2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Uygulamayı bilmem ama 6ci ay 28+0 bitiyor ve 28+1 7ci aya girmiş oluyorsun aslında her zaman 1 hafta önden girmiş oluyorsun 28+1 değilde 29+1 den sayılıyor
Benim iyiyce kafam karisti simdio nasil bir hesaplama,normal ay olarak hesaplasak yine 7ci ayda oluyoruz,1 ay 30gunse,180÷30=6 ay

Valla bende uygulamalara göre seviniyorum

Yarin kontrolüm var unutmazsam doktoruma sorucam

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-11-13-56-00-1.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20230501-225349_Gn Gn Gebelik.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 82
Yarısını 3-6 ay yarısını 0-3 al kuzum
Tamamdir poztifim cok sagol
Insallah yarin senin icin güzel seyler duycagin bir gün olur canim
Sen nasil haftaya 7ci aya giriyorsun canim,sen benden ondesinuygulamada 182ci günden itibaren 7ci aya girmiş olduk
Canim 27 den sonra 7. Ay Basliyor cogu yerde oyle okudum. Mesela medicalparkin sitesinde, veya bir ebede paylasmisti ona gorede oyle yaziyodu. Bilmiyorum bu konu karisik biraz sanirim doktoruma sorcam haftasonu bakalm o ne dicek. 2. Trimtestern son haftasindayim suan hesabima gore
Uygulamayı bilmem ama 6ci ay 28+0 bitiyor ve 28+1 7ci aya girmiş oluyorsun aslında her zaman 1 hafta önden girmiş oluyorsun 28+1 değilde 29+1 den sayılıyor
Bende böyle okudum hep

evt cnm mesela 3cu ayi tamamlamak 13h da oluyor biraz karisik bi durum

Benim iyiyce kafam karisti simdio nasil bir hesaplama,normal ay olarak hesaplasak yine 7ci ayda oluyoruz,1 ay 30gunse,180÷30=6 ay

normlade hamilelik 9 ay 10 gün oldugu icin her zaman 1 hafta daha saymamiz gerek benim de bunu konusunca kafam karisiyor ama dogrusu bu

Acaba pedden mantar falanmı oldun canım bende de var akıntı bazen sarı bazen beyaz oluyor ama kokusuz dr normal demişti daha yeni idrara da baktırdım temiz çıktı. Ped değil de havlu kağıt koyuyorum ben tuvalete de çok sık çıktığım için sürekli atıp yenisini koyuyorum zaten hem ped gibi havasızlık yapmıyo sanki böyle yapınca hem de akıntıyla beklememiş oluyorbi de geçen biri demir ilacı oroferon kullanıyorum yazmıştı senmiydin hatırlayamadım ama o ilaç idrarda acayip koku yapıyor bi aralar kullanmıştım en berbat demir ilacı diyebilirim çok kötü kokutuyor insanı oturduğum yerde koku geliyodu burnuma resmen

Cesarete bak hayran kaldım

Bu hafta gün olayları çok karışık bizim hesap ile tutmuyor uygulama ve Dr hesapları

Gebelik haftası ve karşılık gelen gebelik ayı:

internette boylecikartiyor ama aslında bitmiyor tam tersi başlıyor olması lazım mesela 36haftasinda 9 ay bitmişse 40haftalikda 10 aylık oluyor
Kızlar bu konuda şunu söyleyeyim, zaten 37. Hafta dolunca doğum süreci başlamış oluyor. Grubumuzda da bir çoğumuz 40. Haftalara kalmayız diye düşünüyorum. O yüzden bu ay olayına çok takılmayın bence. Kesin sezeryansa ve bebek gelişimi normalde zaten bekletmiyorlar. 38 de felan alıyorlar. Ama bazı normal doğumların başlaması 40. Haftayı buluyormuş. 37. Haftada doğuma hazır olun bence

Canım o kesin enfeksiyondur. Bende yaşadım aynı anlattığın gibi. Dr ilaç verir aksatmazsan geçiyor. Bana hastanede iğne yapılmıştı 2-3 doz. Normal doğum düşünüyorsan enfeksiyona dikkat et, bir de bol bol su, ve iç çamaşırlarını ütülemek, her tuvalet sonrası taharet önemli. Ben her tuvalet sonrası sirkeli su ile yıkıyordum ayrıca.

onun orasi oyle cnm ama gercegi de bu :d yani doktorlar 42h kadar bekiyor cnm erkek daha geç geliyormuş bakalım bizim kismedimizde ne olacak

Geçmiş olsun sana da canım çarşamba günü randevumuz olmadı bir danışayım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…