- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.261
benimkide o yüzden sabah aç karnına gidiyorum direkt 1 kilo 1 kilodurAy benimki her kontrolde tartıyor yaaa, şimdilik yorum yapmıyor ama çok almışsın diyecek diye ödüm kopuyor
Valla hep tok gidiyorum kız iş çıkışı saatlik izin alınca hep 1-0 yenik gidiyorum benbenimkide o yüzden sabah aç karnına gidiyorum direkt 1 kilo 1 kilodur
Inşallah canim benimBahçem olsa çıkarıcam da ev bile kira şu anDua et de bahçeli evimiz olsun kız
Büyük ihtimalle oyle olucakAyyyy kızlar şimdi düşündüm de 15 gün erken alsa benim bebişi, 80 gün falan kalmış oluyor ayyyyiiiii çok heyecanlı ay
Eee ne yapsin canım,bir mesgale aradi kendineMeliss85 ama eşime robot süpürge ve kurutma makinesini aldırdım. Koltuğa çıkması yasak... Ev sık sık havalandırılıyor.Böyle böyle biraz kokuyu engelliyorum ya napim, bırakamadım yaaa böyle dediğime bakma...daha önce bir kez canım burnuma gelmişti de. Ayakkabımı yemişti mal
Evlilik yıl dönünümüz 15 temmuz, eşimin doğum günü 23 temmuz bakalım piyango kaçta vuracak bana da hep 20 temmuz gibi geliyorBüyük ihtimalle oyle olucakbende ayni sey düşündüm perinatolog dr bana dedi ki temmuzun ortasi sonu doğumun olur,16temmuz benim dogum günüm,31 temmuz evlilik yıldönümümuz,bakalim hangisinde kendime hediye yapicam
Ben de gecen ay yagmur yagmasina ragmen botumla degil de spor ayakkabimla gitmistimbenimkide o yüzden sabah aç karnına gidiyorum direkt 1 kilo 1 kilodur
Teşekkür ederiz canımm ben heryeri pembe yapmam yiaaa diye büyük konuşurken gariplerimin heryeri pembe pudra olduCok güzel güle güle oturup büyüsünler prensesler
beniiim yarın sabahKimin yakın zamanlarda kontrolü var ??baharrr34 sizin ne zaman cnm ??
ahahaha bir kere beni catlerle tartmaya kalkmıştı sakın dedim onların kendisi 5 kiloBen de gecen ay yagmur yagmasina ragmen botumla degil de spor ayakkabimla gitmistimböyle küçük taktiklerim var
Bende beş yıl önce olmuştum ama yinede bir doz oldum 32. Haftaniza kadar olabilirsijiz4 yıl önce vuruldum. Doktorum her hangi bir zamanda vurulablirsin dedi hafta vermedi yani 1 doz yeterli oluyor mu
Ayyyiii saat kaçta kuzum ?? Ay öbürsü gün de ben uyuyamamTeşekkür ederiz canımm ben heryeri pembe yapmam yiaaa diye büyük konuşurken gariplerimin heryeri pembe pudra oldu
beniiim yarın sabah3 gecedir ağrıdan uyuyamıyordum bu gece de heyecandan uyuyamam hafta tamamlanır
ahahaha bir kere beni catlerle tartmaya kalkmıştı sakın dedim onların kendisi 5 kilo
ÇakaaaaallllBen de gecen ay yagmur yagmasina ragmen botumla degil de spor ayakkabimla gitmistimböyle küçük taktiklerim var
Ahahahh bot ince çizgimizahahaha bir kere beni catlerle tartmaya kalkmıştı sakın dedim onların kendisi 5 kilo
Pozitifcimm bak ben dünden beri kocayi bosamaya ant ictimm sen de söylenme, gel beraber bosayalim gitsinHayır adam geçen bana söylendi söylendi ' Ben deprem ihtimali var yayılmayın dedikçe sen erkenden beşik kuralım yok odur budur diyorsun' dediya. Ben de söylendim ona napalim deprem ihtimali var diye göçebe gibi paket paket mi yaşayalım demiştim. Bugun Adana da 4.5 deprem oldusinirlerim bozuldu artık
Doğru canım haklısınCanım ben kontrolde doktora kilosunu sorunca önemli olan gelişimi dedi, biz aletlerle zaten Sağlıklı bir ölçüm yapamıyoruz o nedenle sen gelişiminde bir sıkıntı gördü mü onu takip et dedi, o nedenle daha bebek kilosu konuşmak için erken zamanlar doktor sana şuna şuna dikkat et demediği sürece kilo olayı bir hafta öne gelir 1 hafta geriye gelir hep normal süreçler
teşekkür ederiz canım hepimizin bebişlerinin güzel haberlerini alalım inşallahBence maşallah gayet iyi annesi
Onu istemedi cnm şeker yükleme değildi bu, sağlık ocağında bunlara baktır öyle gel demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?