2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzeleri noluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
Yaaaa şu an gözyaşım pıt etti çok güzel olmuş canım böyle renkli,neşeli bi ömrü olsun inşallah çok güzel olmuş

Yaaaa şu an gözyaşım pıt etti çok güzel olmuş canım böyle renkli,neşeli bi ömrü olsun inşallah çok güzel olmuş
Mahirimizin odasıda ne kadar güzel olcak annesi ona çok güzel seyler aldııı hastaneden çıkıp yerlesmeyi bekliyor sadece sende birkaç haftaya atarsın bize fotograflarını canımmmm inşallah hepimizin bebeklerinin böyle neşeli musmutlu ömrü olsun

Ayy çok güzel olmuş biz şimdilik sadece gardropunu ve avizesini kurduk durup durup odaya giriyorum huzur bulup çıkıyorum tamamlanınca düşünemiyorum naparım
bizde aynı bi görsennn hahaha her hafta bi eksiğini tamamlıyoruzzz böyle bi şeyler aldıkça çok mutlu oluyorum

Ben 3. Ayımdan itibaren lierac kullanıyorum canım. Erken başladım biraz bakalım. Biraz genetik sanırım bu işler

Muhtemelen üşütmüşsündür et de az yağlı olsa bile üşüymeyle hemen kendini göstermiştir bağışıklığımız bu dönemlerde düşük ya zaten
Sanırım canım daha dikkatli olmak gerekiyor /( sanada çok geçmiş olsun bu arada

Benım bir daha olmadı canım ama boğazım tahriş oldu

İnşallah canım ,amiiiin güzel güzel yaşasın evlatlarımız

Bende elele madre almayı düşünüyorum özellikleri çok iyi ama malzeme kalitesi nasıl acaba beğendiniz mi?
Ben hiç anlamayan biriyim inanın birinde gördüm baktım anne yanı da oluyo aldım gitti yok kumaşı ses çıkarıyo hışır hışır diyen var yol başka marka daha iyi diyen var bilmiyorm ki (

Geçmiş olsun canım sadece diyet mi yoksa doktor ölçüm de yapmanı istedi mi günlük olarak

Bende aynı durumdayım hala aşı vurulmadı arıycaz dediler arayan yok ben arıyorum yine elimizde yok deniliyor

Geçmiş olsun canım,bence cimere şikayet yaz Çok geçmiş olsun canım☘inşallah çabucak atlatırsınız

Bende aynı durumdayım hala aşı vurulmadı arıycaz dediler arayan yok ben arıyorum yine elimizde yok deniliyor
Hastanelere da bir sorun kızlar,devlet hastanelere dağıtım yapılmış diye biliyorum

Canim bana aile hekimindeki sekreter gelmedi dedi, ben tartismaya baslayinca hemsireye yönlendirdi telefonu. O söyledi 10 tane geldi, 3 tanesi kaldi diye. Bildigin yalan söylüyorlar, hic aklima gelmezdi. Sekreter bilmiyorsa bilmiyorum desin. Ben artık inanmiyorum tartisinca bulundu birdenbire, sen de bi ciddi görüş derim

Kızlar yaeın kontrolümüz var biliyorsunuz 3 hafta önce doktor rahim duvarımda incelme görmüştü ve erken doğum riski demişti çok endişeliyim bol bol dinlendim. Ama arada bi çıkmadım değil. Fitil sabah aksam devam. En son şiddetli ağrımda 2 hafta önce oldu umarım yoluna girmiştir her şey dualarınızda bizi de unutmayın

Hayırlı sağlıklı haberler al canım inşallah

Inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…