- 16 Ocak 2021
- 4.299
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.801
Kaynanalık bunu gerektirir her koşulda karışılcak bir şey bulmaktır asıl görevBenim cevabımı biliyo o yüzden bana diyemiyo zaten annem demiş kusura bakmayın bana bile karıştırmaz bence sizde hiç bulaşmayınbende dedim beğenmeyen kendi kızlarına koymaz o isimleri olur biter sanki halka açık oylama yaptırdık
Dayanamadım eşime söyledim zaten. Hayır normalde kayınvalidemi cidden seviyorum mesela aldıklarımı paylaşıyorum ediyorum böyle olunca kan beynime sıçrıyo 30 yaşında kadınım annem mi caydırcak beni yani zaten inatçıyım şimdi heryere kızlarımın ismini yazdırmazmıyımPess. Sanırsın kendisi ana. Ay bana birşeyler oldu sen iyi arayıp saydırmamışsın
Ne kadar ayıp ya. Oğlunun bebeği diye kendisini ana sanan kv nefret ediyorum hadsiz. Bunu duyunca üzüleceğini ve sinirleneceğini akıl edemiyor mu?
Bak normalde demem ve yanlış bulurum ama sal kocanı üzerine görsün.
mydreams93
Hoşbuldum canım, biliyorum aynı gün olduğumuzuAaa sat aynıben de 28 Kasım. Hayırlı olsun. Hoş geldin
Canımm hiç mi hiç yalnız değilsin 4 yıl zar zor burslarla okudum ve sonuç işsizim, geçim çok zor ve gerçekten her şey uçmuş durumda fakat durduk yere olmuyor bunlar yaşanması ya da yaşanmaması gerekiyor bazı şeylerin. Yoksa hepimiz isteriz çocuğumuza kendimize evimize katkıda bulunmak. Sadece yalnız değilsin demek istedimYa zaten içim biraz sıkılıyordu bir kaç gündür. Dün de maddi açıdan biraz sıkıntıda olduğumuzu iyice fark ettim. 2 senedir evliyiz, bulunduğum şehirde iş imkanları pek kadınlar için uygun olmadığından asla iş bulamadım. Yani bana kalsa bulaşık yıkar, tekstilde çalışır bir şekilde eşime destek olurdum da eşim o yapıda birisi değil istedi ki tamamen içimize sinen bir iş olmadan herhangi bir işe girmeyelim. E bu süreçte ekonomi zaten kötüleşti, tek maaşla iyice zorlanıyoruz. Onu dert ediyorum kendime. Çok kötü hissediyorum ya kendimi nasıl diyim böyle vasıfsız, hiçbir işe yaramayan, tüm hayatı boşa akıp giden bir kadın olarak hissediyorum. Kimseye yük olmayı sevmiyorum. Yine de hissettiklerim doğru ve sevmediğim şeyi de gayet yapıyorum sanırım.
Beğenmeyenler kendi çocuklarını doğurabilir istediği ismi koyabilir... Annenin ağzına sağlık ya bayıldımCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
İzmirdeyimCanım aldım ama eşim kurmuyor. Deprem ihtimali var dedikçe sen erkenden yayılma derdindesin diyor , daha da demem artık... Ama kaliteli geldi bana dışından baktığım kdr. Kremini aldım ben
Bende de ilk gebelikte hemoroid bahane edip sezeryan yaptılar çok pişmanım. Korkudan tamam dedim ama acemiligime geldi...
Canimm inan yasadiklarimizin bir çoğunu her birimiz yaşıyor , korkma o kadar kolay değil korumalı yerde onlar annesi
Canım bu bahsettiğim aynı benim yatış ama tabi elli kere şekil değiştiriyorum uyurkenama pozisyonunu sevmezse zaten farklı bir tekme atıyor ayağımı denk alıyorum
Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu gelsin inşallah bebisin. Hemen ekleyelim hangi sehirdesin?
Ben de @DuckQueen i çok beğendim ama elbiseler ı ıhhh
Canım sen doğracaksın kimseyi takma sen eşinle hangi ismi koymak istiyorsan onu koyarsin kalanları çokta tin tin benim eşimin tarafıda kizimin ismini begenmedi örnek isimler söyledi hatta kv bana kusura bakma ben cocugun ismini soyleyemem bocek falan söylerim dedi bende siz kusura bakmayın ama bende baska isim koyamam dedim simdi gel gör ismini mi söyleyemiyorlar hahaCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Yaaa evet iyi ki yalnız değilim ile keşke bu kadar çok kişinin içinde bu konu yara olmamış olsa ikilemi arasındayım. İnşallah hepimiz için her şey çok güzel olur. Teşekkür ederim desteğin içinCanımm hiç mi hiç yalnız değilsin 4 yıl zar zor burslarla okudum ve sonuç işsizim, geçim çok zor ve gerçekten her şey uçmuş durumda fakat durduk yere olmuyor bunlar yaşanması ya da yaşanmaması gerekiyor bazı şeylerin. Yoksa hepimiz isteriz çocuğumuza kendimize evimize katkıda bulunmak. Sadece yalnız değilsin demek istedim
sjfkaldk KİMSENİN BEĞENMEDİĞİNİ Mİ.... ben kv nefreti tepeye çıkıyo yine. karnında taşıyan ana ile kalbinde taşıyan baba beğenmiş bence gayet yeterli bir çoğunluk. ayrıca isimlerine ben bayıldım, hatta o kadar bayıldım ki eşime de söyledim biz de değerlendiriyoruz şu an. ay sakin de kalma ya, sıç ağzına geç artık herkes haddini bilsin bu ne be.Canım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Kesinliklee kendileri doğurup söylesinler haklarıymış gibi nasıl yorum yapabiliyorlar allahımmm çok teşekkürlerCanımm hiç mi hiç yalnız değilsin 4 yıl zar zor burslarla okudum ve sonuç işsizim, geçim çok zor ve gerçekten her şey uçmuş durumda fakat durduk yere olmuyor bunlar yaşanması ya da yaşanmaması gerekiyor bazı şeylerin. Yoksa hepimiz isteriz çocuğumuza kendimize evimize katkıda bulunmak. Sadece yalnız değilsin demek istedim
Beğenmeyenler kendi çocuklarını doğurabilir istediği ismi koyabilir... Annenin ağzına sağlık ya bayıldımAyrıca 2side muhteşem isimler benim listemde de varlardı hatta
Ay kıyamam ya hepsimi aynı olurCanım sen doğracaksın kimseyi takma sen eşinle hangi ismi koymak istiyorsan onu koyarsin kalanları çokta tin tin benim eşimin tarafıda kizimin ismini begenmedi örnek isimler söyledi hatta kv bana kusura bakma ben cocugun ismini soyleyemem bocek falan söylerim dedi bende siz kusura bakmayın ama bende baska isim koyamam dedim simdi gel gör ismini mi söyleyemiyorlar hahaeyşan eyşan diye arkasinda geziyorlar yavrumun
Biz de dün annemle isim bakınıyorduk, artık bi ara sıkıldı kadıncağız hürriyetten gördüğü tüm isimleri söylemeye başladı, goygoya vurduk işi. Babam dedi ki dandik dundik isim söyleyip durma hayatım, çok istiyosan bi tane daha yapalım ona koy sen isim, benim kızımın karnındakine kızım beğenecek ismini.Benim cevabımı biliyo o yüzden bana diyemiyo zaten annem demiş kusura bakmayın bana bile karıştırmaz bence sizde hiç bulaşmayınbende dedim beğenmeyen kendi kızlarına koymaz o isimleri olur biter sanki halka açık oylama yaptırdık
Ahahahaha fıstıklı tırnaklar çıktısjfkaldk KİMSENİN BEĞENMEDİĞİNİ Mİ.... ben kv nefreti tepeye çıkıyo yine. karnında taşıyan ana ile kalbinde taşıyan baba beğenmiş bence gayet yeterli bir çoğunluk. ayrıca isimlerine ben bayıldım, hatta o kadar bayıldım ki eşime de söyledim biz de değerlendiriyoruz şu an. ay sakin de kalma ya, sıç ağzına geç artık herkes haddini bilsin bu ne be.
bişi ılmız yı bi dıhı yıptırırız. bana geliyolar sağdan sağdanAhahahaha fıstıklı tırnaklar çıktıçok teşekkür ederim hayır beğenmek ne demek bizim için anlamlı ki koyduk yani bide kapı süsünü yaptırdım ya bişey olmaz birdaha yaptırırız diyormuş
Ben o kısmı kaçırmışım hangi isimleri begendim cnmAhahahaha fıstıklı tırnaklar çıktıçok teşekkür ederim hayır beğenmek ne demek bizim için anlamlı ki koyduk yani bide kapı süsünü yaptırdım ya bişey olmaz birdaha yaptırırız diyormuş
Kapı süsünü yolla jdjdhdhDayanamadım eşime söyledim zaten. Hayır normalde kayınvalidemi cidden seviyorum mesela aldıklarımı paylaşıyorum ediyorum böyle olunca kan beynime sıçrıyo 30 yaşında kadınım annem mi caydırcak beni yani zaten inatçıyım şimdi heryere kızlarımın ismini yazdırmazmıyım
Hahahahah değiştirirmiyim kız değiştiresim olsaydı bile o söylendikten sonra değiştirmezdimbişi ılmız yı bi dıhı yıptırırız. bana geliyolar sağdan sağdanİSİMLERİ ÇOK GÜZEL SAKIN DEĞİŞTİRME SAKINNNN
Doğa duru koyduk canım onu beğenmemişşlerBen o kısmı kaçırmışım hangi isimleri begendim cnm
Ahahahah zaten onu yollayınca teyzeler falan hepsi toplanmış beğenmediklerine karar verilmişKapı süsünü yolla jdjdhdh
Fıstıklı kayınvalidelere olan sevgin gözlerimi yaşarttı bacımBiz de dün annemle isim bakınıyorduk, artık bi ara sıkıldı kadıncağız hürriyetten gördüğü tüm isimleri söylemeye başladı, goygoya vurduk işi. Babam dedi ki dandik dundik isim söyleyip durma hayatım, çok istiyosan bi tane daha yapalım ona koy sen isim, benim kızımın karnındakine kızım beğenecek ismini.Hal böyleyken, kvdeler bence ağzını açmasın ben düşününce bile darlandım bak.
Çokta güzel isimlerHahahahah değiştirirmiyim kız değiştiresim olsaydı bile o söylendikten sonra değiştirmezdim
Doğa duru koyduk canım onu beğenmemişşler
Ahahahah zaten onu yollayınca teyzeler falan hepsi toplanmış beğenmediklerine karar verilmiş
Ay bak yine kayınvalidelere şu süreçte biraz yumuşağım da o büyük teyzeler cinnetlik. Bizim de eşimin kuzeni hamile onlar kayınpeder ismi koyacakmış aile geleneğiymiş. Teyzesi biz koymadığımız için bir iki kere şaka yapmış(!) hayırlı olsuna aradı açmadım. Gıcık oluyorum büyğk teyzelereHahahahah değiştirirmiyim kız değiştiresim olsaydı bile o söylendikten sonra değiştirmezdim
Doğa duru koyduk canım onu beğenmemişşler
Ahahahah zaten onu yollayınca teyzeler falan hepsi toplanmış beğenmediklerine karar verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?