- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.101
Oyle mu deniyor türkcesi bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım bakalım diyetle düzelecek mi benimki yoksa insülin verecektir bana da sen endokrine mi gittin peki ?
Ay çok sevindim umarım öyle devam ederValla şuan yok canım bayada kilo aldım 10 kilo aldım şuan henüz bi çatlak yok şükür hergün kullanmaya çalışıyorum en kötü 2 günde 1 fix kullanıyorum
Canım benim en hassas en zor dönemin ama kimseyi düşünüp kendini ve bebişleri üzmeÖf gerçekten ben hem kayınvalideme hem kocama şu an sinir oluyorum.İkisi de bana çok gereksiz ve boş geliyor iki üç gündür.10 gündür hastanedeyim 3 kere geldi kv el gibi yarım saat oturdu gitti normal mi sizce ? Ve bunu eşime söyleyince bana bunları anlatma diyor.kime anlatıcam? 9 gün annem geldi baktı,bugün anneannem geldi kaldı tüm gün.kendisi de neymiş haftaya falan izin alacakmış da bakacakmış.Ve tüm bu olaylar bittiğinde gelip Cerene biz baktık deryapmadığı işleri üstüne alınmaya bayılır çünkü.bugün izinliydi kendisi, dün resmî tatildi insan bir gelip bakmaz mı ya.Anca akşam gelip ay güvenlikten zor kaçtık hemen inin dedi , çok duramicaz diye gelip yarım saatte pır tüyüyo.whatsapptan mesaj atar günde 1 Ceren iyi misin diye.Aynen çok iyiyim hastanede göbek atıyorum o derece iyiyim sağol. Zaten ben babaanne olacak kadar yaşlı değilim diye diye enerjimi emdi bu zamana kadar öf çok doldum ya .bu adamı da boşamak istiyorum bazen.anasının kuzusu.
Aman yarardan cok zarari olur, gün içinde birkac defa sinir krizi geçirtir daha kotu olur senin icin. Bosver canım hic gelmesin. Ama sen yine de tribini at hakkindirÖf gerçekten ben hem kayınvalideme hem kocama şu an sinir oluyorum.İkisi de bana çok gereksiz ve boş geliyor iki üç gündür.10 gündür hastanedeyim 3 kere geldi kv el gibi yarım saat oturdu gitti normal mi sizce ? Ve bunu eşime söyleyince bana bunları anlatma diyor.kime anlatıcam? 9 gün annem geldi baktı,bugün anneannem geldi kaldı tüm gün.kendisi de neymiş haftaya falan izin alacakmış da bakacakmış.Ve tüm bu olaylar bittiğinde gelip Cerene biz baktık deryapmadığı işleri üstüne alınmaya bayılır çünkü.bugün izinliydi kendisi, dün resmî tatildi insan bir gelip bakmaz mı ya.Anca akşam gelip ay güvenlikten zor kaçtık hemen inin dedi , çok duramicaz diye gelip yarım saatte pır tüyüyo.whatsapptan mesaj atar günde 1 Ceren iyi misin diye.Aynen çok iyiyim hastanede göbek atıyorum o derece iyiyim sağol. Zaten ben babaanne olacak kadar yaşlı değilim diye diye enerjimi emdi bu zamana kadar öf çok doldum ya .bu adamı da boşamak istiyorum bazen.anasının kuzusu.
MasallahBügünden bir resim
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Gebelik şekeri belirtin var mıydı hiç? Bende Cuma gideceğim, hafif panikliyorum zaten iğneden korktuğum için. Güncel olarak okumuşken sormak istedim.Kızlar hastaneden geldik oğluşla şekerin var bir daha yükleme yapmayacağım dedi doktor diyetisyen ve endokrine gitmemi istedi bir de idrar yolumda enfeksiyon çıktı ona da ilaç verdi aranızda şeker için diyet yapanlar var mı ?
Canım kv ler asla kendi annemiz gibi olmuyor maalesef. Bende 1.5 ay kusmalar baş ağrıları hasta gibi yaptım 1 kase çorba gelip yapmadı. Oğlunun bir gün tansiyonu düştü hemen geleyim mi oldu ben de yok gerek yok demiştim. Mesafeliyim tabi suan. Enerjini sömürmesine izin verme sen Mahir kuşa odaklan dinlenmene bak bebişlerimizi kucağımıza alınca bol bol bu yatıp uzanmalara ihtiyacımız olacakÖf gerçekten ben hem kayınvalideme hem kocama şu an sinir oluyorum.İkisi de bana çok gereksiz ve boş geliyor iki üç gündür.10 gündür hastanedeyim 3 kere geldi kv el gibi yarım saat oturdu gitti normal mi sizce ? Ve bunu eşime söyleyince bana bunları anlatma diyor.kime anlatıcam? 9 gün annem geldi baktı,bugün anneannem geldi kaldı tüm gün.kendisi de neymiş haftaya falan izin alacakmış da bakacakmış.Ve tüm bu olaylar bittiğinde gelip Cerene biz baktık deryapmadığı işleri üstüne alınmaya bayılır çünkü.bugün izinliydi kendisi, dün resmî tatildi insan bir gelip bakmaz mı ya.Anca akşam gelip ay güvenlikten zor kaçtık hemen inin dedi , çok duramicaz diye gelip yarım saatte pır tüyüyo.whatsapptan mesaj atar günde 1 Ceren iyi misin diye.Aynen çok iyiyim hastanede göbek atıyorum o derece iyiyim sağol. Zaten ben babaanne olacak kadar yaşlı değilim diye diye enerjimi emdi bu zamana kadar öf çok doldum ya .bu adamı da boşamak istiyorum bazen.anasının kuzusu.
Bendim canım.. Geçen crsamba su verilmişti bebeğime.. Bugun kontrolum vardı... Yine syyun azalmış dedi dr.. Nipt testi yaptırmışt sorun çıkmamıştı.. Şimdi tüm Ekzom testi istedi hoca genlere de baktiralim dedi kanı verdik özelde baktircaklar. Hemen apar topar kordosentezle kan aldılar kordondan. Bir de yine su verdiler bana. Döndüm hastaneden.....Insallah yazar cok merak ediyorum kendisini bebiside o da iyidirler insallah
Bende dolabını alıcam yatağı da anne yanı alıcamKızlar bebişi için dolap alan oldu mu? Kirada olduğum İçin oda yapmayacağız şuanki aşamada. Anne yanı ve dolap alacağım. Önerilere açığım
Ay hayır ya, hayır hayır hayır gerçekten lütfen hiçbirimize olmasın öyle bişi hayır.Kizlarr son trimestere girince ilk trimester belirtileri geri gelebiliyomus. Arastirin görürsünüz. Benim mide bulantim var biraz. Gecen gün durup dururken ögürdüm durdm ilk haftalarimdaki gibi. Arastirdm megersem son 3 aylik donemde geri gelebilirms belirtiler
Dolap baktın öı csnım trendyoldan falan bakıyorum ama nasıl acaba alıp memnun olan var mı? Gönlüm oda yapmaktan yana ama evim 2+1 kira. Seneye çıkmayı düşünüyoruz o yüzden daha geniş bir ev olursa veya kendi evimizi alabilirsek o zaman yaparız diye düşündikBende dolabını alıcam yatağı da anne yanı alıcam
Canım benim hepsi geçecek. Doğumlarımızı yağtığımızda bugünleri hatırlayıp neler konuşmuştuk diyeceğiz. Tek derdimiz uykusuzluk olacak. Biraz daha sabır çok iyi olacaksın şimdiden birmucize gerçekleşti bile geçen haftalarda konuştuklarımıza göre daha umutlusunHerkes huzurlu hamilelik geçirio da tek sıkıntılı benmişim gibi hissediyorum. O kadar yoruldum ki fiziki olarak da psikolojik olarak da...
Geçecek canım, her şey geçecek. Yorgunluğunda haklısın, ki bu yoksayman gereken bir duygu da değil zaten. Sadece tek odaklandığın duygu olmasın, çünkü bebeğin hâlâ seninle ve bu gerçekten çok büyük bir şey. Bir kaç ay sonra doğuracağız, çektiğim cefanın canı sağ olsun diyeceksin sen de Ceritom gibi eminim. Sefalarımız çok güzel olacak. Yine de sıkkın oldukça yaz buraya, birimiz olmasa birimiz görür cevaplar hemen zaten, kendi içine kalmak zorunda değilsin.Herkes huzurlu hamilelik geçirio da tek sıkıntılı benmişim gibi hissediyorum. O kadar yoruldum ki fiziki olarak da psikolojik olarak da...
Sağ olun Allah razı olsunGeçecek canım, her şey geçecek. Yorgunluğunda haklısın, ki bu yoksayman gereken bir duygu da değil zaten. Sadece tek odaklandığın duygu olmasın, çünkü bebeğin hâlâ seninle ve bu gerçekten çok büyük bir şey. Bir kaç ay sonra doğuracağız, çektiğim cefanın canı sağ olsun diyeceksin sen de Ceritom gibi eminim. Sefalarımız çok güzel olacak. Yine de sıkkın oldukça yaz buraya, birimiz olmasa birimiz görür cevaplar hemen zaten, kendi içine kalmak zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?