gelmek bilmiyor. Bize gireni bilsen nasıl daysniyorsun dersin.
Nasılsınız canlar. Kaç gündür giremedim. Cerito nasılsın
Ben çooook beğenmiştim isimlerini tamamen yalan beğenmemeleri kesin aklında bir şey varCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Benim cevabımı biliyo o yüzden bana diyemiyo zaten annem demiş kusura bakmayın bana bile karıştırmaz bence sizde hiç bulaşmayınBen çooook beğenmiştim isimlerini tamamen yalan beğenmemeleri kesin aklında bir şey varayrıca birilerine beğendirmek için 9 ay eziyet çekmiyoruz. Valla geceleri bacak ağrımdan yatamaz olunca iyice çilekeş ana moduna girdim ki kimse karışamaz bu kadar zehmetin üstüne bir de adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?