2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Meliss85 ama eşime robot süpürge ve kurutma makinesini aldırdım. Koltuğa çıkması yasak... Ev sık sık havalandırılıyor.Böyle böyle biraz kokuyu engelliyorum ya napim, bırakamadım yaaa böyle dediğime bakma...daha önce bir kez canım burnuma gelmişti de. Ayakkabımı yemişti mal

Ayyyy kızlar şimdi düşündüm de 15 gün erken alsa benim bebişi, 80 gün falan kalmış oluyor ayyyyiiiii çok heyecanlı ay
Büyük ihtimalle oyle olucak bende ayni sey düşündümperinatolog dr bana dedi ki temmuzun ortasi sonu doğumun olur,16temmuz benim dogum günüm,31 temmuz evlilik yıldönümümuz,bakalim hangisinde kendime hediye yapicam

Eee ne yapsin canım,bir mesgale aradi kendineo da kendine göre haklı,düşünsene hayatı 4duvarin arasi geçiyor,cani sıkılıyor,o yasak bu yasak nereye kadar

Evlilik yıl dönünümüz 15 temmuz, eşimin doğum günü 23 temmuz bakalım piyango kaçta vuracak bana da hep 20 temmuz gibi geliyor

Cok güzel güle güle oturup büyüsünler prensesler
Teşekkür ederiz canımm ben heryeri pembe yapmam yiaaa diye büyük konuşurken gariplerimin heryeri pembe pudra oldu
Kimin yakın zamanlarda kontrolü var ?? baharrr34 sizin ne zaman cnm ??
beniiim yarın sabah 3 gecedir ağrıdan uyuyamıyordum bu gece de heyecandan uyuyamam hafta tamamlanır
Ben de gecen ay yagmur yagmasina ragmen botumla degil de spor ayakkabimla gitmistim böyle küçük taktiklerim var
ahahaha bir kere beni catlerle tartmaya kalkmıştı sakın dedim onların kendisi 5 kilo

Hayır adam geçen bana söylendi söylendi ' Ben deprem ihtimali var yayılmayın dedikçe sen erkenden beşik kuralım yok odur budur diyorsun' dediya. Ben de söylendim ona napalim deprem ihtimali var diye göçebe gibi paket paket mi yaşayalım demiştim. Bugun Adana da 4.5 deprem oldu sinirlerim bozuldu artık

Ayyyiii saat kaçta kuzum ?? Ay öbürsü gün de ben uyuyamam Boşver aman zaten işemekten uyuyamıyoruz ki Sıpalarımız birlikte gidiyorlar bakalım yine aynı mı çıkacaklar Duru ve Doğa bebişle

Pozitifcimm bak ben dünden beri kocayi bosamaya ant ictimm sen de söylenme, gel beraber bosayalim gitsin sonra rahat rahat kur beşiğini

Doğru canım haklısın

Bence maşallah gayet iyi annesi

Onu istemedi cnm şeker yükleme değildi bu, sağlık ocağında bunlara baktır öyle gel demişti
teşekkür ederiz canım hepimizin bebişlerinin güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…