2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sari akinti bende de cok oluyodu sizlamada vardi azck. Doktorum üromisin sase verdi. Tek kullanimlik. Gecti cok şükür canim. Simdi sadece beyaz akintim oluyor oda normalmis

fmsşfmşsfk deseydin ya annecim bu sizi de 10 gün götürür alın siz kullanın

Bence de imzayla bir geliyor Ya aslında aramaması hiç sorun değil, ben telefonda konuşmaktan hoşlanmıyorum kendi ailemle de genelde mesajlaşırım zaten. Huyum bu. Sorun olan bu huyumu bildiği halde her aradığında ARADA SEN DE ARA demesi. Aramayacam arkadaş, yok ki benim konuşacak bir şeyim
Benimki bir ara arka mahalleye taşınıyodu... Bize çok yakın değiller,çok da görüşmüyoruz iş güç derken vakit kalmıyor ama işte benim eşimin taraf kadınları biraz öyle ya. Annesi, anneannesi, teyzesi falan her bir şeye karışırlar, her konuda bir bilgileri ve fikirleri vardır ve bunlar dünyanın en iyisidir.

Renksiz yada açık sarı ise ve belirgin kokusu yoksa normal dedi doktorum. Bende de oluyor uzun zamandır. Özellikle fazla yürüdüysem yada oturduğum yerden kalkınca. Bulduğum tek çözüm günlük ped. Parfümsüz olmalı günlük ped de. Mavi-yeşil renkli amblemi olan kozmetik zincirinin kendi markası güzel.

Şu soruyu es geçmeyelim arkadaşlar birebir ben yazmışım gibi aynısını ben soracaktım.

Festiiii kendine gel sen erkek annesisin

Kizlar aslinda biraz kokusu da var. Yani dun kilotlucorap giymistim. Terliyorum da haliyle bide o islaklik ekleniyor. Kendime de bi koku geldi. Ben daha bisi demeden esim soledi senden bir koku geliyor diye. ben doktoruma bi yazayim olmadi. Tesekkurler hepinize. Rengi de sari ama garip bi sari olmaya basladi. Yesillendi desem yeri gene hala sari derim ama sac renginde de yesillenen sari varya o sekilde olmaya basladi. Gunluk ped surekli takiyorum parfumsuz sekilde. Gunde 5 6 kere coook biriktigi icin degistirir oldum. Onceleri az akinti oldu diye degistirirdim. Simdi doldu diye resmen.

Benimde park yatak kanz withme içine yatak mı almamız gerekiyor ? Hiç bilmiyom bende yorumları görünce sorim dedim

Hafif bir enfeksiyon olmuş olabilir canım. Kuvvetle muhtemel fitil önerir. Ama mutlaka yaz doktoruna

Ayy Mirayda çok güzelmişş iyi dayanmışsın arkadaşım 10 gün
Kız beni parçalarlar ağzımı açarsam djjdhd
Ahahahahah sen öyle olmazsın festi seni sevilen kaynana kategorisinde tutuyoruz
Benimde park yatak kanz withme içine yatak mı almamız gerekiyor ? Hiç bilmiyom bende yorumları görünce sorim dedim
Canım bizim içinde hiçbir yükselti yoktu kendi süngeride yoktu yatak aldık

Kızlar birşey sormak istiyorum ben bu reflü yastiği almiştim kizima ama hiç kulanmadım ilk aylar hep saga sol yatırdığimız için kulanamadim aslında siz
Ne düşünüyorsunuz bu konuda şimdi kulamalımıyım ya da hangi aydan sonra kulanılır

Eklentiler

• 1C89EFE2-FBCA-425E-B04F-7026EF12A825.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar reflu yatagi konusu geciyor. Bana oglumda cocuk doktorumuz ayrica bir pazarlama taktigi oldugunu cocugun yatis konumuna gore normal aldiginiz yatagin egimlenebilmesi icin yatak altina carsaf vs konularak egim verilebilcegini soylemisti. Biz o sekilde kullandik normal yatagini. Belli belirsizden bi tik fazla kalinlastirinca altini oluyor

Bende böyle düşünüyorum o yüzden almayacağım. Bir doktorun da bunu söylemesi çok hoşuma gitti
Gerek olursa alırım ve ya yöntem geliştiriirm ama şimdiden almayacağım. Ben yataşın 2 yüzeyli bir yatağını aldım. Gerçi daha gelmedi ama içime o sindi. Normal klasik bebiş yatağı.

Aynen canım şimdi bakar falan çekinebiliriö doğuma yakın geçmezse söyleyim
Ayni sorun bende de var. Hic muayene etmedi cnm, proctoloc ve anestol verdi. Ben cok gec soyledim doktora, gecer diye baya bekledim. Ilac verdi kullanmadim. Simdi ilaclara ragmen gecmiyor. Gecer gibi oluyor ya da hafifliyor sonra durduk yere artiyor. Doktor da gecmez dedi zaten. Hormonlardan malesef. Baharat, aci filan yemiyorum. Bence beklemeden soyle. Belki ben de erken donem ilac kullansam, gecerdi, boyle kronik bir hal almazdi.

Selam canimmevet oyleymis cogumuzda yanlarda hissediyomus.arada yaz ama ozletme
Firsat buldukca girmeye calisiyorum canim ama herseyi okuyamiyorum umarim herkes iyidir. Ben de hareket etmekte zorlaniyorum cok, bazrn de bir hisim toparlanip cikiyorum yürüyüse, hava hep güzel olsa burda daha cok yürücem ama nerdee

İyi akşamlar hanımlar bir konuda danışmak istiyorum
Bebegimin bagirsaginda parlaklık var dedi ultrason da perinatoloji bölümünde de bakıldı var dedi ve down sendromu riski var dedi
3 lu tarama testinde de risk grubunda olduğumu söyledi doktor ve bunu testi yaptıktan bir buçuk ay sonra söyledi bana çok dikkatsiz bir doktora denk gelmişim
Aranızda yaşayan var mı bu durumla karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…