- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.901
Kadın doğumcum pankreas sıkıştırmış serum tedavisi olmalı dedi ama akşam ki gittiğim hastanede de kadın doğumcu izinliymiş o yüzden acil doktoru yada dahiliyeci yatış yapamıyormuş takipi olduğum doktora yönlendirdilerCanım çok çok geçmiş olsun ilk kez duydum ne ile ilgiliymiş yatış yaptınmı
Benim bebeğim de erkek yani ne zaman gelir bilmiyorum en hayırlı zamanda saglikla gelsin ama ben inanmıyorum pek buna etrafımda kız bebeği olup çok geç doğan gelmeyen gebe var nasip kısmet bu işleronun orasi oyle cnm ama gercegi de bu :d yani doktorlar 42h kadar bekiyor cnm erkek daha geç geliyormuş bakalım bizim kismedimizde ne olacak
Geçmiş olsun Allah şifa versin kötü bir etkisi var mı birşey dediler miKadın doğumcum pankreas sıkıştırmış serum tedavisi olmalı dedi ama akşam ki gittiğim hastanede de kadın doğumcu izinliymiş o yüzden acil doktoru yada dahiliyeci yatış yapamıyormuş takipi olduğum doktora yönlendirdiler
Karşılaştığımız durum dediler de bakalım bugün yada yarın gidicem kendi doktorumaGeçmiş olsun Allah şifa versin kötü bir etkisi var mı birşey dediler mi
Geçmiş olsun insallah kisa sürede düzelecek bir değerdirKarşılaştığımız durum dediler de bakalım bugün yada yarın gidicem kendi doktoruma
Prematüre kiyafetine ihtiyacın olmayacak ceriGünaydın kızlarbugün yine 5.30 da başladı benim koşturmam fitildi ,tocoydu derken erken uyanmaya çok alıştım tüm gün oturup doktor bekleyeceğim kapıyı izleyip bu Arada prematüre kıyafeti hiç bulamıyorum ya.hiç çeşit yok kendime yeni dert buldum
sık karşılaşılan durumsa inşallah en kısa sürede normal değere ulaşır serum ileKarşılaştığımız durum dediler de bakalım bugün yada yarın gidicem kendi doktoruma
günaydın canımmm inşallah çok az kaldı geçecek bu durumGünaydın kızlarbugün yine 5.30 da başladı benim koşturmam fitildi ,tocoydu derken erken uyanmaya çok alıştım tüm gün oturup doktor bekleyeceğim kapıyı izleyip bu Arada prematüre kıyafeti hiç bulamıyorum ya.hiç çeşit yok kendime yeni dert buldum
Günaydın canim. Simdiden kendini buna odaklama lütfen...Doktorun gelsin bugün bir bakalim ne diyecek. Ona göre hep bi elden arastirriz sana buluruz istedigini. Ama suan lutfen bunu dusunme.Günaydın kızlarbugün yine 5.30 da başladı benim koşturmam fitildi ,tocoydu derken erken uyanmaya çok alıştım tüm gün oturup doktor bekleyeceğim kapıyı izleyip bu Arada prematüre kıyafeti hiç bulamıyorum ya.hiç çeşit yok kendime yeni dert buldum
Gecmis olsun canim sikayetin neydiki tahlil yaptilar baktilar? Normal hemogramdami cikti yoksa? Her zaman karsilasilan durumsa korkma duzeltilcek bisey demekki. Bebek yukari ciktikca organlarimiz sıkışıyor demekKadın doğumcum pankreas sıkıştırmış serum tedavisi olmalı dedi ama akşam ki gittiğim hastanede de kadın doğumcu izinliymiş o yüzden acil doktoru yada dahiliyeci yatış yapamıyormuş takipi olduğum doktora yönlendirdiler
günaydııın ben artık geceleri anlaşma yapıyorum sabahları nereye vurursanız vurun ama gece oralar yok diyeGünaydın kizlarrrbu hinzir kiz simdide mesaneye vuruyor gece coşmasindan ötürü 4 kez wc goturdu beni partiliyor gece sankiii
Merhaba, çok şükür iki hafta sonra gittiğimiz kontrolde normale döndüğünü söyledi doktorumuz, fakat böbrekteki genişleme devam ediyor onu doğumdan sonra kontrol edeceklerMerhaba durumunuz ne oldu ? Bizim de böyle çıkmıştı ben çok korkmuştum. Fetal MR çekilmişti. Hidrosefali olursa diye çok korkuyordum ama elhamdülillah ilerlemedi bebeğim de sağlıkla doğdu. Doğumdan sonra onu bebek beyin doktoruna bile götürdüm bir sorun yok şimdi 5 aylık şükür. Bu bilgiler güncellenmeli bence. Çünkü 12 mm’lere kadar normalmiş
hatırlayıp sorduğunu için teşekkür ederimMerhaba durumunuz ne oldu ? Bizim de böyle çıkmıştı ben çok korkmuştum. Fetal MR çekilmişti. Hidrosefali olursa diye çok korkuyordum ama elhamdülillah ilerlemedi bebeğim de sağlıkla doğdu. Doğumdan sonra onu bebek beyin doktoruna bile götürdüm bir sorun yok şimdi 5 aylık şükür. Bu bilgiler güncellenmeli bence. Çünkü 12 mm’lere kadar normalmiş
Benimki tek bu kdr coşuyorsa iki kizi dusunemiyorum ama dur kiz dusunmesi bile guzel yaa iki bacı icerde ohhhhgünaydııın ben artık geceleri anlaşma yapıyorum sabahları nereye vurursanız vurun ama gece oralar yok diye
çıktıklarında kaynattırcam ben onlarıBenimki tek bu kdr coşuyorsa iki kizi dusunemiyorum ama dur kiz dusunmesi bile guzel yaa iki bacı icerde ohhhh
hahaha bunlar z kusagi anam biz onlarla bas edemeyizçıktıklarında kaynattırcam ben onları
Ben hemen o gunun gecesi yatmıştım onca acıyla nasil bebekler gibi uyumuşum anlayamadım uyuduğumu eve gelince de bir süre yatmıştım o şekilBebişim buraya da yaz olur mu? Yanlış birşey yapmayayım
Cidden nasıl özledim yüzüstü uyumayıdoğum yaptığım gibi kendimi yüzüstü atıcam yatağa
Sağol canım. Bilenler bilir benim çok bulantılı geçiyor hamileliğim arada serum takınırım dün yine çok bulantım vardı seruma gitmiştik dünki doktor da yeni başlamış kan idrar da bakalım dedi kan da çıktı normalde 129 mu ne olması lazımmış benim 268 çıktı serumdan sonra 241 e düştü. Biraz da enfeksiyon çıktı kan ve idrar daGecmis olsun canim sikayetin neydiki tahlil yaptilar baktilar? Normal hemogramdami cikti yoksa? Her zaman karsilasilan durumsa korkma duzeltilcek bisey demekki. Bebek yukari ciktikca organlarimiz sıkışıyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?