2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde park yatak kanz withme içine yatak mı almamız gerekiyor ? Hiç bilmiyom bende yorumları görünce sorim dedim
Ben elele madre alımdım içinden ince bişey çıktı ama güvenemedim ona yataşın cottony diye bi yatağı var ondan aldım içine

Benimde park yatak kanz withme içine yatak mı almamız gerekiyor ? Hiç bilmiyom bende yorumları görünce sorim dedim
Ben park yatak içine yataş twiny aldım geçen indirimdelerdi hala indirimde olabilirler canım hatta burdan bir arkadaş söylemişti sağolsun

Merhaba kızlar, birkaç gündür sol göğsümün altında mide üstünde diyebiliriz böyle kas ağrısı gibi bir ağrı oluyor sıkışma gibi rahatsız bir his. Kasılma mı diye korktum önce ama bebek bu kadar yukarda değildir sanırım daha benzer şey yaşayan var mı aramızda? Midemi yukarı mı itiyor acaba diye düşündüm bebiş

Valla 2 gündür benim de ağrıtmadığı yer kalmadı. Dalak şişmesi gibi bir bu taraf bir o taraf ağrıyor şimdi iyiyim şükür... Arada kasılıyor da az az toplanıyor. Bir de bu aralar bacaklarımı ayırıyorlar gibi ağrıyor...

Bende cok cabuk yoruluyorum artik hareketlerim kisitlanmaya basladi ama haftaya 7. Ayima giriyorum artik normal boyle olmamiz bence canim. Mesela azcik yorulayim vajinam agriyor hafiften

Kizlar kafam cok karıştı. Bu atlet olarak kullanacagimiz zibinlari
  1. 6 adet çıtçıtlı badi kolsuz
  2. 6 adet çıtçıtlı badi kısa kol
  3. 4 adet çıtçıtlı badi uzun kol
Seklinde alacagim. Fakat 0-3 kac tane 3-6 kac tane olmali icinde karar veremedim. Nasil aldiniz siz??

Teşekkür ederim canım gerçekten çok zor iyi denk gelmiş sana valla internetten bakmak için geç kaldım biraz ama mağazalarda tulumları da deneyebilirim hep elbiseden gittim ben kolay olsun diye

Yazdım yazdım sildim ben bile burdan çok sinirlendim seni düşünemiyorum canım

Günde 10 kez değiştirsem iç çamaşırımı 10 kez batar canım öyle bir akıntı var bende de almıştım artık sorgulamıyorum

Teşekkür ederim canım gerçekten çok zor iyi denk gelmiş sana valla internetten bakmak için geç kaldım biraz ama mağazalarda tulumları da deneyebilirim hep elbiseden gittim ben kolay olsun diye
Koton un party wear elbiseleri ve tulumlari bu sekilde full likrali. Likra mi denir hatta kumasa emin olamiyorum. Ne kadar ceksen o kadar genisliyor ama ole soyleyeyim. O acidan eger model begenebilirsen kullanimi cok kolay oluyor.

Yarısını 3-6 ay yarısını 0-3 al kuzum

Ben tamamen gorumcemin yeni doğan kızında yaşadıklarını söylemek istiyorum .her bebek bir olmuyor kimi bebek çok kusuyor reflu den kaynaklı. Bu da min 1 yaşına kadar devam ediyor . Bir gün bebis kusmuş. Hepsi sen akciğerine git Bi bakıyor mosmor kesilmiş bebek daha 7- 8 günlüktü. 1 ay hastanede yattı. Daha yeni toparlanıyor. Benim ilk işim reflu yatağı almak oldu her türlü kullanicam yani bir süre.

C Cerito nasılsın canım? Bugun ölçüm yapılacaktı,inşallah haberler iyiydir

C Cerito Canim ölcümün vardi bugün. Doktorun gelcekti konusmaya. Son durumlar nedir
kızlar merhaba ,malesef bugün ölçüm yapılmadı.yarın yapılacak diye düşünüyorum şu an .ekstra bi durum olmazsa.Hiç girmek istemedi canım bugün.Biraz psikolojik olarak yorgunum sanırım.Bilinmezlikten yoruldum gibi .Bişey duyamamaktan yoruldum .Sürekli sancı ölçüyorlar sancı yok okey ama bu işin sonu nereye varacak kimse bişey söylemiyor.Bu beni çok yordu.Halka mı takılacak ,fitille mi devam sadece .10 gün oldu benim kafamın içi sorularla dolu ve gerçekten beklediğim ilgiyi mi göremedim yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum yarın umarım benim için biraz daha net bir gün olacak.

Ay doğru mu okudum diye bi kaç kez okudum.MAALESEF Doğru okumuşum.Çok doluyum kayınvalidelere saç baş dalınabilecek düzeydeymiş seninki de

Bende cok cabuk yoruluyorum artik hareketlerim kisitlanmaya basladi ama haftaya 7. Ayima giriyorum artik normal boyle olmamiz bence canim. Mesela azcik yorulayim vajinam agriyor hafiften
Sen nasil haftaya 7ci aya giriyorsun canim,sen benden ondesinuygulamada 182ci günden itibaren 7ci aya girmiş olduk

Ah çok üzüldüm geçmiş olsun ben kızımda hiç oyle birşey yaşamadım kulanma gereği de duymadım inşallah bunda da öyle olur. İnşallah görumcenin cocuğu da biran önce toparlar allah kimseye yaşatmasın

Yazdım yazdım sildim ben bile burdan çok sinirlendim seni düşünemiyorum canım
Aman boşver canım kendi kendine çabalıyo işte
Ay doğru mu okudum diye bi kaç kez okudum.MAALESEF Doğru okumuşum.Çok doluyum kayınvalidelere saç baş dalınabilecek düzeydeymiş seninki de
Doğru doğru ceritom bende ilk doğrumu duydum oldumda olsun uğraşsın kendi kendine ben yine bildiğimden devam

Aman boşver canım kendi kendine çabalıyo işte

Doğru doğru ceritom bende ilk doğrumu duydum oldumda olsun uğraşsın kendi kendine ben yine bildiğimden devam
Kendini düşünerek çok yormasın bence ya

Sen nasil haftaya 7ci aya giriyorsun canim,sen benden ondesinuygulamada 182ci günden itibaren 7ci aya girmiş olduk
Uygulamayı bilmem ama 6ci ay 28+0 bitiyor ve 28+1 7ci aya girmiş oluyorsun aslında her zaman 1 hafta önden girmiş oluyorsun 28+1 değilde 29+1 den sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…