2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bio oil son aylarda yeterli gelmez, ben şimdi bio oil kullanıyorum son aylara lierac daha yoğun kıvamlı

Ben bi balayı göremedim bu hamilelikte
Balayına da gidememiştik zaten hayatta göremeyeceğim şey bu balayı sanırım ne hamilelikte ne evlilikte nasip oldu
Ahahah yaa deme öyle çocukları büyütünce bol bol dinlenmeli gezmeli planlar yapicaz kocalarimizla inaniyorum ben zaten oğlan anası olacagim icin torun da baktirmazlar babaanneye, mecbur hayatımı yaşıcam

Yolunda gidiyor demekki canim şükür. 30. Haftaya hayirlisiyla gelde ne olcagni suan kimse bilemez canim. Sen 30a kadar beslenmeni cok iyi tut. Eve cikma konusunda bisi dediler mi

Kızlar benımde göbeğim çok kaşınmaya falan başladı yaa . Arada da böyle göbeğim ağır geliyor sanki çalışırken falan toplanma dediginiz o mu oluyor bir sorun var mıdır
Benimde kaşınıyor ama göbeğimin aktı değil de üst tarafı, göğüse yakın üst karın, çok garip

Evet kesinlikle herkesin farklı ben zaten çatlamaya çok meyilliyim karnım büyüdü baya ama yeni çıktı işte catlaklar. Lieracin çatlak sonrası kullanılan bir yağı var acaba onu mu kullansam

Bende aynı dusuncedeyim 10 catlayacaksam 5 catlarim belki kullanarak sen bir şey kullanıyor musun canım

Yolunda gidiyor demekki canim şükür. 30. Haftaya hayirlisiyla gelde ne olcagni suan kimse bilemez canim. Sen 30a kadar beslenmeni cok iyi tut. Eve cikma konusunda bisi dediler mi
Yok kuzucum ben 30a kadar burdayım artık kabullendim.Doktorum hiç evden bahsetmiyor hiç.Hele şimdi dozu da azalttı ki riske atmaz diye düşünüyorum evimi çok özledim ama neyse artık.Hafta sonu mahirin Odası kurulacak onun heyecanıyla bu haftayı atlatırım.sonra belki bir izin alır gidip bi evimde yıkanır gelirim

Bende aynı dusuncedeyim 10 catlayacaksam 5 catlarim belki kullanarak sen bir şey kullanıyor musun canım
Bende palmers kullanıyordum ama gece 1 kez, 3. Ay kullanmaya başladım. Ama şımdi kaşıntı ve kızarıklık görünce günde 2-3 e çıkartacağım sanırım. Palmerse devam ediyorum bir de daha etkili bir çatlak kremi aldım bela b diye. Dönüşümlü devam edeceğim. Ne kurtarabilirsem artık sen ne kullanıyorsun canım

Taş fln mı var acaba safra kesesinde neden yükselmişki annemde de olmuştu taş kanalı tıkamıştı çok daha yüksekti ama seninki fazla değil inş önemli bir şey değildir haber ver olur mu

ffestinalente sen nerdesin bugünn kizzz kaynana
Bebişim malum tekim dün kocam gitti. Araç sürmeyeyim dedim ama sabah biraz pertim çıktı servise yetişicem diye. Evde kustum dinlenemeden servise koşturdum. Her yanım kasıldı, ağrıyor. Keyifsizim anlayacağın.

Ha gece uyuyamadığımı söylememe gerek yoktur

Kaynanalık kalmadı bende anacım ağustos gelsin artık tek duam bu. Bu arada o koku hassasiyeti bana da geri geldi bir o eksikmiş gibi. Noluyormuş neymiş o ne gelicek yine başıma

Canım 3 öğün sonrası mı yapıyorsun? Kaç saat sonrası?

Ahahah yaa deme öyle çocukları büyütünce bol bol dinlenmeli gezmeli planlar yapicaz kocalarimizla inaniyorum ben zaten oğlan anası olacagim icin torun da baktirmazlar babaanneye, mecbur hayatımı yaşıcam
Onlar baktırsa da sen bakmican Josei kayınvalideliğin şanındandır bebiş yaptırana kadar darlayıp sonra ben hayatımı yaşıcam, bana mı sordunuz tribi.

Öyle deme kız etrafımdaki bütün babaanneler torun bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…