2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kaynanalık bunu gerektirir her koşulda karışılcak bir şey bulmaktır asıl görev

Pess. Sanırsın kendisi ana. Ay bana birşeyler oldu sen iyi arayıp saydırmamışsın

Ne kadar ayıp ya. Oğlunun bebeği diye kendisini ana sanan kv nefret ediyorum hadsiz. Bunu duyunca üzüleceğini ve sinirleneceğini akıl edemiyor mu?

Bak normalde demem ve yanlış bulurum ama sal kocanı üzerine görsün.

mydreams93

Dayanamadım eşime söyledim zaten. Hayır normalde kayınvalidemi cidden seviyorum mesela aldıklarımı paylaşıyorum ediyorum böyle olunca kan beynime sıçrıyo 30 yaşında kadınım annem mi caydırcak beni yani zaten inatçıyım şimdi heryere kızlarımın ismini yazdırmazmıyım

Canımm hiç mi hiç yalnız değilsin 4 yıl zar zor burslarla okudum ve sonuç işsizim, geçim çok zor ve gerçekten her şey uçmuş durumda fakat durduk yere olmuyor bunlar yaşanması ya da yaşanmaması gerekiyor bazı şeylerin. Yoksa hepimiz isteriz çocuğumuza kendimize evimize katkıda bulunmak. Sadece yalnız değilsin demek istedim
Beğenmeyenler kendi çocuklarını doğurabilir istediği ismi koyabilir... Annenin ağzına sağlık ya bayıldım Ayrıca 2side muhteşem isimler benim listemde de varlardı hatta

İzmirdeyim

Canım sen doğracaksın kimseyi takma sen eşinle hangi ismi koymak istiyorsan onu koyarsin kalanları çokta tin tin benim eşimin tarafıda kizimin ismini begenmedi örnek isimler söyledi hatta kv bana kusura bakma ben cocugun ismini soyleyemem bocek falan söylerim dedi bende siz kusura bakmayın ama bende baska isim koyamam dedim simdi gel gör ismini mi söyleyemiyorlar haha eyşan eyşan diye arkasinda geziyorlar yavrumun

Yaaa evet iyi ki yalnız değilim ile keşke bu kadar çok kişinin içinde bu konu yara olmamış olsa ikilemi arasındayım. İnşallah hepimiz için her şey çok güzel olur. Teşekkür ederim desteğin için

sjfkaldk KİMSENİN BEĞENMEDİĞİNİ Mİ.... ben kv nefreti tepeye çıkıyo yine. karnında taşıyan ana ile kalbinde taşıyan baba beğenmiş bence gayet yeterli bir çoğunluk. ayrıca isimlerine ben bayıldım, hatta o kadar bayıldım ki eşime de söyledim biz de değerlendiriyoruz şu an. ay sakin de kalma ya, sıç ağzına geç artık herkes haddini bilsin bu ne be.

Kesinliklee kendileri doğurup söylesinler haklarıymış gibi nasıl yorum yapabiliyorlar allahımmm çok teşekkürler
Ay kıyamam ya hepsimi aynı olur

Biz de dün annemle isim bakınıyorduk, artık bi ara sıkıldı kadıncağız hürriyetten gördüğü tüm isimleri söylemeye başladı, goygoya vurduk işi. Babam dedi ki dandik dundik isim söyleyip durma hayatım, çok istiyosan bi tane daha yapalım ona koy sen isim, benim kızımın karnındakine kızım beğenecek ismini. Hal böyleyken, kvdeler bence ağzını açmasın ben düşününce bile darlandım bak.

Ahahahaha fıstıklı tırnaklar çıktı çok teşekkür ederim hayır beğenmek ne demek bizim için anlamlı ki koyduk yani bide kapı süsünü yaptırdım ya bişey olmaz birdaha yaptırırız diyormuş

Kızlar bende oğlumun ismini Recep koyacağım eşimin rahmetli babasının ismi ama eşim istediği için falan değil ben kendisini çok severdim babamdan ayırt etmezdim eşimin ilk evliliğinden 9 yaşında bi oğlu var zamanında koymamış gönlü kırık gitmiş çok merhametli çok sevilen saygı duyulan biriydi sirf ben istediğim için koyuyorum eşim bile şaşırdı benden beklemezdı adamın nasıl gözünü korkutuysam

bişi ılmız yı bi dıhı yıptırırız. bana geliyolar sağdan sağdan İSİMLERİ ÇOK GÜZEL SAKIN DEĞİŞTİRME SAKINNNN

Ben o kısmı kaçırmışım hangi isimleri begendim cnm

Kapı süsünü yolla jdjdhdh

bişi ılmız yı bi dıhı yıptırırız. bana geliyolar sağdan sağdan İSİMLERİ ÇOK GÜZEL SAKIN DEĞİŞTİRME SAKINNNN
Hahahahah değiştirirmiyim kız değiştiresim olsaydı bile o söylendikten sonra değiştirmezdim
Ben o kısmı kaçırmışım hangi isimleri begendim cnm
Doğa duru koyduk canım onu beğenmemişşler
Kapı süsünü yolla jdjdhdh
Ahahahah zaten onu yollayınca teyzeler falan hepsi toplanmış beğenmediklerine karar verilmiş

Fıstıklı kayınvalidelere olan sevgin gözlerimi yaşarttı bacım

Çokta güzel isimler beğenmiyorsa doğursun kendi ozaman koysun istediği ismi hiç kafana takma

Ay bak yine kayınvalidelere şu süreçte biraz yumuşağım da o büyük teyzeler cinnetlik. Bizim de eşimin kuzeni hamile onlar kayınpeder ismi koyacakmış aile geleneğiymiş. Teyzesi biz koymadığımız için bir iki kere şaka yapmış(!) hayırlı olsuna aradı açmadım. Gıcık oluyorum büyğk teyzelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…