2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kocayı boşarsam b.kumla oynarım hayatım, hem de 2 si erkek 3 bebeyle hem seviyom ben Öküzdür möküzdür ama candır gocem
Pozitifcimm bak ben dünden beri kocayi bosamaya ant ictimm sen de söylenme, gel beraber bosayalim gitsin sonra rahat rahat kur beşiğini

Baby vac aldım ben öneriler yüzünden sürekli sürekli yedek uç almakla uğraşmak istemedim. Devamlı yıkayıp kullanılabiliyomuş canım
Ben de gecen ay yagmur yagmasina ragmen botumla degil de spor ayakkabimla gitmistim böyle küçük taktiklerim var
Ahahaha canım sen=ben bi kendimi uyanık sanıyodum bu konuda

Ayyyiii saat kaçta kuzum ?? Ay öbürsü gün de ben uyuyamam Boşver aman zaten işemekten uyuyamıyoruz ki Sıpalarımız birlikte gidiyorlar bakalım yine aynı mı çıkacaklar Duru ve Doğa bebişle
sabah 08:40'ta ay hiç sorma o kadar çok kalkıyorum ki tuvalete. Birde önceden eşim uyanmasın diye diğer lavaboya giderdim, şimdi gıcıklığına ebeveyn banyosuna gidiyorum tam onun yatağın tarafında ışığı gözüne vuruyo uyanıyo napıyım ben uyanıkken uyumasına gıcık oluyorum evettt Güneş kızla hep aynı bizimkilerr ama doğumda bizim ikisi senin tek kıza eşit olur pozitifim

Ben kocayı boşarsam b.kumla oynarım hayatım, hem de 2 si erkek 3 bebeyle hem seviyom ben Öküzdür möküzdür ama candır gocem
Yaa sen de haklısın bizim ilk bebek olunca hayat tozpembe simdilik ama simdilikkkk
Ahahaha canım sen=ben bi kendimi uyanık sanıyodum bu konuda
Yaa herkes mi benim gibi düşünmüş ben de saskinim su an

Bende 3 agustos diyor ama temmuz sonu 20lerinden sonra dogururum diye dusunuyorum

baharrr34 cim senin göbüşünede maşallah pozitifbiri ile yarisiyorsunuz Miray ve Güneş belli bu kontrolde baya tombik cikicaklar
Yaaa bakalim canim bu cumartesi kontrol var ne cikacak yalniz sabahtan beri alt karin agrim var hafif kasik agrisi yani. Hamile gunlugumde de kasik agrinizda artis olabilir yazmis tesadufun boylesi

Bende tatlı içecek şekerden dolayı içmiyorum ama normal su da içemiyorum asitli su tüketiyorum iki hamileliğimde de suyun tadi kotu geliyor ve iki hamileliğimi de asitli su ule bitirdim çok tatli geliyor ama asitli için birsey demiyor doktorlar almanyada zaten belki bilirsinin normal sudan çok asitli su kulanıldiği için sözü bile geçmiyor su isteyince bile asitli getiriyorlar

Yaaa bakalim canim bu cumartesi kontrol var ne cikacak yalniz sabahtan beri alt karin agrim var hafif kasik agrisi yani. Hamile gunlugumde de kasik agrinizda artis olabilir yazmis tesadufun boylesi
Benim dün öyleydi aşağıya doğru baskı gibi agrim vardi,meğer kizim başı aşağa dönmüş ayakları midemin solumdan,dr normal dedi,artik butun organları sıkıştırmaya başlar

Herkez aşı oluyor bana ilk gebeliğimde de bundada hiç bir aşı yapılmadı sözü bile geçmedi
Benim doktorum da iki cocugu var ve hic tetanoz asisi vurulmamis, vurulmasan da olur dedi. Ama dünyanın binbir türlü hali var, nerede doguracagimiz belli degil, madem böyle bir sey var neden vurulmayayim dedim. Ve vuruldum. Hic pisman degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…