2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar ya benim cok akintim geliyor. Haraketlerinde cok sukur bi azalma bi gariplik hissetmiyorum. Cok asagidan vuruyor ama zaten o sekildeydi. Ama baya akintim var. Ayaga kalkinca iyyyk bisi geldi oluyorum. Rengide baya sari. Bayadir bu sikayetim var. En son gittigimde ayin 12 siydi. Solemistim. Suyunu kontrol edince suyu iyi demisti. Bu biraz daha yogun kivamli zaten tam su gibi degil. Bilmiyorum ama endise ediyorum. Biliyosunuz isten de ciktim ya maddi olarak zirt pirt gitmekte istemiyorum. hepimizdr akinti durumu var degil mi yalniz degilim olagan bisi ?

Ay bide gülerek şaf sokmalarrr

Canım benim baya var ama beyaz renkte kokusuz seninkinde koku var mı doktora yazdığımda normal demişti zaten mesaneyi sıkıştırıyolar hissediyorum

Eşimle kız bekliyorduk nedense hatta Eyşana yakın isim olarak Efnan düşünmüştük eşimin tarafı duyunca aa nasıl isim bu böyle daha güzel isim bulamadinizmi falan demişlerdi
Kendi çocuklarına ne isim koydular acaba bu herşeyi beğenmeyenler

Var canım. Ben son gittiğimde fitil yazdırdım renk değiştiği için. Normal dedi ama ben çok rahatsız olduğum için yazıverdi. Kokusuz ise hiç dert etme.

Canım yalnız değilsin benimde akıntım bir tık fazlalaştı

Kendi çocuklarına ne isim koydular acaba bu herşeyi beğenmeyenler
Aynen sanki kendiler çok iyi isimler düşünmuş koymuş gibi ustune benim doğracağim cocağa da karışma hakkı buluyorlar
Ayol herşeye de bir yorum ğf
Aynen valla o yuzden kimseyi takmıyorum eşime de söyluyorum ben doğracam kimseyin söz hakki yok karışanın ağzına terlikle vurasım var

Jdjdhs bence de hakedene vurmak lazım zaten. Hadsizlik ya başka birşey değil.

Canım benimde akıntım oluyor benim beyaz şeffaf ama akıntı oluyor bayağı

Fıstıklı kayınvalidelere olan sevgin gözlerimi yaşarttı bacım
mflsmgşdkflsdö ya bana inanmıcanız ama benim kv başlarda hiç böyle değildi, nişanlıyken kendi kızından daha çok severdi nerdeyse her gün arardı, prensesim derdi cart curt derdi. meğer karışacak bir şey yok diyeymiş, evlendik bi başladı çocuk ne zaman sorusuyla, ondan sonra sorduğum sormadığım her şeye fikir vermeye başladı bende hiç sevmem sormadığım halde fikir verilmesini ipler orda kopuyo bende, yoksa öyle kıskanç haset biri asla değildir iyi de denebilir gıyabında torun torun diye darlayıp en son geçen hafta Pazar günü konuşmuş olmamız dışında problem yok mesela şu anda da

İnsanın hevesini kırmaya ne kadar da bayılıyorlar

Canım imza atılınca kayınvalidelik yükleniyor bence. Hak mı görüyorlar acaba her boka yorum yapmayı anlamıyorum. Ben şanslıyım o konuda karışmaz kayınvalidem. Zaten karışmaya niyetlense bile püskürtürüm bilir. Ama genelinde var bu hadsizlik. Bir insana çocuk sorulmaz ya. Torunu olacak olması özel hayata müdahale hakkı vermiyor insanlara kusura bakmasınlar.

Jdjdhjd kızım torunu yaptırdı diye diye artık sevmeden sevmeye

Bak kv lerin hepsi aynı köprüyü geçene kadar ayıya dayı derler hesabı onlarınki allah var şimdi benim kv hiç birsey için karışmaz kendi fikrini söyler ama böyle yap şöyle yap demez zaten istesede diyemez 2300 km uzağız kv den uzak olmak çok güzel birşey en azından özleyebiliyoruz bir birimizi senede bir

Canım hafif enfeksiyon olmuşsundur belki, bol su iç

Selam canimmevet oyleymis cogumuzda yanlarda hissediyomus.arada yaz ama ozletme

mydreams93 ay bu kayinvalideler biseye karismasalar olmaz!!! Bak cidden bende basta sever deger verirdim hala veriyorum cidden dusunceli ama cok karisiyor herseye. 10 gundur ordaydik bayramda felan. Surekli isim onerdi durdu begenmiyorum. Gitmis 4 numara cocuk bezi veriyor markasi duyulmamis neymis ucuza almis. Ya 4 numara bezi yenidogan bebege takmami istiyor gelde kafayi yeme. Cidden anlamiyor bazi seyleri. Bende almadm esimde anne birak 4 numara bu diyo olsun sizi 10 gun gotururdu diyo. Gelde dellenme ayrica isimleri cok guzel kizlarin. Desin dursunlar hicc umursama. Bende Miray koyacagim insallah. Ama kesin karar vermedim henuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…