2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Meliss85 evlenince bile kullanabilir hatta masallahh kocaman kizinin çeyizini şimdiden hazirliyor musun melis dogruyu söyle
Çeyiz olarak bez stoku yapacağım

Ya saka bir yana ama bir sürü sey var battaniyeler,yorgan,yastik,kiyafet,bez,oyuncaklar,1 yasindan sonra yazlik kislik derken ancak yeter dedim,benim gözüme mi cok geldi acaba?yani yine 4-5-6 yasina kadar kullanır

Taş fln mı var acaba safra kesesinde neden yükselmişki annemde de olmuştu taş kanalı tıkamıştı çok daha yüksekti ama seninki fazla değil inş önemli bir şey değildir haber ver olur mu
Pankreas sıkışmış dedi safrada kum yada taşta olabilir dedi, bulantılardan da olabilirmiş kan verdim sonuç bekliyorum

Kızlar bebişi için dolap alan oldu mu? Kirada olduğum İçin oda yapmayacağız şuanki aşamada. Anne yanı ve dolap alacağım. Önerilere açığım
biz de dolap arayışındayız beşikti arabaydı derken dolaba anca sıra geldi, 3 kapaklı çekmeceli modeller vardı öyle birşey almayı düşünüyorum yanına şifonyer alıp almama konusunda kararsızım ama odam küçük çünkü

Bu arada bizim kontrolümüz vardi bugün,cok şükür herşey yolunda kizim ilk defa bize güldü 26w4d 984gr 34cm olmuşuz, rahim uzunlugu iyi,ağızı kapalı dedi tahlillerin sonucuna bakti hersey cok iyi dedi şeker yüklemesi yapmayacağız,artik 1 ay sonra kontrolle

Dün akşam konuşmamız oldu burda kac ayligiz diye,bugun doktora sordum 26 haftada 6aylik bitmiş oluyor,su an 7ci aya girdik

Bu günden bir kare mutlu kizimi birakiyorum size

Eklentiler

• 16830377503516644254719417161945.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 105
Canımm bakma biz takılıyoruz bence süper bir karar vermişsin bu dolabı alarak emin ol bir yerden sonra buna bile sigmayacak minnosun esyalari. Ablamdan biliyorum, iki kapakliyla basladi, bi iki kapakli daha aldı, bakti hala sigmiyor sifonyer aldi falan. Hem bütün her seyini kaldirmak icin birebir olmus seninki

Yaaa nasilll gülmüşşş yerimmm bu aralar hep mutlu bebek fotolari geliyor masallah bütün kuzucuklar mutlu galiba 7.aya girmek seninkini de mutlu etmis

Ohh mis gibi eline sağlık bebeklerde pişik için de kullanılıyor bozulan bir şey değil kullanmazsan koy kenara dursun .Bebislere bol bol kullanırız
Tesekkurler canimBen aslinda kullanırdım ama emin olamadım,gebelikte kullanılıyor mu diye,o yüzden hindistan cevizi yağı aldim onu sürmeye basladim daha yeni

Tesekkurler canimBen aslinda kullanırdım ama emin olamadım,gebelikte kullanılıyor mu diye,o yüzden hindistan cevizi yağı aldim onu sürmeye basladim daha yeni
Biz alanya liyiz .bitkisel doğal yağ vs her şeyi bol bol kullanırız. Yemeklerde ağrıyan yerlerimizde fln . Karnıma en baştan beri zeytinyağı sürüyorum bol bol . doktor yağ kullanmami önerdi .zeytinyağı kullandığımı söyledim güldü tuylenme yapar dedi . Benim de karnımda o kadar tüy yoktu gebelikten mi yağdan mi nedense arttı sanki .doktor da karnımı görünce böyle Bi yorum yaptı galiba .bebek yağı aldım onu kullanıyorum şimdi

Cuma da biz gideceğiz teyzesi ben de kan degerlerimi doktora gönderip soracağım şeker yüklemesi bu hafta mi yapar yoksa sonra mi çağırır ya da hiç mi istemez diye. Bakalım bizim nasıl çıkacak Güneş kız , beslenmeme dikkat de ediyorum ama göreceğiz

Allah'ıma aklıma gelmişti iyi ki yapmamisim

Oyy maşallah

Bebeğim önce beğenmedim e bastım yanlışlıkla benim parmaklar da şişik tutturana kadar baya bir deneme yaptım bildirimi gelirse haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…