- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.921
İnşallah canımsık karşılaşılan durumsa inşallah en kısa sürede normal değere ulaşır serum ile
günaydın canımmm inşallah çok az kaldı geçecek bu durumprematüre için üzgünüm sadece ikiz, üçüz annelerine link yönlendirmesi yapabilirim tekli annelerimiz beklesin azıcık
İnşallah canımGeçmiş olsun insallah kisa sürede düzelecek bir değerdir
Prematüre kiyafetine ihtiyacın olmayacak cerihic arayip da cagirma
Hattaaa insallah tosun dogurup da aldigimiz yenidogan hastane cikislari küçük gelmez
Ay inşallah,bi kaç takım olsa mı diye düşünmüştüm ama tamam tamam vazgeçtim şimdilik biraz beklesin.Geçmiş olsun insallah kisa sürede düzelecek bir değerdir
Prematüre kiyafetine ihtiyacın olmayacak cerihic arayip da cagirma
Hattaaa insallah tosun dogurup da aldigimiz yenidogan hastane cikislari küçük gelmez
Yaaaasık karşılaşılan durumsa inşallah en kısa sürede normal değere ulaşır serum ile
günaydın canımmm inşallah çok az kaldı geçecek bu durumprematüre için üzgünüm sadece ikiz, üçüz annelerine link yönlendirmesi yapabilirim tekli annelerimiz beklesin azıcık
Çok teşekkür ederim,inşallah güzel şeyler duyarız da hiç gerek kalmaz BaharımGünaydın canim. Simdiden kendini buna odaklama lütfen...Doktorun gelsin bugün bir bakalim ne diyecek. Ona göre hep bi elden arastirriz sana buluruz istedigini. Ama suan lutfen bunu dusunme.
Ay annesi de besili inek gibi oldu
canım bobrektekı genısleme ıle ılgılı sıkayetlerın nelerdı benım de ara ara sıddetlı sag bobrekte agrım oluyor ama gecıyor ıkı gun sonra yıne oluyorMerhaba, çok şükür iki hafta sonra gittiğimiz kontrolde normale döndüğünü söyledi doktorumuz, fakat böbrekteki genişleme devam ediyor onu doğumdan sonra kontrol edecekler
Bende aynıyım canım üstüm açık yatiyorum hatta bazen sadece atlet külot ile yatıyorum bunu duyan kayınvalidem şoklar geçiriyor normal değil falan diyor kendisi üşüyor diyeGünaydın kızlar çok uykusu bir geceydi her yerim tutulmuş sürekli lavaboya kalktım bi ara kalktım hamile yastığını da attım bir de havalar mı ısındı ben mi sıcaklıkloyorım üstüm sürekli açık üşüdüğüm için uyandım boynum sırtım tutulmuş.. eski düzenimi özledim ben
Pardonnnnn kendine böyle bir hak bilmesiii gerçekten inanılmaz. O kadar güzel iki isim koydun ki eşinde sende beğenerek seçtiniz diğerleri b.k yesinCanım :) kayınvalidem :) annemi :) arayıp :) koyduğumuz :) isimleri :) kimsenin :) beğenmediğini :) vazgeçirmesini :) istemiş :) birkaç tanede kendi istediği isimleri atmış nereden sakin kalıyorduk nasıl oluyordu o işler
Ay bende öyleyim gebelik değil menapozBende aynıyım canım üstüm açık yatiyorum hatta bazen sadece atlet külot ile yatıyorum bunu duyan kayınvalidem şoklar geçiriyor normal değil falan diyor kendisi üşüyor diye
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahGünaydin kizlar.. her birinizin dualarina talibim
En yakin arkadasimin 15 aylik kizi ismi Liya.. su cicegi kapmisti abisinden, atesi 40 derecelerdeydi fakat kan zehirlenmesi olmus dün hastaneye yatirdilar, entübe ediliyor. Kan degerleri kötüymüs cok suan daha büyük bi hastaneye ucucak. Yazik minicik bi yavru bütün gece uyuyamadim dua ettim hep. Sizler de edin ne olur
Geçmiş olsun canımKızlar dün oğluşu görmeye gittim gülücüklerle karşıladı annesini sonrasında şeker yükleme ve idrar testi yaptı doktorum tokluk şekerim 162 çıktı idrarda da protein kaçağı var akşam aradı yarın gel dedi şimdi yine gidiyorum bakalım ne yapacaklar
Mustela çatlak kremi kullanıyorum ben memnunumGünaydın kizlarr, uyandım bir aynaya bakiyim dedim bir de ne göreyim gobegimin alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ara ara ama faydası olmadı demek ki siz neler yapıyorsunuz bu konuda yardım lütfen
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Dün değişiklik olsun mangal yapalım dedik ama gece mahvoldum 4 buçuk gibi uyandım istifra ettim zehirlendim mi diyorum ama eşimde bir şey yok. Anlamadım çok da üşümedim. Hala midem kötü
İyi mi pişmedi acaba et yada yağlıysa o da dokunmuş olabilirGünaydın kızlar. Dün değişiklik olsun mangal yapalım dedik ama gece mahvoldum 4 buçuk gibi uyandım istifra ettim zehirlendim mi diyorum ama eşimde bir şey yok. Anlamadım çok da üşümedim. Hala midem kötü
Ben burdaki tavsiyeler üzerine bioil aldım birde hindistan cevizi yağıGünaydın kizlarr, uyandım bir aynaya bakiyim dedim bir de ne göreyim gobegimin alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ara ara ama faydası olmadı demek ki siz neler yapıyorsunuz bu konuda yardım lütfen
Çok geçmiş olsun cumartesi bizde mangal yaptık ama ben dün akşam istifra ettim üşütmekten mi olmuştur dersin 1 haftadır etmiyordum baya baya istifra ettimGünaydın kızlar. Dün değişiklik olsun mangal yapalım dedik ama gece mahvoldum 4 buçuk gibi uyandım istifra ettim zehirlendim mi diyorum ama eşimde bir şey yok. Anlamadım çok da üşümedim. Hala midem kötü
Ne bileim herkez erkek bebek geç gelir diyorBenim bebeğim de erkek yani ne zaman gelir bilmiyorum en hayırlı zamanda saglikla gelsin ama ben inanmıyorum pek buna etrafımda kız bebeği olup çok geç doğan gelmeyen gebe var nasip kısmet bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?