2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende lierac alacaktım canım ama biraz ihmal ettim sende var mı hiç çatlama
canim onda mesela catlama yoksa sende de catlama olmayacağı anlamına gelmiyorki herkezin vücudufarklidir elastik olmasina bağlı bu mesela ben 1 cocuk doğurdum karnım harita gibi annem 3 cocuk doğurmuş 1 tane çatlak yok vicudugunda üstüne tüm hamileliğimde yağın kulandim sonuna kadar yoktu dogrunca ciktilar ortaya annem hiç birey kulanmamis

al işte.... tamamen mi geri geliyor cidden kaldıramam o günleri bir daha....
Yok canim. O kdr cok olmayiz. Sadece daha yorgun ve organlarimiz sıkıştıgı icin ve hormonlar tavan yaptigi icin mide bulantisi olurmus. Uygulamamin bilgilendirmesnde okudum bende. Hatta happymomda bikac kisi daha yasamis cevap olarak oyle yazmislar. Dua edelimde cok kotu olmayalim. Bende duurp dururken ögürdm diyorum ya gozlermden yaslar geldi esimde sasirdi bi anda olmasina. Sonra gecti. Ama farkediyorum koku hassasiyetm gene basladi mesela.

Ay bizim sağlık ocağında aşı yok hâlâ olamadım ilk dozu bazıları düzenli kullanımda çatlama olmayacağını söylüyorlar canım ama yine de insan inanmak istiyor

Uyku hali bende de cok var asiri tembellestm

bu bilgiyle çöktüm... ama benim haftaya son 3. trimester diye biliyorum. yani daha kötü olabilir ağlıcam

Bende de sanki geri geldi bu son günlerde
Yemek yaparken kötü oluyorum yemek kokularından
Tansiyonum falan düşüyor
İştahım da çok yok yemeklere karşı isteksizlik oldu

Bende de sanki geri geldi bu son günlerde
Yemek yaparken kötü oluyorum yemek kokularından
Tansiyonum falan düşüyor
İştahım da çok yok yemeklere karşı isteksizlik oldu
ilk haftalar kdr olmayiz cunku plesantmz var suan beta hormonu mide bulandiriyodu ilk haftalar. Ama artk plesantmz var cok kotu olmayiz bence. Koku hassasiyeti var bende de malesef

Haydaa hemen kötüyü cagirmayalim kuzu yaa belki o günlük bir şeydir daha hamileligin balayı ikinci trimesterin rahatligini hakkiyla yasayamadi kimse

Haydaa hemen kötüyü cagirmayalim kuzu yaa belki o günlük bir şeydir daha hamileligin balayı ikinci trimesterin rahatligini hakkiyla yasayamadi kimse
yok kiz bende merakli degilim zaten gelmesine. 4. Ayda rahatladm bende zaten böyle iyiyim ilk aylarimi hatirlamak istemiyorum

Bende onu 2gun once yaşadım durup dururken kusunca,araştırdım aynisini okudum

Tamam canım cok tesekkur ederim. Doktora whatsapptan attım bakalım ne dicel merak ediyorum, biraz uzağım hastaneye o yüzden elim telefonda bekliyorum.

ilk haftalar kdr olmayiz cunku plesantmz var suan beta hormonu mide bulandiriyodu ilk haftalar. Ama artk plesantmz var cok kotu olmayiz bence. Koku hassasiyeti var bende de malesef
Aynen canım çok kötü değilim de hafif hafif hissettiriyor kendini

Ben bi balayı göremedim bu hamilelikte
Balayına da gidememiştik zaten hayatta göremeyeceğim şey bu balayı sanırım ne hamilelikte ne evlilikte nasip oldu

Ay bizim sağlık ocağında aşı yok hâlâ olamadım ilk dozu bazıları düzenli kullanımda çatlama olmayacağını söylüyorlar canım ama yine de insan inanmak istiyor
Ben geçen hafta oldum aşıyı iki gün kolum ağrıdı valla bence düzenli kullanım çatlağı azaltıyordur, yine de kullanmak lazım. Belki kullanmasak çatlak daha çok olcak. Ne kar sağladı o kadar iyi. Ben böyle düşünüyorum

Merhaba ben doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Şeker ölçümü yapıyorum her tokluk sonrası.Yemeyince hiç birşey yok 140 üzerine çıkmayacaksın dedi.Örneğin ; kaşar yedim 154,köfte yaptım galete unlu 156 ama uyunca diyete 140 aşağısı hep..Ama zor gerçekten tatlı istiyorum yiyemiyorum,doktorum önce doğur sonra istediğin şekilde yersin dedi,sağlıkla alalım bebişleri kutlama yaparız sonra

Kızlar merhaba, fitilim 100 lük dozdan sabah akşamdı.25lik doza düşürüldü .Ama hala uzunluk ölçmediler.Neyse ki dozu düşürdüklerine göre yolunda giden bişeyler var demek ki bu hafta da sabah akşam fitil ,haftaya günde 1 tane , sonraki hafta kesicez fitili dedi doktorum .30.haftada bırakmış olacağım.E sonra ne olacak ki yarın soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…