- 7 Mart 2023
- 194
- 425
- 23
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.081
75 gram şeker yükleme yapıldı sanırım. Çünkü 50 gramda sadece 1. Saat bakılıyor. 75 gram’a göre sonuçlardan sadece açlık şekerini yüksek gördüm. İki değerin yüksek olması anlamlı. Yine de doktorun en doğru bilgiyi verirKızlar merhaba, bugun şeker yüklemesi yaptırdım, doktorıma ulasamadm bi değeri benim gibi olanlar var mı axabasanki yüksek yibi geldi bana
Açlık 95
1 saatlik tokluk 158
2 saatlik toklık 129
50 gram şeker yükleme yapıldı sanırım. 1. Saat 140’ın üzerinde olması anlamlı. 2. Saate bakılmıyor zaten 50 gram yüklemede.0
geçmiş olsun cnm var malesef benimde 1 saati 150 idi 2 saati hatirlamiyorum ama şusn diyet ve insulindeyim
Hadi güzel haberlerlde sizden alalimCuma da biz gideceğiz teyzesi ben de kan degerlerimi doktora gönderip soracağım şeker yüklemesi bu hafta mi yapar yoksa sonra mi çağırır ya da hiç mi istemez diye. Bakalım bizim nasıl çıkacak Güneş kız , beslenmeme dikkat de ediyorum ama göreceğiz
Allah'ıma aklıma gelmiştiiyi ki yapmamisim
Bu kadar hepimizin aynı şeyleri yaşaması normal değil kızlar winter is comingGerçekten 1. Trimester yaşadıklarımız geri dönebiliyor muymuş ya bi korktumdün gece kustum acaba ondan mı, bugün de aksam üstü uykusu yaptım ne zamandır yoktu. İnş geri gelmez tabi tek dileğim
Ay gerçekten bende çok korktumBu kadar hepimizin aynı şeyleri yaşaması normal değil kızlar winter is coming
Kantaron yağı gebelikte kullanılmamalı diye okumuştum ben internette bikac yerde canım karnıma sürmeye niyetlenmistim. Ama doktora sormadım emin değilim yani sen kullanmaktan sor yine deKantaron yağı kullanan var mı? Doğal ve orijinal nerden alabilirim
Merhaba canım çok geçmiş olsun ben de dün yaptırdım açlık 93Kızlar merhaba, bugun şeker yüklemesi yaptırdım, doktorıma ulasamadm bi değeri benim gibi olanlar var mı axabasanki yüksek yibi geldi bana
Açlık 95
1 saatlik tokluk 158
2 saatlik toklık 129
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım,bence cimere şikayet yaz
Çok geçmiş olsun canım☘inşallah çabucak atlatırsınız
Hastanelere da bir sorun kızlar,devlet hastanelere dağıtım yapılmış diye biliyorum
Yaa bizde ilk defa gülerken gördük canimMeliss85 canim maşallah gözünaydın nasilda mutluu yaa benim kizimda boyle guluyor mudur acaba keske gorebilsem cumarteside bizim kontrolumuz var persembe 7. Aya girmis oluyorum demekkii ayy hadii hayirlisii
Çok geçmiş olsun canım bakalım diyetle düzelecek mi benimki yoksa insülin verecektir bana da sen endokrine mi gittin peki ?Sadece gece sabah düşük olsun diye çunku 98/105 falan oluyordu sabah açlık oyle olunca toklukta fazla çıkıyor ve tüm gün yüksek Çıkıyor gece yatmadan 8 vuruyorum sabah açlık sekerini dengeliyor tüm gün de diyetle dengelemeye çalışıyorum ama korkacak birşey yok doktor once diyet oneriyor gordu bakti diyet işe yaramiyor ozaman insuline geciriyor
Şimdi ben de önce diyetisyene sonra endokrine gideceğim kendimce bugünden başladım dikkat etmeye sağlıkla gelsinler de kutlama yaparız elbet tatlılarla, pastalarlaMerhaba ben doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Şeker ölçümü yapıyorum her tokluk sonrası.Yemeyince hiç birşey yok140 üzerine çıkmayacaksın dedi.Örneğin ; kaşar yedim 154,köfte yaptım galete unlu 156 ama uyunca diyete 140 aşağısı hep..Ama zor gerçekten tatlı istiyorum yiyemiyorum,doktorum önce doğur sonra istediğin şekilde yersin dedi,sağlıkla alalım bebişleri kutlama yaparız sonra
Maalesef olabilirAy gerçekten bende çok korktumlütfen gelmemiş olsun
Çok geçmiş olsun canımPankreas sıkışmış dedi safrada kum yada taşta olabilir dedi, bulantılardan da olabilirmiş kan verdim sonuç bekliyorum
Aaa bir danışayım csnım ben güvenlidir diye düşündüm karnımdan ziyade hemeroide iyi geliyormuşKantaron yağı gebelikte kullanılmamalı diye okumuştum ben internette bikac yerde canım karnıma sürmeye niyetlenmistim. Ama doktora sormadım emin değilim yani sen kullanmaktan sor yine de
Geliyor gelmekte olan desene csnımMaalesef olabilirbenim ilk trimester ne mide bulantısı,koku hassasiyeti hic birini yaşamadım,iki gun önce birden kustum,neye uğradığıma şaşırdım,o gun tam bunu yaziyordu happy momda
Sanada geçmiş olsun canım, 50 ml mi yapıldı sana yoksa 75 miMerhaba canım çok geçmiş olsun ben de dün yaptırdım açlık 93
1 saatlik tokluk 162 şeker tanısı için yeterli dedi doktorum diyetisyene ve endokrine yönlendirdi diyetle düzelecek panik olma dedi
Benim ilk 50 gram iminci 75gram yapildi ilki aclik tokluk ikincisi aclik 1 sat ve 2 saat tokluguydu50 gram şeker yükleme yapıldı sanırım. 1. Saat 140’ın üzerinde olması anlamlı. 2. Saate bakılmıyor zaten 50 gram yüklemede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?