2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah canım

Geçmiş olsun insallah kisa sürede düzelecek bir değerdir

Prematüre kiyafetine ihtiyacın olmayacak ceri hic arayip da cagirma
Hattaaa insallah tosun dogurup da aldigimiz yenidogan hastane cikislari küçük gelmez
Ay inşallah,bi kaç takım olsa mı diye düşünmüştüm ama tamam tamam vazgeçtim şimdilik biraz beklesin.
Yaaaa tamam hadi ben beklerim biraz daha
Günaydın canim. Simdiden kendini buna odaklama lütfen...Doktorun gelsin bugün bir bakalim ne diyecek. Ona göre hep bi elden arastirriz sana buluruz istedigini. Ama suan lutfen bunu dusunme.
Çok teşekkür ederim,inşallah güzel şeyler duyarız da hiç gerek kalmaz Baharım
Ay annesi de besili inek gibi oldu inşallah mahir de aşıyordur

Merhaba, çok şükür iki hafta sonra gittiğimiz kontrolde normale döndüğünü söyledi doktorumuz, fakat böbrekteki genişleme devam ediyor onu doğumdan sonra kontrol edecekler
canım bobrektekı genısleme ıle ılgılı sıkayetlerın nelerdı benım de ara ara sıddetlı sag bobrekte agrım oluyor ama gecıyor ıkı gun sonra yıne oluyor

Günaydin kizlar.. her birinizin dualarina talibim
En yakin arkadasimin 15 aylik kizi ismi Liya.. su cicegi kapmisti abisinden, atesi 40 derecelerdeydi fakat kan zehirlenmesi olmus dün hastaneye yatirdilar, entübe ediliyor. Kan degerleri kötüymüs cok suan daha büyük bi hastaneye ucucak. Yazik minicik bi yavru bütün gece uyuyamadim dua ettim hep. Sizler de edin ne olur

Bende aynıyım canım üstüm açık yatiyorum hatta bazen sadece atlet külot ile yatıyorum bunu duyan kayınvalidem şoklar geçiriyor normal değil falan diyor kendisi üşüyor diye

Günaydın kizlarr, uyandım bir aynaya bakiyim dedim bir de ne göreyim gobegimin alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ara ara ama faydası olmadı demek ki siz neler yapıyorsunuz bu konuda yardım lütfen

Pardonnnnn kendine böyle bir hak bilmesiii gerçekten inanılmaz. O kadar güzel iki isim koydun ki eşinde sende beğenerek seçtiniz diğerleri b.k yesin

Günaydın kızlar. Dün değişiklik olsun mangal yapalım dedik ama gece mahvoldum 4 buçuk gibi uyandım istifra ettim zehirlendim mi diyorum ama eşimde bir şey yok. Anlamadım çok da üşümedim. Hala midem kötü

Bende aynıyım canım üstüm açık yatiyorum hatta bazen sadece atlet külot ile yatıyorum bunu duyan kayınvalidem şoklar geçiriyor normal değil falan diyor kendisi üşüyor diye
Ay bende öyleyim gebelik değil menapoz

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Geçmiş olsun canım

Mustela çatlak kremi kullanıyorum ben memnunum

Geçmiş olsun canım eşinde bir şey yoksa sana dokunmuştur belki ya da fark etmeden üşütmüşsündür

Ben burdaki tavsiyeler üzerine bioil aldım birde hindistan cevizi yağı

Çok geçmiş olsun cumartesi bizde mangal yaptık ama ben dün akşam istifra ettim üşütmekten mi olmuştur dersin 1 haftadır etmiyordum baya baya istifra ettim

Benim bebeğim de erkek yani ne zaman gelir bilmiyorum en hayırlı zamanda saglikla gelsin ama ben inanmıyorum pek buna etrafımda kız bebeği olup çok geç doğan gelmeyen gebe var nasip kısmet bu işler
Ne bileim herkez erkek bebek geç gelir diyor benim etraftakilerden hem tarihini atlatmış kızlar tarihini beklememiş zaten 40h uzerinden tahmini tarih verdikleri için bencede çok okadar dayanmaz bence bende temmuz annesi olacağim gibi hisediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…