- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.021
Ama ilk zamanlar gibi degil. Arada geliyor sadece. Istah acikligim tavan yoksa doymuyorum desem yeridirBende onu 2gun once yaşadım durup dururken kusunca,araştırdım aynisini okudum
Bio oil son aylarda yeterli gelmez, ben şimdi bio oil kullanıyorum son aylara lierac daha yoğun kıvamlıBenimde göğüsümde çatlak oluştu son aylar illa ki çatlarız ama bu kadar erken beklemiyordumdüzenli kremlenmek çok önemli canım ben karnımı hergün kremledim ama göğüslerim için üşendim açıkçası
Ben lierac almıştım o bitince bio oil almayı düşünüyorum ikisi de çok öneriliyor
Ahahah yaa deme öyleBen bi balayı göremedim bu hamilelikte
Balayına da gidememiştik zaten hayatta göremeyeceğim şey bu balayı sanırımne hamilelikte ne evlilikte nasip oldu
Yolunda gidiyor demekki canim şükür. 30. Haftaya hayirlisiyla gelde ne olcagni suan kimse bilemez canim. Sen 30a kadar beslenmeni cok iyi tut. Eve cikma konusunda bisi dediler miKızlar merhaba, fitilim 100 lük dozdan sabah akşamdı.25lik doza düşürüldü .Ama hala uzunluk ölçmediler.Neyse ki dozu düşürdüklerine göre yolunda giden bişeyler var demek kibu hafta da sabah akşam fitil ,haftaya günde 1 tane , sonraki hafta kesicez fitili dedi doktorum .30.haftada bırakmış olacağım.E sonra ne olacak ki yarın soracağım
Benimde kaşınıyorKızlar benımde göbeğim çok kaşınmaya falan başladı yaa . Arada da böyle göbeğim ağır geliyor sanki çalışırken falan toplanma dediginiz o mu oluyor bir sorun var mıdır
Evet kesinlikle herkesin farklı ben zaten çatlamaya çok meyilliyim karnım büyüdü baya ama yeni çıktı işte catlaklar. Lieracin çatlak sonrası kullanılan bir yağı var acaba onu mu kullansamcanim onda mesela catlama yoksa sende de catlama olmayacağı anlamına gelmiyorki herkezin vücudufarklidir elastik olmasina bağlı bu mesela ben 1 cocuk doğurdum karnım harita gibiannem 3 cocuk doğurmuş 1 tane çatlak yok vicudugunda üstüne tüm hamileliğimde yağın kulandim sonuna kadar yoktu dogrunca ciktilar ortaya annem hiç birey kulanmamis
Bende aynı dusuncedeyim 10 catlayacaksam 5 catlarim belki kullanarak sen bir şey kullanıyor musun canımBen geçen hafta oldum aşıyı iki gün kolum ağrıdı vallabence düzenli kullanım çatlağı azaltıyordur, yine de kullanmak lazım. Belki kullanmasak çatlak daha çok olcak. Ne kar sağladı o kadar iyi. Ben böyle düşünüyorum
Yok kuzucum ben 30a kadar burdayım artık kabullendim.Doktorum hiç evden bahsetmiyor hiç.Hele şimdi dozu da azalttı ki riske atmaz diye düşünüyorumYolunda gidiyor demekki canim şükür. 30. Haftaya hayirlisiyla gelde ne olcagni suan kimse bilemez canim. Sen 30a kadar beslenmeni cok iyi tut. Eve cikma konusunda bisi dediler mi
Bende palmers kullanıyordum ama gece 1 kez, 3. Ay kullanmaya başladım. Ama şımdi kaşıntı ve kızarıklık görünce günde 2-3 e çıkartacağım sanırım. Palmerse devam ediyorum bir de daha etkili bir çatlak kremi aldım bela b diye. Dönüşümlü devam edeceğim. Ne kurtarabilirsem artıkBende aynı dusuncedeyim 10 catlayacaksam 5 catlarim belki kullanarak sen bir şey kullanıyor musun canım
Insallah yazar cok merak ediyorum kendisini bebiside o da iyidirler insallah
3. Ay bitince başladım ama ara sıra hindistancevizi yağı, jojoba karışımı da sürdüğüm oluyorNe zamandan beri kullanıyorsun canım kullandıktan sonra çatlama olmadı mı hiç
Taş fln mı var acaba safra kesesinde neden yükselmişki annemde de olmuştu taş kanalı tıkamıştı çok daha yüksekti ama seninki fazla değil inş önemli bir şey değildir haber ver olur muAmilaz değerim yüksek çıkmış canım normalde 125 olması lazımmış benim 268 çıktı bulantı için serum takmışlardı biraz sıvı alınca 241 e düştü birazdan gidip tekrar kan vericem çıkan sonuca göre yarın kontrole gidicem. 9 da kahvaltı yapmıştım aç verilmesi gerekiyormuş birazdan gitsem olur heralde
Bebişim malum tekim dün kocam gitti. Araç sürmeyeyim dedim ama sabah biraz pertim çıktı servise yetişicem diye. Evde kustum dinlenemeden servise koşturdum. Her yanım kasıldı, ağrıyor. Keyifsizim anlayacağın.
Canım 3 öğün sonrası mı yapıyorsun? Kaç saat sonrası?Merhaba ben doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Şeker ölçümü yapıyorum her tokluk sonrası.Yemeyince hiç birşey yok140 üzerine çıkmayacaksın dedi.Örneğin ; kaşar yedim 154,köfte yaptım galete unlu 156 ama uyunca diyete 140 aşağısı hep..Ama zor gerçekten tatlı istiyorum yiyemiyorum,doktorum önce doğur sonra istediğin şekilde yersin dedi,sağlıkla alalım bebişleri kutlama yaparız sonra
Onlar baktırsa da sen bakmican Josei kayınvalideliğin şanındandır bebiş yaptırana kadar darlayıp sonra ben hayatımı yaşıcam, bana mı sordunuz tribi.Ahahah yaa deme öyleçocukları büyütünce bol bol dinlenmeli gezmeli planlar yapicaz kocalarimizla inaniyorum ben zaten oğlan anası olacagim icin torun da baktirmazlar babaanneye, mecbur hayatımı yaşıcam
Öyle deme kız etrafımdaki bütün babaanneler torun bakıyoAhahah yaa deme öyleçocukları büyütünce bol bol dinlenmeli gezmeli planlar yapicaz kocalarimizla inaniyorum ben zaten oğlan anası olacagim icin torun da baktirmazlar babaanneye, mecbur hayatımı yaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?