2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Takip cihazi önermedımi canım nasıl takip edeceksin şekerini hiç bir doktor zaten hemen insuline başlatmaz yeterki diyet ile dengelemeye çalış yetiyor
Yok önermedi canım çünkü kızkardeşim tip1 diyabet. Söylemiştim doktora. Onda alet var yakın oturuyorum zaren ölçerim orda hep doktor diyet demedi ama ben yediklerime dikkat edeceğiim

ilkin heycanı farklı oluyor canım bende habire göbeğimin buyukluğunu kontrol ediyordum şimdi çıkmasın diye kontrol ediyorum
Haha bir de çok kilo almadım ben ya onu da takıyorum herkes 8-10 arası ben hala 5-5.5 ben mı anormalim anlamadım

Haha bir de çok kilo almadım ben ya onu da takıyorum herkes 8-10 arası ben hala 5-5.5 ben mı anormalim anlamadım
Yok canim o belli olmaz. Ben de suana kadar 4.5 kilo almisim. Ogluma hamileyken de bole oldu. Herkes ayni hiziyla kilo almaya devam ederken ben son 3 ayda toplam kiloyu 25 e cektim. Dusun. O yuzden belli olmaz. Simdi de endisem o sekilde. Bide alinan kilo bebegin kilosuyla pek ilgili degil zaten. Umarim maksimum 10 la tamamlarim diyorum bende ama imkansiz geliyor

Yok önermedi canım çünkü kızkardeşim tip1 diyabet. Söylemiştim doktora. Onda alet var yakın oturuyorum zaren ölçerim orda hep doktor diyet demedi ama ben yediklerime dikkat edeceğiim
O kısmı kaçırmışım canım demmeki değerlerın normal çok sevindim bence kendini kısıtlama tabi senin fazla kilo almaman içinse o başka yoksa can boğazdan gelir

Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. İkiz olduğu için 4 kapılı düşündük ama genelde hep 3 var o yüzden yaptıralım dedik bakalım

Evet sanırım şimdiden sonra daha çok alınıyormuş

Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. İkiz olduğu için 4 kapılı düşündük ama genelde hep 3 var o yüzden yaptıralım dedik bakalım
Evet canım ikizde daha fazla yer gerekli her sey çift olunca :) benım iki kapılı işimi görür gibi

Doğru canım ben bu durumu öğrenene kadar Allah yukarda hiç zorluk çekmedim hamileliğim boyunca,ne kustum ne iğrendim ne vs hiç sorun yaşamadım.Benim de zorluğum böyle olacakmış nasip demek ki

C Cerito ay valla bosver kv gelmese daha iyi emin ol gelse daha çok sinir bozardıı. Geçen ben de kocamı boşamaya karar vermiştim. Artı olarak normalde mesele etmeyeceğim şeyleri fazlaca kafama taktığımı farkettim . Farkettim ama hala kafama takıyorum demem o ki bence hormonlarımız tavanken önemli kararlar almamalıyız

Masallah canim büyüyor mucize bebek nerden nerelere geldik degil mi sükürler olsun . Saglikla gelsin annesi insallah cok mutlu gercekten halinden memnun
Evet canım gercekten mucize büyütüyoruz icimizdedaha hic bisey yokken tuttu mi tutmadı mi düşünürken,bir hashas,bir susam tanesi kadarken,simdi yüzünü görüp kavuşmaya hayal ediyoruminşallah canim hepimizin mucizeleri sağlıkla vaktinde kucagimiza almayı nasip olsun

Z Zzzzz00 canım bu zamanlar da geçecek emin ol. Suyu azalıyorsa verirler iki oldu su takviyesi yapıyorlar. Çok zor bir süreçten geçtin ama senin yaşadıkların beni çok etkiledi . Bence mucize gibi birsey bebeğin uzun süre suyu yoktu ve aldırman tavsiye ediliyordu. Ama gelişiminin çok iyi olduğu fark edildiğinde su verildi bu senin sayende oldu ne sen bıraktın ne bebeğin. O yüzden zorlukların altında kalmasın bu mucize zaten şurada dayanmak gereken 4 5 haftan var çok riskli bir durun olursa 30. Haftada da dogurabilirsein sağlıkla, yeter ki şu bikac hafta geçsin

Ay boşver cerito ya gelse kalsa daha çok sinirini zıplatıcak bi iş gördükleri mi var sanki? Daha çok sinirlenceksin akşama kadar koltukta oturup şuram ağrıyo buram ağrıyo dicek sana bırak gelmesin daha iyi. Benim ki de aynısı oradan biliyorum, uzak olması daha iyi. Eşin de zamanla görecek bazı şeyleri ben boşuna dördüncü senede çocuk yapmadım inan ilk üç yıl ne zaman boşarım acaba diye geçti anası, kız kardeşi, erkek kardeşi, babası hepsi mi ofsayt olur hele kendisi hiç ama hiç anlamıyodu ve ben bazen deliricem sanıyodum halbuki eşim dünya tatlısı dünya düşüncelisi ama adam ailesinin hiç bir saçmalığını görmüyodu son 1 yıldır beni anlıyor. İnan hepsinden de çok çok uzağım siz’den öteye geçirmiyorum muhabbeti çok da mutluyum böyle

Herkes huzurlu hamilelik geçirio da tek sıkıntılı benmişim gibi hissediyorum. O kadar yoruldum ki fiziki olarak da psikolojik olarak da...
Canımmm hiç öyle düşünme inan kime sorsam bi hikayesi var bna da ameliyat olacaksın bebeği kaybedersin dedi doktorum dan diye, o zeynep kamilin koridor penceresi dile gelse de anlatsa kaç gece beni neden görmüyosun diye ordan gökyüzüne baka baka ağladım.. Herkesin bi hikayesi var sorunsuz atlatan öyle az ki sabır zamanla geçecek az kaldı bi doğuralım da kutlıcaz çook az kaldııı

4 gundur giremiyorum cok hastayim ve 4 gunluk yazilarinizi okudum bi kisi de merak etmemis INCINDIM
Aklim hep sizdeydi C Cerito Z Zzzzz00 insallah zamaninda saglikla alicaz hepimiz bebeklerimizi
Bugun bizim de kontrolumuz vardi da size bi sey sorucam. Ben acibadem takipliyim tam bi para tuzagi tetanoz asisini saglik ocaginda yaptirmicakmisim orda olucakmisim… ikincisi de haftaya seker yuklemem var 50 mg verilcekmis ac tok farketmiyomus. Duydunuz mu daha once boyle bi sey?

Bir de gebelikte mometix burun spreyi kullanan oldu mu?
Rahim agzi uzunluguna da 31 mm dedi hepimiz ceritodan sonra korktuk oyle sordum ben. Iyi dedi ama internette daha yuksek olmali diye yaziyo sizlerin kac

Geçmiş olsun minikmini seker yüklemesi 50 mg önce aç kan alınıyor, yükleme yapılıyor sonrada 1 saat sonra tekrar kan alınıyor diye biliyorum . 75 ve 100 mg de 3. Defa kan alımı oluyor . Yükleme mi dediler yoksa normal kandan şekere mi bakacaklar ? Tetanoz aşısını neden orada yaptirman gerektiğini sordun mu ? Banada garip geldi açıkçası. Hastaya kalmış bisey kesinlikle bu . Benim gittiğim hastanede detaylı ultrason vardi gitmedim başka yerde yaptırdım, aşı sağlık ocağına yaptırdım. Seker yüklenmesini doktor gerekli bulmadı. Rutin tahlilleri de acil olmadığı müddetçe başka yerde yaptırıyorum genelde doktorlar bisey demezler bence seni zorluyorsa dayatmalarina izin verme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…