- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #27.961
YaaaaKızımın stickerlarını yapıştırdık dün teyzelerinoluyo bana bilmiyorum ama buaralar duygusallıgım tavan yapmıs durumda
Bizde oyleeee habire girip girip duruyoruzGünaydınnn bizimde perşembe görüş günü resmen zaman geçmiyor bu sefer çok oldu sanki özledim cimcimleri
ayyy o kadar güzel olmuş kiiibizde odalarına bakmadan geçemiyoruz
Mahirimizin odasıda ne kadar güzel olcak annesi ona çok güzel seyler aldııı hastaneden çıkıp yerlesmeyi bekliyor sadece sende birkaç haftaya atarsın bize fotograflarını canımmmm inşallah hepimizin bebeklerinin böyle neşeli musmutlu ömrü olsunYaaaaşu an gözyaşım pıt etti çok güzel olmuş canım böyle renkli,neşeli bi ömrü olsun inşallah çok güzel olmuş
bizde aynı bi görsennn hahaha her hafta bi eksiğini tamamlıyoruzzz böyle bi şeyler aldıkça çok mutlu oluyorumAyy çok güzel olmuşbiz şimdilik sadece gardropunu ve avizesini kurduk durup durup odaya giriyorum huzur bulup çıkıyorum tamamlanınca düşünemiyorum naparım
Ben 3. Ayımdan itibaren lierac kullanıyorum canım. Erken başladım biraz bakalım. Biraz genetik sanırım bu işlerGünaydın kizlarr, uyandım bir aynaya bakiyim dedim bir de ne göreyim gobegimin alt kısımları çatlamış aynı sefa kremi kullaniyorum ara ara ama faydası olmadı demek ki siz neler yapıyorsunuz bu konuda yardım lütfen
Sanırım canım daha dikkatli olmak gerekiyor /( sanada çok geçmiş olsun bu aradaMuhtemelen üşütmüşsündür et de az yağlı olsa bile üşüymeyle hemen kendini göstermiştir bağışıklığımız bu dönemlerde düşük ya zaten
Benım bir daha olmadı canım ama boğazım tahriş oldubi takip edelim bence canım günde belli bi sayıdan sonra istifra sıkıntılı diye biliyorum ama zehirlensek bir kereyle kalmayız ya ben geçen hafta da bugünlerde istifra etmiştim ondan çok üstünde durmadım da sende deyince bi şüphelendim
İnşallah canım ,amiiiin güzel güzel yaşasın evlatlarımızMahirimizin odasıda ne kadar güzel olcak annesi ona çok güzel seyler aldııı hastaneden çıkıp yerlesmeyi bekliyor sadece sende birkaç haftaya atarsın bize fotograflarını canımmmm inşallah hepimizin bebeklerinin böyle neşeli musmutlu ömrü olsun
Canım bir sorun mu var kaçırdım ben okumadım merak ettim şimdi seni?Kızlar doktorumla görüştüm bugün tekrar kan vermemi istedi çıkan sonuca göre yarın çağıracak
Ben hiç anlamayan biriyim inanınBende elele madre almayı düşünüyorum özellikleri çok iyi ama malzeme kalitesi nasıl acaba beğendiniz mi?
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımKızlar hastaneden geldik oğluşla şekerin var bir daha yükleme yapmayacağım dedi doktor diyetisyen ve endokrine gitmemi istedi bir de idrar yolumda enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi aranızda şeker için diyet yapanlar var mı ?
Bende aynı durumdayım hala aşı vurulmadı arıycaz dediler arayan yok ben arıyorum yine elimizde yok deniliyorBen de az önce aile hekimindeki hemşiremle kavga ettimcok öfkeliyim cook 25+1 oldum bugün ve 19 haftaliktan beri aşı bekliyorum. Haftada birer kez aradim başlarda yok dedi. Numaraniz bizde var geldiginde aricaz dedi. Bu yüzden taciz etmiyim diye aramadim ben de 3 haftadır falan. Bugün yine aradım sekreter aşı gelmedi dedi. Ben de herkes aşı oldu bi tek size mi gelmedi bu aşı, gelmesi icin talepte bulunuyor musunuz diye cikistim. Bana hala deprem bölgesi muhabbeti yapiyor. Burda hepiniz asi oldunuz, bi ben kaldim hemsireme bagladi telefonu, o da demesin mi, bu hafta 10 tane aşi geldi, elimde 3 tane var su an. Sinirden öldüm. Neymis iyi niyetinden aramamış, 20 tane gebesi varmis, arayip aşı geldi dese hak yemek olurmus. Yaa aricam deme o zaman ben iki günde ararim, aramayi birak ugrar sorarım. O kadar kavga ettim ki telefonda sikayet edicem dedim. Apar topar gidip aşımı oldum, simdi şikayet etsem mi onu düşünüyorum
Yaa cok uzun yazdim ama o kadar kizdim kiii sakinlesemiyorumsekreter gelmedi diye yalan söylüyor, hemşire desen ilgisizligini iyi niyete yoruyor
Geçmiş olsun canım,bence cimere şikayet yazBen de az önce aile hekimindeki hemşiremle kavga ettimcok öfkeliyim cook 25+1 oldum bugün ve 19 haftaliktan beri aşı bekliyorum. Haftada birer kez aradim başlarda yok dedi. Numaraniz bizde var geldiginde aricaz dedi. Bu yüzden taciz etmiyim diye aramadim ben de 3 haftadır falan. Bugün yine aradım sekreter aşı gelmedi dedi. Ben de herkes aşı oldu bi tek size mi gelmedi bu aşı, gelmesi icin talepte bulunuyor musunuz diye cikistim. Bana hala deprem bölgesi muhabbeti yapiyor. Burda hepiniz asi oldunuz, bi ben kaldim hemsireme bagladi telefonu, o da demesin mi, bu hafta 10 tane aşi geldi, elimde 3 tane var su an. Sinirden öldüm. Neymis iyi niyetinden aramamış, 20 tane gebesi varmis, arayip aşı geldi dese hak yemek olurmus. Yaa aricam deme o zaman ben iki günde ararim, aramayi birak ugrar sorarım. O kadar kavga ettim ki telefonda sikayet edicem dedim. Apar topar gidip aşımı oldum, simdi şikayet etsem mi onu düşünüyorum
Yaa cok uzun yazdim ama o kadar kizdim kiii sakinlesemiyorumsekreter gelmedi diye yalan söylüyor, hemşire desen ilgisizligini iyi niyete yoruyor
Çok geçmiş olsun canım☘Kızlar hastaneden geldik oğluşla şekerin var bir daha yükleme yapmayacağım dedi doktor diyetisyen ve endokrine gitmemi istedi bir de idrar yolumda enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi aranızda şeker için diyet yapanlar var mı ?
Hastanelere da bir sorun kızlar,devlet hastanelere dağıtım yapılmış diye biliyorumBende aynı durumdayım hala aşı vurulmadı arıycaz dediler arayan yok ben arıyorum yine elimizde yok deniliyor
Canim bana aile hekimindeki sekreter gelmedi dedi, ben tartismaya baslayinca hemsireye yönlendirdi telefonu. O söyledi 10 tane geldi, 3 tanesi kaldi diye. Bildigin yalan söylüyorlar, hic aklima gelmezdi. Sekreter bilmiyorsa bilmiyorum desin. Ben artık inanmiyorum tartisinca bulundu birdenbire, sen de bi ciddi görüş derimBende aynı durumdayım hala aşı vurulmadı arıycaz dediler arayan yok ben arıyorum yine elimizde yok deniliyor
Çok geçmiş olsun canım benim ☘Kızlar doktorumla görüştüm bugün tekrar kan vermemi istedi çıkan sonuca göre yarın çağıracak
Hayırlı sağlıklı haberler al canım inşallahKızlar yaeın kontrolümüz var biliyorsunuz 3 hafta önce doktor rahim duvarımda incelme görmüştü ve erken doğum riski demiştiçok endişeliyim bol bol dinlendim. Ama arada bi çıkmadım değil. Fitil sabah aksam devam. En son şiddetli ağrımda 2 hafta önce oldu umarım yoluna girmiştir her şey dualarınızda bizi de unutmayın
Inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canımKızlar yaeın kontrolümüz var biliyorsunuz 3 hafta önce doktor rahim duvarımda incelme görmüştü ve erken doğum riski demiştiçok endişeliyim bol bol dinlendim. Ama arada bi çıkmadım değil. Fitil sabah aksam devam. En son şiddetli ağrımda 2 hafta önce oldu umarım yoluna girmiştir her şey dualarınızda bizi de unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?