2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay insallah banada rahat olur yarın başlayım dedim ama cuma doktora gideceğim doktordan sonra başlayım beni zorlayan parkta vs nasıl olacak 10 gün evden çıkamayız herhalde
Endisenizi cocuga yansitmayin bence. Daha once soylemistim burada. Oglumsa cat diye o gun kafeye oyun alanina goturmustum. (Bugun olsa yapamam ) ama gene de disaridaki bi alanda bi parka goturebilirsiniz. Kisa zamanli tabi hemde evde tuvaletini yapalim disarida gelirse diye biz buyuklerde boyle yapiyoruz gibisine onu normal tuvalete sokarak cikarsiniz falan. Evde olursa su mantik oluyor cocuklarda tabi hemen bunyesi alisirsa o ayri ama yaptigi yer ev. Hani kendi guvenli alani o sebeple bana yapiverirler gibi geliyor disarida cekinirler diye dusunuyorum. Belki yanlis taktiktir ama deneyebilirsiniz

Rabbim en kisa zamanda feraha kavuştursun seni çok içten diliyorum bunu canim. Duygulari bastirmak iyi görünmeye calismak ice atmak bazen o kadarda iyi olmayabilir. Aglaman ve üzüntünü yansitman kadar dogal bisey yok. Herseyden önce insaniz ve en önemlisi hamileyiz. Duygularimiz zaten cok hassas. Eşinlede gerginsin sanirim aksam yazmistin. Hepsi üst üste geldi cok bunaldin. Suanda beklemekten baska care yok gibi gözüküyor. Diyorlar ya zaman bazen su gibi akip giderken böyle zamanlarda ağır ağir isliyor gibi oluyor. Ama sabır ceritom doğum hikayelerimizi buraya yazacagiz hepimiz insallah. Sonra bu cocuk uyumuyor ya uykuyu ozledim diye sitemlerde bulunacagiz insallah. Birbirimizin yasadigi sürecleri canli kanli görmesekte biliyoruz hissediyoruz. Duam seninle

Kelebegimx canim süre konusunda bilgim yok bana doktorum ayda bir gel diyor ben 3 haftada bir gidiyorum 1 ay dayanamiyorum:) senin ikiz ve halka oldugu icin belki 2 hafta degilde 8 9 gün olabilir arasi belkide.

Ay insallah banada rahat olur yarın başlayım dedim ama cuma doktora gideceğim doktordan sonra başlayım beni zorlayan parkta vs nasıl olacak 10 gün evden çıkamayız herhalde
Kilit nokta bol yedekli kiyafetle cikmak aslinda. Bolca camasir ve kiyafet

Kilit nokta bol yedekli kiyafetle cikmak aslinda. Bolca camasir ve kiyafet
Deneyeceğim cnm cok saol taktikler için 2 lazımlık aldım birini kayinvalidelere koyacağım birde klozet üstüne aldım basamagı evde vardı insallah hallederim gün geçtikce ağırlaşmaya başlıyorum kısa zamanda bu olayı çözeceğim inşallah konuşmaya başladı tam cümleler kuramasada istediği şeyleri söylüyor biraz dhaa beklesem doğum olacak çok zor kışın Ankara buz gibi yapamam bu ay halledeceğim insallah

İnsallah cok zorlanmazsin canim yaaa cocuktan cocuga degisiyor bu surec. Senin minik kolayca öğrensin ama tam ogrenmisken kardesi olunca yine bezlenmek isteyebilir siz bebisin altini degistirirken, hem ilgi cekmek icin hem kiskandigi icin, öyle bir tanidigim vardi Tam ogrenmisken bence bebisin altini ablasinin yaninda degistirmeyin, görmesin

Bende geçende çocuk doğsun zorlukta yanımda olsun ondan sonra boşarım diye plan yapıyordum sonra bi baktım çok saçma bi sebepti hormonlar gerçekten tavan geçen gün bacağıma kramp girdi gece seni uyandırırsam kalkıp masaj yap dedim sen magnezyumunu içme sonra beni kaldır dedi diye saniyesinde hüngür hüngür ağladım çocuk gibi nasıl ses çıkıyor ama benden kocam şok oldu ben şok oldum asla minnet etmem ağlamamda haksızlık dışında

Aaa ciddimisin mümkün olduğunca yanında değiştirmem yapmaz insallah öyle şeyler memeden iyi soğudu bezdende soğar inşallah

Cerenimo, tabii ki yanındayız kalben de keşke mümkün olsa bedenen de gelebilsek... Aşkım zaten eksik olursa olsun hiç önemli değil eşine foto atarsın gider ebebekten alır gelir. Sen ama nolur böyle eksikleri bile alasim yok uzuulurum diye falan gibi cümleler kurma. Bak kendini dibe çekiyorsun. Kelimeler çok onemli. Yakında çıkacağız de, herşey çok daha güzel olacak de. Rica ediyorum olumsuz kelime kullanma, güzeli iyiyi çek üzerine... Ben aklıma geldikçe sizin için dua ediyorum ve edeceğim. Rabbim yüreğine ferahlık , bir an önce işlerine netlik versin inşallah , seni seviyoruz beybi

Kızlar morelim bozuldu seker yüklemesinde sonuclarim yuksek cikti. 75 gr 1. saat 229, 2. saat 233 sonuc çıktı. Gebelik şekeri çıkıp endokrine giden var mi? Ne önerdi, ekstra test vs yapiyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim
bilgim yok ama belki sıkı bir diyetle insulinsiz atlatirsin cnm. Insulin kullansan bile bebege zarari yokmus. Cok var cevrede kullanmak zorunda kalan. Aksine seker olmasi bebege zarar. FArkedilmesi iyi olmus. Gecmis olsun cok

Bende ilerletmek geçen anneme diyordum yok ben boşarım bunu belli oldu filan . Bozuntuya vermediler kardeşimle, sonra eve gelince daha normal davrandım çünkü normali oydu o zaman dank etti insanları da boşa telaşa verdim ama yani Allah korusun da tabi dogurduktan sonra boşanmak daha mantıklı

Kalça ağrısı çeken arkadaşlar bende de vajina kemiklerinde ağrı var. Ama doktora sordum çatı ağrım var diye normal demişti geçen ay bile... Çok oturunca totom da ağrıyor Toto kemiklerim... Biraz hareket istiyor sanırım vücut. Hormonlar yavaş yavaş pelvik kasları kemiklerden esnetiyor relaxin hormonu olabilir bunun sorumlusu...

bilgim yok ama belki sıkı bir diyetle insulinsiz atlatirsin cnm. Insulin kullansan bile bebege zarari yokmus. Cok var cevrede kullanmak zorunda kalan. Aksine seker olmasi bebege zarar. FArkedilmesi iyi olmus. Gecmis olsun cok
evet hic de belirtisi yok gibiydi, farkedilmesi iyi oldu
Evet aklına kötü şeyler getirme, bugünler gecicek oglunu kucaginda hayal et her sey güzel olacakk

Bir daha akşam çay içersem , hadi içtim diyelim yanına bir şey yersem... Tobe vallahi de billahi de. Yanıyor kaynıyor ağzıma doluyor acı su Bi rennie atım yoksa yatırmaz beni bu...
ŞuAn modum bu biliyor musun hele çaydan sonra alev alev suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…