2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım çok çok geçmiş olsun ilk kez duydum ne ile ilgiliymiş yatış yaptınmı
Kadın doğumcum pankreas sıkıştırmış serum tedavisi olmalı dedi ama akşam ki gittiğim hastanede de kadın doğumcu izinliymiş o yüzden acil doktoru yada dahiliyeci yatış yapamıyormuş takipi olduğum doktora yönlendirdiler

onun orasi oyle cnm ama gercegi de bu :d yani doktorlar 42h kadar bekiyor cnm erkek daha geç geliyormuş bakalım bizim kismedimizde ne olacak
Benim bebeğim de erkek yani ne zaman gelir bilmiyorum en hayırlı zamanda saglikla gelsin ama ben inanmıyorum pek buna etrafımda kız bebeği olup çok geç doğan gelmeyen gebe var nasip kısmet bu işler

Geçmiş olsun Allah şifa versin kötü bir etkisi var mı birşey dediler mi

Günaydın kızlar bugün yine 5.30 da başladı benim koşturmam fitildi ,tocoydu derken erken uyanmaya çok alıştım tüm gün oturup doktor bekleyeceğim kapıyı izleyip bu Arada prematüre kıyafeti hiç bulamıyorum ya.hiç çeşit yok kendime yeni dert buldum

Karşılaştığımız durum dediler de bakalım bugün yada yarın gidicem kendi doktoruma
Geçmiş olsun insallah kisa sürede düzelecek bir değerdir
Prematüre kiyafetine ihtiyacın olmayacak ceri hic arayip da cagirma
Hattaaa insallah tosun dogurup da aldigimiz yenidogan hastane cikislari küçük gelmez

Karşılaştığımız durum dediler de bakalım bugün yada yarın gidicem kendi doktoruma
sık karşılaşılan durumsa inşallah en kısa sürede normal değere ulaşır serum ile
günaydın canımmm inşallah çok az kaldı geçecek bu durum prematüre için üzgünüm sadece ikiz, üçüz annelerine link yönlendirmesi yapabilirim tekli annelerimiz beklesin azıcık

Günaydın canim. Simdiden kendini buna odaklama lütfen...Doktorun gelsin bugün bir bakalim ne diyecek. Ona göre hep bi elden arastirriz sana buluruz istedigini. Ama suan lutfen bunu dusunme.

Gecmis olsun canim sikayetin neydiki tahlil yaptilar baktilar? Normal hemogramdami cikti yoksa? Her zaman karsilasilan durumsa korkma duzeltilcek bisey demekki. Bebek yukari ciktikca organlarimiz sıkışıyor demek

Merhaba, çok şükür iki hafta sonra gittiğimiz kontrolde normale döndüğünü söyledi doktorumuz, fakat böbrekteki genişleme devam ediyor onu doğumdan sonra kontrol edecekler

hatırlayıp sorduğunu için teşekkür ederim

Bebişim buraya da yaz olur mu? Yanlış birşey yapmayayım

Cidden nasıl özledim yüzüstü uyumayı doğum yaptığım gibi kendimi yüzüstü atıcam yatağa
Ben hemen o gunun gecesi yatmıştım onca acıyla nasil bebekler gibi uyumuşum anlayamadım uyuduğumu eve gelince de bir süre yatmıştım o şekil

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah

Gecmis olsun canim sikayetin neydiki tahlil yaptilar baktilar? Normal hemogramdami cikti yoksa? Her zaman karsilasilan durumsa korkma duzeltilcek bisey demekki. Bebek yukari ciktikca organlarimiz sıkışıyor demek
Sağol canım. Bilenler bilir benim çok bulantılı geçiyor hamileliğim arada serum takınırım dün yine çok bulantım vardı seruma gitmiştik dünki doktor da yeni başlamış kan idrar da bakalım dedi kan da çıktı normalde 129 mu ne olması lazımmış benim 268 çıktı serumdan sonra 241 e düştü. Biraz da enfeksiyon çıktı kan ve idrar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…