2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar merhaba, bugun şeker yüklemesi yaptırdım, doktorıma ulasamadm bi değeri benim gibi olanlar var mı axaba sanki yüksek yibi geldi bana
Açlık 95
1 saatlik tokluk 158
2 saatlik toklık 129
75 gram şeker yükleme yapıldı sanırım. Çünkü 50 gramda sadece 1. Saat bakılıyor. 75 gram’a göre sonuçlardan sadece açlık şekerini yüksek gördüm. İki değerin yüksek olması anlamlı. Yine de doktorun en doğru bilgiyi verir

Hadi güzel haberlerlde sizden alalimInşallah şeker yüklemesine gerek kalmazaslinda ben cok dikkat etmiyorum,cok asiri da yiyemiyorum,cok da iştahım yok,kg da fazla almadimama kizima bakıyorum her defasinda maşallah tontis cikiyor

Gerçekten 1. Trimester yaşadıklarımız geri dönebiliyor muymuş ya bi korktum dün gece kustum acaba ondan mı, bugün de aksam üstü uykusu yaptım ne zamandır yoktu. İnş geri gelmez tabi tek dileğim
Bu kadar hepimizin aynı şeyleri yaşaması normal değil kızlar winter is coming

Kızlar merhaba, bugun şeker yüklemesi yaptırdım, doktorıma ulasamadm bi değeri benim gibi olanlar var mı axaba sanki yüksek yibi geldi bana
Açlık 95
1 saatlik tokluk 158
2 saatlik toklık 129
Merhaba canım çok geçmiş olsun ben de dün yaptırdım açlık 93
1 saatlik tokluk 162 şeker tanısı için yeterli dedi doktorum diyetisyene ve endokrine yönlendirdi diyetle düzelecek panik olma dedi

Meliss85 canim maşallah gözünaydın nasilda mutluu yaa benim kizimda boyle guluyor mudur acaba keske gorebilsem cumarteside bizim kontrolumuz var persembe 7. Aya girmis oluyorum demekkii ayy hadii hayirlisii
Yaa bizde ilk defa gülerken gördük canimcok mutluyum,video çekti esim gülerken agizini acip kapiyordu,sanki konusuyordu gibigeldimden beri onu acip acip izliyorum,Allah'ım cok guzel bir an yakaladık

Inşallah sende daha güzelini yakalarsın

Çok geçmiş olsun canım bakalım diyetle düzelecek mi benimki yoksa insülin verecektir bana da sen endokrine mi gittin peki ?

Şimdi ben de önce diyetisyene sonra endokrine gideceğim kendimce bugünden başladım dikkat etmeye sağlıkla gelsinler de kutlama yaparız elbet tatlılarla, pastalarla

Ay gerçekten bende çok korktum lütfen gelmemiş olsun
Maalesef olabilir benim ilk trimester ne mide bulantısı,koku hassasiyeti hic birini yaşamadım,iki gun önce birden kustum,neye uğradığıma şaşırdım,o gun tam bunu yaziyordu happy momda

Eklentiler

• Screenshot_20230502-204227_Happy Mom.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20230502-204306_Happy Mom.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 63
Kantaron yağı gebelikte kullanılmamalı diye okumuştum ben internette bikac yerde canım karnıma sürmeye niyetlenmistim. Ama doktora sormadım emin değilim yani sen kullanmaktan sor yine de
Aaa bir danışayım csnım ben güvenlidir diye düşündüm karnımdan ziyade hemeroide iyi geliyormuş

Maalesef olabilir benim ilk trimester ne mide bulantısı,koku hassasiyeti hic birini yaşamadım,iki gun önce birden kustum,neye uğradığıma şaşırdım,o gun tam bunu yaziyordu happy momda
Geliyor gelmekte olan desene csnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…