2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tmm kuzum yarın direk oraya gideyim ben

Kızlar birşey soracam ikizlere gebeyim ben erken doğum olacak kuveze giricek hastane çıkışı almam gerekiyordu. Yardımcı olurmuusunuz

0
Kızlar merhaba, bugun şeker yüklemesi yaptırdım, doktorıma ulasamadm bi değeri benim gibi olanlar var mı axaba sanki yüksek yibi geldi bana
Açlık 95
1 saatlik tokluk 158
2 saatlik toklık 129
geçmiş olsun cnm var malesef benimde 1 saati 150 idi 2 saati hatirlamiyorum ama şusn diyet ve insulindeyim

Yaa insülini günde kaç kere oluyorsum canım , ay kendimde iğneden korkarkm nası yapcam bilmiyorum hiç
Sadece gece sabah düşük olsun diye çunku 98/105 falan oluyordu sabah açlık oyle olunca toklukta fazla çıkıyor ve tüm gün yüksek Çıkıyor gece yatmadan 8 vuruyorum sabah açlık sekerini dengeliyor tüm gün de diyetle dengelemeye çalışıyorum ama korkacak birşey yok doktor once diyet oneriyor gordu bakti diyet işe yaramiyor ozaman insuline geciriyor

Canım bir sorun mu var kaçırdım ben okumadım merak ettim şimdi seni?
Amilaz değerim yüksek çıkmış canım normalde 125 olması lazımmış benim 268 çıktı bulantı için serum takmışlardı biraz sıvı alınca 241 e düştü birazdan gidip tekrar kan vericem çıkan sonuca göre yarın kontrole gidicem. 9 da kahvaltı yapmıştım aç verilmesi gerekiyormuş birazdan gitsem olur heralde

Kızlar birşey soracam ikizlere gebeyim ben erken doğum olacak kuveze giricek hastane çıkışı almam gerekiyordu. Yardımcı olurmuusunuz
dur şimdii hemen küvez demeyelim de minik doğcak diyelim :) e-bebekte var canım ben bikaç askılı aldım prematüre diye katlanmıyor bile dün arkadaşımın çocuğunu kucağıma aldım 5 kilo düzgün tutamadım bile bizim toplasan ikisi o kadar olcak nasıl tutucam nasıl bezlicem hiç bilmiyorum

Kizlarr son trimestere girince ilk trimester belirtileri geri gelebiliyomus. Arastirin görürsünüz. Benim mide bulantim var biraz. Gecen gün durup dururken ögürdüm durdm ilk haftalarimdaki gibi. Arastirdm megersem son 3 aylik donemde geri gelebilirms belirtiler

evt canim benimde uyku isegim artı aksam yatıyorum sabah 10:30 gibi uyanıyorum en fazla 12 kadar öğlen duruyorum bi yatınca aksam 16:30/17:00 geri kalkıyorum allahtan esim evdeydi kac gündür kizimiza baktı uyuyabildim ama bugünden sonra cok zor

al işte.... tamamen mi geri geliyor cidden kaldıramam o günleri bir daha....

Evet bende ikisini düşünüyordum canım ama daha çatlamaz dedim ihmal ettim catladim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…