- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.881
Benim iyiyce kafam karisti simdiUygulamayı bilmem ama 6ci ay 28+0 bitiyor ve 28+1 7ci aya girmiş oluyorsun aslında her zaman 1 hafta önden girmiş oluyorsun 28+1 değilde 29+1 den sayılıyor
Tamamdir poztifim cok sagolYarısını 3-6 ay yarısını 0-3 al kuzum
Insallah yarin senin icin güzel seyler duycagin bir gün olur canimkızlar merhaba ,malesef bugün ölçüm yapılmadı.yarın yapılacak diye düşünüyorum şu an .ekstra bi durum olmazsa.Hiç girmek istemedi canım bugün.Biraz psikolojik olarak yorgunum sanırım.Bilinmezlikten yoruldum gibi .Bişey duyamamaktan yoruldum .Sürekli sancı ölçüyorlar sancı yok okey ama bu işin sonu nereye varacak kimse bişey söylemiyor.Bu beni çok yordu.Halka mı takılacak ,fitille mi devam sadece .10 gün oldu benim kafamın içi sorularla dolu ve gerçekten beklediğim ilgiyi mi göremedim yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorumyarın umarım benim için biraz daha net bir gün olacak.
Canim 27 den sonra 7. Ay Basliyor cogu yerde oyle okudum. Mesela medicalparkin sitesinde, veya bir ebede paylasmisti ona gorede oyle yaziyodu. Bilmiyorum bu konu karisik biraz sanirimSen nasil haftaya 7ci aya giriyorsun canim,sen benden ondesinuygulamada 182ci günden itibaren 7ci aya girmiş olduk
Bende böyle okudum hepUygulamayı bilmem ama 6ci ay 28+0 bitiyor ve 28+1 7ci aya girmiş oluyorsun aslında her zaman 1 hafta önden girmiş oluyorsun 28+1 değilde 29+1 den sayılıyor
evt cnm mesela 3cu ayi tamamlamak 13h da oluyor biraz karisik bi durumTamamdir poztifim cok sagol
Insallah yarin senin icin güzel seyler duycagin bir gün olur canim
Canim 27 den sonra 7. Ay Basliyor cogu yerde oyle okudum. Mesela medicalparkin sitesinde, veya bir ebede paylasmisti ona gorede oyle yaziyodu. Bilmiyorum bu konu karisik biraz sanirimdoktoruma sorcam haftasonu bakalm o ne dicek. 2. Trimtestern son haftasindayim suan hesabima gore
Bende böyle okudum hep
normlade hamilelik 9 ay 10 gün oldugu icin her zaman 1 hafta daha saymamiz gerek benim de bunu konusunca kafam karisiyor ama dogrusu buBenim iyiyce kafam karisti simdio nasil bir hesaplama,normal ay olarak hesaplasak yine 7ci ayda oluyoruz,1 ay 30gunse,180÷30=6 ay
Valla bende uygulamalara göre seviniyorum
Yarin kontrolüm var unutmazsam doktoruma sorucam
Acaba pedden mantar falanmı oldun canım bende de var akıntı bazen sarı bazen beyaz oluyor ama kokusuz dr normal demişti daha yeni idrara da baktırdım temiz çıktı. Ped değil de havlu kağıt koyuyorum ben tuvalete de çok sık çıktığım için sürekli atıp yenisini koyuyorum zaten hem ped gibi havasızlık yapmıyo sanki böyle yapınca hem de akıntıyla beklememiş oluyorKizlar aslinda biraz kokusu da var. Yani dun kilotlucorap giymistim. Terliyorum da haliyle bide o islaklik ekleniyor. Kendime de bi koku geldi. Ben daha bisi demeden esim soledi senden bir koku geliyor diye.ben doktoruma bi yazayim olmadi. Tesekkurler hepinize. Rengi de sari ama garip bi sari olmaya basladi. Yesillendi desem yeri gene hala sari derim ama sac renginde de yesillenen sari varya o sekilde olmaya basladi. Gunluk ped surekli takiyorum parfumsuz sekilde. Gunde 5 6 kere coook biriktigi icin degistirir oldum. Onceleri az akinti oldu diye degistirirdim. Simdi doldu diye resmen.
7. ayini dolu dolu doldurmadigin icin daha canim o yüzden öyle diyordur. Fakat 6+ sin artik 7nin icindesin yaniAh keşke öyle olsadoktorum bana sen daha 6 aylıksın diyor
Iste bende onu diyordum7. ayini dolu dolu doldurmadigin icin daha canim o yüzden öyle diyordur. Fakat 6+ sin artik 7nin icindesin yani
Cesarete bak hayran kaldımCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Sağol canım bende bakimBen park yatak içine yataş twiny aldım geçen indirimdelerdi hala indirimde olabilirler canım hatta burdan bir arkadaş söylemişti sağolsun
Bu hafta gün olayları çok karışık bizim hesap ile tutmuyor uygulama ve Dr hesaplarıBenim iyiyce kafam karisti simdio nasil bir hesaplama,normal ay olarak hesaplasak yine 7ci ayda oluyoruz,1 ay 30gunse,180÷30=6 ay
Valla bende uygulamalara göre seviniyorum
Yarin kontrolüm var unutmazsam doktoruma sorucam
Kızlar bu konuda şunu söyleyeyim, zaten 37. Hafta dolunca doğum süreci başlamış oluyor. Grubumuzda da bir çoğumuz 40. Haftalara kalmayız diye düşünüyorum. O yüzden bu ay olayına çok takılmayın bence. Kesin sezeryansa ve bebek gelişimi normalde zaten bekletmiyorlar. 38 de felan alıyorlar. Ama bazı normal doğumların başlaması 40. Haftayı buluyormuş. 37. Haftada doğuma hazır olun benceGebelik haftası ve karşılık gelen gebelik ayı:
internette boylecikartiyor ama aslında bitmiyor tam tersi başlıyorolması lazım mesela 36haftasinda 9 ay bitmişse 40haftalikda 10 aylık oluyor
Canım o kesin enfeksiyondur. Bende yaşadım aynı anlattığın gibi. Dr ilaç verir aksatmazsan geçiyor. Bana hastanede iğne yapılmıştı 2-3 doz. Normal doğum düşünüyorsan enfeksiyona dikkat et, bir de bol bol su, ve iç çamaşırlarını ütülemek, her tuvalet sonrası taharet önemli. Ben her tuvalet sonrası sirkeli su ile yıkıyordum ayrıca.Kizlar aslinda biraz kokusu da var. Yani dun kilotlucorap giymistim. Terliyorum da haliyle bide o islaklik ekleniyor. Kendime de bi koku geldi. Ben daha bisi demeden esim soledi senden bir koku geliyor diye.ben doktoruma bi yazayim olmadi. Tesekkurler hepinize. Rengi de sari ama garip bi sari olmaya basladi. Yesillendi desem yeri gene hala sari derim ama sac renginde de yesillenen sari varya o sekilde olmaya basladi. Gunluk ped surekli takiyorum parfumsuz sekilde. Gunde 5 6 kere coook biriktigi icin degistirir oldum. Onceleri az akinti oldu diye degistirirdim. Simdi doldu diye resmen.
onun orasi oyle cnm ama gercegi de bu :d yani doktorlar 42h kadar bekiyor cnm erkek daha geç geliyormuş bakalım bizim kismedimizde ne olacakKızlar bu konuda şunu söyleyeyim, zaten 37. Hafta dolunca doğum süreci başlamış oluyor. Grubumuzda da bir çoğumuz 40. Haftalara kalmayız diye düşünüyorum. O yüzden bu ay olayına çok takılmayın bence. Kesin sezeryansa ve bebek gelişimi normalde zaten bekletmiyorlar. 38 de felan alıyorlar. Ama bazı normal doğumların başlaması 40. Haftayı buluyormuş. 37. Haftada doğuma hazır olun bence
Geçmiş olsun sana da canım çarşamba günü randevumuz olmadı bir danışayım çok teşekkür ederimAyni sorun bende de var. Hic muayene etmedi cnm, proctoloc ve anestol verdi. Ben cok gec soyledim doktora, gecer diye baya bekledim. Ilac verdi kullanmadim. Simdi ilaclara ragmen gecmiyor. Gecer gibi oluyor ya da hafifliyor sonra durduk yere artiyor. Doktor da gecmez dedi zaten. Hormonlardan malesef. Baharat, aci filan yemiyorum. Bence beklemeden soyle. Belki ben de erken donem ilac kullansam, gecerdi, boyle kronik bir hal almazdi.
Bende elele madre almayı düşünüyorum özellikleri çok iyi ama malzeme kalitesi nasıl acaba beğendiniz mi?Ben elele madre alımdım içinden ince bişey çıktı ama güvenemedim ona yataşın cottony diye bi yatağı var ondan aldım içine
Bir bakayım canım ben deBen e-bebekten aldım canım, arkadaşım ordan almıstı baya kullandı çok memnundu onun tavsiyesi üzerine
Canım çok çok geçmiş olsun ilk kez duydum ne ile ilgiliymiş yatış yaptınmıKızlar benim amilaz değerim yükselmiş acil doktoru ve dahiliye doktoru kadın doğumcunun yatış yapması lazım dedi. Daha önce hiç böyle bir şey duyan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?