- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.241
Yahuu kızlar coşuyorSon bikaç gündür bizYoluk kızım çok bakınca, sen de mi foto istiyorsun gel çekeyim dedim geldi onu da çektim resmen poz verdi.
Seninki normal canim iki tane kızın var ordaBir karın güncellemesi de bizdengitgide öne gidiyorlar kalça bırakmadı ağrıdan bu kızlar
Normalde taşırken çok normalleşemiyorumSeninki normal canim iki tane kızın var orda
Kozlar bende öyleyim hamilelikten sanırım. 1 gün çok seviyorum. Bir gün çekip gitmek istiyorum. Ama biraz soğuk kanlı olmalıyız. Bebişlerimiz içinCanım galiba bu durumun normal çünkü ben de eşimden boşanmak istiyorum dünden beriyanlışlıkla aile mahkemesinin önünden yakinindan falan gecsem bi ugrucam o derece
Valla göbeğimi açtım gözüne soktum ama ı ıııhhh anlamıyor salakYahuu kızlar coşuyorsizde gördükçe nasıl evde kedi veya köpek beslemek istiyorumm ama alerjim hissediyormu pozitif karnına falan yatıyormu
Maşallah bebişeSon bikaç gündür bizYoluk kızım çok bakınca, sen de mi foto istiyorsun gel çekeyim dedim geldi onu da çektim resmen poz verdi.
Kendini tut canım. Benimde canım her şey istiyor. Çikolata çok yiyordum karbonhidrat felan. Ama bugün diyete girdimKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
bu arada hamilelign ilk 3 ayini kilo almadan geciren ben 26+6 dan bildiriyorum 7 kilo almisim. Cok hizli oldu nasil ne ara oldu anlamadim ve istahimm cok aciiik
Haklisin pozitifim bende de yanip tutusma olayi var afakanlar basiyorAşkım valla her akşam2 yemekten birinde kola içmişliğim var, öyle böyle değil yanıp tutuşuyorum12 kg aldım. hiç sallamıyorum valla. Tek kaçamağım bunlar. Çok değil yani neler yiyenler var... Gün içinde bol su içince iştah azalıyor. Ben öyle yapıyorum hem şişlik de az oluyor. Gece de 1 yudum su içip 1 bardak çiş yapıyorum nasıl oluyorsa
Melisim bi anda olunca sasirdim ben yoksa cidden saglikli olmasi onemli. Hizli diyorlardi biliyodumda bu kdr hizli beklemiyodumAma artik 7kg normal bence canim,6aylik doldurdukbende dun hastanede tartıldım 6,5kg aldim dr cok iyi diyor
Hahaha josei kizzz cok tatlisinNasil yaa sen yemeklerin yaninda bir sey icmiyor musunben cok zaman meyve suyu iciyorum. Hani şu kutu meyve sularindan, asiri zararli, seker icerenlerinden az önce de hazir puding aldim yedim mesela
Bu arada ben de ilk 5,5 ayda 2 kilo aldim diye seviniyordum ama son bir haftada 2 kilo daha almışıminsallah bu performansim basladigi gibi biter
Haha kola icince benimde esim takiliyor ericek kiz asitten diyor vicdan yaptiriyorben baya baya içiyorum sadece kolayı çeyrek bardak veya yudum içiyorum asitli diye vicdan yapıyorum ama ıce tea limonata içiyorum. Benimde bu ara takıntım meyve. Acıktıkça hep ondan yiyorum. 7 ne kız benim yarın kontrol var en son +11dim sanırım hayırlısı
ay sesli güldüm kıyamam yaValla göbeğimi açtım gözüne soktum ama ı ıııhhh anlamıyor salakÇok saftrik benimki yaa depremi de hissetmedi çok sonra uyanıp korktu. Valla göründüğü kdr kolay değil köpek bakmak. Kokusu olmasa diğerleri çekilir de ben kokusuna dayanamıyorum yoksa çok seviyorum 2 aylıktan beri benle. Bebek doğduğunda da uslu durursa bize ya da bebişe saldırganlık etmezse (ki sanmam edeceğini) bizimle devam eder yoksa yol görünür...
bulantılardan arkadaşım onlar geçmiş olsa yüzde bin beş yüz daha çok alırdım ama takmıyorum da illaki verilirHaklisin pozitifim bende de yanip tutusma olayi var afakanlar basiyorhic sorma gece suda icmesem bu kdr idrar nerden geliyor cozemiyorum
Melisim bi anda olunca sasirdim ben yoksa cidden saglikli olmasi onemli. Hizli diyorlardi biliyodumda bu kdr hizli beklemiyodum
Hahaha josei kizzz cok tatlisinbenimde zaafim visne suyu yaz gelsede kompostosunu yapip iccem bol boll
Haha kola icince benimde esim takiliyor ericek kiz asitten diyor vicdan yaptiriyorkendisi karsimda hopur hopur iciyorrr dusundugu yok. bak gene sardim kocaya neddir adamlarn cektigi bizden biz 2 canliyiz senn 3 canlisin hakkindir gene iyi almissn cidden bak
Bende senin gibi dirayetliydim 4. Ve 5. Aylarda canim ama son 15 gundur cılkını cikardimKendini tut canım. Benimde canım her şey istiyor. Çikolata çok yiyordum karbonhidrat felan. Ama bugün diyete girdimgünde 2 haşlanmış yumurta-peynir-zeytin. Arada süt, meyve kuruyemiş. Akşam sebze veya et-yoğurt, gece 1 porsiyon meyve. Bakalım ne kadar dayanabilcem
yaa bu iştah konusunu napıcaz ben de aynıyım ağzım hiç boş durmuyor canım sürekli soğuk tatlı şeyler istiyor havalar ısındığındanKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
bu arada hamilelign ilk 3 ayini kilo almadan geciren ben 26+6 dan bildiriyorum 7 kilo almisim. Cok hizli oldu nasil ne ara oldu anlamadim ve istahimm cok aciiik
Biz bu renk boyadık bir duvar bu şekilde diğeri dümdüz üstteki renktenKız anneleri siz bebek oda duvarlari ne renk boyadınız? Ya da ne renk seçersiniz,ben karar veremiyorum
Yaaa ayrılamazsın ki simdi ondan,küçüklüğünden beri sen büyütünValla göbeğimi açtım gözüne soktum ama ı ıııhhh anlamıyor salakÇok saftrik benimki yaa depremi de hissetmedi çok sonra uyanıp korktu. Valla göründüğü kdr kolay değil köpek bakmak. Kokusu olmasa diğerleri çekilir de ben kokusuna dayanamıyorum yoksa çok seviyorum 2 aylıktan beri benle. Bebek doğduğunda da uslu durursa bize ya da bebişe saldırganlık etmezse (ki sanmam edeceğini) bizimle devam eder yoksa yol görünür...
Ayni seyleri yasiyoruz canim benim dr da kilo hic sormuyor umrunda degil adaminyaa bu iştah konusunu napıcaz ben de aynıyım ağzım hiç boş durmuyor canım sürekli soğuk tatlı şeyler istiyor havalar ısındığından53le hamile kaldım 8 kilo almışım yarın kontrolüm var dra söylemedim daha bakalım ne diycek kilo konusuna
Bahçem olsa çıkarıcam da ev bile kira şu anYaaa ayrılamazsın ki simdi ondan,küçüklüğünden beri sen büyütünnereye göndericen?
Evde bakmak cok zor sana katiliyorum,bende kokuya dayanamadim,bizimki 40gunluktu esim getirdiğinde,evde baktim bir kac ay yaz gelince bahceye çıkardım,o gun bugun 5senedir bahçede yasiyor
Ayni seyleri yasiyoruz canim benim dr da kilo hic sormuyor umrunda degil adamin
Cok güzel güle güle oturup büyüsünler prenseslerBiz bu renk boyadık bir duvar bu şekilde diğeri dümdüz üstteki renkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?