- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #28.301
Merhaba güzel anneler
Evet canım çağırdı gittimNaptın canım dönüş oldu mu
Seninde ikizdi sanırım.2 büyüyen beşik bir 4 kapılı gardırop aldık canım şifonyer almadım
Ben malesef fanta iciyorum ya bi fanta bi sigara birakamadimKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
bu arada hamilelign ilk 3 ayini kilo almadan geciren ben 26+6 dan bildiriyorum 7 kilo almisim. Cok hizli oldu nasil ne ara oldu anlamadim ve istahimm cok aciiik
İçecek içiyorum 1 bardak hic yoktanKizlar yemeklern yanina caniniz hic icecek istemiyor mu ya? Kola ice tea limonata vs iciyor musunuz? Sicaklar geldikce benim canm acayip istiyor
bu arada hamilelign ilk 3 ayini kilo almadan geciren ben 26+6 dan bildiriyorum 7 kilo almisim. Cok hizli oldu nasil ne ara oldu anlamadim ve istahimm cok aciiik
Ay kalca agrisi dun akşamdan beri bende de var penguen gibi yürüyorumBir karın güncellemesi de bizdengitgide öne gidiyorlar kalça bırakmadı ağrıdan bu kızlar
Ne demek moral bozmamak arkadaşım burada bizi bizden iyi kimse anlayamaz o yüzden yollarımız kesişti yaMerhaba güzel annelerpek iyi hissetmiyorum buraya da yazıp moral bozmak istemedim o yüzden girmedim pek.Çok yıprandım hiçbişey keyif vermiyor açıkçası.yat ağla uyan geri yat.ilaç iç serum ye.standart bi düzen ve bilinmezlikle yatıyorum. Bişey bilememek ve gelecekle ilgili bişey duyamamak beni çok yordu.Fiziksel bi acım ya da oğluşla ilgili bi sorun yok çok şükür.Ruhum yıprandı sadece
Kız ben dün gece adamı yataktan kovdum sebep yokkenkızlar yaaa benım sinirlerim alt üst bu ara her olan olaya anormal sinirleniyorum ve sinirim asla geçmiyor sizde de öyle migeçen bi şey oldu eşimle kahkahalarla gülerkende bianda ağlayacagım geldi hahahahaha bakın eşim diyo ki sen kafayı yedin
Evet canım ikizSeninde ikizdi sanırım.
Oh maşallahhhMerhaba kızlar bugün kontrolünüz vardı doktor sıkıntı yok dedi ogluslarim birisi 1000 Gr diğeri 1070 Gr olmuş
Özellikle serviste ofiste çok vuruyorAy kalca agrisi dun akşamdan beri bende de var penguen gibi yürüyorum
Buraya hep iyi halimizle yazcaz diye bisey yok ki canim. Icini buraya dökmek istersen seve seve seni dinleyecegimizi biliyorsun...Haklisin zor hastane ortaminda olmak. Sana cok hak veriuorum. Bilinmezlik meselesine gelince doktordan net bisi duyamamak benide gererdi kesinlikle. Ama onlarin huyu bu. Agizlarndan lafi cimbizla alirsin. Konuskan doktora cidden hic rast gelemedm hayatta. Keske senin icin gercekten bisey yapabilsem elimden bisey gelse. Ruhunun iyilesmesini temenni ediyorum sadece canim arkadasimMerhaba güzel annelerpek iyi hissetmiyorum buraya da yazıp moral bozmak istemedim o yüzden girmedim pek.Çok yıprandım hiçbişey keyif vermiyor açıkçası.yat ağla uyan geri yat.ilaç iç serum ye.standart bi düzen ve bilinmezlikle yatıyorum. Bişey bilememek ve gelecekle ilgili bişey duyamamak beni çok yordu.Fiziksel bi acım ya da oğluşla ilgili bi sorun yok çok şükür.Ruhum yıprandı sadece
Gözünaydın canim. Maşallah. Halka icin bisi dediler mi rahim uzunlugun felanMerhaba kızlar bugün kontrolünüz vardı doktor sıkıntı yok dedi ogluslarim birisi 1000 Gr diğeri 1070 Gr olmuş
Bugünlere gelebildik bana şaka gibi geliyorNe demek moral bozmamak arkadaşım burada bizi bizden iyi kimse anlayamaz o yüzden yollarımız kesişti yageçicek diye telkinlerde bulunmak istemiyorum yaşadığını en iyi sen bilirsin ama duygularını bastırma ağlamak istiyorsan ağla gülmek istiyorsan gül. Şu an yaşadığın endişenin çeyreğini çekmedim bilmişlik taslayamam ama bulantılarımın en berbat olduğu dönemi hatırlıyorum asla geçmicek gibiydi dayanamıyorum diye ağlayarak uykuya dalıyordum o zaman geçmicek gibiydi ama şimdi geçmiş zamanda bahsedebiliyorum Mahir bebiş iyi olsun, sen iyi ol istersen söverek yaz bize içine kapanma
Kız ben dün gece adamı yataktan kovdum sebep yokken
Evet canım ikiz
Oh maşallahhh
Kuuzm onun hakkında birşey demediler sıkıntı yok dedi 2 hafta sonra gel dedi uzun süre degilmi senceGözünaydın canim. Maşallah. Halka icin bisi dediler mi rahim uzunlugun felan
Daha güzel günlere geleceğiz kelebeğimBugünlere gelebildik bana şaka gibi geliyor
Canim bez biraktirma asamasi bizde zor olmadi. Ben öncesinde 1-2 ay boyunca hep bezsiz nasil olucagini anlattim, örnekler vererek bak dedim bizim de bezimuz yok falan. En sonunda bana kendisi söyledi ben bez istemiyorum artik diye , sonra gündüz birakip gece taktik geceyi de 1 hafta icinde birakmistikKızlar karnım büyüdükçe sanırım kızım daha çok anlamaya başladı 23 aylık bazen geliyor öpüyor bazende vuruyor sallıyor karnımı doğunca durum nasıl olacak çok merak ediyorumVe ben bu halimle ya Allah deyip yarın tuvalet eğitimine başlayacağım inşallah becerebilirim beni ne bekliyor hiç bilmiyorum
oyy masallahh amma büyümüş senin kuzularrrMerhaba kızlar bugün kontrolünüz vardı doktor sıkıntı yok dedi ogluslarim birisi 1000 Gr diğeri 1070 Gr olmuş
Ay insallah banada rahat olur yarın başlayım dedim ama cuma doktora gideceğim doktordan sonra başlayım beni zorlayan parkta vs nasıl olacak 10 gün evden çıkamayız herhaldeCanim bez biraktirma asamasi bizde zor olmadi. Ben öncesinde 1-2 ay boyunca hep bezsiz nasil olucagini anlattim, örnekler vererek bak dedim bizim de bezimuz yok falan. En sonunda bana kendisi söyledi ben bez istemiyorum artik diye , sonra gündüz birakip gece taktik geceyi de 1 hafta icinde birakmistik
Hepimiz Farklı şekillerde zorluklar çektik canım ,bende bulantı konusunda rahattım mesela .İnsan öyle sorunsuz geçirip sonradan böyle olunca da bi garip oluyor.Çok teşekkür ederim desteğin için ,sorduğun için.İnanın 10 yıllık arkadaşımdan daha çok soruyorsunuz daha çok destek oluyorsunuz şu an bana.Allah razı olsun hepinizdenNe demek moral bozmamak arkadaşım burada bizi bizden iyi kimse anlayamaz o yüzden yollarımız kesişti yageçicek diye telkinlerde bulunmak istemiyorum yaşadığını en iyi sen bilirsin ama duygularını bastırma ağlamak istiyorsan ağla gülmek istiyorsan gül. Şu an yaşadığın endişenin çeyreğini çekmedim bilmişlik taslayamam ama bulantılarımın en berbat olduğu dönemi hatırlıyorum asla geçmicek gibiydi dayanamıyorum diye ağlayarak uykuya dalıyordum o zaman geçmicek gibiydi ama şimdi geçmiş zamanda bahsedebiliyorum Mahir bebiş iyi olsun, sen iyi ol istersen söverek yaz bize içine kapanma
Buraya hep iyi halimizle yazcaz diye bisey yok ki canim. Icini buraya dökmek istersen seve seve seni dinleyecegimizi biliyorsun...Haklisin zor hastane ortaminda olmak. Sana cok hak veriuorum. Bilinmezlik meselesine gelince doktordan net bisi duyamamak benide gererdi kesinlikle. Ama onlarin huyu bu. Agizlarndan lafi cimbizla alirsin. Konuskan doktora cidden hic rast gelemedm hayatta. Keske senin icin gercekten bisey yapabilsem elimden bisey gelse. Ruhunun iyilesmesini temenni ediyorum sadece canim arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?