2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Anladim canim gecmis olsun. Ya son 3 ayda ilk aylardaki belirtiler olabilir gibi yazi okudumda. Bende de hafif var bu ara. Insallah boyle hafif hafif atlatiriz. Kendine dikkat et canim madem tekmissin

Ayy odasi kurulcak hee ne guzel özler tabi insan ama sonu guzel olsun hayirlisiylada evinede kavusursun zamani gelince caniiim

Anladim canim gecmis olsun. Ya son 3 ayda ilk aylardaki belirtiler olabilir gibi yazi okudumda. Bende de hafif var bu ara. Insallah boyle hafif hafif atlatiriz. Kendine dikkat et canim madem tekmissin
İnşallah bebişim. Zaten gün yüzü göremedim hiç prenses gebelik oluyodu hani huzurlu birşeydi bu ben anlamadım. Tekim canım oğlum ve kızımla. Ohh yalnızlığın tadını çıkarıcam dedim ama dk bir gol bir ilk günden sarstı beni.

Cok şükür canım,demek ki yavas yavas hersey düzeliyorinşallah rahim uzunluğu da uzar,sen yeter ki pozitiv düşün ve iyi bak kendine ve bebise

Onlar baktırsa da sen bakmican Josei kayınvalideliğin şanındandır bebiş yaptırana kadar darlayıp sonra ben hayatımı yaşıcam, bana mı sordunuz tribi.
Ahahahh Yaa hayirr ben gercekten torun bakmak istiyorum düşünsene findikkusunun minik findik ici cok güzel olmali şu torun hissi ya
Öyle deme kız etrafımdaki bütün babaanneler torun bakıyo
Ay hadi insallah darısı basima

Kızlar bebişi için dolap alan oldu mu? Kirada olduğum İçin oda yapmayacağız şuanki aşamada. Anne yanı ve dolap alacağım. Önerilere açığım
canım bende oda yapmayacagım suan ıcın 2 kapılı bır gardrop begendık alacagız nasıpse koctasta da da var bakabılırsın daha ozel cızım ıstersen ıkea ya bakabılırsın

C Cerito Cerenim çok sevindim inşallah daha daha iyi haberlerinizi alacağız Mahir le :)
ffestinalente aşkım sana da böyle mod düşüklüğü yakıştıramadım bir duş al kendine güzel bir kahve yap tadını çıkar be gülüm bak daha da ağırlaşacağımız günler gelecek... Minik Bulut için güçlü durma zamanı annesi

canım bende oda yapmayacagım suan ıcın 2 kapılı bır gardrop begendık alacagız nasıpse koctasta da da var bakabılırsın daha ozel cızım ıstersen ıkea ya bakabılırsın
Vivense bakin hem secenek daha cok hem fiyat daha uygun

Cok şükür canım,demek ki yavas yavas hersey düzeliyorinşallah rahim uzunluğu da uzar,sen yeter ki pozitiv düşün ve iyi bak kendine ve bebise
Çok teşekkür ederim evet benim için de bi umut oldu açıkçası ,inşallah daha güzel haberler de vermek nasip olsun
Pozitifim çok teşekkür ederim canım arkadaşım ,inşallah

Bende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım

Eklentiler

• Screenshot_20230425-214837_Vivense.webp
    14 KB · Görüntüleme: 79
Ahahahh Yaa hayirr ben gercekten torun bakmak istiyorum düşünsene findikkusunun minik findik ici cok güzel olmali şu torun hissi ya

Ay hadi insallah darısı basima
Daha çocuk hissini yaşayamadan torunu hiç düşünemedim ama elbette harikadır

Kız koca dolap almışsın benim kendi dolabımız bile 5 kapılı eve sığmaz diye öyle almıştık
Ama ne güzel iyi yapmışsın evlenene kadar kullanır

Bende o şekilde 2 kapılı nir dolap bakıcam canım bakalım bir an önce halletsem iyi ılacsö

Kız koca dolap almışsın benim kendi dolabımız bile 5 kapılı eve sığmaz diye öyle almıştık
Yok canım bizde oda takimi almadik,simdi yapicam oda biraz kucuk,esim dedi ki biraz büyüsün,yanimizda ki buyuk oda onun zevkine gore oda yapariz simdilik bir dolap al ihtiyaclarin görsün,besik ve oda serbest birak cocuk halinin ustune oyuncakları döksün eee ozaman oyuncaklari da bir yere toplamam lazim,kiyafet,bez derken buna karar verdim

Meliss85 evlenince bile kullanabilir hatta masallahh kocaman kizinin çeyizini şimdiden hazirliyor musun melis dogruyu söyle

Canisi dur yaa keske demeseydim. Belki sen yasamicaksin. Herkes yasiyor diye birsey yok. Lutfen düsürme kendini canimm
Yaaa minnoş kalbini yerim seninn nolcak kız iyi oldu söyledin gün yüzü görememiştik zaten şimdi izne geri sayıyorum
kız biz ikizlere bile 4 kapı aldık şu an çok tereddüte düştüm

Yaaa minnoş kalbini yerim seninn nolcak kız iyi oldu söyledin gün yüzü görememiştik zaten şimdi izne geri sayıyorum

kız biz ikizlere bile 4 kapı aldık şu an çok tereddüte düştüm
Ama seninki takimdir canim sifoniyeri var,beşiğin çekmeceleri,bizimki tek dolap olacak okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…