2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şeker yüklemesı için benimde hemşire aynısını demişti sabah hafif birşeyler atıştırabilirsin ama tatli falan yeme diye ama ben normalde kahvalti etmediğim için aç gitmiştim

Bir de gebelikte mometix burun spreyi kullanan oldu mu?
Rahim agzi uzunluguna da 31 mm dedi hepimiz ceritodan sonra korktuk oyle sordum ben. Iyi dedi ama internette daha yuksek olmali diye yaziyo sizlerin kac
Uzunluğu iyi canım zaten 30h sonra kısalmaya başlayacak hepimizde 2.5cm ustunde olması lazim zaten 2.5 cm nın altına duştuğu zaman risk başlıyor uzunluğu gayet iyi benimde en son 3.2 iydi

10 yıl içinde vurulmadıysan kesinlikle vurul dedi doktorum 1 doz bile olsa. Ben 22 de vuruldum. 2. Dozu vurulacağım ama daha yok. Bu haftaiçi haber alacağım. 25. Haftadayım.
4 yıl önce vuruldum. Doktorum her hangi bir zamanda vurulablirsin dedi hafta vermedi yani 1 doz yeterli oluyor mu

4 yıl önce 1 kez vurulduysan koruyuculuğu yok. En az 1 ay arayla 2 kez vurulduysan koruyuculuğu 2 yıl. Şimdi tekrar en az 1 ay arayla 2 kez vurulmak mantıklı. Bir de 32. Haftaya kadar aşı yaptırılabilir. Onun dışında hafta sınırlaması yok.

Benjn
Bende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım

Bende uc kapaklı alacağım diye yola çıktım,6kapakli begendim aldım
Benim oda sıkıntım var çocuk odasıni giyinme odası yaptığım için şuan giyinme odasina bakıyorum iki kapalı bakarken üç kapalı beğendim daha mağazaya gitmedik oraya gidince kaç kapılı alırım bilmem ama yerim olsa 8 kapılı bile alırım kendi eşyalarımı da koymak için kadın milleti olarak sigamiyoruz

Bende 25 oldum canim hala bende olmadim yanlış hatırlamıyorsam ya bir doz yada üç muydu bi aşım mi vardı gerçek unuttum sayısını gecen hf attim mesaj ebeme ama geride dönmedi zaten onlara sistem hatrilatma yapıyor diye ustelemedim bu ayin 22 si kontrolüm var kan verilecek falan belki dedim o gun vuracaktır ondan sormadım birdahada daha bir kere sormuştum. Evet öyle deniliyor bendede kızımda öyle demistiler aşısı zamanı ilk once mesela bizden önceki hf ki gebelere ayiriliyo ama her türlü olunuyor aşimiz canim kendini sinir sitrese sokma bebekte sende gerilme

Biz yaptırmayı düşünüyoruz canım. İkiz olduğu için 4 kapılı düşündük ama genelde hep 3 var o yüzden yaptıralım dedik bakalım
canım bizde 4 kapılı aldık Pier Cardinden istersen bakabilirsin
bizimde çocuk odası giyinme odasıydı elim kolumdu şimdi sığınamıyorum hiçbir yere

aramizda biri vardi bebisin suyu bitmişti su vermiştiler hesap adini unuttum kaç gündür bakıyorum denk gelmedim yazmadımi ben mi gözden kacirdin insallah iyidir
Zzzz canım kullanıcı adı. Sayfanın en başından bakabilirsin bende her zaman giremiyorum oradan takip ediyordum arkadaşımızı

Bir de gebelikte mometix burun spreyi kullanan oldu mu?
Rahim agzi uzunluguna da 31 mm dedi hepimiz ceritodan sonra korktuk oyle sordum ben. Iyi dedi ama internette daha yuksek olmali diye yaziyo sizlerin kac
22. Haftamda 32 mmdi. 25. Haftada devlet hastanesinde olcturdm baska ildeydim. Asistan kiz bakti 28 mm dedi beni korkular aldi tabi. Bi anda nasil duser bu kdr diye. Ustune ceritonun olayi oldu ayni gün. Sonra baska doktora gittm asistan degildi daha deneyimli bir erkek doktordu. Anlattm durumu ölctü 3.00 mm cikti. Gayet iyi dedi. Asistan beni baya korkuttu anlayacagn. Ama internette daha uzun olmali yazisini bendr gordm canim. Tedirginim. Progestan verdiler ama kendi doktoruma gorunmeden kullanmadim. Bu cumartesi kendi doktoruma gidecegim bakalim o ne diyecek.

Ucuncuy gebelik göğüste ve bikini bölgemde ikinci gebelikte çatlama oluştu önceden olduğundan şuan olup olmadığını anlamadım hicde kullanmadım birsey ama emzirirken falan göğüsler çok kotu oluyor krem alırsanız onun içinde bir kirem alip koyun dogumdan bir ay öncede sürmeye başlayın bence

Benimde karnim degil gogusler catladi. Ve biooil aldm gel gorki duzenli kullanim yok

Bak işte göğüs kırmızı çızgım gerçekten ne önerirsin cnm bunun için ben kızımı 1 ay ya emzirdim za emzirmedim kızım beni emmek istemedi ve sütümde gelmedi malesef.
hiç göğsüm zarar görmedi

Ben ebeyede sorduğumda bol bol emzir demişti artik oyle parçalandıki kaynamaya başlardı emerken kan gelirdi artik o derece olmuştum kızımda ebemde bol ca emzir emzirme sonrasi ve oncesi anne sütünü sur demişti o daha iyileştirir demişti ondan birşey almamıştım

Ama bu seferde olursa alırım gerçekten o yaşadığım acıyı anlatamam yumruk larimi ısırıp duvara vururdum ağlardım eşimi sıkardim ama Yok o o zamanın cahilliği gerçekten şimdi başka olacak inşallah emerde tek gerekirse acıya da ragziyim da napalim

Benimde karnim degil gogusler catladi. Ve biooil aldm gel gorki duzenli kullanim yok
Bu çatlama dediğim benim çevresi değil bildiğin göğüs ucueve o kahverengi bölge bebeğin emdiği kadarki kısım benim göğüs ucumu eme eme açmıştı kızım bildiğin kopacak gibiydi çatlağı kaynayıp kabuk tutardı emdikçe açılır kanardi öyle öyle sütle emdikçe geçti ama benim yaşadığım o can acısı. Bu arada görümcem şey yapardı emzirmeden sonra sütünü sağiyor birleyip yemiş ağacının dibine dokermis sütün cok olsun gibisinden duymuş mutfaga bi girdim anne sütü kokuyo bende eve sinmis artik bebek kokusu sanmıştım megersem birliyyormus onun kokusuymus

Kızlar benimde gögüs ucum pul pul dökülüyor şimdiden, ebeme sordum göğüs ucu ile çok oynama doğumu tetikler dedi ama ben de çatlak kremini oraya da sürmeye başladım, geçen gebeliğimde öyle olmamıştı (çatlak oluşmadı ama kahverengi bölgem hamile kaldıktan sonra daha da kararmıştı sanki deri değiştiriyor)

Korkacak birseu yok ki cnm neden bu kadar telaşe oldun normal bunlar

Evet de kuzu en ileri haftaya gore cagiriyoruz dese sikinti yok, kime denk gelirse vuruyormus. Haber vericez dedigi icin aramadim, bana nasil denk gelsin böyle. Belki ben 27 haftalik dogurucam, ki bi tanidigim var öyle doğuran. Bunlarinki ilgisizlik neyse asimi oldum rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…