2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Korkulacak bir durum yok canım normal

Ben de acıbadem takipliyim bana da hastanede yapılacak dediler tetanoz aşısını . Para alıyorlar mı tetanozdan ? Alacaklarsa ben gidip sağlık ocağında olayım bari .gerçekten para tuzağı ya .

Korkacak birseu yok ki cnm neden bu kadar telaşe oldun normal bunlar
İlk gebeliğimde doğumdan sonra göğüs ucu yaralarından çok çekmiş biri olarak bu sefer önden başladı bir yol yöntem varsa diye yazdım, yoksa daha telaşe olmadım ama neler olabileceğini bilen bilir

Cok tesekkur ederim yukleme yapilcakmis degisik bi sistemle ilerliyolar tetanozun fiyatini ogrenip ona gore saglik ocaginda vurulmaya karar verdim enayi yerine konmak istemiyorum
Şeker yüklemesı için benimde hemşire aynısını demişti sabah hafif birşeyler atıştırabilirsin ama tatli falan yeme diye ama ben normalde kahvalti etmediğim için aç gitmiştim
50 mg miydi seninki de
Uzunluğu iyi canım zaten 30h sonra kısalmaya başlayacak hepimizde 2.5cm ustunde olması lazim zaten 2.5 cm nın altına duştuğu zaman risk başlıyor uzunluğu gayet iyi benimde en son 3.2 iydi
Boyle guzel devam eder insallah
Benim doktorum gayet iyi hicbi sorun yok dedi bence de iyi yapmissin progestan kullanmayarak. Benimkini karindan olctu en kesin sonuc alttan mi oluyo peki?
Ben de acıbadem takipliyim bana da hastanede yapılacak dediler tetanoz aşısını . Para alıyorlar mı tetanozdan ? Alacaklarsa ben gidip sağlık ocağında olayım bari .gerçekten para tuzağı ya .
Kesin aliyolardir sorucam arayip. Seker yuklemesini oldun mu peki

Kız bizimki de öyleydi kız en son gördüğümde suyumu içiyordu dediydik hatta

Bebeğim , bırak boşver, zamanı gelince güzel güzel sokarsın lafını innncitmeden... Şimdi çok daha önemli işlerimiz var Mahirtoşu sağlıkla büyütmek gibi. Gerisini salla gitsin bebişim :) Erkekler hiçbir zaman annelerine laf söylensin istemezler. Haklı da olsan sanki senin şikayetlerini 'annene bir şey de' gibi algıladıkları için o cümleleri duymak hoşlarına gitmiyor. Aslında her şeyin farkında oluyorlar. Boşver sen aldırma. NAparsa yapsın her şeyin bir zamanı var kuşum.

Canım hayırlısı ile 28-30 ları görseniz risk azalır Allahın izniyle. Dualarımız yüreğimiz sizinle...

Yok sana yükleyecekler diyecen de işte neeeyyyse

Canım aynen, hamilelikte sanki her gün merkür retrosu var gibi

İlk gebeliğimde doğumdan sonra göğüs ucu yaralarından çok çekmiş biri olarak bu sefer önden başladı bir yol yöntem varsa diye yazdım, yoksa daha telaşe olmadım ama neler olabileceğini bilen bilir
Bilmem mi yaradan mastit olmuş biriyim bu sefer doguma 1 ay kala kremlere başlıcam insallah Allah yardımcımız olsun

Naptın ettin oldun aşı ben kaldım daha olmayan bakalım ağrı sizi durumu nasil

Bence cok guzel cikmis tok sekerin kac?

Kızlar kontrolden çıktım, elimdeki Progestan bittikten sonra keselim bi şikayetin olacak mı bakalım dedi bebiş 700 gr olmuş biraz az mı sanki 24+6 dayız

Canım ben kontrolde doktora kilosunu sorunca önemli olan gelişimi dedi, biz aletlerle zaten Sağlıklı bir ölçüm yapamıyoruz o nedenle sen gelişiminde bir sıkıntı gördü mü onu takip et dedi, o nedenle daha bebek kilosu konuşmak için erken zamanlar doktor sana şuna şuna dikkat et demediği sürece kilo olayı bir hafta öne gelir 1 hafta geriye gelir hep normal süreçler

Benim doktorum gayet iyi hicbi sorun yok dedi bence de iyi yapmissin progestan kullanmayarak. Benimkini karindan olctu en kesin sonuc alttan mi oluyo peki?
Vajinadan daha netmis evet canim. Ama bu zamana kdr 4 farkli doktor ölcüm yapti. Hepside karindan bakti. Biride perinatologdu mesela. Vajinadan olmadi hic

Kızlar kontrolden çıktım, elimdeki Progestan bittikten sonra keselim bi şikayetin olacak mı bakalım dedi bebiş 700 gr olmuş biraz az mı sanki 24+6 dayız
Bence maşallah gayet iyi annesi

Bence cok guzel cikmis tok sekerin kac?
Onu istemedi cnm şeker yükleme değildi bu, sağlık ocağında bunlara baktır öyle gel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…