- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.281
Pozitifcimm bak ben dünden beri kocayi bosamaya ant ictimm sen de söylenme, gel beraber bosayalim gitsinsonra rahat rahat kur beşiğini
Evet camım hklısnO yüzden 4 kapılı olsun dedik bizde herşey çifter çifter olunca birde büyüdükçe daha fazla yer lazım olacak
Ahahaha dimi bende valla hayatımda işk kez 55 gördümBen hayatımda hiç 49 olmadım gibi hissediyorumsanki doğar doğmaz hayata 60 ile başlamışım gibi
Baby vac aldım ben öneriler yüzünden sürekli sürekli yedek uç almakla uğraşmak istemedim. Devamlı yıkayıp kullanılabiliyomuş canımBurun aspiratöru alanınız varmi oda yeri geldiğinde gerekli bir ihtiyaç oluyor oğlumda değil ama kızımda kullanmıştım burnu tikanmisti emerken zor nefes alırdı ondan açardım hep burnunu hastalandığı zaman falan iki yasina kadar
Ahahaha canım sen=ben bi kendimi uyanık sanıyodum bu konudaBen de gecen ay yagmur yagmasina ragmen botumla degil de spor ayakkabimla gitmistimböyle küçük taktiklerim var
sabah 08:40'taAyyyiii saat kaçta kuzum ?? Ay öbürsü gün de ben uyuyamamBoşver aman zaten işemekten uyuyamıyoruz ki Sıpalarımız birlikte gidiyorlar bakalım yine aynı mı çıkacaklar Duru ve Doğa bebişle
Yaa sen de haklısınBen kocayı boşarsam b.kumla oynarım hayatım, hem de 2 si erkek 3 bebeylehem seviyom ben Öküzdür möküzdür ama candır gocem
Yaa herkes mi benim gibi düşünmüşAhahaha canım sen=ben bi kendimi uyanık sanıyodum bu konuda
Bende 3 agustos diyor ama temmuz sonu 20lerinden sonra dogururum diye dusunuyorumBüyük ihtimalle oyle olucakbende ayni sey düşündüm perinatolog dr bana dedi ki temmuzun ortasi sonu doğumun olur,16temmuz benim dogum günüm,31 temmuz evlilik yıldönümümuz,bakalim hangisinde kendime hediye yapicam
Yaaa bakalim canim bu cumartesi kontrol var ne cikacakbaharrr34 cim senin göbüşünede maşallah pozitifbiri ile yarisiyorsunuz Miray ve Güneş belli bu kontrolde baya tombik cikicaklar
Bu cumartesi gidecegim canimKimin yakın zamanlarda kontrolü var ??baharrr34 sizin ne zaman cnm ??
Herkez aşı oluyor bana ilk gebeliğimde de bundada hiç bir aşı yapılmadı sözü bile geçmediCok şükürsen de aksatma canim saglik ocagina sor arada bir. Hic agri aci olmadi bende canım aşı olmamış gibi su an kolum
Bende tatlı içecek şekerden dolayı içmiyorum ama normal su da içemiyorum asitli su tüketiyorumben baya baya içiyorum sadece kolayı çeyrek bardak veya yudum içiyorum asitli diye vicdan yapıyorum ama ıce tea limonata içiyorum. Benimde bu ara takıntım meyve. Acıktıkça hep ondan yiyorum. 7 ne kız benim yarın kontrol var en son +11dim sanırım hayırlısı
Benim dün öyleydi aşağıya doğru baskı gibi agrim vardi,meğer kizim başı aşağa dönmüş ayakları midemin solumdan,dr normal dedi,artik butun organları sıkıştırmaya başlarYaaa bakalim canim bu cumartesi kontrol var ne cikacakyalniz sabahtan beri alt karin agrim var hafif kasik agrisi yani. Hamile gunlugumde de kasik agrinizda artis olabilir yazmis tesadufun boylesi
YarinBu cumartesi gidecegim canimsenin cumaydi galiba yada yarin miydi
Benim doktorum da iki cocugu var ve hic tetanoz asisi vurulmamis, vurulmasan da olur dedi. Ama dünyanın binbir türlü hali var, nerede doguracagimiz belli degil, madem böyle bir sey var neden vurulmayayim dedim. Ve vuruldum. Hic pisman degilimHerkez aşı oluyor bana ilk gebeliğimde de bundada hiç bir aşı yapılmadı sözü bile geçmedi
Tamam öyle yapacam şu an yurtdşndayım tr gideceğim 1.5 ay sonra vurulurum artıkBende beş yıl önce olmuştum ama yinede bir doz oldum 32. Haftaniza kadar olabilirsijiz
204 çıktı doktora gönderdim ama geri dönüş olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?