- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.141
Yok önermedi canım çünkü kızkardeşim tip1 diyabet. Söylemiştim doktora. Onda alet var yakın oturuyorum zaren ölçerim orda hepTakip cihazi önermedımi canım nasıl takip edeceksin şekerini hiç bir doktor zaten hemen insuline başlatmaz yeterki diyet ile dengelemeye çalış yetiyor
Haha bir de çok kilo almadım ben ya onu da takıyorum herkes 8-10 arası ben hala 5-5.5 ben mı anormalim anlamadımilkin heycanı farklı oluyor canım bende habire göbeğimin buyukluğunu kontrol ediyordumşimdi çıkmasın diye kontrol ediyorum
204 çıktı doktora gönderdim ama geri dönüş olmadıCanım çıktı mı sonuç sordun mu doktora?
Yok canim o belli olmaz. Ben de suana kadar 4.5 kilo almisim. Ogluma hamileyken de bole oldu. Herkes ayni hiziyla kilo almaya devam ederken ben son 3 ayda toplam kiloyu 25 e cektim. Dusun. O yuzden belli olmaz. Simdi de endisem o sekilde. Bide alinan kilo bebegin kilosuyla pek ilgili degil zaten. Umarim maksimum 10 la tamamlarim diyorum bende ama imkansiz geliyorHaha bir de çok kilo almadım ben ya onu da takıyorum herkes 8-10 arası ben hala 5-5.5 ben mı anormalim anlamadım
O kısmı kaçırmışım canım demmeki değerlerın normalYok önermedi canım çünkü kızkardeşim tip1 diyabet. Söylemiştim doktora. Onda alet var yakın oturuyorum zaren ölçerim orda hepdoktor diyet demedi ama ben yediklerime dikkat edeceğiim
Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. İkiz olduğu için 4 kapılı düşündük ama genelde hep 3 var o yüzden yaptıralım dedik bakalımDolap baktın öı csnım trendyoldan falan bakıyorum ama nasıl acaba alıp memnun olan var mı? Gönlüm oda yapmaktan yana ama evim 2+1 kira. Seneye çıkmayı düşünüyoruz o yüzden daha geniş bir ev olursa veya kendi evimizi alabilirsek o zaman yaparız diye düşündik
Bende 5 kg almışım toplam ama nedense 10kg gibi görünüyorHaha bir de çok kilo almadım ben ya onu da takıyorum herkes 8-10 arası ben hala 5-5.5 ben mı anormalim anlamadım
Evet sanırım şimdiden sonra daha çok alınıyormuşYok canim o belli olmaz. Ben de suana kadar 4.5 kilo almisim. Ogluma hamileyken de bole oldu. Herkes ayni hiziyla kilo almaya devam ederken ben son 3 ayda toplam kiloyu 25 e cektim. Dusun. O yuzden belli olmaz. Simdi de endisem o sekilde. Bide alinan kilo bebegin kilosuyla pek ilgili degil zaten. Umarim maksimum 10 la tamamlarim diyorum bende ama imkansiz geliyor
Evet canım ikizde daha fazla yer gerekli her sey çift olunca :) benım iki kapılı işimi görür gibiBiz yaptırmayı düşünüyoruz canım. İkiz olduğu için 4 kapılı düşündük ama genelde hep 3 var o yüzden yaptıralım dedik bakalım
Bende sırtıma ve popoma aldım sanki kız anası olucamBende 5 kg almışım toplam ama nedense 10kg gibi görünüyoranlamadım neden öyle oldu
Öyleeee düşüüünmeeekkkk yoookkkk demişşştiiikkkk amaaaa ARKADAŞLAARRR LÜTFEN AMAAABazen bir şeylerin olması için bir neden olması gerekmez güzel kuzularım, hamilelikte hepimiz farklı açılardan zorluklar yaşıyoruz. Sizin zorluk payınıza düşen bazılarımızdan daha ağır basıyor evet ama bebekleriniz hâlâ sizinle lütfen negatif düşünceleri şakkk diye atıyosunuz şimdi kafadan ve yattığınız yerden gerdan kırıyosunuz hemen hadi bekliyorum çabuk
Evet canım gercekten mucize büyütüyoruz icimizdeMasallah canim büyüyor mucize bebeknerden nerelere geldik degil mi sükürler olsun . Saglikla gelsin annesi insallah cok mutlu gercekten halinden memnun
Canım vivense de cok seçenek var,bakabilirsinBiz yaptırmayı düşünüyoruz canım. İkiz olduğu için 4 kapılı düşündük ama genelde hep 3 var o yüzden yaptıralım dedik bakalım
Ay boşver cerito ya gelse kalsa daha çok sinirini zıplatıcak bi iş gördükleri mi var sanki? Daha çok sinirlenceksin akşama kadar koltukta oturup şuram ağrıyo buram ağrıyo dicek sana bırak gelmesin daha iyi. Benim ki de aynısı oradan biliyorum, uzak olması daha iyi. Eşin de zamanla görecek bazı şeyleri ben boşuna dördüncü senede çocuk yapmadım inan ilk üç yıl ne zaman boşarım acaba diye geçti anası, kız kardeşi, erkek kardeşi, babası hepsi mi ofsayt olur hele kendisi hiç ama hiç anlamıyodu ve ben bazen deliricem sanıyodum halbuki eşim dünya tatlısı dünya düşüncelisi ama adam ailesinin hiç bir saçmalığını görmüyodu son 1 yıldır beni anlıyor. İnan hepsinden de çok çok uzağım siz’den öteye geçirmiyorum muhabbeti çok da mutluyum böyleÖf gerçekten ben hem kayınvalideme hem kocama şu an sinir oluyorum.İkisi de bana çok gereksiz ve boş geliyor iki üç gündür.10 gündür hastanedeyim 3 kere geldi kv el gibi yarım saat oturdu gitti normal mi sizce ? Ve bunu eşime söyleyince bana bunları anlatma diyor.kime anlatıcam? 9 gün annem geldi baktı,bugün anneannem geldi kaldı tüm gün.kendisi de neymiş haftaya falan izin alacakmış da bakacakmış.Ve tüm bu olaylar bittiğinde gelip Cerene biz baktık deryapmadığı işleri üstüne alınmaya bayılır çünkü.bugün izinliydi kendisi, dün resmî tatildi insan bir gelip bakmaz mı ya.Anca akşam gelip ay güvenlikten zor kaçtık hemen inin dedi , çok duramicaz diye gelip yarım saatte pır tüyüyo.whatsapptan mesaj atar günde 1 Ceren iyi misin diye.Aynen çok iyiyim hastanede göbek atıyorum o derece iyiyim sağol. Zaten ben babaanne olacak kadar yaşlı değilim diye diye enerjimi emdi bu zamana kadar öf çok doldum ya .bu adamı da boşamak istiyorum bazen.anasının kuzusu.
Canımmm hiç öyle düşünme inan kime sorsam bi hikayesi var bna da ameliyat olacaksın bebeği kaybedersin dedi doktorum dan diye, o zeynep kamilin koridor penceresi dile gelse de anlatsa kaç gece beni neden görmüyosun diye ordan gökyüzüne baka baka ağladım.. Herkesin bi hikayesi var sorunsuz atlatan öyle az ki sabır zamanla geçecek az kaldı bi doğuralım da kutlıcaz çook az kaldıııHerkes huzurlu hamilelik geçirio da tek sıkıntılı benmişim gibi hissediyorum. O kadar yoruldum ki fiziki olarak da psikolojik olarak da...
Geçmiş olsun minikmini4 gundur giremiyorum cok hastayim ve 4 gunluk yazilarinizi okudum bi kisi de merak etmemis INCINDIM
Aklim hep sizdeydi C Cerito Z Zzzzz00 insallah zamaninda saglikla alicaz hepimiz bebeklerimizi
Bugun bizim de kontrolumuz vardi da size bi sey sorucam. Ben acibadem takipliyim tam bi para tuzagi tetanoz asisini saglik ocaginda yaptirmicakmisim orda olucakmisim… ikincisi de haftaya seker yuklemem var 50 mg verilcekmis ac tok farketmiyomus. Duydunuz mu daha once boyle bi sey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?