- 28 Eylül 2022
- 577
- 1.273
- 43
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.221
Bu tam olarak dünkü benNe kadarda biz
yaaa kıyamammBen sabah sağlık ocağına aşıya gittim sırada beklerken içerde aşı olan bi bebiş ağladı ayy onu duyunca ben bir ağla bir ağla
hiç böyle değildim ama birkaç gündür hakim olamıyorum elle tutulur sebep olsa gam yemicem üzülüyorum adamaBende aynı durumdayım sürekli eşimle tartısıyorum en ufak bir sey yapsa bana batıyor. Bazen ağlıyorum bazen gülüyorum böyle değişik haller içerisindeyim. ne zaman gecer
Of Melom sen bi bilsen dün tetanoz oldum ya 2. dozu. Gece Ödemden ağrılarım uyuşmalarımla bir birleştiler wuhuuu sabaha kadar ağrı sancı uyuşma hiç uyumadım, çişim zaten sürekli geliyor...Cok degil canım bende cok bisey olmadı 2doz vuruldum,bugün degilde gece ya da yarin 1-2gun kolun ağrır uyurken okadar
Bu tam olarak dünkü ben
Ben, yok anne oğluna yükleyecekler, eee babalık kolay değil diyecektim ama tuttum kendimi napim ajsjajdshYok sana yükleyecekler diyecen de işte neeeyyyse
Ben azcık yaptım rahatlattı ama devamlı yapamam korkuyorum cunku bisey falan olur. Cok berbat bi durum ya benim akıntı seklinde ıslak ve nemli kalınca oluyor hamileliktede cok coğaldı sürekli kuruluyorum ama nafile.Ahh canım sanırım ben de oldum, çook kaşıntım var ama. Dün resmen uykumdan uyandım kaşıntı yüzünden. Ben de karbonatlı su iyi geliyor diye biliyordum ama daha bir şey yapmadım
Canım galiba bu durumun normal çünkü ben de eşimden boşanmak istiyorum dünden berisizde var mı bilmiyorum duygularım beni tamamen le geçirmiş durumda saçma sapan eşimin burnundan getiriyorum asla takılmayacağım şeylere takılıyorum resmen kendimi bir odaya kapatmak istiyorum
Bu idrar artisi bendede geri geldi. Hamilelign baslarnda cok gidiyodum sonraki aylar ne guzel gece 1 kez gidiyodm yetiyodu. Son 3 gundur gece dort kez gidiyorum bazen. Artti bayaOf Melom sen bi bilsen dün tetanoz oldum ya 2. dozu. Gece Ödemden ağrılarım uyuşmalarımla bir birleştiler wuhuuu sabaha kadar ağrı sancı uyuşma hiç uyumadım, çişim zaten sürekli geliyor...
Ayy canim seni cok iyi anlıyorumOf Melom sen bi bilsen dün tetanoz oldum ya 2. dozu. Gece Ödemden ağrılarım uyuşmalarımla bir birleştiler wuhuuu sabaha kadar ağrı sancı uyuşma hiç uyumadım, çişim zaten sürekli geliyor...
Bu idrar artisi bendede geri geldi. Hamilelign baslarnda cok gidiyodum sonraki aylar ne guzel gece 1 kez gidiyodm yetiyodu. Son 3 gundur gece dort kez gidiyorum bazen. Artti baya
Aşkım valla her akşam2 yemekten birinde kola içmişliğim var, öyle böyle değil yanıp tutuşuyorumKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
bu arada hamilelign ilk 3 ayini kilo almadan geciren ben 26+6 dan bildiriyorum 7 kilo almisim. Cok hizli oldu nasil ne ara oldu anlamadim ve istahimm cok aciiik
Ama artik 7kg normal bence canim,6aylik doldurdukKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
bu arada hamilelign ilk 3 ayini kilo almadan geciren ben 26+6 dan bildiriyorum 7 kilo almisim. Cok hizli oldu nasil ne ara oldu anlamadim ve istahimm cok aciiik
Nasil yaa sen yemeklerin yaninda bir sey icmiyor musunKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
Ayy canim seni cok iyi anlıyorumgecen gun bende ikinci doz oldum,ayni dedin gibi agrilar birleşince berbat bir gece yaşadım,(ama tek basina asinin aşırı bir agrisi yol)
Benim el bileklerim iyice berbat oldu,kemiklerim kesiliyor gibibugün bir fizyoterapistin egzersizleri buldum denedim,inşallah bir fayda olur
ben baya baya içiyorum sadece kolayı çeyrek bardak veya yudum içiyorum asitli diye vicdan yapıyorum ama ıce tea limonata içiyorum. Benimde bu ara takıntım meyve. Acıktıkça hep ondan yiyorum. 7 ne kız benim yarın kontrol var en son +11dim sanırım hayırlısıKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
Son hareketi kocaya doğru yapalım
Şaka bir yana bu hareketleri ne zaman yapmak gerek acebaaa? Benzerlerini her sabah yapıyorum ama bu kdr uzun setler değil.
Vallah orasini bilmiyorum,yeni buldum bugunden başladım,cunku artik elimde bisey tutamaz oldum,ya saclarimi bile zor tariyorum
Yaaa yerimSon bikaç gündür bizYoluk kızım çok bakınca, sen de mi foto istiyorsun gel çekeyim dedim geldi onu da çektim resmen poz verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?