- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.001
canim onda mesela catlama yoksa sende de catlama olmayacağı anlamına gelmiyorki herkezin vücudufarklidir elastik olmasina bağlı bu mesela ben 1 cocuk doğurdum karnım harita gibiBende lierac alacaktım canım ama biraz ihmal ettim sende var mı hiç çatlama
Yok canim. O kdr cok olmayiz. Sadece daha yorgun ve organlarimiz sıkıştıgı icin ve hormonlar tavan yaptigi icin mide bulantisi olurmus. Uygulamamin bilgilendirmesnde okudum bende. Hatta happymomda bikac kisi daha yasamis cevap olarak oyle yazmislar. Dua edelimde cok kotu olmayalim. Bende duurp dururken ögürdm diyorum ya gozlermden yaslar geldi esimde sasirdi bi anda olmasina. Sonra gecti. Ama farkediyorum koku hassasiyetm gene basladi mesela.al işte.... tamamen mi geri geliyor cidden kaldıramam o günleri bir daha....
Ay bizim sağlık ocağında aşı yok hâlâ olamadım ilk dozuGünaydınlar kızlar ben de sabah sağlık ocağına gidip kan idrar verdim. zaten 10 mayısta gitmem gerekiyormuş da gerek kalmadı. Doktorum istemişti bu tahlilleri zaten. Bi taşta iki kuş vurdum. İlaçlarımı da yazdırdım şükür tetanoz 2. aşımı da oldum. Cuma günü de kontrolümüz var bakalım neler olacak. Bu sonuclarımı doktora mail atacağım incelesin sonra aç mı gel der tok mu gel der şeker yükleme ister mi istemez mi sorup ona göre giderim :)
Canım ben ilk ikisinde Palmers kullandım ama düzenli kullanamadım. Ama çatlama kaçınılmaz bişey bence. Şu an da Mustela kullanıyorum ama yine düzenli değil :)
Uyku hali bende de cok var asiri tembellestmevt canim benimde uyku isegim artı aksam yatıyorum sabah 10:30 gibi uyanıyorum en fazla 12 kadar öğlen duruyorum bi yatınca aksam 16:30/17:00 geri kalkıyorum allahtan esim evdeydi kac gündür kizimiza baktı uyuyabildimama bugünden sonra cok zor
bu bilgiyle çöktüm... ama benim haftaya son 3. trimester diye biliyorum. yani daha kötü olabilir ağlıcamYok canim. O kdr cok olmayiz. Sadece daha yorgun ve organlarimiz sıkıştıgı icin ve hormonlar tavan yaptigi icin mide bulantisi olurmus. Uygulamamin bilgilendirmesnde okudum bende. Hatta happymomda bikac kisi daha yasamis cevap olarak oyle yazmislar. Dua edelimde cok kotu olmayalim. Bende duurp dururken ögürdm diyorum ya gozlermden yaslar geldi esimde sasirdi bi anda olmasina. Sonra gecti. Ama farkediyorum koku hassasiyetm gene basladi mesela.
Bende de sanki geri geldi bu son günlerdeYok canim. O kdr cok olmayiz. Sadece daha yorgun ve organlarimiz sıkıştıgı icin ve hormonlar tavan yaptigi icin mide bulantisi olurmus. Uygulamamin bilgilendirmesnde okudum bende. Hatta happymomda bikac kisi daha yasamis cevap olarak oyle yazmislar. Dua edelimde cok kotu olmayalim. Bende duurp dururken ögürdm diyorum ya gozlermden yaslar geldi esimde sasirdi bi anda olmasina. Sonra gecti. Ama farkediyorum koku hassasiyetm gene basladi mesela.
Canisi dur yaa keske demeseydim. Belki sen yasamicaksin. Herkes yasiyor diye birsey yok. Lutfen düsürme kendini canimmbu bilgiyle çöktüm... ama benim haftaya son 3. trimester diye biliyorum. yani daha kötü olabilir ağlıcam
dur şimdii hemen küvez demeyelim de minik doğcak diyelim :) e-bebekte var canım ben bikaç askılı aldım prematüre diye katlanmıyor biledün arkadaşımın çocuğunu kucağıma aldım 5 kilo düzgün tutamadım bile bizim toplasan ikisi o kadar olcak nasıl tutucam nasıl bezlicem hiç bilmiyorum
ilk haftalar kdr olmayiz cunku plesantmz var suan beta hormonu mide bulandiriyodu ilk haftalar. Ama artk plesantmz var cok kotu olmayiz bence. Koku hassasiyeti var bende de malesefBende de sanki geri geldi bu son günlerde
Yemek yaparken kötü oluyorum yemek kokularından
Tansiyonum falan düşüyor
İştahım da çok yok yemeklere karşı isteksizlik oldu
HaydaaKizlarr son trimestere girince ilk trimester belirtileri geri gelebiliyomus. Arastirin görürsünüz. Benim mide bulantim var biraz. Gecen gün durup dururken ögürdüm durdm ilk haftalarimdaki gibi. Arastirdm megersem son 3 aylik donemde geri gelebilirms belirtiler
yok kiz bende merakli degilim zaten gelmesine. 4. Ayda rahatladm bende zaten böyle iyiyim ilk aylarimi hatirlamak istemiyorumHaydaahemen kötüyü cagirmayalim kuzu yaa belki o günlük bir şeydir daha hamileligin balayı ikinci trimesterin rahatligini hakkiyla yasayamadi kimse
Bende onu 2gun once yaşadım durup dururken kusunca,araştırdım aynisini okudumKizlarr son trimestere girince ilk trimester belirtileri geri gelebiliyomus. Arastirin görürsünüz. Benim mide bulantim var biraz. Gecen gün durup dururken ögürdüm durdm ilk haftalarimdaki gibi. Arastirdm megersem son 3 aylik donemde geri gelebilirms belirtiler
Tamam canım cok tesekkur ederim. Doktora whatsapptan attım bakalım ne dicel merak ediyorum, biraz uzağım hastaneye o yüzden elim telefonda bekliyorum.Sadece gece sabah düşük olsun diye çunku 98/105 falan oluyordu sabah açlık oyle olunca toklukta fazla çıkıyor ve tüm gün yüksek Çıkıyor gece yatmadan 8 vuruyorum sabah açlık sekerini dengeliyor tüm gün de diyetle dengelemeye çalışıyorum ama korkacak birşey yok doktor once diyet oneriyor gordu bakti diyet işe yaramiyor ozaman insuline geciriyor
Aynen canım çok kötü değilim de hafif hafif hissettiriyor kendiniilk haftalar kdr olmayiz cunku plesantmz var suan beta hormonu mide bulandiriyodu ilk haftalar. Ama artk plesantmz var cok kotu olmayiz bence. Koku hassasiyeti var bende de malesef
Ben bi balayı göremedim bu hamilelikteHaydaahemen kötüyü cagirmayalim kuzu yaa belki o günlük bir şeydir daha hamileligin balayı ikinci trimesterin rahatligini hakkiyla yasayamadi kimse
Ben geçen hafta oldum aşıyı iki gün kolum ağrıdı vallaAy bizim sağlık ocağında aşı yok hâlâ olamadım ilk dozubazıları düzenli kullanımda çatlama olmayacağını söylüyorlar canım ama yine de insan inanmak istiyor
Merhaba ben doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Şeker ölçümü yapıyorum her tokluk sonrası.Yemeyince hiç birşey yokKızlar hastaneden geldik oğluşla şekerin var bir daha yükleme yapmayacağım dedi doktor diyetisyen ve endokrine gitmemi istedi bir de idrar yolumda enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi aranızda şeker için diyet yapanlar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?