- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.061
Meliss85 evlenince bile kullanabilir hatta masallahh kocaman kizinin çeyizini şimdiden hazirliyor musun melis dogruyu söyle
Annem kantaronu toplayıp kendisi yapıyor. %100 doğal. Ben kullanıyorum çok da memnunum . Hatta ağız yaraları yanıklar için bile kullanilabiliyorKantaron yağı kullanan var mı? Doğal ve orijinal nerden alabilirim
Pankreas sıkışmış dedi safrada kum yada taşta olabilir dedi, bulantılardan da olabilirmiş kan verdim sonuç bekliyorumTaş fln mı var acaba safra kesesinde neden yükselmişki annemde de olmuştu taş kanalı tıkamıştı çok daha yüksekti ama seninki fazla değil inş önemli bir şey değildir haber ver olur mu
Daha yeni kullanmaya başladım şimdilik çatlak yokKullandıktan sonra çatlama oldu mu canım
biz de dolap arayışındayız beşikti arabaydı derken dolaba anca sıra geldi, 3 kapaklı çekmeceli modeller vardı öyle birşey almayı düşünüyorum yanına şifonyer alıp almama konusunda kararsızım ama odam küçük çünküKızlar bebişi için dolap alan oldu mu? Kirada olduğum İçin oda yapmayacağız şuanki aşamada. Anne yanı ve dolap alacağım. Önerilere açığım
Evet 2 hafta aç tok yaptım.Şimdi sadece tokluk şekerine bakıyorum.3 öğün bakıyorum.İlk lokmayı atınca 1 saat sonra bakıyorum. 140 geçmemeli dedi doktor.Canım 3 öğün sonrası mı yapıyorsun? Kaç saat sonrası?
şifonyer almadık canım 2 park beşik dolap anca sığdırdık odaya valla daha sığmadı olsun olsun iyi yapmışsın baya yıllarca kullanır. Sende eşyalarını koyarsın illa kiAma seninki takimdir canim sifoniyeri var,beşiğin çekmeceleri,bizimki tek dolap olacak okadar
Canımm bakma biz takılıyoruz bence süper bir karar vermişsin bu dolabı alarakÇeyiz olarak bez stoku yapacağım
Ya saka bir yana ama bir sürü sey var battaniyeler,yorgan,yastik,kiyafet,bez,oyuncaklar,1 yasindan sonra yazlik kislik derken ancak yeter dedim,benim gözüme mi cok geldi acaba?yani yine 4-5-6 yasina kadar kullanır
Yaaa nasilll gülmüşşş yerimmmBu arada bizim kontrolümüz vardi bugün,cok şükür herşey yolundakizim ilk defa bize güldü 26w4d 984gr 34cm olmuşuz, rahim uzunlugu iyi,ağızı kapalı dedi tahlillerin sonucuna bakti hersey cok iyi dedi şeker yüklemesi yapmayacağız,artik 1 ay sonra kontrolle ☘
Dün akşam konuşmamız oldu burda kac ayligiz diye,bugun doktora sordum 26 haftada 6aylik bitmiş oluyor,su an 7ci aya girdik
Bu günden bir kare mutlu kizimi birakiyorum size
Bende kendim yaptım,ama açıp kullanmadim dahaAnnem kantaronu toplayıp kendisi yapıyor. %100 doğal. Ben kullanıyorum çok da memnunum . Hatta ağız yaraları yanıklar için bile kullanilabiliyor
Ohh mis gibi eline sağlıkBende kendim yaptım,ama açıp kullanmadim daha
Valla şuan yok canım bayada kilo aldım 10 kilo aldım şuan henüz bi çatlak yok şükür hergün kullanmaya çalışıyorum en kötü 2 günde 1 fix kullanıyorumBende lierac alacaktım canım ama biraz ihmal ettim sende var mı hiç çatlama
Tesekkurler canimOhh mis gibi eline sağlıkbebeklerde pişik için de kullanılıyor bozulan bir şey değil kullanmazsan koy kenara dursun .Bebislere bol bol kullanırız
Tabiki teyzesiYaaa nasilll gülmüşşş yerimmmbu aralar hep mutlu bebek fotolari geliyor masallah bütün kuzucuklar mutlu galiba 7.aya girmek seninkini de mutlu etmis
Biz alanya liyiz .bitkisel doğal yağ vs her şeyi bol bol kullanırız. Yemeklerde ağrıyan yerlerimizde fln . Karnıma en baştan beri zeytinyağı sürüyorum bol bol . doktor yağ kullanmami önerdi .zeytinyağı kullandığımı söyledim güldü tuylenme yapar dedi . Benim de karnımda o kadar tüy yoktu gebelikten mi yağdan mi nedense arttı sanki .doktor da karnımı görünce böyle Bi yorum yaptı galiba .bebek yağı aldım onu kullanıyorum şimdiTesekkurler canimBen aslinda kullanırdım ama emin olamadım,gebelikte kullanılıyor mu diye,o yüzden hindistan cevizi yağı aldim onu sürmeye basladim daha yeni
Cuma da biz gideceğiz teyzesi ben de kan degerlerimi doktora gönderip soracağım şeker yüklemesi bu hafta mi yapar yoksa sonra mi çağırır ya da hiç mi istemez diye. Bakalım bizim nasıl çıkacak Güneş kız , beslenmeme dikkat de ediyorum ama göreceğizBu arada bizim kontrolümüz vardi bugün,cok şükür herşey yolundakizim ilk defa bize güldü 26w4d 984gr 34cm olmuşuz, rahim uzunlugu iyi,ağızı kapalı dedi tahlillerin sonucuna bakti hersey cok iyi dedi şeker yüklemesi yapmayacağız,artik 1 ay sonra kontrolle ☘
Dün akşam konuşmamız oldu burda kac ayligiz diye,bugun doktora sordum 26 haftada 6aylik bitmiş oluyor,su an 7ci aya girdik
Allah'ıma aklıma gelmiştiBiz alanya liyiz .bitkisel doğal yağ vs her şeyi bol bol kullanırız. Yemeklerde ağrıyan yerlerimizde fln . Karnıma en baştan beri zeytinyağı sürüyorum bol bol . doktor yağ kullanmami önerdi .zeytinyağı kullandığımı söyledim güldü tuylenme yapar dedi . Benim de karnımda o kadar tüy yoktu gebelikten mi yağdan mi nedense arttı sanki .doktor da karnımı görünce böyle Bi yorum yaptı galiba .bebek yağı aldım onu kullanıyorum şimdi
Oyy maşallahBu arada bizim kontrolümüz vardi bugün,cok şükür herşey yolundakizim ilk defa bize güldü 26w4d 984gr 34cm olmuşuz, rahim uzunlugu iyi,ağızı kapalı dedi tahlillerin sonucuna bakti hersey cok iyi dedi şeker yüklemesi yapmayacağız,artik 1 ay sonra kontrolle ☘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?