- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.121
Canım benim en hassas en zor dönemin ama kimseyi düşünüp kendini ve bebişleri üzmesen çok kıymetlisin seni mutlu eden şeylere odaklan bak anneciğin yanında anneannen yanında bebekler iyi çok şükür güzel şeyleri düşünelim
Aman yarardan cok zarari olur, gün içinde birkac defa sinir krizi geçirtir daha kotu olur senin icin. Bosver canım hic gelmesin. Ama sen yine de tribini at hakkindir
Canım kv ler asla kendi annemiz gibi olmuyor maalesef. Bende 1.5 ay kusmalar baş ağrıları hasta gibi yaptım 1 kase çorba gelip yapmadı. Oğlunun bir gün tansiyonu düştü hemen geleyim mi oldu ben de yok gerek yok demiştim. Mesafeliyim tabi suan. Enerjini sömürmesine izin verme sen Mahir kuşa odaklan dinlenmene bak bebişlerimizi kucağımıza alınca bol bol bu yatıp uzanmalara ihtiyacımız olacakKv ile iyi anlaşan bordo berelidir
Ah kızlar doğru diyorsunuz herkes anne gibi olmaz demiş.Benim sinir olduğum nokta sonrasında ben baktım diyecek
Canım merhaba.Erken doğum riskim var daha 27. Haftadayım.O kadar haklısın ki hislerinde.Herkes çok mutlu ve sağlıklıyken biz neden bunları yaşadık diye bende düşünüyorum.pozitif olmak gerek ama psikolojiler pert olunca pek olmuyor di mi.. ben seni çok iyi anlıyorum.Ama geçen haftalara göre daha umutlu bir dönemde gibisin.İnşallah çok daha iyi olur senin için de bebişin için deSağ olun Allah razı olsunCeritonun nesi var ya az önce hastanedeyim falan demiş ama...
Ya ne güzel ben kızımı bukadar doğurmaya gitmiştım bunda çok şiştim ve birden şiştimMasallahbenım bu kadar değil ya baştan bi hızlı çıktı şimdi hep aynı gibi geliyor
Evet genelde 2.3. Gebeliği olanlar daha şiş gibi benım ilk canımYa ne güzel ben kızımı bukadar doğurmaya gitmiştım bunda çok şiştim ve birden şiştimyere eğilmek işkence olmaya başladı artık
Ne diyor doktorlar canım inşallah en azından 28hafta içine girersinizBendim canım.. Geçen crsamba su verilmişti bebeğime.. Bugun kontrolum vardı... Yine syyun azalmış dedi dr.. Nipt testi yaptırmışt sorun çıkmamıştı.. Şimdi tüm Ekzom testi istedi hoca genlere de baktiralim dedi kanı verdik özelde baktircaklar. Hemen apar topar kordosentezle kan aldılar kordondan. Bir de yine su verdiler bana. Döndüm hastaneden.....
Masallah canim büyüyor mucize bebekBu arada bizim kontrolümüz vardi bugün,cok şükür herşey yolundakizim ilk defa bize güldü 26w4d 984gr 34cm olmuşuz, rahim uzunlugu iyi,ağızı kapalı dedi tahlillerin sonucuna bakti hersey cok iyi dedi şeker yüklemesi yapmayacağız,artik 1 ay sonra kontrolle ☘
Dün akşam konuşmamız oldu burda kac ayligiz diye,bugun doktora sordum 26 haftada 6aylik bitmiş oluyor,su an 7ci aya girdik
Bu günden bir kare mutlu kizimi birakiyorum size
Takip cihazi önermedımi canım nasıl takip edeceksin şekerini hiç bir doktor zaten hemen insuline başlatmaz yeterki diyet ile dengelemeye çalış yetiyorKızlar doktorla konustum, değerlerin normal endişe etme insülüne gerek yok dedi, ama bu beklemekteki korku bana yetti, yarından itibaren minimum tatlı bol yürüyüşbide şekerli içiceği burda çilekli alın diyenler olmuştu allah razı olsun diyenlerden, hiç kötü olmadım o içiceği içtikten sonra bebikoua enerji fazlası geldi sanki asla durmuyor devamlı şiddet
ilkin heycanı farklı oluyor canım bende habire göbeğimin buyukluğunu kontrol ediyordumEvet genelde 2.3. Gebeliği olanlar daha şiş gibi benım ilk canım
Canim herkesin bir sinavi var bu hayatta.. Allah kimseyi evladiyla sinamasin, sinavlarin en büyügü. Her zaman beterin beteri var bunu hic aklindan cikarma, pozitif düsün bebeginin nasibi varsa bu dünyada ki insallah vardir bu günler de gecicek.. ama senin icin cok zor olmus olucak. Dedigim gibi daha kötüleri de olabilirdi. Bak suan en yakin arkadasimin 15 aylik kizi yasam mücadelesi veriyor. Sen güclü kalmaya calis, hersey allahi takdiri. Ben de bir evlat kaybettim 20. haftada o zamanlar yikilmistim dünyanin sonu gibiydi, iyisi kötüsü olmaz kaybin ama avuttum kendimi hep daha kötüsünü yasayabilirdim diye. Güzel düsünelim güzel olsunHerkes huzurlu hamilelik geçirio da tek sıkıntılı benmişim gibi hissediyorum. O kadar yoruldum ki fiziki olarak da psikolojik olarak da...
Öyle derse sen de tatli dille ayarini veriverirsin canim. Kafana taktigin seye bak amaaan salllaaaAh kızlar doğru diyorsunuz herkes anne gibi olmaz demiş.Benim sinir olduğum nokta sonrasında ben baktım diyecekeminim.üf aman gelmesin ya boşa gerdim kendimi gelse de bi faydası olmayacak zaten. Kocam da çok istiyorsa anasının evinde kalsın da beni daha fazla ayar etmesin.gıcık adam
Canım gebelik başında bi kere 104 çıkmıştı açlık şekerim sonrasında hep düzgündü ama annem,babam,abim tip2 diyabet o yüzden bakmak istedi doktor bir de ben hamurişi ve tatlıyı fazla yedim sanırım neyse inşallah diyetle hallolurGeçmiş olsun canım. Gebelik şekeri belirtin var mıydı hiç? Bende Cuma gideceğim, hafif panikliyorum zaten iğneden korktuğum için. Güncel olarak okumuşken sormak istedim.
Canım çıktı mı sonuç sordun mu doktora?Pankreas sıkışmış dedi safrada kum yada taşta olabilir dedi, bulantılardan da olabilirmiş kan verdim sonuç bekliyorum
Benim 1. Saat 138 çıktı canım. Doktorum 140 ın altında olmasını bekliyoruz ilk saatte dedi yüksek olursa da diyet veriyoruz dikkat edersen yediklerine sorun olmaz dedi. Seninki ne dedi?Kızlar merhaba, bugun şeker yüklemesi yaptırdım, doktorıma ulasamadm bi değeri benim gibi olanlar var mı axabasanki yüksek yibi geldi bana
Açlık 95
1 saatlik tokluk 158
2 saatlik toklık 129
Cerito aniden gelişen bir ağrısını çok şükür ki sıkı takip etti ve erkenden doktora başvurdu geçtiğimiz haftalarda. Yanlış ifade etmek istemem sanırım rahimi kısalmıştı ve hunileşmesi vardı. Bu da tabii erken doğum riski demek, o yüzden hastanede kontrol altında tedavi alıyor ama tabii ki günden güne iyi haberlerini alıyoruz. Aynı sende olacağı gibi, senin de iyi haberlerini alacağız.Sağ olun Allah razı olsunCeritonun nesi var ya az önce hastanedeyim falan demiş ama...
Bence de diyetle hallolur canım benim, sen de içini ferah tut. Doğduktan sonra canının çektiği her şeyi doyasıya yersin inşallah.Canım gebelik başında bi kere 104 çıkmıştı açlık şekerim sonrasında hep düzgündü ama annem,babam,abim tip2 diyabet o yüzden bakmak istedi doktor bir de ben hamurişi ve tatlıyı fazla yedim sanırım neyse inşallah diyetle hallolurSen de içini ferah tut stres yapma şimdiden inşallah bir şey çıkmaz
Öyleeee düşüüünmeeekkkk yoookkkk demişşştiiikkkk amaaaa ARKADAŞLAARRR LÜTFEN AMAAACanım merhaba.Erken doğum riskim var daha 27. Haftadayım.O kadar haklısın ki hislerinde.Herkes çok mutlu ve sağlıklıyken biz neden bunları yaşadık diye bende düşünüyorum.pozitif olmak gerek ama psikolojiler pert olunca pek olmuyor di mi.. ben seni çok iyi anlıyorum.Ama geçen haftalara göre daha umutlu bir dönemde gibisin.İnşallah çok daha iyi olur senin için de bebişin için deAllah çok büyük
Endişe etme değerlerin normal dedi canımm , ama ben yinede dikkat edeceğiimBenim 1. Saat 138 çıktı canım. Doktorum 140 ın altında olmasını bekliyoruz ilk saatte dedi yüksek olursa da diyet veriyoruz dikkat edersen yediklerine sorun olmaz dedi. Seninki ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?