2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende olmadım benim önceden 4 dozum var doktor en az 1 tane ol dedi herhalde olurum diye düşünüyorum ama burası Türkiye bulunmaz mu bulunmaz
Aynen bende yanlış duymadiysam bi üç doz kaldı aklımda bir doz yeter falan dedide bakalım gidince gorucem saglik ocağında ebeden ses Yok hala benim 22 Mayıs kontrolüm var

Cok şükür sen de aksatma canim saglik ocagina sor arada bir. Hic agri aci olmadi bende canım aşı olmamış gibi su an kolum
Yakın kontrolüm yha ondan ustelemiycem gelse arardı zaten eskiden hic aramazdim bu kadar herşeyin üstüne düşmezdik ozaman söylemiş yinede söyler yeni ebemiz degil iki çocuğunda onda büyüdü

canım bizde 4 kapılı aldık Pier Cardinden istersen bakabilirsin

bizimde çocuk odası giyinme odasıydı elim kolumdu şimdi sığınamıyorum hiçbir yere
Başka odamda yok pişman değilim çünkü yeni evliyim ve isteğimdi giyinme odası nasispe ilerleyen zamanlarda mecbur bozmak zorunda kalicam ama o eşyalar nereye sigicak hiç bilmiyorum

Kızlar bide ben geç kaldım biraz ama park yatak alacağım anne yani olandan mağazalardan baktım İnternet fiyatı daha ucuz diye İnternet ten alayım diyorum kanz ve prego iyi diyorlar ama sizler hangi markayı aldınız aldığınızdan memnunsaniz Park yatak,bebek arabasi ve reflü yatağı için link atabilirseniz çok iyi olur çünkü karar veremiyorum

sizde var mı bilmiyorum duygularım beni tamamen le geçirmiş durumda saçma sapan eşimin burnundan getiriyorum asla takılmayacağım şeylere takılıyorum resmen kendimi bir odaya kapatmak istiyorum
Ben sabah sağlık ocağına aşıya gittim sırada beklerken içerde aşı olan bi bebiş ağladı ayy onu duyunca ben bir ağla bir ağla

sizde var mı bilmiyorum duygularım beni tamamen le geçirmiş durumda saçma sapan eşimin burnundan getiriyorum asla takılmayacağım şeylere takılıyorum resmen kendimi bir odaya kapatmak istiyorum
Bende aynı durumdayım sürekli eşimle tartısıyorum en ufak bir sey yapsa bana batıyor. Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum böyle değişik haller içerisindeyim. ne zaman gecer

Burun aspiratöru alanınız varmi oda yeri geldiğinde gerekli bir ihtiyaç oluyor oğlumda değil ama kızımda kullanmıştım burnu tikanmisti emerken zor nefes alırdı ondan açardım hep burnunu hastalandığı zaman falan iki yasina kadar

Bence maşallah gayet iyi annesi

Onu istemedi cnm şeker yükleme değildi bu, sağlık ocağında bunlara baktır öyle gel demişti
Benimkide gelmeden yaptir demişti ama hepsini istedi,idrar,hemogram,ac tok sekeri,diyabet ona göre seker yüklemesi yapar mıyız,yapmazmiyiz bakariz dedi,dünde iste bakti her sey normal şeker yüklemesine gerek yok dedi.
Benimde ac sekeri 83,tok 79,kan degeri 5 bir tek serbest t4 azcik dusuk çıktı 0,66 onada bisey demedi

Vajinadan daha netmis evet canim. Ama bu zamana kdr 4 farkli doktor ölcüm yapti. Hepside karindan bakti. Biride perinatologdu mesela. Vajinadan olmadi hic
Benimde hep karnimdan ölçüm yapıldı,zaten gebelik basindan beri hic vajinal muayene olmadım,hep karnimdan

O metabolizmamız yavaşladığından oluyormuş sanırım ya geçen okumuştum Gogıllayıp

Canım bende vardım bugün oldum daha bir iki saat oldu şuan bir etkim yok inşallah olmaz ama ağrı yapıyor dediler
Cok degil canım bende cok bisey olmadı 2doz vuruldum,bugün degilde gece ya da yarin 1-2gun kolun ağrır uyurken okadar

Ahh canım sanırım ben de oldum, çook kaşıntım var ama. Dün resmen uykumdan uyandım kaşıntı yüzünden. Ben de karbonatlı su iyi geliyor diye biliyordum ama daha bir şey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…