- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.201
Bir bakayım canımCanım vivense de cok seçenek var,bakabilirsin
Aynen bende yanlış duymadiysam bi üç doz kaldı aklımda bir doz yeter falan dedide bakalım gidince gorucem saglik ocağında ebeden ses Yok hala benim 22 Mayıs kontrolüm varBende olmadım benim önceden 4 dozum var doktor en az 1 tane ol dedi herhalde olurum diye düşünüyorum ama burası Türkiyebulunmaz mu bulunmaz
O yüzden 4 kapılı olsun dedik bizde herşey çifter çifter olunca birde büyüdükçe daha fazla yer lazım olacakEvet canım ikizde daha fazla yer gerekli her sey çift olunca :) benım iki kapılı işimi görür gibi
2 büyüyen beşik bir 4 kapılı gardırop aldık canım şifonyer almadımBir bakayım canım. Takım olarak mı aldınız
Cok şükürNaptın ettin oldun aşıben kaldım daha olmayan bakalım ağrı sizi durumu nasil
Yakın kontrolüm yha ondan ustelemiycem gelse arardı zaten eskiden hic aramazdim bu kadar herşeyin üstüne düşmezdik ozaman söylemiş yinede söylerCok şükürsen de aksatma canim saglik ocagina sor arada bir. Hic agri aci olmadi bende canım aşı olmamış gibi su an kolum
Başka odamda yok pişman değilim çünkü yeni evliyim ve isteğimdi giyinme odası nasispe ilerleyen zamanlarda mecbur bozmak zorunda kalicam ama o eşyalar nereye sigicak hiç bilmiyorumcanım bizde 4 kapılı aldık Pier Cardinden istersen bakabilirsin
bizimde çocuk odası giyinme odasıydı elim kolumdu şimdi sığınamıyorum hiçbir yere
Ben hayatımda hiç 49 olmadım gibi hissediyorum49.5 ile kaldım canım bende
Canım bende vardım bugün oldum daha bir iki saat oldu şuan bir etkim yok inşallah olmaz ama ağrı yapıyor dedilerNaptın ettin oldun aşıben kaldım daha olmayan bakalım ağrı sizi durumu nasil
Ben sabah sağlık ocağına aşıya gittim sırada beklerken içerde aşı olan bi bebiş ağladı ayy onu duyunca ben bir ağla bir ağlasizde var mı bilmiyorum duygularım beni tamamen le geçirmiş durumda saçma sapan eşimin burnundan getiriyorum asla takılmayacağım şeylere takılıyorum resmen kendimi bir odaya kapatmak istiyorum
Bende aynı durumdayım sürekli eşimle tartısıyorum en ufak bir sey yapsa bana batıyor. Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum böyle değişik haller içerisindeyim. ne zaman gecersizde var mı bilmiyorum duygularım beni tamamen le geçirmiş durumda saçma sapan eşimin burnundan getiriyorum asla takılmayacağım şeylere takılıyorum resmen kendimi bir odaya kapatmak istiyorum
Benimkide gelmeden yaptir demişti ama hepsini istedi,idrar,hemogram,ac tok sekeri,diyabet ona göre seker yüklemesi yapar mıyız,yapmazmiyiz bakariz dedi,dünde iste bakti her sey normal şeker yüklemesine gerek yok dedi.Bence maşallah gayet iyi annesi
Onu istemedi cnm şeker yükleme değildi bu, sağlık ocağında bunlara baktır öyle gel demişti
Benimde hep karnimdan ölçüm yapıldı,zaten gebelik basindan beri hic vajinal muayene olmadım,hep karnimdanVajinadan daha netmis evet canim. Ama bu zamana kdr 4 farkli doktor ölcüm yapti. Hepside karindan bakti. Biride perinatologdu mesela. Vajinadan olmadi hic
Benimkide gelmeden yaptir demişti ama hepsini istedi,idrar,hemogram,ac tok sekeri,diyabet ona göre seker yüklemesi yapar mıyız,yapmazmiyiz bakariz dedi,dünde iste bakti her sey normal şeker yüklemesine gerek yok dedi.
Benimde ac sekeri 83,tok 79,kan degeri 5 bir tek serbest t4 azcik dusuk çıktı 0,66 onada bisey demedi
Cok degil canım bende cok bisey olmadı 2doz vuruldum,bugün degilde gece ya da yarin 1-2gun kolun ağrır uyurken okadarCanım bende vardım bugün oldum daha bir iki saat oldu şuan bir etkim yok inşallah olmaz ama ağrı yapıyor dediler
Ahh canım sanırım ben de oldum, çook kaşıntım var ama. Dün resmen uykumdan uyandım kaşıntı yüzünden. Ben de karbonatlı su iyi geliyor diye biliyordum ama daha bir şey yapmadımKızlar sanki vajinal mantar oldum böyle akıntılarım peynir kesiği gibi pütür pütür. Kaşıntı yok ama. Sirkeli su iyi geliyordu önceden yapıyordum. Smdi cok az damlatıp yapsam bir problem olur mu sizce? Yapan var mı aranızda ya da mantar olup fitil kullanan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?