- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.041
Anladim canim gecmis olsun. Ya son 3 ayda ilk aylardaki belirtiler olabilir gibi yazi okudumda. Bende de hafif var bu ara. Insallah boyle hafif hafif atlatiriz. Kendine dikkat et canim madem tekmissinBebişim malum tekim dün kocam gitti. Araç sürmeyeyim dedim ama sabah biraz pertim çıktı servise yetişicem diye. Evde kustum dinlenemeden servise koşturdum. Her yanım kasıldı, ağrıyor. Keyifsizim anlayacağın.
Ha gece uyuyamadığımı söylememe gerek yoktur
Kaynanalık kalmadı bende anacım ağustos gelsin artık tek duam bu. Bu arada o koku hassasiyeti bana da geri geldi bir o eksikmiş gibi. Noluyormuş neymiş o ne gelicek yine başıma
Ayy odasi kurulcak hee ne guzelYok kuzucum ben 30a kadar burdayım artık kabullendim.Doktorum hiç evden bahsetmiyor hiç.Hele şimdi dozu da azalttı ki riske atmaz diye düşünüyorumevimi çok özledim ama neyse artık.Hafta sonu mahirin Odası kurulacak onun heyecanıyla bu haftayı atlatırım.sonra belki bir izin alır gidip bi evimde yıkanır gelirim
İnşallah bebişim. Zaten gün yüzü göremedim hiç prenses gebelik oluyodu hani huzurlu birşeydi bu ben anlamadım. Tekim canım oğlum ve kızımla. Ohh yalnızlığın tadını çıkarıcam dedim ama dk bir gol bir ilk günden sarstı beni.Anladim canim gecmis olsun. Ya son 3 ayda ilk aylardaki belirtiler olabilir gibi yazi okudumda. Bende de hafif var bu ara. Insallah boyle hafif hafif atlatiriz. Kendine dikkat et canim madem tekmissin
Cok şükür canım,demek ki yavas yavas hersey düzeliyorKızlar merhaba, fitilim 100 lük dozdan sabah akşamdı.25lik doza düşürüldü .Ama hala uzunluk ölçmediler.Neyse ki dozu düşürdüklerine göre yolunda giden bişeyler var demek kibu hafta da sabah akşam fitil ,haftaya günde 1 tane , sonraki hafta kesicez fitili dedi doktorum .30.haftada bırakmış olacağım.E sonra ne olacak ki yarın soracağım
AhahahhOnlar baktırsa da sen bakmican Josei kayınvalideliğin şanındandır bebiş yaptırana kadar darlayıp sonra ben hayatımı yaşıcam, bana mı sordunuz tribi.
Ay hadi insallah darısı basimaÖyle deme kız etrafımdaki bütün babaanneler torun bakıyo
canım bende oda yapmayacagım suan ıcın 2 kapılı bır gardrop begendık alacagız nasıpse koctasta da da var bakabılırsın daha ozel cızım ıstersen ıkea ya bakabılırsınKızlar bebişi için dolap alan oldu mu? Kirada olduğum İçin oda yapmayacağız şuanki aşamada. Anne yanı ve dolap alacağım. Önerilere açığım
Vivense bakin hem secenek daha cok hem fiyat daha uyguncanım bende oda yapmayacagım suan ıcın 2 kapılı bır gardrop begendık alacagız nasıpse koctasta da da var bakabılırsın daha ozel cızım ıstersen ıkea ya bakabılırsın
Amiiin canım inşallah çok teşekkür ederimAyy odasi kurulcak hee ne guzelözler tabi insan ama sonu guzel olsun hayirlisiylada evinede kavusursun zamani gelince caniiim
Çok teşekkür ederimCok şükür canım,demek ki yavas yavas hersey düzeliyorinşallah rahim uzunluğu da uzar,sen yeter ki pozitiv düşün ve iyi bak kendine ve bebise
Pozitifim çok teşekkür ederim canım arkadaşım ,inşallahC Cerito Cerenim çok sevindim inşallah daha daha iyi haberlerinizi alacağız Mahir le :)
ffestinalente aşkım sana da böyle mod düşüklüğü yakıştıramadım bir duş al kendine güzel bir kahve yap tadını çıkar be gülüm bak daha da ağırlaşacağımız günler gelecek... Minik Bulut için güçlü durma zamanı annesi
Bende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldımcanım bende oda yapmayacagım suan ıcın 2 kapılı bır gardrop begendık alacagız nasıpse koctasta da da var bakabılırsın daha ozel cızım ıstersen ıkea ya bakabılırsın
Daha çocuk hissini yaşayamadan torunu hiç düşünemedimAhahahhYaa hayirr ben gercekten torun bakmak istiyorum düşünsene findikkusunun minik findik ici cok güzel olmali şu torun hissi ya
Ay hadi insallah darısı basima
Kız koca dolap almışsın benim kendi dolabımız bile 5 kapılıBende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım
Bende o şekilde 2 kapılı nir dolap bakıcam canım bakalım bir an önce halletsem iyi ılacsöcanım bende oda yapmayacagım suan ıcın 2 kapılı bır gardrop begendık alacagız nasıpse koctasta da da var bakabılırsın daha ozel cızım ıstersen ıkea ya bakabılırsın
Öyle bir yerim yok maalesef yoksa ne kadar büyük o kadar iyi görüşendeyim bendeBende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım
Yok canım bizde oda takimi almadik,simdi yapicam oda biraz kucuk,esim dedi ki biraz büyüsün,yanimizda ki buyuk oda onun zevkine gore oda yaparizKız koca dolap almışsın benim kendi dolabımız bile 5 kapılıeve sığmaz diye öyle almıştık
Ama ne güzel iyi yapmışsın evlenene kadar kullanır
Cok asiri büyük değil 210×185×50 benimde oda küçükÖyle bir yerim yok maalesef yoksa ne kadar büyük o kadar iyi görüşendeyim bende
Kız koca dolap almışsın benim kendi dolabımız bile 5 kapılıeve sığmaz diye öyle almıştık
Ama ne güzel iyi yapmışsın evlenene kadar kullanır
Yaaa minnoş kalbini yerim seninn nolcak kız iyi oldu söyledin gün yüzü görememiştik zaten şimdi izne geri sayıyorumCanisi dur yaa keske demeseydim. Belki sen yasamicaksin. Herkes yasiyor diye birsey yok. Lutfen düsürme kendini canimm
kız biz ikizlere bile 4 kapı aldık şu an çok tereddüte düştümBende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım
Ama seninki takimdir canim sifoniyeri var,beşiğin çekmeceleri,bizimki tek dolap olacak okadarYaaa minnoş kalbini yerim seninn nolcak kız iyi oldu söyledin gün yüzü görememiştik zaten şimdi izne geri sayıyorum
kız biz ikizlere bile 4 kapı aldık şu an çok tereddüte düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?