2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım bobrektekı genısleme ıle ılgılı sıkayetlerın nelerdı benım de ara ara sıddetlı sag bobrekte agrım oluyor ama gecıyor ıkı gun sonra yıne oluyor
geçmiş olsun ama sizinki geçici benim ilk hamilelikte vardı doğumdan sonra geçiyor, bizim bebekte böbreklerde genişleme var

Günaydınlar kızlar ben de sabah sağlık ocağına gidip kan idrar verdim. zaten 10 mayısta gitmem gerekiyormuş da gerek kalmadı. Doktorum istemişti bu tahlilleri zaten. Bi taşta iki kuş vurdum. İlaçlarımı da yazdırdım şükür tetanoz 2. aşımı da oldum. Cuma günü de kontrolümüz var bakalım neler olacak. Bu sonuclarımı doktora mail atacağım incelesin sonra aç mı gel der tok mu gel der şeker yükleme ister mi istemez mi sorup ona göre giderim :)

Canım ben ilk ikisinde Palmers kullandım ama düzenli kullanamadım. Ama çatlama kaçınılmaz bişey bence. Şu an da Mustela kullanıyorum ama yine düzenli değil :)

kötüyü çağırma kuzum inşallah hiç gerek kalmayacak çok güzel haberler ile gel

Son düzenleme:
Kendi vicudunun elastikligine bağli bende mesela kizimda doguma kadar kulandim hic çatlak yoktu dogumdan sonra karnim inince ortaya ciktilar tabi hic olmayacak doye birsey yok surdugumuz yaglar sadece daha az catlak olusmasina yardim ediyor.
ben hala kulanmiyorum zaten karin bolgemde biraz var gerilme de hisetmedigim icin almadim ama büğün çıkarsam bundan alacağim

Eklentiler

• E0FFE3F5-E894-4CFD-9C4F-F16F01DEC1C0.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Kızlar benımde göbeğim çok kaşınmaya falan başladı yaa . Arada da böyle göbeğim ağır geliyor sanki çalışırken falan toplanma dediginiz o mu oluyor bir sorun var mıdır
Normal cnm kaşınma bu haftalardan sonra hemen hemen hepimizde olacak vicut gerildigi icin oluyor ağırlıkta normal

Günaydın canım,inşallah bugün güzel haberler alırsın☘insallah premature kiyafetlere ihtiyaçin olmazama ebebekte gördüm yumuşacık minnacık bisey

Çok geçmiş olsun cumartesi bizde mangal yaptık ama ben dün akşam istifra ettim üşütmekten mi olmuştur dersin 1 haftadır etmiyordum baya baya istifra ettim
Bende öyle canım benım uzun zamandır yoktu. Tatlı vardı bir tek arkadaş getirmiş o bayattı. Baya da yedim iştahım açık bu ara dokunmuşta olabilir üşümektende nane limon içsek zararı var mıdır acaba

Günaydınnn bizimde perşembe görüş günü resmen zaman geçmiyor bu sefer çok oldu sanki özledim cimcimleri
Kızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzeleri noluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
ayyy o kadar güzel olmuş kiii bizde odalarına bakmadan geçemiyoruz

bi takip edelim bence canım günde belli bi sayıdan sonra istifra sıkıntılı diye biliyorum ama zehirlensek bir kereyle kalmayız ya ben geçen hafta da bugünlerde istifra etmiştim ondan çok üstünde durmadım da sende deyince bi şüphelendim

Kızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzeleri noluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
Sağlıkla kulansın prenses çok güzel olmuş bende çok istiyorum oda yapmak ama bizimle uyuyacaği için okadar para atasım gelmiyor kızımda daha 1 yaşında 9 aylık seneye inşallah kızım için hazırlarım cocuk odasini oğluşumda 2/3 yaşında olunca kendi odasına gecer

Benimde göğüsümde çatlak oluştu son aylar illa ki çatlarız ama bu kadar erken beklemiyordum düzenli kremlenmek çok önemli canım ben karnımı hergün kremledim ama göğüslerim için üşendim açıkçası
Ben lierac almıştım o bitince bio oil almayı düşünüyorum ikisi de çok öneriliyor

Ben de az önce aile hekimindeki hemşiremle kavga ettim cok öfkeliyim cook 25+1 oldum bugün ve 19 haftaliktan beri aşı bekliyorum. Haftada birer kez aradim başlarda yok dedi. Numaraniz bizde var geldiginde aricaz dedi. Bu yüzden taciz etmiyim diye aramadim ben de 3 haftadır falan. Bugün yine aradım sekreter aşı gelmedi dedi. Ben de herkes aşı oldu bi tek size mi gelmedi bu aşı, gelmesi icin talepte bulunuyor musunuz diye cikistim. Bana hala deprem bölgesi muhabbeti yapiyor. Burda hepiniz asi oldunuz, bi ben kaldim hemsireme bagladi telefonu, o da demesin mi, bu hafta 10 tane aşi geldi, elimde 3 tane var su an. Sinirden öldüm. Neymis iyi niyetinden aramamış, 20 tane gebesi varmis, arayip aşı geldi dese hak yemek olurmus. Yaa aricam deme o zaman ben iki günde ararim, aramayi birak ugrar sorarım. O kadar kavga ettim ki telefonda sikayet edicem dedim. Apar topar gidip aşımı oldum, simdi şikayet etsem mi onu düşünüyorum
Yaa cok uzun yazdim ama o kadar kizdim kiii sakinlesemiyorum sekreter gelmedi diye yalan söylüyor, hemşire desen ilgisizligini iyi niyete yoruyor

Ayy çok güzel olmuş biz şimdilik sadece gardropunu ve avizesini kurduk durup durup odaya giriyorum huzur bulup çıkıyorum tamamlanınca düşünemiyorum naparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…