2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Aman yarardan cok zarari olur, gün içinde birkac defa sinir krizi geçirtir daha kotu olur senin icin. Bosver canım hic gelmesin. Ama sen yine de tribini at hakkindir

C Cerito aman ceritom gelip daha çok seni sinir ediceğine az gelsin daha iyi bırak bebişkona odaklan sen annelerimiz gibi olurlar mı hiç
Ah kızlar doğru diyorsunuz herkes anne gibi olmaz demiş.Benim sinir olduğum nokta sonrasında ben baktım diyecek eminim.üf aman gelmesin ya boşa gerdim kendimi gelse de bi faydası olmayacak zaten. Kocam da çok istiyorsa anasının evinde kalsın da beni daha fazla ayar etmesin.gıcık adam

Sağ olun Allah razı olsun Ceritonun nesi var ya az önce hastanedeyim falan demiş ama...
Canım merhaba.Erken doğum riskim var daha 27. Haftadayım.O kadar haklısın ki hislerinde.Herkes çok mutlu ve sağlıklıyken biz neden bunları yaşadık diye bende düşünüyorum.pozitif olmak gerek ama psikolojiler pert olunca pek olmuyor di mi.. ben seni çok iyi anlıyorum.Ama geçen haftalara göre daha umutlu bir dönemde gibisin.İnşallah çok daha iyi olur senin için de bebişin için de Allah çok büyük

Ne diyor doktorlar canım inşallah en azından 28hafta içine girersiniz inanki aklımdan çıkmıyorsun dualarımdasın inşallah bu günlerde geçer sağa salim yavruna kavuşursun

Kızlar doktorla konustum, değerlerin normal endişe etme insülüne gerek yok dedi, ama bu beklemekteki korku bana yetti, yarından itibaren minimum tatlı bol yürüyüş bide şekerli içiceği burda çilekli alın diyenler olmuştu allah razı olsun diyenlerden, hiç kötü olmadım o içiceği içtikten sonra bebikoua enerji fazlası geldi sanki asla durmuyor devamlı şiddet

Masallah canim büyüyor mucize bebek nerden nerelere geldik degil mi sükürler olsun . Saglikla gelsin annesi insallah cok mutlu gercekten halinden memnun

Son düzenleme:
Takip cihazi önermedımi canım nasıl takip edeceksin şekerini hiç bir doktor zaten hemen insuline başlatmaz yeterki diyet ile dengelemeye çalış yetiyor

Herkes huzurlu hamilelik geçirio da tek sıkıntılı benmişim gibi hissediyorum. O kadar yoruldum ki fiziki olarak da psikolojik olarak da...
Canim herkesin bir sinavi var bu hayatta.. Allah kimseyi evladiyla sinamasin, sinavlarin en büyügü. Her zaman beterin beteri var bunu hic aklindan cikarma, pozitif düsün bebeginin nasibi varsa bu dünyada ki insallah vardir bu günler de gecicek.. ama senin icin cok zor olmus olucak. Dedigim gibi daha kötüleri de olabilirdi. Bak suan en yakin arkadasimin 15 aylik kizi yasam mücadelesi veriyor. Sen güclü kalmaya calis, hersey allahi takdiri. Ben de bir evlat kaybettim 20. haftada o zamanlar yikilmistim dünyanin sonu gibiydi, iyisi kötüsü olmaz kaybin ama avuttum kendimi hep daha kötüsünü yasayabilirdim diye. Güzel düsünelim güzel olsun

Öyle derse sen de tatli dille ayarini veriverirsin canim. Kafana taktigin seye bak amaaan salllaaa

Geçmiş olsun canım. Gebelik şekeri belirtin var mıydı hiç? Bende Cuma gideceğim, hafif panikliyorum zaten iğneden korktuğum için. Güncel olarak okumuşken sormak istedim.
Canım gebelik başında bi kere 104 çıkmıştı açlık şekerim sonrasında hep düzgündü ama annem,babam,abim tip2 diyabet o yüzden bakmak istedi doktor bir de ben hamurişi ve tatlıyı fazla yedim sanırım neyse inşallah diyetle hallolur Sen de içini ferah tut stres yapma şimdiden inşallah bir şey çıkmaz

Kızlar merhaba, bugun şeker yüklemesi yaptırdım, doktorıma ulasamadm bi değeri benim gibi olanlar var mı axaba sanki yüksek yibi geldi bana
Açlık 95
1 saatlik tokluk 158
2 saatlik toklık 129
Benim 1. Saat 138 çıktı canım. Doktorum 140 ın altında olmasını bekliyoruz ilk saatte dedi yüksek olursa da diyet veriyoruz dikkat edersen yediklerine sorun olmaz dedi. Seninki ne dedi?

Sağ olun Allah razı olsun Ceritonun nesi var ya az önce hastanedeyim falan demiş ama...
Cerito aniden gelişen bir ağrısını çok şükür ki sıkı takip etti ve erkenden doktora başvurdu geçtiğimiz haftalarda. Yanlış ifade etmek istemem sanırım rahimi kısalmıştı ve hunileşmesi vardı. Bu da tabii erken doğum riski demek, o yüzden hastanede kontrol altında tedavi alıyor ama tabii ki günden güne iyi haberlerini alıyoruz. Aynı sende olacağı gibi, senin de iyi haberlerini alacağız.

Bence de diyetle hallolur canım benim, sen de içini ferah tut. Doğduktan sonra canının çektiği her şeyi doyasıya yersin inşallah.

Öyleeee düşüüünmeeekkkk yoookkkk demişşştiiikkkk amaaaa ARKADAŞLAARRR LÜTFEN AMAAA Bazen bir şeylerin olması için bir neden olması gerekmez güzel kuzularım, hamilelikte hepimiz farklı açılardan zorluklar yaşıyoruz. Sizin zorluk payınıza düşen bazılarımızdan daha ağır basıyor evet ama bebekleriniz hâlâ sizinle lütfen negatif düşünceleri şakkk diye atıyosunuz şimdi kafadan ve yattığınız yerden gerdan kırıyosunuz hemen hadi bekliyorum çabuk

Az önce kv aradı, bebek nasıl dedi, hâlâ isim bulamadınız mı dedi. (Yok bulduk, 18 yaşına gelene kadar kimseye söylemeyecez anne, diyemedim) İsim işi zor, illa ki içimize sineni bulucaz dedim, inşallah güzel isim bulursunuz dedi. Güzel isim konusunda yetkili kişi sanki kendisi ama hadi neyse Sonra dedim Cuma şeker yüklemesi var, inşallah dua edelim güzel sonuçlar gelsin. Ne derse beğenirsiniz... ŞEKERİ SANA MI YÜKLEYECEKLER?...........
Bişi demiyorum ben ya, sonra oğlan anası arkadaşlarım kızıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…