- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.161
Şeker yüklemesı için benimde hemşire aynısını demişti sabah hafif birşeyler atıştırabilirsin ama tatli falan yeme diye ama ben normalde kahvalti etmediğim için aç gitmiştim4 gundur giremiyorum cok hastayim ve 4 gunluk yazilarinizi okudum bi kisi de merak etmemis INCINDIM
Aklim hep sizdeydi @Cerito @Zzzzz00 insallah zamaninda saglikla alicaz hepimiz bebeklerimizi
Bugun bizim de kontrolumuz vardi da size bi sey sorucam. Ben acibadem takipliyim tam bi para tuzagi tetanoz asisini saglik ocaginda yaptirmicakmisim orda olucakmisim… ikincisi de haftaya seker yuklemem var 50 mg verilcekmis ac tok farketmiyomus. Duydunuz mu daha once boyle bi sey?
Uzunluğu iyi canım zaten 30h sonra kısalmaya başlayacak hepimizde 2.5cm ustunde olması lazim zaten 2.5 cm nın altına duştuğu zaman risk başlıyor uzunluğu gayet iyi benimde en son 3.2 iydiBir de gebelikte mometix burun spreyi kullanan oldu mu?
Rahim agzi uzunluguna da 31 mm dedi hepimiz ceritodan sonra korktuk oyle sordum ben. Iyi dedi ama internette daha yuksek olmali diye yaziyo sizlerin kac
4 yıl önce vuruldum. Doktorum her hangi bir zamanda vurulablirsin dedi hafta vermedi yani 1 doz yeterli oluyor mu10 yıl içinde vurulmadıysan kesinlikle vurul dedi doktorum 1 doz bile olsa. Ben 22 de vuruldum. 2. Dozu vurulacağım ama daha yok. Bu haftaiçi haber alacağım. 25. Haftadayım.
Bende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım
Benim oda sıkıntım var çocuk odasıni giyinme odası yaptığım için şuan giyinme odasina bakıyorum iki kapalı bakarken üç kapalı beğendimBende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım
Bende 25 oldum canim hala bende olmadim yanlış hatırlamıyorsam ya bir doz yada üç muydu bi aşım mi vardı gerçek unuttum sayısını gecen hf attim mesaj ebeme ama geride dönmedi zaten onlara sistem hatrilatma yapıyor diye ustelemedim bu ayin 22 si kontrolüm var kan verilecek falan belki dedim o gun vuracaktır ondan sormadım birdahada daha bir kere sormuştum. Evet öyle deniliyor bendede kızımda öyle demistiler aşısı zamanı ilk once mesela bizden önceki hf ki gebelere ayiriliyo ama her türlü olunuyor aşimiz canim kendini sinir sitrese sokma bebekte sende gerilmeBen de az önce aile hekimindeki hemşiremle kavga ettimcok öfkeliyim cook 25+1 oldum bugün ve 19 haftaliktan beri aşı bekliyorum. Haftada birer kez aradim başlarda yok dedi. Numaraniz bizde var geldiginde aricaz dedi. Bu yüzden taciz etmiyim diye aramadim ben de 3 haftadır falan. Bugün yine aradım sekreter aşı gelmedi dedi. Ben de herkes aşı oldu bi tek size mi gelmedi bu aşı, gelmesi icin talepte bulunuyor musunuz diye cikistim. Bana hala deprem bölgesi muhabbeti yapiyor. Burda hepiniz asi oldunuz, bi ben kaldim hemsireme bagladi telefonu, o da demesin mi, bu hafta 10 tane aşi geldi, elimde 3 tane var su an. Sinirden öldüm. Neymis iyi niyetinden aramamış, 20 tane gebesi varmis, arayip aşı geldi dese hak yemek olurmus. Yaa aricam deme o zaman ben iki günde ararim, aramayi birak ugrar sorarım. O kadar kavga ettim ki telefonda sikayet edicem dedim. Apar topar gidip aşımı oldum, simdi şikayet etsem mi onu düşünüyorum
Yaa cok uzun yazdim ama o kadar kizdim kiii sakinlesemiyorumsekreter gelmedi diye yalan söylüyor, hemşire desen ilgisizligini iyi niyete yoruyor
canım bizde 4 kapılı aldık Pier Cardinden istersen bakabilirsinBiz yaptırmayı düşünüyoruz canım. İkiz olduğu için 4 kapılı düşündük ama genelde hep 3 var o yüzden yaptıralım dedik bakalım
bizimde çocuk odası giyinme odasıydı elim kolumdu şimdi sığınamıyorum hiçbir yereBenjn
Benim oda sıkıntım var çocuk odasıni giyinme odası yaptığım için şuan giyinme odasina bakıyorum iki kapalı bakarken üç kapalı beğendimdaha mağazaya gitmedik oraya gidince kaç kapılı alırım bilmem ama yerim olsa 8 kapılı bile alırım kendi eşyalarımı da koymak için kadın milleti olarak sigamiyoruz
Zzzz canım kullanıcı adı. Sayfanın en başından bakabilirsin bende her zaman giremiyorum oradan takip ediyordum arkadaşımızıaramizda biri vardi bebisin suyu bitmişti su vermiştiler hesap adini unuttum kaç gündür bakıyorum denk gelmedim yazmadımi ben mi gözden kacirdin insallah iyidir
22. Haftamda 32 mmdi. 25. Haftada devlet hastanesinde olcturdm baska ildeydim. Asistan kiz bakti 28 mm dedi beni korkular aldi tabi. Bi anda nasil duser bu kdr diye. Ustune ceritonun olayi oldu ayni gün. Sonra baska doktora gittm asistan degildi daha deneyimli bir erkek doktordu. Anlattm durumu ölctü 3.00 mm cikti. Gayet iyi dedi. Asistan beni baya korkuttu anlayacagn. Ama internette daha uzun olmali yazisini bendr gordm canim. Tedirginim. Progestan verdiler ama kendi doktoruma gorunmeden kullanmadim. Bu cumartesi kendi doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek.Bir de gebelikte mometix burun spreyi kullanan oldu mu?
Rahim agzi uzunluguna da 31 mm dedi hepimiz ceritodan sonra korktuk oyle sordum ben. Iyi dedi ama internette daha yuksek olmali diye yaziyo sizlerin kac
Ucuncuy gebelik göğüste ve bikini bölgemde ikinci gebelikte çatlama oluştu önceden olduğundan şuan olup olmadığını anlamadım hicde kullanmadım birsey ama emzirirken falan göğüsler çok kotu oluyor krem alırsanız onun içinde bir kirem alip koyun dogumdan bir ay öncede sürmeye başlayın bencecanim onda mesela catlama yoksa sende de catlama olmayacağı anlamına gelmiyorki herkezin vücudufarklidir elastik olmasina bağlı bu mesela ben 1 cocuk doğurdum karnım harita gibiannem 3 cocuk doğurmuş 1 tane çatlak yok vicudugunda üstüne tüm hamileliğimde yağın kulandim sonuna kadar yoktu dogrunca ciktilar ortaya annem hiç birey kulanmamis
Onun faydası varmi göbekte göğüste falan canım. Babam yapmıştı bana bir şişe öyle çocuklarda kullanıyordum ben onuKantaron yağı kullanan var mı? Doğal ve orijinal nerden alabilirim
Benimde karnim degil gogusler catladi. Ve biooil aldm gel gorki duzenli kullanim yokUcuncuy gebelik göğüste ve bikini bölgemde ikinci gebelikte çatlama oluştu önceden olduğundan şuan olup olmadığını anlamadım hicde kullanmadım birsey ama emzirirken falan göğüsler çok kotu oluyor krem alırsanız onun içinde bir kirem alip koyun dogumdan bir ay öncede sürmeye başlayın bence
Bak işte göğüs kırmızı çızgımUcuncuy gebelik göğüste ve bikini bölgemde ikinci gebelikte çatlama oluştu önceden olduğundan şuan olup olmadığını anlamadım hicde kullanmadım birsey ama emzirirken falan göğüsler çok kotu oluyor krem alırsanız onun içinde bir kirem alip koyun dogumdan bir ay öncede sürmeye başlayın bence
Ben ebeyede sorduğumda bol bol emzir demişti artik oyle parçalandıki kaynamaya başlardı emerken kan gelirdi artik o derece olmuştum kızımda ebemde bol ca emzir emzirme sonrasi ve oncesi anne sütünü sur demişti o daha iyileştirir demişti ondan birşey almamıştımBak işte göğüs kırmızı çızgımgerçekten ne önerirsin cnm bunun için ben kızımı 1 ay ya emzirdim za emzirmedim kızım beni emmek istemedi ve sütümde gelmedi malesef.
hiç göğsüm zarar görmedi
Ama bu seferde olursa alırım gerçekten o yaşadığım acıyı anlatamam yumruk larimi ısırıp duvara vururdum ağlardım eşimi sıkardim ama Yok o o zamanın cahilliği gerçektenBen ebeyede sorduğumda bol bol emzir demişti artik oyle parçalandıki kaynamaya başlardı emerken kan gelirdi artik o derece olmuştum kızımda ebemde bol ca emzir emzirme sonrasi ve oncesi anne sütünü sur demişti o daha iyileştirir demişti ondan birşey almamıştım
Bu çatlama dediğim benim çevresi değil bildiğin göğüs ucueve o kahverengi bölge bebeğin emdiği kadarki kısım benim göğüs ucumu eme eme açmıştı kızım bildiğin kopacak gibiydi çatlağı kaynayıp kabuk tutardı emdikçe açılır kanardi öyle öyle sütle emdikçe geçti ama benim yaşadığım o can acısı. Bu arada görümcem şey yapardı emzirmeden sonra sütünü sağiyor birleyip yemiş ağacının dibine dokermis sütün cok olsun gibisinden duymuş mutfaga bi girdim anne sütü kokuyo bende eve sinmis artik bebek kokusu sanmıştım megersem birliyyormusBenimde karnim degil gogusler catladi. Ve biooil aldm gel gorki duzenli kullanim yok
Korkacak birseu yok ki cnm neden bu kadar telaşe oldun normal bunlarKızlar benimde gögüs ucum pul pul dökülüyor şimdiden, ebeme sordum göğüs ucu ile çok oynama doğumu tetikler dedi ama ben de çatlak kremini oraya da sürmeye başladım, geçen gebeliğimde öyle olmamıştı (çatlak oluşmadı ama kahverengi bölgem hamile kaldıktan sonra daha da kararmıştı sanki deri değiştiriyor)
Evet de kuzu en ileri haftaya gore cagiriyoruz dese sikinti yok, kime denk gelirse vuruyormus. Haber vericez dedigi icin aramadim, bana nasil denk gelsin böyle. Belki ben 27 haftalik dogurucam, ki bi tanidigim var öyle doğuran. Bunlarinki ilgisizlikBende 25 oldum canim hala bende olmadim yanlış hatırlamıyorsam ya bir doz yada üç muydu bi aşım mi vardı gerçek unuttum sayısını gecen hf attim mesaj ebeme ama geride dönmedi zaten onlara sistem hatrilatma yapıyor diye ustelemedim bu ayin 22 si kontrolüm var kan verilecek falan belki dedim o gun vuracaktır ondan sormadım birdahada daha bir kere sormuştum. Evet öyle deniliyor bendede kızımda öyle demistiler aşısı zamanı ilk once mesela bizden önceki hf ki gebelere ayiriliyo ama her türlü olunuyor aşimiz canim kendini sinir sitrese sokma bebekte sende gerilme
Takma kuzum kac kilo ile hamile kaldın demek ki depoların güzelmiş ben 70 ile hamile kaldim 65 oldum daha yeni yeni 70 oluyorumHaha bir de çok kilo almadım ben ya onu da takıyorum herkes 8-10 arası ben hala 5-5.5 ben mı anormalim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?