- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.941
geçmiş olsun ama sizinki geçici benim ilk hamilelikte vardı doğumdan sonra geçiyor, bizim bebekte böbreklerde genişleme varcanım bobrektekı genısleme ıle ılgılı sıkayetlerın nelerdı benım de ara ara sıddetlı sag bobrekte agrım oluyor ama gecıyor ıkı gun sonra yıne oluyor
Canım ben ilk ikisinde Palmers kullandım ama düzenli kullanamadım. Ama çatlama kaçınılmaz bişey bence. Şu an da Mustela kullanıyorum ama yine düzenli değil :)Günaydın kizlarr, uyandım bir aynaya bakiyim dedim bir de ne göreyim gobegimin alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ara ara ama faydası olmadı demek ki siz neler yapıyorsunuz bu konuda yardım lütfen
kötüyü çağırma kuzum inşallah hiç gerek kalmayacak çok güzel haberler ile gelGünaydın kızlarbugün yine 5.30 da başladı benim koşturmam fitildi ,tocoydu derken erken uyanmaya çok alıştım tüm gün oturup doktor bekleyeceğim kapıyı izleyip bu Arada prematüre kıyafeti hiç bulamıyorum ya.hiç çeşit yok kendime yeni dert buldum
Kendi vicudunun elastikligine bağli bende mesela kizimda doguma kadar kulandim hic çatlak yoktu dogumdan sonra karnim inince ortaya ciktilar tabi hic olmayacak doye birsey yok surdugumuz yaglar sadece daha az catlak olusmasina yardim ediyor.Günaydın kizlarr, uyandım bir aynaya bakiyim dedim bir de ne göreyim gobegimin alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ara ara ama faydası olmadı demek ki siz neler yapıyorsunuz bu konuda yardım lütfen
Normal cnm kaşınma bu haftalardan sonra hemen hemen hepimizde olacak vicut gerildigi icin oluyor ağırlıkta normalKızlar benımde göbeğim çok kaşınmaya falan başladı yaa . Arada da böyle göbeğim ağır geliyor sanki çalışırken falan toplanma dediginiz o mu oluyor bir sorun var mıdır
Günaydın canım,inşallah bugün güzel haberler alırsınGünaydın kızlarbugün yine 5.30 da başladı benim koşturmam fitildi ,tocoydu derken erken uyanmaya çok alıştım tüm gün oturup doktor bekleyeceğim kapıyı izleyip bu Arada prematüre kıyafeti hiç bulamıyorum ya.hiç çeşit yok kendime yeni dert buldum
Bende öyle canım benım uzun zamandır yoktu. Tatlı vardı bir tek arkadaş getirmiş o bayattı. Baya da yedim iştahım açık bu ara dokunmuşta olabilir üşümektende nane limon içsek zararı var mıdır acabaÇok geçmiş olsun cumartesi bizde mangal yaptık ama ben dün akşam istifra ettim üşütmekten mi olmuştur dersin 1 haftadır etmiyordum baya baya istifra ettim
Pişmişti canım ama biraz da fazla kaçırdım üşüdüm dr 1 r kadar oturdukİyi mi pişmedi acaba et yada yağlıysa o da dokunmuş olabilir
Eşimde sadece kaynama varmış bir de bsğırsakları kötüymüş canım belki de üşüdüm dediğin gibiGeçmiş olsun canımeşinde bir şey yoksa sana dokunmuştur belki ya da fark etmeden üşütmüşsündür
Muhtemelen üşütmüşsündür et de az yağlı olsa bile üşüymeyle hemen kendini göstermiştir bağışıklığımız bu dönemlerde düşük ya zatenPişmişti canım ama biraz da fazla kaçırdım üşüdüm dr 1 r kadar oturduk
Oda yapmıycam diyorum bunları da görünce dayanamıyorumKızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzelerinoluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
Günaydınnn bizimde perşembe görüş günü resmen zaman geçmiyor bu sefer çok oldu sanki özledim cimcimleriGünaydınlar kızlar ben de sabah sağlık ocağına gidip kan idrar verdim. zaten 10 mayısta gitmem gerekiyormuş da gerek kalmadı. Doktorum istemişti bu tahlilleri zaten. Bi taşta iki kuş vurdum. İlaçlarımı da yazdırdım şükür tetanoz 2. aşımı da oldum. Cuma günü de kontrolümüz var bakalım neler olacak. Bu sonuclarımı doktora mail atacağım incelesin sonra aç mı gel der tok mu gel der şeker yükleme ister mi istemez mi sorup ona göre giderim :)
Canım ben ilk ikisinde Palmers kullandım ama düzenli kullanamadım. Ama çatlama kaçınılmaz bişey bence. Şu an da Mustela kullanıyorum ama yine düzenli değil :)
ayyy o kadar güzel olmuş kiiiKızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzelerinoluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
bi takip edelim bence canım günde belli bi sayıdan sonra istifra sıkıntılı diye biliyorum ama zehirlensek bir kereyle kalmayız ya ben geçen hafta da bugünlerde istifra etmiştim ondan çok üstünde durmadım da sende deyince bi şüphelendimBende öyle canım benım uzun zamandır yoktu. Tatlı vardı bir tek arkadaş getirmiş o bayattı. Baya da yedim iştahım açık bu ara dokunmuşta olabilir üşümektende nane limon içsek zararı var mıdır acaba
Sağlıkla kulansın prensesKızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzelerinoluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
Benimde göğüsümde çatlak oluştu son aylar illa ki çatlarız ama bu kadar erken beklemiyordumGünaydın kizlarr, uyandım bir aynaya bakiyim dedim bir de ne göreyim gobegimin alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ara ara ama faydası olmadı demek ki siz neler yapıyorsunuz bu konuda yardım lütfen
Ayy çok güzel olmuşKızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzelerinoluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?