2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Son bikaç gündür biz Yoluk kızım çok bakınca, sen de mi foto istiyorsun gel çekeyim dedim geldi onu da çektim resmen poz verdi.
Yahuu kızlar coşuyor sizde gördükçe nasıl evde kedi veya köpek beslemek istiyorumm ama alerjim hissediyormu pozitif karnına falan yatıyormu

Canım galiba bu durumun normal çünkü ben de eşimden boşanmak istiyorum dünden beri yanlışlıkla aile mahkemesinin önünden yakinindan falan gecsem bi ugrucam o derece
Kozlar bende öyleyim hamilelikten sanırım. 1 gün çok seviyorum. Bir gün çekip gitmek istiyorum. Ama biraz soğuk kanlı olmalıyız. Bebişlerimiz için

Yahuu kızlar coşuyor sizde gördükçe nasıl evde kedi veya köpek beslemek istiyorumm ama alerjim hissediyormu pozitif karnına falan yatıyormu
Valla göbeğimi açtım gözüne soktum ama ı ıııhhh anlamıyor salak Çok saftrik benimki yaa depremi de hissetmedi çok sonra uyanıp korktu. Valla göründüğü kdr kolay değil köpek bakmak. Kokusu olmasa diğerleri çekilir de ben kokusuna dayanamıyorum yoksa çok seviyorum 2 aylıktan beri benle. Bebek doğduğunda da uslu durursa bize ya da bebişe saldırganlık etmezse (ki sanmam edeceğini) bizimle devam eder yoksa yol görünür...

Kendini tut canım. Benimde canım her şey istiyor. Çikolata çok yiyordum karbonhidrat felan. Ama bugün diyete girdim günde 2 haşlanmış yumurta-peynir-zeytin. Arada süt, meyve kuruyemiş. Akşam sebze veya et-yoğurt, gece 1 porsiyon meyve. Bakalım ne kadar dayanabilcem

Haklisin pozitifim bende de yanip tutusma olayi var afakanlar basiyor hic sorma gece suda icmesem bu kdr idrar nerden geliyor cozemiyorum
Ama artik 7kg normal bence canim,6aylik doldurduk bende dun hastanede tartıldım 6,5kg aldim dr cok iyi diyor
Melisim bi anda olunca sasirdim ben yoksa cidden saglikli olmasi onemli. Hizli diyorlardi biliyodumda bu kdr hizli beklemiyodum
Hahaha josei kizzz cok tatlisin benimde zaafim visne suyu yaz gelsede kompostosunu yapip iccem bol boll
Haha kola icince benimde esim takiliyor ericek kiz asitten diyor vicdan yaptiriyor kendisi karsimda hopur hopur iciyorrr dusundugu yok. bak gene sardim kocaya neddir adamlarn cektigi bizdenbiz 2 canliyiz senn 3 canlisin hakkindir gene iyi almissn cidden bak

ay sesli güldüm kıyamam ya
bulantılardan arkadaşım onlar geçmiş olsa yüzde bin beş yüz daha çok alırdım ama takmıyorum da illaki verilir

Bende senin gibi dirayetliydim 4. Ve 5. Aylarda canim ama son 15 gundur cılkını cikardim

yaa bu iştah konusunu napıcaz ben de aynıyım ağzım hiç boş durmuyor canım sürekli soğuk tatlı şeyler istiyor havalar ısındığından 53le hamile kaldım 8 kilo almışım yarın kontrolüm var dra söylemedim daha bakalım ne diycek kilo konusuna

Kız anneleri siz bebek oda duvarlari ne renk boyadınız? Ya da ne renk seçersiniz,ben karar veremiyorum
Biz bu renk boyadık bir duvar bu şekilde diğeri dümdüz üstteki renkten

Eklentiler

• DACDBD58-89BC-4068-87AF-27DA84954404.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 117
  • 7E19F341-A503-4209-9E5A-B81FEF055A7F.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 120
Yaaa ayrılamazsın ki simdi ondan,küçüklüğünden beri sen büyütün nereye göndericen?

Evde bakmak cok zor sana katiliyorum,bende kokuya dayanamadim,bizimki 40gunluktu esim getirdiğinde,evde baktim bir kac ay yaz gelince bahceye çıkardım,o gun bugun 5senedir bahçede yasiyor

Ayni seyleri yasiyoruz canim benim dr da kilo hic sormuyor umrunda degil adamin

Bahçem olsa çıkarıcam da ev bile kira şu an Dua et de bahçeli evimiz olsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…