- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.821
Ay bide gülerek şaf sokmalarrrAy bak yine kayınvalidelere şu süreçte biraz yumuşağım da o büyük teyzeler cinnetlik. Bizim de eşimin kuzeni hamile onlar kayınpeder ismi koyacakmış aile geleneğiymiş. Teyzesi biz koymadığımız için bir iki kere şaka yapmış(!) hayırlı olsuna aradı açmadım. Gıcık oluyorum büyğk teyzelere
Canım benim baya var ama beyaz renkte kokusuz seninkinde koku var mı doktora yazdığımda normal demişti zaten mesaneyi sıkıştırıyolar hissediyorumKizlar ya benim cok akintim geliyor. Haraketlerinde cok sukur bi azalma bi gariplik hissetmiyorum. Cok asagidan vuruyor ama zaten o sekildeydi. Ama baya akintim var. Ayaga kalkinca iyyyk bisi geldi oluyorum. Rengide baya sari. Bayadir bu sikayetim var. En son gittigimde ayin 12 siydi. Solemistim. Suyunu kontrol edince suyu iyi demisti. Bu biraz daha yogun kivamli zaten tam su gibi degil. Bilmiyorum ama endise ediyorum. Biliyosunuz isten de ciktim ya maddi olarak zirt pirt gitmekte istemiyorum.hepimizdr akinti durumu var degil mi yalniz degilim olagan bisi ?
Kendi çocuklarına ne isim koydular acaba bu herşeyi beğenmeyenlerEşimle kız bekliyorduk nedense hatta Eyşana yakın isim olarak Efnan düşünmüştük eşimin tarafı duyunca aa nasıl isim bu böyle daha güzel isim bulamadinizmi falan demişlerdi
Var canım. Ben son gittiğimde fitil yazdırdım renk değiştiği için. Normal dedi ama ben çok rahatsız olduğum için yazıverdi. Kokusuz ise hiç dert etme.Kizlar ya benim cok akintim geliyor. Haraketlerinde cok sukur bi azalma bi gariplik hissetmiyorum. Cok asagidan vuruyor ama zaten o sekildeydi. Ama baya akintim var. Ayaga kalkinca iyyyk bisi geldi oluyorum. Rengide baya sari. Bayadir bu sikayetim var. En son gittigimde ayin 12 siydi. Solemistim. Suyunu kontrol edince suyu iyi demisti. Bu biraz daha yogun kivamli zaten tam su gibi degil. Bilmiyorum ama endise ediyorum. Biliyosunuz isten de ciktim ya maddi olarak zirt pirt gitmekte istemiyorum.hepimizdr akinti durumu var degil mi yalniz degilim olagan bisi ?
Ayol herşeye de bir yorum ğfEşimle kız bekliyorduk nedense hatta Eyşana yakın isim olarak Efnan düşünmüştük eşimin tarafı duyunca aa nasıl isim bu böyle daha güzel isim bulamadinizmi falan demişlerdi
Canım yalnız değilsin benimde akıntım bir tık fazlalaştıKizlar ya benim cok akintim geliyor. Haraketlerinde cok sukur bi azalma bi gariplik hissetmiyorum. Cok asagidan vuruyor ama zaten o sekildeydi. Ama baya akintim var. Ayaga kalkinca iyyyk bisi geldi oluyorum. Rengide baya sari. Bayadir bu sikayetim var. En son gittigimde ayin 12 siydi. Solemistim. Suyunu kontrol edince suyu iyi demisti. Bu biraz daha yogun kivamli zaten tam su gibi degil. Bilmiyorum ama endise ediyorum. Biliyosunuz isten de ciktim ya maddi olarak zirt pirt gitmekte istemiyorum.hepimizdr akinti durumu var degil mi yalniz degilim olagan bisi ?
Aynen sanki kendiler çok iyi isimler düşünmuş koymuş gibiKendi çocuklarına ne isim koydular acaba bu herşeyi beğenmeyenler
Aynen valla o yuzden kimseyi takmıyorum eşime de söyluyorum ben doğracam kimseyin söz hakki yok karışanın ağzına terlikle vurasım varAyol herşeye de bir yorum ğf
Jdjdhs bence de hakedene vurmak lazım zaten. Hadsizlik ya başka birşey değil.Aynen sanki kendiler çok iyi isimler düşünmuş koymuş gibiustune benim doğracağim cocağa da karışma hakkı buluyorlar
Aynen valla o yuzden kimseyi takmıyorum eşime de söyluyorum ben doğracam kimseyin söz hakki yok karışanın ağzına terlikle vurasım var
Canım benimde akıntım oluyor benim beyaz şeffaf ama akıntı oluyor bayağıKizlar ya benim cok akintim geliyor. Haraketlerinde cok sukur bi azalma bi gariplik hissetmiyorum. Cok asagidan vuruyor ama zaten o sekildeydi. Ama baya akintim var. Ayaga kalkinca iyyyk bisi geldi oluyorum. Rengide baya sari. Bayadir bu sikayetim var. En son gittigimde ayin 12 siydi. Solemistim. Suyunu kontrol edince suyu iyi demisti. Bu biraz daha yogun kivamli zaten tam su gibi degil. Bilmiyorum ama endise ediyorum. Biliyosunuz isten de ciktim ya maddi olarak zirt pirt gitmekte istemiyorum.hepimizdr akinti durumu var degil mi yalniz degilim olagan bisi ?
mflsmgşdkflsdö ya bana inanmıcanız ama benim kv başlarda hiç böyle değildi, nişanlıyken kendi kızından daha çok severdi nerdeyse her gün arardı, prensesim derdi cart curt derdi. meğer karışacak bir şey yok diyeymiş, evlendik bi başladı çocuk ne zaman sorusuyla, ondan sonra sorduğum sormadığım her şeye fikir vermeye başladıFıstıklı kayınvalidelere olan sevgin gözlerimi yaşarttı bacım
İnsanın hevesini kırmaya ne kadar da bayılıyorlarCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Canım imza atılınca kayınvalidelik yükleniyor bence. Hak mı görüyorlar acaba her boka yorum yapmayı anlamıyorum. Ben şanslıyım o konuda karışmaz kayınvalidem. Zaten karışmaya niyetlense bile püskürtürüm bilir. Ama genelinde var bu hadsizlik. Bir insana çocuk sorulmaz ya. Torunu olacak olması özel hayata müdahale hakkı vermiyor insanlara kusura bakmasınlar.mflsmgşdkflsdö ya bana inanmıcanız ama benim kv başlarda hiç böyle değildi, nişanlıyken kendi kızından daha çok severdi nerdeyse her gün arardı, prensesim derdi cart curt derdi. meğer karışacak bir şey yok diyeymiş, evlendik bi başladı çocuk ne zaman sorusuyla, ondan sonra sorduğum sormadığım her şeye fikir vermeye başladıbende hiç sevmem sormadığım halde fikir verilmesini ipler orda kopuyo bende, yoksa öyle kıskanç haset biri asla değildir iyi de denebilir gıyabında torun torun diye darlayıp en son geçen hafta Pazar günü konuşmuş olmamız dışında problem yok mesela şu anda da
Bak kv lerin hepsi aynımflsmgşdkflsdö ya bana inanmıcanız ama benim kv başlarda hiç böyle değildi, nişanlıyken kendi kızından daha çok severdi nerdeyse her gün arardı, prensesim derdi cart curt derdi. meğer karışacak bir şey yok diyeymiş, evlendik bi başladı çocuk ne zaman sorusuyla, ondan sonra sorduğum sormadığım her şeye fikir vermeye başladıbende hiç sevmem sormadığım halde fikir verilmesini ipler orda kopuyo bende, yoksa öyle kıskanç haset biri asla değildir iyi de denebilir gıyabında torun torun diye darlayıp en son geçen hafta Pazar günü konuşmuş olmamız dışında problem yok mesela şu anda da
Ay yok kız daha çok hoşuma gidiyo şimdi o isimleri koymakİnsanın hevesini kırmaya ne kadar da bayılıyorlar
Canım hafif enfeksiyon olmuşsundur belki, bol su içKizlar ya benim cok akintim geliyor. Haraketlerinde cok sukur bi azalma bi gariplik hissetmiyorum. Cok asagidan vuruyor ama zaten o sekildeydi. Ama baya akintim var. Ayaga kalkinca iyyyk bisi geldi oluyorum. Rengide baya sari. Bayadir bu sikayetim var. En son gittigimde ayin 12 siydi. Solemistim. Suyunu kontrol edince suyu iyi demisti. Bu biraz daha yogun kivamli zaten tam su gibi degil. Bilmiyorum ama endise ediyorum. Biliyosunuz isten de ciktim ya maddi olarak zirt pirt gitmekte istemiyorum.hepimizdr akinti durumu var degil mi yalniz degilim olagan bisi ?
Selam canimmSelam canimben de cok giremiyorum simdi rastgele bi sayfadan biraz bakayim size dedim.
Canim daha dönecek yerleri cok var tam olarak unuttum kacinci haftadan sonraydi o bas asagi olma durumu ama var sanirim daha. Benim bebis de genelde yan pozisyonda ayaklari sag bas tarafi solumda, ama bazen asagilsrda da hissediyorum sanirim kipirdanip dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?