- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.861
Ben elele madre alımdım içinden ince bişey çıktı ama güvenemedim ona yataşın cottony diye bi yatağı var ondan aldım içineBenimde park yatak kanz withme içine yatak mı almamız gerekiyor ? Hiç bilmiyom bende yorumları görünce sorim dedim
Ben park yatak içine yataş twiny aldım geçen indirimdelerdi hala indirimde olabilirler canım hatta burdan bir arkadaş söylemişti sağolsunBenimde park yatak kanz withme içine yatak mı almamız gerekiyor ? Hiç bilmiyom bende yorumları görünce sorim dedim
Bende cok cabuk yoruluyorum artik hareketlerim kisitlanmaya basladi ama haftaya 7. Ayima giriyorum artik normal boyle olmamiz bence canim. Mesela azcik yorulayim vajinam agriyor hafiftenFirsat buldukca girmeye calisiyorum canimama herseyi okuyamiyorum umarim herkes iyidir. Ben de hareket etmekte zorlaniyorum cok, bazrn de bir hisim toparlanip cikiyorum yürüyüse, hava hep güzel olsa burda daha cok yürücem ama nerdee
Teşekkür ederim canım gerçekten çok zor iyi denk gelmiş sana vallaCanim sen cok guzelsin. Elbiselerde benimde bi tanidigimin daha dogrusu yakin arkadasimim dugunu olacak. Hemde ben tanistirdim hemde sahit olacagim. Gercekten elbise bulmak cok zormus. Icine girsem gogsu guzel durmadi. Normalde de zaten zor bu durumda daha da zor. Siyah olani bende trendyolda gormustum. Eger hicbisi bulamazsam onu alirim diyordum. Sonra evde teee cok onceden aldigim bi tulum vardi. Cok indirime girmisti. Normalde m bedenim ama tulum 3xl dusun. Ama cok ucuzdu. Ve giyince terziyle beli hallederim dedim almistim. Kumasi likra tamamen ve suan bana muthis oldubeline lastik yaptirmistim onu kestim direk olduu bu tarz full likrali seylere de bakarsan olabilir diye dusunuyorum. Cunku s m beden arasi biri olarak 3xl almistim o derece de esnek buyukte olsa kucukte olsa giyilebilen bisi bunlar.Tabi tarz model renk vs degisebilir kumasi likra olarak soylemek istedim fikir olarak
Yazdım yazdım sildim ben bile burdan çok sinirlendim seni düşünemiyorum canımCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Günde 10 kez değiştirsem iç çamaşırımı 10 kez batar canım öyle bir akıntı var bende de almıştım artık sorgulamıyorumKizlar ya benim cok akintim geliyor. Haraketlerinde cok sukur bi azalma bi gariplik hissetmiyorum. Cok asagidan vuruyor ama zaten o sekildeydi. Ama baya akintim var. Ayaga kalkinca iyyyk bisi geldi oluyorum. Rengide baya sari. Bayadir bu sikayetim var. En son gittigimde ayin 12 siydi. Solemistim. Suyunu kontrol edince suyu iyi demisti. Bu biraz daha yogun kivamli zaten tam su gibi degil. Bilmiyorum ama endise ediyorum. Biliyosunuz isten de ciktim ya maddi olarak zirt pirt gitmekte istemiyorum.hepimizdr akinti durumu var degil mi yalniz degilim olagan bisi ?
Koton un party wear elbiseleri ve tulumlari bu sekilde full likrali. Likra mi denir hatta kumasa emin olamiyorum. Ne kadar ceksen o kadar genisliyor ama ole soyleyeyim. O acidan eger model begenebilirsen kullanimi cok kolay oluyor.Teşekkür ederim canım gerçekten çok zor iyi denk gelmiş sana vallainternetten bakmak için geç kaldım biraz ama mağazalarda tulumları da deneyebilirim hep elbiseden gittim ben kolay olsun diye
Kizlar kafam cok karıştı. Bu atlet olarak kullanacagimiz zibinlari
Seklinde alacagim. Fakat 0-3 kac tane 3-6 kac tane olmali icinde karar veremedim. Nasil aldiniz siz??
- 6 adet çıtçıtlı badi kolsuz
- 6 adet çıtçıtlı badi kısa kol
- 4 adet çıtçıtlı badi uzun kol
Ben tamamen gorumcemin yeni doğan kızında yaşadıklarını söylemek istiyorum .her bebek bir olmuyor kimi bebek çok kusuyor reflu den kaynaklı. Bu da min 1 yaşına kadar devam ediyor . Bir gün bebis kusmuş. Hepsi sen akciğerine git Bi bakıyor mosmor kesilmiş bebek daha 7- 8 günlüktü. 1 ay hastanede yattı. Daha yeni toparlanıyor. Benim ilk işim reflu yatağı almak oldu her türlü kullanicam yani bir süre.Kızlar birşey sormak istiyorum ben bu reflü yastiği almiştim kizima ama hiç kulanmadım ilk aylar hep saga sol yatırdığimız için kulanamadim aslında siz
Ne düşünüyorsunuz bu konuda şimdi kulamalımıyım ya da hangi aydan sonra kulanılır
kızlar merhaba ,malesef bugün ölçüm yapılmadı.yarın yapılacak diye düşünüyorum şu an .ekstra bi durum olmazsa.Hiç girmek istemedi canım bugün.Biraz psikolojik olarak yorgunum sanırım.Bilinmezlikten yoruldum gibi .Bişey duyamamaktan yoruldum .Sürekli sancı ölçüyorlar sancı yok okey ama bu işin sonu nereye varacak kimse bişey söylemiyor.Bu beni çok yordu.Halka mı takılacak ,fitille mi devam sadece .10 gün oldu benim kafamın içi sorularla dolu ve gerçekten beklediğim ilgiyi mi göremedim yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum
Ay doğru mu okudum diye bi kaç kez okudum.MAALESEF Doğru okumuşum.Çok doluyum kayınvalidelere saç baş dalınabilecek düzeydeymiş seninki deCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Sen nasil haftaya 7ci aya giriyorsun canim,sen benden ondesinBende cok cabuk yoruluyorum artik hareketlerim kisitlanmaya basladi ama haftaya 7. Ayima giriyorum artik normal boyle olmamiz bence canim. Mesela azcik yorulayim vajinam agriyor hafiften
Ah çok üzüldüm geçmiş olsun ben kızımda hiç oyle birşey yaşamadım kulanma gereği de duymadım inşallah bunda da öyle olur. İnşallah görumcenin cocuğu da biran önce toparlar allah kimseye yaşatmasınBen tamamen gorumcemin yeni doğan kızında yaşadıklarını söylemek istiyorum .her bebek bir olmuyor kimi bebek çok kusuyor reflu den kaynaklı. Bu da min 1 yaşına kadar devam ediyor . Bir gün bebis kusmuş. Hepsi sen akciğerine git Bi bakıyor mosmor kesilmiş bebek daha 7- 8 günlüktü. 1 ay hastanede yattı. Daha yeni toparlanıyor. Benim ilk işim reflu yatağı almak oldu her türlü kullanicam yani bir süre.
Ah keşke öyle olsaSen nasil haftaya 7ci aya giriyorsun canim,sen benden ondesinuygulamada 182ci günden itibaren 7ci aya girmiş olduk
Aman boşver canım kendi kendine çabalıyo işteYazdım yazdım sildim ben bile burdan çok sinirlendim seni düşünemiyorum canım
Doğru doğru ceritom bende ilk doğrumu duydum oldumdaAy doğru mu okudum diye bi kaç kez okudum.MAALESEF Doğru okumuşum.Çok doluyum kayınvalidelere saç baş dalınabilecek düzeydeymiş seninki de
Kendini düşünerek çok yormasın bence yaAman boşver canım kendi kendine çabalıyo işte
Doğru doğru ceritom bende ilk doğrumu duydum oldumdaolsun uğraşsın kendi kendine ben yine bildiğimden devam
Uygulamayı bilmem ama 6ci ay 28+0 bitiyor ve 28+1 7ci aya girmiş oluyorsun aslında her zaman 1 hafta önden girmiş oluyorsun 28+1 değilde 29+1 den sayılıyorSen nasil haftaya 7ci aya giriyorsun canim,sen benden ondesinuygulamada 182ci günden itibaren 7ci aya girmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?